Een vooraanstaande deskundige heeft alarm geslagen over de globalistische groene agenda om het publiek te waarschuwen over hoe de “netto-nul” doelstellingen van het World Economic Forum (WEF) daadwerkelijk van invloed zullen zijn op de samenleving.

“Netto-nul” is een lijst van doelstellingen waaraan regeringen moeten voldoen, zoals opgesteld door het WEF en haar collega ongekozen globalistische organisatie de Verenigde Naties, schrijft Frank Bergman.

De “Agenda 2030” van de VN geeft aan dat landen hun “koolstofuitstoot” drastisch moeten verlagen tegen het jaar 2030.

Tegen 2050 moet de wereld (behalve China) alle bronnen van “koolstofuitstoot” volledig elimineren om te voldoen aan de “Agenda 2050” van de VN.

De VN en het WEF staan erop dat het grote publiek zijn vrijheid opgeeft, in een cashloze maatschappij leeft met verplichte digitale ID’s, stopt met reizen, alle bezittingen aan de overheid geeft, insecten-gebaseerd “voedsel” eet in plaats van vlees en een einde maakt aan het kapitalisme, allemaal zodat de zogenaamd nobele globalisten zogenaamd “de planeet kunnen redden” van de zogenaamde “klimaatcrisis” voor het “algemeen welzijn”.

De VN en hun bondgenoten in de bedrijfsmedia vertellen ons herhaaldelijk dat extreme weersverschijnselen worden veroorzaakt door een “door de mens veroorzaakte klimaatverandering” die blijkbaar is begonnen in de industriële revolutie.

Maar na al dat geld te hebben uitgegeven en al dat werk in netto-nul te hebben gestoken, zullen de weersextremen, wat ze ook zijn en waardoor ze ook worden veroorzaakt, doorgaan.

Na het pompen van tientallen biljoenen dollars aan belastinggeld in de globalistische plannen, zal het vooruitzicht van Armageddon onverminderd blijven bestaan.

  Hoe mijn kijk op de overheid is veranderd

Er zal geen impact zijn op het klimaat tijdens het leven van diegenen die hun leven en geld in netto-nul gestoken hebben.

Er zal geen impact zijn op het leven van hun kinderen, de kinderen van hun kinderen, of voor vele generaties daarna.

Er zal geen opschorting zijn van extreme weersverschijnselen omdat extreme weersverschijnselen een feit zijn en altijd al geweest zijn.

Hoeveel minder extreme weersomstandigheden zouden er geteld moeten worden om netto-nul als een succes te beschouwen?

Van alle voorspellingen over netto-nul is dat toch wel een ijzersterke garantie.

Zelfs als het menselijke activiteit was die ons op deze rand van de afgrond heeft gebracht, dan kan dat niet in een paar jaar worden teruggedraaid.

Desondanks wordt deze agenda uitgedragen door bijna elke wereldleider die beweert netto-nul na te streven.

Deskundigen waarschuwen nu echter voor de dramatische impact die het nastreven van deze agenda zal hebben op de beschaving als geheel.

Veel van de vooruitgang die de mensheid de afgelopen tweehonderd jaar heeft geboekt, zou de komende decennia wel eens teniet kunnen worden gedaan.

Om de “netto-nul” doelen te bereiken, zal het grote publiek hun levenskwaliteit drastisch moeten verminderen, terwijl een enkele wereldregering de agenda overziet.

“Het idee dat netto-nul op de huidige tijdlijnen alleen kan worden bereikt met een geleide economie in combinatie met een drastische verlaging van de levensstandaard – en een aantal onwaarschijnlijke technologische wonderen – is een flagrante leugen,” zegt professor Kelly.

In een artikel voor de Telegraph legt Kelly “de realiteit van netto-nul” bloot.

  We zijn allemaal verstrikt in het Web van de Elite

“We kunnen zien dat de infrastructuurdelen van het netto-nul project die theoretisch mogelijk zijn, ruimschoots meer dan $35 biljoen zouden kosten en een toegewijd en hoogopgeleid personeelsbestand zouden vereisen dat vergelijkbaar is met dat van de bouwsector, evenals enorme hoeveelheden materialen,” schrijft Kelly.

“Netto-nul zou ook een aantal dingen vereisen die vandaag de dag volstrekt onmogelijk zijn: schaalbare niet-fossiele energieopslag, elektrische industriële processen op zeer hoge temperatuur, serieuze elektrische luchtvaart en scheepvaart.

En dan is er nog de kwestie van het koolstofvrij maken van de landbouw. Deze dingen, als ze al bereikt kunnen worden, zouden de kosten minstens een paar keer vermenigvuldigen, tot meer dan 100 biljoen dollar.

Dus de werkelijke kosten van netto-nul, of waarschijnlijker van het proberen en falen om het te bereiken, zouden vergelijkbaar zijn met – of zelfs meer zijn dan – de totale verwachte uitgaven van de Amerikaanse overheid tot 2050.

