Onlangs zei het hoofd van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, dat de Europese Unie haar hulp aan Oekraïne moet verdubbelen. Ze zei verder dat de EU tegen het einde van het jaar een steunfonds van 50 miljard euro moet creëren en dat alles in het werk moet worden gesteld om de Oekraïners de overwinning op het slagveld te bezorgen, schrijft Phil Butler.

De Europese Unie heeft voor 2023 een “steunpakket” voor Oekraïne in het leven geroepen van maximaal 18 miljard euro. Dit geld is echter niet in de vorm van giften of subsidies, of om een nood-oorlogskas aan te leggen. Deze miljarden zijn een lening in het kader van een macrofinancieel bijstandsprogramma van de EU dat het MFA+-instrument wordt genoemd. Volgens de kleine lettertjes staan de EU-lidstaten garant voor deze leningen en betalen ze de rente voor de Oekraïners. Dit is een buitengewone zet, aangezien Oekraïne geen lid is van de EU en zelfs vóór het huidige conflict een van de meest corrupte regeringen ter wereld was. Dit roept de vraag “Waarom?” op.

De EU geeft voor dit doel speciale obligaties uit om aan investeerders te verkopen op een moment dat veel mensen in de Europese Unie het zonder goede gezondheidszorg, dienstverlening en zelfs werk moeten stellen. De Europese Unie, EU-lidstaten en Europese financiële instellingen hebben al zo’n 49 miljard euro aan het regime van president Zelensky gegeven. Dit bedrag, opgeteld bij de 76,8 miljard dollar die al naar Oekraïne is gesluisd, overtreft alle hulp die aan enig ander land ter wereld is gegeven. Dit zeer conservatieve rapport van de Council of Foreign Relations laat zien dat de VS alleen al meer in de kas van Zelensky heeft gestort dan in Afghanistan, Israël, Jordanië, Ethiopië en Irak samen in 2020.

  Scott Ritter: De VS-dreiging om groen licht te geven voor Oekraïense aanvallen op Rusland kan escaleren in nucleaire oorlog

In totaal hebben zo’n 47 landen geld en wapens aan Oekraïne gegeven. Op dit moment hebben de EU-instellingen meer dan €30 miljard aan Zelensky gegeven. Het VK heeft ongeveer €10 miljard overgemaakt, terwijl hun gepensioneerden zich zorgen maken over wat ze straks te eten hebben. Duitsland heeft ongeveer €8 miljard gegeven en Japan bijna €7 miljard. Nederland, Canada en Polen hebben elk ongeveer €5 miljard bijgelegd, en de lijst van andere landen ongeveer €14 miljard. Zoals u zou verwachten, kloppen de cijfers niet allemaal. Een verhaal van U.S. News & World Reports van eerder dit jaar beweerde dat de totale hulp aan Zelensky’s land in januari van dit jaar meer dan €150 miljard bedroeg. Nogmaals, waarom?

Het antwoord is deze keer heel eenvoudig. BlackRock en het nieuwe investeringsinitiatief om Oekraïne (wat er ook van over blijft) weer op te bouwen. U wist dit al, toch? Zelensky en BlackRock’s CEO Larry Fink ontmoetten elkaar eind vorig jaar, en in november ondertekenden het Oekraïense Ministerie van Economische Zaken (MoE) en BlackRock Financial Markets Advisory (FMA) een memorandum om de Oekraïense wederopbouwfondsen te structureren (PDF). Nestlé, International Finance Corporation, de privé-investeringstak van de Wereldbank en de Australische Tattarang Group doen ook mee aan de geldschema’s in het door oorlog verscheurde Oekraïne,

Zelensky heeft de wederopbouw van zijn land, nadat het is gebruikt als een proxy van de NAVO tegen Rusland, “de grootste kans in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog” genoemd. Eerder dit jaar vertelde Fink aan Barron’s en andere financiële tijdschriften dat Westerse investeerders Oekraïne na de oorlog zullen “overspoelen” en dat het land “een baken voor de rest van de wereld kan worden van de kracht van het kapitalisme”. JPMorgan Chase sluit zich ook aan bij BlackRock om Oekraïne te helpen bij het opzetten van een bank voor de wederopbouw om startkapitaal te sturen.

  De Russen "verpletteren" de regeringscentra van Kiev als vergelding voor Belgorod (Video's)

In een recent hoofdartikel staat in dit rapport van de American Conservative: “BlackRock Plots to Buy Ukraine” (BlackRock beraamt een plan om Oekraïne te kopen). Auteur Bradley Devlin schetst de Oekraïne-zaak, terwijl hij ook onthult hoe Fink en BlackRock Amerika veranderen in een natie van huurders door de prijzen van normale huizen kunstmatig op te drijven. Als er ooit een man een toepasselijke naam had, dan was Fink dat wel.

“Waarom?” Bestaat er enige twijfel over waarom een arme, ongetrainde barman uit Kiev in een schuttersputje wordt gebombardeerd door Russische artillerie? Zijn alle misleidende media, de opgeblazen militaire winsten van Oekraïne en de halsstarrige houding van Joe Biden tegenover een vredesakkoord nu niet veel logischer? En Ursula, de dame die ik liefkozend Frau von der Clucky noem vanwege haar kippenachtige gepik en gepieker, terwijl miljoenen sterven of in gevaar zijn door alle fratsen van de Westerse wereld, rechtstreeks uit Animal Farm van Orwell. Terwijl iemands vader een kogel of granaatscherf oploopt in Donetsk, blijven onze leiders kraaien, snuiven, brullen en varkensmesten in hun kapitalistische boerderijdroom.

