© Nenad Stojkovic (CC BY 2.0)

Een nieuwe studie van Brilliant Future toont aan dat het energieniveau van mannen op het werk verhoogde tijdens de eerste maanden van de Coronapandemie. De vrouwen kregen juist minder energie.

De studie is gebaseerd op 380.000 antwoorden op vragenlijsten van in totaal 200 organisaties.

Uit de resultaten blijkt dat het energieniveau van de mannen tijdens het eerste deel van de Coronapandemie werd verhoogd in verband met de toenemende duidelijkheid van het managementteam. Tegelijkertijd daalde het energieniveau van vrouwen.

Uit de peiling blijkt dat duidelijkheid bij managers en leidinggevenden voor mannen van het grootste belang is. Tijdens de eerste maanden van de pandemie nam de duidelijkheid toe, wat een direct effect had op het energieniveau van mannen, dat hoger werd dan dat van vrouwen.

Uit de studie blijkt ook dat de factor die het energieniveau bij vrouwen het sterkst beïnvloedt, daarentegen de organisatorische en sociale werkomgeving is, die in het begin van de pandemie verslechterde. Dit leidde op zijn beurt tot een daling van de energie van vrouwen.

Coronacrisis toont het falen van de EU aan – natiestaten handelen veel beter

  Door de mainstream media doodgezwegen: Covid-19 uitbraken met ernstige ziekteverlopen en sterfgevallen ondanks volledige vaccinatie
Vorig artikelDe proclamatie van de ultra-globalist: “Mens en machine moeten samensmelten”
Volgend artikelGeert Wilders solidair met Orbán: “Nee tegen het Open Grenzen beleid!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ik zou graag de vragenlijst zien inherent dit ‘onderzoek’. De idee welke ik er nu bij heb, is dat al die mannekes in het leger hebben gezeten (of bij de politie / M.E.) en geconditioneerd in het opvolgen van orders in plaats van zelf na te denken. Oproep: Vrouwen stuur uw mannen aan anders wordt het niks. De tweede gedachte (van velen) is dat dit onderzoek er één is van manipulatieve psychologie van de bovenste plank. Sofie Johansson is denk ik een moppie van Klaus Schwab. Meten = weten en ‘we’ willen alles weten. Chippen en aflezen die werknemertjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in