Het is niet waarschijnlijk dat die hoeveelheid geld aan andere doelen wordt onttrokken onder omstandigheden die ook maar enigszins lijken op een normale markteconomie en levensstandaard,” legt de professor uit.

“Het idee dat netto-nul op de huidige tijdlijnen kan worden bereikt door een geleide economie in combinatie met een drastische daling van de levensstandaard – en een aantal onwaarschijnlijke technologische wonderen – is een flagrante leugen.

Het stilzwijgen van de National Academies en de professionele wetenschappelijke en technische instanties over deze grote technische realiteiten is verachtelijk.

Mensen moeten de realiteit van netto-nul kennen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF beveelt regeringen om te beginnen met sigaretachtige waarschuwingen op vleesproductenVolg Frontnieuws op Telegram

  Biden's klimaatchef roept op tot urgente uitrol van de 'Great Reset' agenda na de verwoesting in Maui

Lees meer over:

Vorig artikelDe regering van Wales gebruikt 14-jarige schoolmeisjes om ‘gevluchte’ mannen uit Afrika en het Midden-Oosten naar Wales te lokken (Video)
Volgend artikelOekraïne: Recordverkoop van luxe auto’s dankzij miljarden uit het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Netto-nul is niets anders dan het creëren van eeuwig durende schuld aan enkele financiers die de mensheid nooit meer kan afbetalen. En precies dat is de bedoeling. De mensheid moet gebukt gaan onder deze schuld en werken om te proberen deze af te betalen, wat nooit zal lukken. Daarvoor moet iedereen zijn bezit opgeven ter aflossing van de schuld om achteraf vast te stellen dat deze er nog steeds is. Waar ‘gewone slavernij’ niet heeft gewerkt zal er dit keer een ‘financiële slavernij’ zijn. Iedereen zal het ‘gevoel’ hebben dat men vrij is, maar in werkelijkheid bepalen anderen wat er gedaan wordt en niemand kan zich hieraan ontworstelen. Immers, de geldschieters hebben ons de ‘mogelijkheid gegeven’ om onze erfzonde af te kopen, maar de rekening was gewoon te hoog.

  • Nee, je mag ademen in je cel mt het al ontworpen zuurstofmasker van psychobillie. Uiteraard on je metawereld, voor het klimaat opgesloten in je kleine cel zonder privacy in het concentratiekamp aan de sondevoeding en injecties.

   Vandaag zijn ze hier in Frankrijk weer extreem bezig met chemtrails. En het proletariaat vegeteert maar voort ….

   • Ze zijn in Nederland net zo extreem aan het chemtrailen, maar we zien het niet want er hangt al maanden een grauwe deken over Nederland. Maar je hoort ze. De echte sproeovlieguigen klinken als een bus slagroom. Pfff… en ook in Nederland is er nauwelijks iemand die het doorheeft. Maandenlang geen zonlicht en constant regen. Ze gaan ons in de lente/zomers uitdrogen en in de winters overspoelen en de zon blokkeren.

    • Ongelofelijk, hè dat de massa zo voorover vastgeplakt zit aan hun blauwe lichtbundels.
     Vandaag is/was het even zonnig.
     Hier lijkt ook een proef te draaien met langzaam laag gestructureerd overvliegende vliegtuigen bij nacht en ontij. De dag erna ongezonde lucht.
     Het voelt als en het is een ongekende oorlog tegen de mensheid.

    • Let God sort them out december 28, 2023 Bij 10:19

     Juist beste LGsto OMG wat men niet ziet kan geen kwaad, vliegtuigstrepen zijn een realiteit die al meer dan 20 jaar aan het Nederlandse zwerk te zien zijn, enfin lopen als zombies op hun GSM te kijken en te friemelen, niets zien ze, stekel blind voor de gevaren die ons burgers dagelijks bedreigen zonder het op te merken, zalig zijn de armen van geest.

    • LGsto, ik ben een paar uur per dag buiten maar zie die verdomde gifbende toch regelmatig tussen de wolken door.
     Blijf mij afvragen hoe het gros maar blijft geloven dat het weer niet te beïnvloeden is.
     Die tv heeft toch wel een behoorlijke macht.

     • Ja dat is mij ook opgevallen, veel bewolking met af en toe een kleine blauwe opening en dan zie je meteen van die dikke strepen tussen de wolken.
      Zo is dat tuig al jaren bezig en als je het de mensen probeert te vertellen kijken ze je schaapachtig aan. Want dat zijn gewone vliegtuigstrepen.

 2. En ook stoppen met scheten laten. Oja, en 15 dagen voor je de pijp uitgaat lichaam schoon laten spoelen om al het co2 te vernietigen en andere zooi. Anders stink je veel te veel. Weet je wel hoe beledigend dat is alleen al door daar mij aan te laten denken. Mijn wef huidje begint er spontaan van te rimpelen.

