Velen hoopten dat het leven nu weer normaal zou worden en dat de Coronamaatregelen en de verplichte vaccinatie zouden worden opgeheven of op zijn minst verminderd. Sommigen verspreidden zelfs geruchten dat de WHO de pandemie voor beëindigd zou kunnen verklaren. Dit is niet het geval; integendeel, de WHO is van plan de vaccinatiecampagne de komende jaren voort te zetten of zelfs uit te breiden, zonder dat het einde in zicht is. Sommige van de argumenten en beweringen zijn haarscherp onwaar, schrijft Tkp.at.

Het plan wordt in het document van de “Global COVID-19 Vaccination Strategy” als volgt uiteengezet:

Tegen het einde van 2022, wanneer verdere wetenschappelijke onzekerheden zijn opgelost en er meer gegevens beschikbaar zijn, zal de WHO een raadplegingsprocedure starten om een wereldwijde Covid-19 vaccinatiestrategie voor 2023 en daarna te ontwikkelen.

En als doel, vetgedrukt, “vaccinatie voor de hele levensloop tot een realiteit maken”. Het levenslange vaccinatie-abonnement is dus het duidelijk omschreven doel van de WHO.

Nieuwe varianten zoals Omicron, die slechts zo gevaarlijk zijn als een verkoudheid, worden niet eens genoemd. Ook wordt er met geen woord gerept over de massale vaccinatiedoden en de ernstige bijwerkingen van vaccinatie. De ondoeltreffendheid tegen de huidige varianten dank zij antigene zonde en andere factoren wordt ook gewoon genegeerd.

In plaats daarvan wordt als motivering gegeven: “Veel van de meest kwetsbare bevolkingsgroepen blijven in veel landen ongevaccineerd, wat leidt tot onnodige dood en onnodig lijden, met ethische en sociaal-economische gevolgen die over de hele wereld voelbaar zijn. Geschat wordt dat wereldwijd ongeveer 600.000 sterfgevallen voorkomen hadden kunnen worden als alle landen tegen het einde van 2021 een dekking van 40% van de eerste vaccinaties hadden bereikt….”

Dit is een nogal absurde bewering, zoals blijkt uit de volgende grafieken:

  Het Vaccinatie Doden Rapport - Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injecties

Zoals men kan zien, waren er in 2020 zonder vaccinatie 1,89 miljoen sterfgevallen met of door covid, maar 5,44 – 1,89 = 3,55 miljoen in 2021. Dus bijna twee keer zoveel als in het jaar daarvoor. En dat ondanks vaccinatie? Of liever gezegd: vanwege de vaccinatie.

En zoals hier te zien is, is Afrika het minst gevaccineerd en heeft het de minste sterfgevallen met of door covid, zowel in absolute als in relatieve cijfers.

En omdat dit zo is, “… is het van cruciaal belang om het momentum van vaccinatie vast te houden en te versterken tegenover een wijdverspreide lagere perceptie van het ziekterisico, een lagere vraag van de bevolking naar COVID-19 vaccins …”, aldus de WHO. Dus vanwege de geringe vraag moet de vaccinatie doorgaan ….

Maar de beweringen worden nog absurder in het hoofdstuk “Verwezenlijkingen en uitdagingen”. Er zijn 12 miljard doses toegediend, wat betekent dat de “lidstaten van de WHO gemiddeld 60% van hun bevolking hebben bereikt”. Dit zou “naar schatting 19,8 miljoen sterfgevallen in 2021 hebben voorkomen”. Dus wat is het nu 600.000 of 19,8 miljoen? Ook al zijn er wereldwijd bijna twee keer zoveel covid-doden gevallen als in 2020, waarbij het virus van variant tot variant minder gevaarlijk wordt?

De vaccinatiecampagne kan en moet doorgaan, want de “wereldwijde voorraad COVID-19 vaccins is nu beschikbaar met een jaarlijkse productiecapaciteit van 11-16 miljard vaccindoses”. Maar niet elk land kan het zich veroorloven en dus betaalt de EU plichtsgetrouw en zodanig zijn er “grote hoeveelheden beschikbaar voor landen met lagere inkomens door middel van contracten en schenkingen via de COVAX-faciliteit, regionale mechanismen en bilaterale benaderingen”.

En er wordt nogmaals op gewezen dat “boostervaccinaties, die van cruciaal belang zijn om de bescherming te handhaven, ook tegen VoCs”, vrijwel levenslang moeten worden gedaan. De gevolgen zijn al te zien in de steeds slechter functionerende gezondheidsdiensten in veel landen als gevolg van ziektegerelateerd absenteïsme, want sinds “juni 2022 hebben 68 lidstaten van de WHO meer dan 80% van hun gezondheidswerkers gevaccineerd”, merkt het blad trots op.

