UGVERTRIEB / Pixabay

Hier is, zoals gisteren beloofd, nog een uittreksel uit ons boek ‘De wijsheid van dieren’. In dit zeer beknopte uittreksel leggen we precies uit hoe dieren zichzelf genezen als ze ziek zijn, schrijft Dr. Vernon Coleman.

1) Ranchers in Utah stuurden ziek vee met diarree weg en lieten ze aan hun lot over. Aanvankelijk werd dit gedaan om van het zieke dier af te zijn en de verspreiding van de ziekte te voorkomen. De veeboeren waren echter verrast toen hun vee na een paar dagen herhaaldelijk terugkeerde – helemaal gezond. Een oplettende veeboer volgde enkele zieke dieren en zag dat ze naar kleibanken reisden en zich met klei voedden tot ze beter werden. De klei absorbeerde de gifstoffen en virussen die de diarree veroorzaakten. Helaas krijgt vee op moderne boerderijen weinig of geen kans om zichzelf te genezen. Dieren over de hele wereld gebruiken klei om met vergiftigingen om te gaan – klei ontgift door zich aan de schadelijke stoffen te binden. Mensen zouden er waarschijnlijk ook baat bij hebben en kleipillen zouden veel levens kunnen redden. Er valt echter niet veel winst te behalen met de verkoop van klei en dus vecht niemand voor het recht om dit te doen.

2) Een medewerker van het Wereld Natuur Fonds volgde een zwangere Afrikaanse olifant meer dan een jaar lang. Gedurende die tijd at de olifant een voorspelbaar dieet en zwierf ze ongeveer vijf kilometer per dag. Aan het einde van haar zwangerschap liep de olifant op één dag meer dan 25 kilometer en ging ze op weg naar een boom van de boraginaceafamilie. Eenmaal bij de boom aangekomen at ze hem op. Alles. Ze at de bladeren, ze at de takken en ze at de stam. Vier dagen later beviel ze van een gezond kalf. Keniaanse vrouwen zetten thee van de bladeren van deze boom om de bevalling op te wekken.

  De waarheid over kinderen, hepatitis en de Covid prik

3) Chinese herders hebben oudere herten aan de bast en wortels van de vliesbloem zien knabbelen. Toen de schors en wortels werden geanalyseerd, ontdekten wetenschappers dat ze ingrediënten bevatten die waarschijnlijk helpen bij het verminderen van hypertensie, cholesterol, coronaire hartziekten en andere aandoeningen die vaak voorkomen bij het ouder worden.

4) In de Han-dynastie trok een verslagen generaal, Ma-Wu genaamd, zich met zijn leger terug in een arm deel van China om uit te rusten en te herstellen. Veel soldaten en paarden stierven. De overgeblevenen waren ziek en scheidden bloed uit in hun urine. Een stalknecht merkte op dat zijn drie paarden gezond waren en keek wijselijk wat ze aten. Hij zag dat ze veel van een kleine weegbree plant aten. Dus kookte hij wat van de plant en at het op. Het bloed verdween snel uit zijn urine. Daarna gaf hij dezelfde plant aan de andere mannen en paarden. Ze waren allemaal genezen. Het is nu bekend dat de plant bestanddelen bevat die hem ontstekingsremmend en antimicrobieel maken.

5) In de 17e eeuw beschouwden Engelse artsen het observeren van dieren als een goede manier om meer te weten te komen over geneesmiddelen. De lijfarts van koningin Anne ging naar de moerassen van Essex, waar hij wist dat de lokale bevolking hun schapen onderbracht als ze leden aan een aandoening die bekend stond als ‘de rot’. Hij hield in de gaten wat ze aten en ontdekte zo kruiden waarmee hij menselijke patiënten met consumptie kon helpen.

6) Inheemse Amerikaanse Indianen leerden zoveel van het kijken naar hoe beren zichzelf behandelden als ze ziek waren, dat geavanceerde genezers bekend werden als Beer Medicijnmannen.

  Dr. Coleman: Dit is het einde

7) Een kruidendokter in Tanzania redde een verweesd stekelvarken. Toen het dier ziek werd van diarree en een opgeblazen gevoel, ging het stekelvarken het bos in en groef een plant op die nuttig bleek te zijn voor de behandeling van inwendige parasieten bij mensen.

8) Een Creoolse kruidendokter in Venezuela zag herten kauwen op de zaadhulzen van een plant. Hij ontdekte vervolgens dat de plant zijn menselijke patiënten hielp.

9) In de Middeleeuwen merkten Engelse artsen dat wanneer een dier zijn wonden likte, de verwonding sneller genas. De doktoren besloten dat de tongen van dieren een wonderbaarlijke helende eigenschap moesten hebben en dus maakten ze er een gewoonte van om de tongen van puppy’s af te snijden en als wondverband te gebruiken. Dit werkte niet erg goed en uiteindelijk (een paar eeuwen later) realiseerden de artsen zich dat het speeksel zowel een antisepticum bevatte als stoffen die het sluiten van wonden bevorderden.

10) Katten en honden kauwen op gras. Daar zijn twee redenen voor: gras is een braakmiddel (dat oprispingen of braken veroorzaakt) en een zuiverend middel (dat wormen verwijdert die verderop in de darm leven). Dieren kiezen verschillende soorten gras voor verschillende functies.