 3. De mensen kopen te veel troep die niet nodig hebben de comsumptie moet naar beneden maar alles komt door de leugens van de marketing advertenties overal een maatschappij gericht op comsumptie dat is de troep van de amerikanen cultuur.

  • Juist.
   Hun “oplossing” is orwelliaans. Meer electrische onzin kopen en veel met internet…
   Financieel uitkleden van de burger en ze afhankelijk en verslaafd maken.

 4. Netto-nul is haalbaar, maar dan moeten we terug naar de technieken van ruim 120 jaar terug. Toen haalde we gratis stroom uit de atmosfeer, als je nagaat dat elke meter boven de grond 100 volt levert. Dus hoe hoger, hoe meer voltage je kan oogsten, zodat je de Ampèrage omhoog kan transformeren voor werkbare situaties. Toendertijd gebruikte de bevolking Radium om hun huizen meer te verwarmen en te koken. Niets geen uitstoot, maar ook geen energie rekening. Het vervoer was hoofdzakelijk met elektrische trams, die aangedreven werden door het gratis elektriciteit uit de atmosfeer in de steden en voor de lange afstanden waren het de zeppelins, die elektrisch aangedreven waren en voor hete lucht zorgde. Dus geen autosnelwegen, bruggen en viaducten meer nodig. Alleen aanleg plaatsen voor de zeppelins.

  Voor de landbouw kun je ook elektriciteit gebruiken, afgetapt uit de atmosfeer. Zodat de gewassen en de vruchten 2 tot 4x groter worden en geen bemesting nodig meer hebt.
  Zo zijn er tal van oude oplossingen van de techniek van 120 jaar terug. Het enige wat ons tegen houdt zijn de globalisten, want die willen aan alles en iedereen verdienen. Daarom hebben zij deze technieken verboden voor de bevolking.

  Dat gratis elektriciteit uit de atmosfeer halen, wordt nu heden daags nog steeds gedaan, alleen nu heeft iedereen een meter in zijn huis. Waar de bevolking de hoge rekening gepresenteerd krijgt. Het Radium is elke nog voor kernreactoren, want het is de bevolking wijs gemaakt dat het heel gevaarlijk is met de stralingen. (terwijl 120 jaar terug zelfs chocolade repen met Radium kon kopen) Daar ook kwik in het verdom hoekje geplaatst is, waar ze 120 jaar terug veel gebruikte om daarmee de elektriciteit uit de atmosfeer om te zetten in een bewegende draai bewegingen. Want als je gelijk stroom op kwik aansluit, in een ronde kom gaat het kwik draaien.

  Dus theoretisch is het mogelijk om koolstof vrije energie te produceren, maar daar wil het WEF/VN niet aan meedoen. Bij hen gaat het om de bevolking zover te laten degraderen, dat zij gehoorzame slaven van deze WEF/VN parasieten worden. Terwijl zij zelf gewoon op de huidige voet door zullen gaan.

  • Dat radiumverhaal??
   Wij zitten hier in een gevaarlijk radium 3 gebied.Kan longproblemen veroorzaken.
   Radium zit ook in beton.Dus in de meeste woningen.
   Leg mij a.u.b. uit hoe hier energie uit gehaald kan worden? Want dan zit ik op waardevolle materie.

 5. Net zero is nonsense. The whole CO2 hoax is nonsense. Rommel, perhaps you can find the video, I can’t find it anymore on the internet. A Scandinavian scientist who is examining ice samples, showed us that CO2 went up around 80 years AFTER a rise in global temperatures.
  This scientific proof ends all discussions!
  Higher CO2 levels are not the cause but the result of a global warming.
  End of story.

 6. Ik zeg het nog maar een keer, wij mensen zijn de koolstof die ze willen verwijderen van de aarde. En zolang de schaapachtigen niets door hebben omdat ze de hele tijd naar hun mobieltje staren, zal deze genocide doorgaan. Je kunt je maar beter in veiligheid gaan brengen in plaats van te verwachten dat “men” nog wakker gaat worden. Ik zie dat niet meer gebeuren, de corona periode heeft dat aangetoond.

  • Het gaat er niet om of de schapen allemaal wakker worden, maar of de wakkeren klaar zijn om de strijd die elites willen creëren slimmer dan de elites te spelen… door niet mee te doen en ALLES te weigeren. Ik ga liever onder een paraplu in een bos wonen dan dat ik meewerk met de satanisten.

 7. Ik geloof van alles al niets meer, we worden voor gelogen door alles en iedereen, elke website werkt hieraan mee, hun motto is houd ze tevreden tot het proces onomkeerbaar is. Hoevaak worden zaken vertelt die de media verzwijgt en soms kan het helemaal niet verzwegen worden en toch gebeurt het, wakker of niet vertrouw alleen jezelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in