Een groep van bijna duizend artsen in Duitsland, “Artsen voor Informatie” genaamd, die wordt gesteund door meer dan 7.000 vakmensen, waaronder advocaten, wetenschappers, leraren enz., heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd:

De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is bedrog. Een zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we midden in een globale misdaad zitten.

Deze grote groep medische deskundigen geeft wekelijks een krant uit met een oplage van 500.000 exemplaren, om het publiek te waarschuwen voor de verkeerde informatie in de mainstream media over het Coronavirus. Zij organiseren ook massaprotesten met miljoenen mensen in heel Europa, bericht stopworldcontrol.com.

Honderden Spaanse artsen zeggen dat de pandemie is gecreëerd

In Spanje heeft een groep van 600 artsen, “Artsen voor Waarheid” genaamd, tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.

COVID-19 is een nep-pandemie, gecreëerd voor politieke doeleinden. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. Wij dringen er bij artsen, de media en politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen door de waarheid te verspreiden.

Wereld Artsen Alliantie: Grootste Misdaad in de Geschiedenis

“Artsen voor Informatie” en “Artsen voor Waarheid” hebben hun krachten gebundeld met soortgelijke groepen deskundigen over de hele wereld, in de “World Doctors Alliance”. Deze historische alliantie verbindt meer dan honderdduizend medische beroepsbeoefenaars over de hele wereld. Zij onthullen hoe de pandemie de grootste misdaad uit de geschiedenis is, en bieden solide wetenschappelijk bewijs voor deze bewering. Zij ondernemen ook gerechtelijke stappen tegen regeringen die meespelen in deze criminele onderneming.

World Freedom Alliance: Verbonden Advocaten

Bill Gates hoopte dat Epstein hem een Nobelprijs zou regelen

Op dezelfde manier werd de World Freedom Alliance gevormd – een netwerk van advocaten, medische experts, politici, bankiers en vele andere professionals die samenwerken om de ‘Covid Misdaad’ te ontmaskeren, en die een nieuwe wereld van vrijheid willen opbouwen. Zij willen ervoor zorgen dat dit soort wereldwijde oplichterij, die miljoenen levens vernietigt, nooit meer kan voorkomen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Fuellmich over Neurenberg 2: “Over 2 à 3 weken beginnen de grote aanklachten”Volg Frontnieuws op Telegram

4 REACTIES

  • Anna, wees daar maar niet zeker van de mensen hebben geen corona maar zijn ziek in hun hoofd gemaakt en het blijft maar doorgaan en waar zal het eindigen is altijd mijn vraag een kat in het nauw maak rare sprongen zeker bij ouderen mensen helaas.

 1. Geachte, Wat ben ik blij dat ik uw website heb gevonden.
  Vroeger las ik uit veel verschillende bronnen, nu staat alles bij elkaar.
  Veel dank hiervoor.
  Toch een opmerking. Veelal is het moeilijk om een bepaald artikel terug te vind.
  Als voorbeeld: ik las het artikel, Is uw dokter een kwakzalver. Halverwege het lezen viel de computer uit.
  Zou het mogelijk zijn dat u bij elke dagelijkse aflevering een lijst toont van alle op die dag gepubliceerde artikelen, zodat elk daarvan goed is terug te vinden.
  Hartelijke groet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here