Superparamagnetische nanodeeltjes toegediend via vaccins – gepubliceerde wetenschap legt alles bloot

6

Als u een van de recente video’s hebt gezien van magneten die aan de armen van mensen kleven nadat ze zijn ingeënt, vraagt u zich misschien af: zitten er magnetische nanodeeltjes in die vaccins?

Een studie gepubliceerd in de National Library of Medicine in 2014 bewijst dat “superparamagnetische nanodeeltjes” met succes in het lichaam worden afgeleverd via vaccins, en eenmaal in het lichaam kunnen ze worden gebruikt om DNA in cellen te injecteren, waardoor hun genetica wordt veranderd. De studie is getiteld Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine, bericht naturalnews.com.

Er staat:

Het gebruik van superparamagnetische ijzeroxide nanodeeltjes (SPION’s) om genen af te leveren via magnetofectie toont veelbelovend aan in het verbeteren van de efficiëntie van genenafgifte zowel in vitro als in vivo… Polyethyleenimine werd gekozen om het oppervlak van SPION’s te modificeren om de afgifte van plasmide DNA in zoogdiercellen te helpen vanwege de uitgebreide buffercapaciteit van het polymeer door het “protonen spons” effect.

Een tweede studie, eveneens gepubliceerd in PubMed / National Library of Medicine, stelt dat superparamagnetische nanodeeltjes in hersencellen kunnen worden gebracht door het gebruik van externe magneten.

Die studie is getiteld Superparamagnetic Nanoparticle Delivery to the Cochlea Through Round Window by External Magnetic Field: Feasibility and Toxicity.

Uit de studie bleek dat externe magneten in staat waren SPION’s te sturen om genetisch materiaal (DNA) in de cellen van ratten te injecteren. Dit betekent dat externe magnetische velden kunnen worden gebruikt om “magnetofection” te veroorzaken, d.w.z. het veranderen van DNA met behulp van externe magnetische velden in combinatie met speciale nanodeeltjes die worden geïnjecteerd.

  Nieuw-Zeeland ontslaat negen grensbeambten die COVID-vaccin weigerden

De conclusie van de studie luidt:

De histologische studie van de cochleae toonde aan dat SPIONs in de scala tympani werden gedreven in de basale bocht, de tweede bocht, en de apex.

Wat dit ons vertelt is cruciaal om te begrijpen: vaccinwetenschappers experimenteren al vele jaren met magnetische nanodeeltjes, en zij hebben al technieken ontwikkeld om vaccininjecties te gebruiken om nanodeeltjes in de hersenen af te leveren, waardoor deze kunnen worden gecontroleerd door externe magnetische velden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kan magnetische hydrogel het COVID vaccin-magneetfenomeen verklaren?

Vorig artikelDokters vrezen dat COVID-19 vaccins de kankeronderzoeken verstoren
Volgend artikelBill en Melinda Gates: een duister verleden van uitbuiting van arme kinderen als menselijke “proefkonijnen” voor massale medische experimenten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Wetenschap om de wetenschap. We zijn dus eigenlijk helemaal overgeleverd zonder mogelijkheden tot controle.
  Hybride of androïde is alleen een kwestie van tijd. Misbruik er van is (door een zelfbenoemde elitair klupje) de enige zekerheid zo langzaam aan.
  Leve de vooruitgang, wat er althans van over is.

 2. Nou weet ik zeker dat ze hier 5G gaan voor gebruiken.
  Eerst dacht ik nog even, het zal allemaal wel waar ze mee aankomen.
  Maar anders gaan ze die superparamagnetische nanodeeltjes nooit onder controle krijgen om ze daar te krijgen waar ze ze willen hebben. In je kop.

 3. Dat wordt dan nog interessant wanneer mensen een fMRI-hersenonderzoek mogen ondergaan. Een MRI-scanner werkt namelijk met een supersterke magneet die altijd aan staat en wordt gekoeld door middel van vloeibaar helium. Zo’n ruimte moet je zelfs niet betreden met pasjes en scharen worden gewoon door de ruimte heen gekatapulteerd als je nog maar bij de ingang staat. We moesten ook altijd erg oppassen met patiënten die pacemakers of magnetische implantaten hadden.

 4. Als de grafeenoxide deeltjes gemanipuleerd kunnen worden met een magneet ‘naar de hersenen’ dan zou het theoretisch mogelijk moeten zijn ze met een zeer sterke magneet op een andere plek van het lichaam ‘ te vangen’ ik denk aan een magneet op je been/bil, om de troep uit de buurt van je hersenen te houden, sterke magneten zijn te verkrijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in