© Mat Napo op Unsplash

In week 42 waren slechts 3 van de 23 COVID-19 geregistreerde sterfgevallen ongevancineerd. Dit blijkt uit het laatste wekelijkse rapport van het Zweedse Agentschap voor Volksgezondheid, bericht Fria Tider.

Wegens de vertraging bij het melden van bevestigde sterfgevallen zijn de analyses in het weekverslag voornamelijk gericht op gegevens over sterfgevallen tot twee weken geleden.

“Voor week 42 zijn tot nu toe 23 bevestigde gevallen van overlijden gemeld. Van hen waren er 3 ongevaccineerd,” schrijft het Agentschap.

De voorgaande drie weken bedroeg het gemiddelde aantal sterfgevallen per week 40. Van de gemelde sterfgevallen in week 42 werden 18 sterfgevallen gemeld onder mensen met thuiszorg of in verpleeghuizen. De gemiddelde leeftijd van alle sterfgevallen was 83 jaar voor de weken 39-42 en 82 jaar voor de gehele pandemie.

In week 42 lag het sterftecijfer volgens het EuroMoMo-model voor oversterfte binnen de normale marge voor het seizoen, schrijft het Agentschap.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweedse artsen roepen op tot vaccinstop na onthulling onderzoeksfraudeVolg Frontnieuws op Telegram

Vaccinbeschadigden: De prijs van angst (II)

2 REACTIES

  1. Jammer dat de Zweden geen cormodobiditeit van de overledenen vermelden. De gemiddelede overlijdingsleeftijd geeft al aan (82 a 83 jaar) dat de gevaccineerden gemiddeld 4 a 5 keer gevoeliger zijn door aantasting van het eigen immuunsysteem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here