  De schokkende waarheid over de wereldwijde ontvolkingsagenda

En opnieuw wordt benadrukt: “Volledige vaccinatieschema’s, met inbegrip van de door de WHO aanbevolen boosterdoses, zijn een essentieel onderdeel van de opbouw van immuniteit tegen virusstammen die wereldwijd in gemeenschappen circuleren.” De WHO is niet geïnteresseerd in het feit dat uit meer dan genoeg studies reeds is gebleken dat bij het toedienen van verdere doses en bij infectie van reeds gevaccineerde mensen, bijna uitsluitend antilichamen worden aangemaakt tegen de oorspronkelijke Wuhan-variant, vanwege de antigene overerving. Ook is één sterfgeval per ongeveer 4000 toegediende doses niet aan de orde.

COVID-19 vaccinatieabonnement voor iedereen voor de rest van zijn leven, dat is blijkbaar de bedoeling van de WHO.

Global-Covid-19-Vaccination-Strategy-in-a-Changing-World—July-2022-update


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuw rapport werpt licht op het Doomsday VaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrankrijk: Aanplakborden waarschuwen voor gevaren van COVID-19 vaccin – politiek en media overstuur
Volgend artikelTerwijl de COVID-mythen ontploffen, vallen de waanideeën in duigen: Onze uittocht uit onderworpenheid leidt naar Neurenberg 2.0
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Certificate Of VaccinationID

  Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

  In de eerste plaats zijn virussen geen levende organismen of levende microben zoals bacterieen. Ze hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern of voedselverterend systeem. Virussen zijn niet levend en daarom ook niet besmettelijk.

  https://www.niburu.co/lezersbrieven/15326-waarom-het-coronavirus-niet-besmettelijk-is

  • Maar jij doet nu net alsof een virus dan ook echt zou bestaan ? Van bacteriën weten we van hun bestaan en wie daar bewijs voor heeft geleverd. Wie precies heeft dan het bewijs geleverd of er een virus zou bestaan ? De TV soms ?

   • Maar je hebt met de sarcov2 wel gelijk, deze bestaat enkel als computermodel.
    Hiervoor is jaren geleden patent op aangevraagd.
    Dus de spuit is op een computermodel ontworpen.
    Als nu influensa nu ineens covid heet, help die spuit natuurlijk enkel in vitual reality tegen sarcov2 maar niet in het echt tegen influensa (immers sarcov2 bestaat enkel uit een model)

 2. De WHO bewijst hiermee nog maar ‘ns hoe corrupt deze organisatie is. Zelfs voor langzame denkers moet ’t nu toch wel duidelijk gaan worden waar dit alles om draait en dat dit niet de volksgezondeheid is.

  • Maar als ik het gemiddelde schaap schouderoohalend hoor zeggen “c…. zal altijd wel blijven.” dan zijn ze al zo gehersenspoeld dat ze geen enkel probleem hebben met continue gifprikjes.

   Het klootjesvolk is verantwoordelijk voor onze ondergang!!!

  • Pas je aanname maar aan; m’n werkgever, die zeker niet de domste is, vind t volledig normaal als er een jaarlijkse boosterprik zou komen. Redenatie: zelfde als de griepprik. Hij vind ook dat ongevaccineerden geen recht op zorg nemen, want ze hebben voor t risico gekozen. Het gaat niet om
   denken, het gaat om het totaalplaatje: oa ook intuïtie en bewust zijn van hoe manipulators/narcisten/psychopaten te werk gaan en alles recht in de ogen aan durven te kijken, ook je grootste angsten. De meeste mensen leven in ontkenning; de grootste overlevingstactiek om angst tegen te gaan (maar contra productief). Alles en iedereen wat ook maar een beetje anders beweert of doet waardoor hun angst getriggerd wordt, moet de kop ingedrukt worden, want het raakt hun doodsangst aan; wat niet bestaat, hoef je niet aan te pakken. Daarom heeft praten met hen geen enkele zin. Vorige week begon een collega z’n verontwaardiging te uiten over ‘dat boeren die asbest en troep op weg gooien’. Ik heb simpelweg gevraagd: ‘wie zegt jou dat t de boeren zijn? Ik heb ook gehoord dat t relschoppers waren die misbruik van de situatie gemaakt hebben en dat t geen boeren waren.’ Glazige blik en hij kon niets meer uitbrengen. Uitgeluld…

   • Die angst moet toch ooit in de zielen diep zijn “ingeslagen” of zo, iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen “zielenheil”, zijn eigen ziel en angst verlamd!