11) Olifanten, die herbivoren zijn, hebben veel natrium nodig, maar er zit niet veel natrium in planten. Zonder natrium worden ze ziek. De olifanten moeten hun natrium dus ergens anders vandaan halen. In Kenia is er een reeks grotten hoog op de zijkant van een inactieve vulkaan genaamd Mount Elgon. Deze grotten zijn gecreëerd door generaties olifanten. In de afgelopen twee miljoen jaar hebben de olifanten enorme hoeveelheden rots opgegeten. In de grotten moeten de olifanten op hun knieën kruipen om brokken natriumrijk gesteente uit te graven. Ze drinken ook het mineraalrijke water dat calcium en magnesium bevat.

  De waarheid over holistische geneeskunde

12) Gorilla’s in Rwanda eten gesteente dat ze tijdens het droge seizoen uit de hellingen van Mount Visoke graven. Het gesteente dat de gorilla’s delven en eten bevat veel ijzer, aluminium en klei. De gorilla’s eten het gesteente als medicijn. De klei helpt tegen diarree (een veel voorkomend probleem bij gorilla’s omdat een groot deel van hun plantaardige dieet in het droge seizoen diarree en gevaarlijk vochtverlies veroorzaakt) en het aluminium heeft een nuttige maagzuurremmende werking. Het ijzer is nuttig omdat de gorilla’s in het droge seizoen hoger moeten klimmen om vegetatie te vinden en zo bloedarmoede op grote hoogte kunnen ontwikkelen.

OPMERKING

Overgenomen uit The Wisdom of Animals van Donna Antoinette Coleman en Vernon Coleman. Het boek bevat meer dan 40 voorbeelden van hoe dieren zichzelf behandelen en beschermen tegen ziekte.

`The Wisdom of Animals’ is verkrijgbaar in de boekwinkel op www.vernoncoleman.com


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: Dieren gaan beter om met ziekte dan mensen (Deel I)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMijn naam is Khan. Ik ben van het ICC en u staat onder arrest
Volgend artikelHet Popski syndroom – Geallieerde nederlaag verandert in slagveldfantasieën
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ze weten natuurlijk al lang dat bepaalde kruiden en planten ziektes kunnen genezen. Maar daar kunnen ze geen patenten voor aanvragen en dus ook geen geld aan verdienen. In plaats daarvan maken ze mensen nóg zieker met allerlei chemische en dus giftige medicijnen. En nog even aan alle artsen: Hippocrates was een natuurgenezer en haalde de medicijnen voor zijn patiënten uit de natuur. Het is maar dat jullie ’t weten.

 2. Klei is voor mensen ook heel gezond. Google Zeoliet-werking en lees hoe goedkoop en doeltreffend dit product is (vooral voor verwijderen van zware metalen uit lichaam)

 3. Zeoliet is ook heel doeltreffend bij brandwonden. Mijn vriendin is echt zo’n bio-troela en probeerde het uit op haar been waar kokend water overheen was gemorst. Au, Au….Binnen 2 dagen begon het helen al en na een week was zelfs de wond bijna verdwenen. Ik heb er foto’s van gemaakt. Ze heeft de tip doorgestuurd naar de medici in Beverwijk, nooit meer wat van gehoord. (Volgens mij hebben ze het idee daar dankbaar gearresteerd en komt het straks wel tevoorschijn in e.o.a. proefschrift).

 4. Het is.

  ‘Als je niet in je lijf kunt voelen… kun je ook niet helen’

  HANNAH CUPPEN EN JAN BOMMEREZ – “Als we het licht durven brengen naar die verwonding, dan gaat alles stromen. En op het moment dat we ergens vanaf willen, drukken we iets weg. En dat komt hoe dan ook als een boemerang vroeg of laat weer bij ons terug.” Trauma heling komt eerst, er is nog maar weinig over bekend bij artsen is vragen stellen, vertrouwen geven in zijn die je wil zijn en opent de diepere lagen van het zelf die eens werden geblokkeerd door niet jezelf te mogen zijn.

  ‘JE LEEFT ALS EEN GEHEEL en toch INDIVIDUEEL’

  JAN BOMMEREZ, FELIX VAN DER WISSEL, HANNAH CUPPEN.
  https://youtu.be/MWLkJrE63U4?si=ZOxwwELGla3RWvsa

  Blocking Emotions.
  Many people have learned to block their emotions early in life. There are many reasons that lead to the suppression of emotions, and all of them are associated with pain. It is a natural part of life to feel your way in your own life and interpret what is going on around you into emotions. In this way, you can feel fear and it can warn you of danger. You can also feel love and it will guide your path in the direction of joy.

  Your Emotions are the Gateway to Communication with your Higher Self.

  ONLY 0.444% will see this… YOU’RE NEXT!
  https://youtu.be/TuciHlNvnoA?si=iJ9532OeCaOayo-m

  It’s Just Your SELF That’s HOLDING YOU BACK.
  https://youtu.be/oayJFBoJGqI?si=31YF7W5iu7sibAjJ
  Who is at the helm in the current reality?
  So you!

 5. SIGNS THAT YOUR BODY IS TRANSITIONING TO A CRYSTALLINE BODY.

  Good to heard I’m not alone on this.

  I have most of the symptoms you talk about , and tingling sensation on my head and body, strong mood swings, headaches, detoxing symptoms on the hole body…..
  https://youtu.be/ZXdY8caeURA?si=90ypNF7fOcU6r2MD

  The desire for deeper connection is healthy
  The desire for space to be ourselves is healthy

  WHEN THEY ARE BALANCED.

  Most of becoming secure is just learning how to do this.

  Learning how to breathe together.

  Remarkably simple in concept
  Significantly challenging in action

  It takes time to find this beautiful rhythmic breath.

  Yet I also completely believe anyone can.

  the power of the breath that makes the other become soft is trust. The balance in Yin and Yang between two individuals is free from thinking in total surrender.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in