 3. En dat is precies het probleem, de langzame denkers. we hebben geen denkers nodig meer mensen die iets doen. omver werpen die kutregering hier en in Brussel, weg met dat tuig. want tuig is het en wie daarmee nog vreedzaam in discussie wil is rijp voor een gesticht. Het is niet Rutte en zijn bende die Nederland kapot heeft gemaakt, het zijn wij! de laffe hersenloze burger die hen heeft laten begaan. Bedankt lieve medeburgers dat jullie mijn leven en toekomst kapot hebben gemaakt. Hoed U want eens komt de wraak.

  • Ik ben bij een super al op de eerste gemuilkorfden ingereden. Spuugklaar met dat hersenloze volk.
   Ook 0 vrienden en familie, helemaal prima want òf zij òf ik gaan de konende tijd de wereld bevolken.

   • Ik ken het Ab, wanhopig wordt je ervan als je die laffe schapen ziet. Ik ben ook veel “vrienden” verloren en zelfs vrouw en kinderen staan in de categorie EX. Gelukkig hoor ik steeds meer ambulances en denk dan “JA, daar gaat er weer een die getrouw zijn prikkie nam en mij voor gek verklaarde, hoera weer 1-0 voor mij”

 4. Ja het is bekend dat ze dat graag erdoor drukken. Laat maar komen, deze zieke duivelse geesten hebben NIETS over mij, mijn lichaam en geest te zeggen. Macht bestaat over je bestaat enkel als je dat afgeeft. En als dat zo betekenen dat al wat ik nu buiten mijn lichaam aan “ bezit” heb afgepakt moet worden, dan so be it.
  Materialistische dingen op deze aarde zijn altijd tijdelijk en kan ik niet meenemen.

 5. Ach ja de wereld genocide organisatie heeft zoveel te willen. Je moet ze gewoon niet erkennen. Zodra je ertegen protesteert, heb je ze al erkenning gegeven. Totaal negeren die tokkies.

 6. Welke gek trapt er nu nog in deze waanzin?

  Armen kinderen als je zulke domme ouders hebt die jou de hiernamaals inspuiten.
  Een pak slaag verdienen deze ouders.

 7. Hopelijk is de mens zelf in staat deze prikken te weigeren voor een niet bestaand virus.
  Zo niet dan eens ik diegene heel veel sterkte want de dood ligt om de hoek. Mocht ik ooit zonder werk komen te zitten dan wordt ik begrafenisondernemer.

  • Massamoordenaar hardcore communistische terrorist TEDROSS wordt gezocht voor GENOCIDE in zijn thuisland Ethiopië, oppakken en afleveren in

 8. Ik begin mij stilaan te ergeren aan al die waarheden en aannames.
  Uiteindelijk hebben we met zijn allen een veel langere levensduur dan ooit.
  Met of zonder medicamenten.
  Proper water, goede voeding, goede hygiëne, redelijk zorgeloos.
  De één zegt dat pillekes niet helpen, so what? als ze niet helpen is niets gebaat. Als ze doden, so what? ‘t zijn volgzame schaapjes. Anderen zeggen dan weer dat ze niet genezen maar uitstellen. So what?
  God moet zijn getal hebben.
  Het gaat om de persoonlijke vrijheid, in wiens handen gaat ge uw bestaan leggen?
  Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid.

 9. alle regeringsleden van alle landen ter wereld zijn VRIJGESTELD van mRNA COVID19 injecties en de Royalties de WEFFERS de Kalergi’s de Bilderbergers ook! Nu wat klopt hier dus NOOIT!!! Als Koning Pils zijn oude moedertje van FAUCI MENGELE Cocktails ter Entlosungs en de Jonge Hoofd Concentratie Kamp Bouw is samen naar ontwerp van zijn schilderachtige broer (Adolfje H. was ook schilder) ondertussen nietsnutten binnen halen uit Afrika en andere duistere landen welke niets toevoegen aaij de kraagn de Nederlandse samenleving doch direct een mega kostenpost op de Nederlandse NEDERLANDSE volksvoorzieningen zijn, alsnog op de bus en hoppa terug naar verweggistan of het rijke Saoudi Arabië waar mensen gewoon via het afvoerputje wegvloeien de vergetelheid in en NIEMAND prins blabla bij de kraag grijpt en bij ICC aflevert om te berechten volgens zijn eigen SHARIA, Oog voor een Oog en een leven voor een leven zonder afkoop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in