Waarom? Hebzucht, daarom.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIE

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat gaan ze doen als ze heel veel honger hebben en er niet genoeg eten is?
Volgend artikelWesterse analyse: Incompetentie en zwak leiderschap in het Oekraïense leger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Och, ze zijn al weer druk bezig met de finale voorbereiding voor de volgende plandemie. De eerste werkte geheel naar verwachting, meer dan 80% liet zich stront in de ogen smeren en gif in z’n donder spuiten. De paniek was compleet, de lockdowns hadden hun vernietigende psychische en sociale effecten, woke doet daar nog even een paar dikke scheppen bovenop en voilá, de sociale samenhang in de samenleving is gebroken.
  De mensen snakken straks naar rust en orde. Die komt er dan ook wel. Maar op de verkeerde manier en van de mensen die aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan. Moeten we Eric Arthur Blair nu danken of vervloeken voor het schrijven van deze handleiding?

 2. Het ‘ succes’ wat dat volk ‘ vooralsnog’ heeft is het gebruik maken van de hebzucht en de onverschilligheid van de gewone man/vrouw in de straat.
  Zolang de massa deze instelling blijft houden zal het alleen maar slechter voor de massa uitpakken.

  In de tussentijd hoort je ze voornamelijk kankeren over hoge voedsel, en brandstofprijzen.
  Oproepen tot dingen die niet mogen, doe ik niet, dat hebben tig reaguurders voor mij al reeds gedaan.

 3. Waar kan ik inschrijven voor die obligaties en investeringen?
  (grap natuurlijk, maar wilde eens weten hoe ze dat tot bij de burger brengen – dan kan ik een pot roet, pekel en teer klaarzetten)

 4. Volgens mij is de bevolking van Oekraïne beter af onder het bewind van Rusland.
  Een paar voordelen:
  Rusland gaat geen schulden betalen aan de westerse wereld, ze kunnen dus zonder schulden opnieuw beginnen.
  Door de BRICS geen chantage door de westerse wereld.

  Ik denk dat er nog tientallen andere voordelen te noemen zijn.

  • Geen heerschappij en afromerij door USA;
   geen kinderen ontvoeren om als speeltje te dienen voor Biden of Hunter
   Geen mineralen gratis naar USA
   Geen vliegtuigjes neerschieten op verzoek van Rutte
   Geen illegale labs meer

   En geen nazis meer…..

 5. Het gaat er om EU leeg te zuigen. Kennelijk nog niet tot op het bot afgeschraapt door Trutsula van de Lijken die een hele zak graan meepikt. En straks lekker aan de cbdc trog grazen. Waardebonnetje aan je oor.

 6. Rusland heeft iedereen een mooi koekje van hun eigen deeg laten vreten: NATO dacht Rusland van oorlog te beschuldigen en zo de Great Reshit te beginnen. Rusland: Nee doen we niet, maar we trekken wel een lijn hier, want ons land en beschaving zijn van ons en niet van die varkens / Nee toch ook maar liever niet meedoen met die WEF gekte / we trekken ons eigen plan gebaseerd op onze eigen normen en waarden.
  En verder: laten ze EU maar leeg zuigen / de plunderingen van de VS en de NATO komen de kast uit / we trekken ondertussen ons eigen plan / genoeg dollar reserves om de sancties te overleven, wat een grap / geen imports van derdewereld kneuzen / strenge voorwaarden voor immigratie van NATO kneuzen.

  Van de twee Great Reshits lijkt de Russische versie toch een heel stuk beter: geen mRNA gifprikken / geen pedocriminaliteit / hechte famiiewaarden / geloofsvrijheid / geen trannie en ABCDEF regenboog gekte / en bovendien geen kwaadaardige satanische vrijmetselaars onderdrukking.

  Maar NL is nog wel uit te houden…. Volgens Deagel gaat de bevolking hier ook maar een klein beetje achteruit. (Dat kan natuurlijk aan de vele derdewereld kneuzen imports liggen die de bevolking op peil houden.) En bij de AH ligt er nog genoeg te eten (ook al is het niks vergeleken bij de Mercadona in Spanje) en de mensen rossen zoals gebruikelijk op grote vaart rond, ikke ikke ikke. Heerlijk land toch. Gewoon niet op de puisten op het veneer trappen.

 7. Ik verbaas mij hier in Italië over de prijzen voor voedsel.

  Tis de helft van Nederland.

  Vanmiddag twee bolletjes ijs, twee koffie en een gebakje , in een Cafe op een pleintje.

  Nog geen 5 €. ……moet je bij ons om komen.

  • Ik was even in NL toen de euro werd ingevoerd.
   Dag ervoor: pilsje f1,75, en toen plotseling 2 euro.
   Resultaat: lege tenten, en jongens eerst thuis indrinken.

   Eigelijk hetzelfde als tot midden jaren 60: restaurants waardeloos, weinig, en duur.
   Door de komst van Chinese restaurants: veel en goedkoop, moesten ze zich aanpassen.

   Nu hebben ze Roemeense ziekte: zitten ze achter de prijskaart van 2 euro voor een pilsje, en scheppen ze op: ja wij verdienen er goed aan! alleen jammer dat we niks verkopen…

  • Er was in Groningen een brandnieuw hotel, op de grens van het groothandelscentrum; kamer: f37,50.
   Toien maakte de linkse imbecielen van de gemeenteraad er een tippelzone.
   Weg hotel.
   Wel penions van 80 euro per nacht……

 8. Ja, Dracula van der Lijden is een schaamteloos persoon, over haar fraudes en verdienmodel met haar man bij die prikken en de media, ze zwijgen erover, hierover geen woord en nu in de gewone media krijgt Rusland de schuld over de opstand in bijvoorbeeld Niger, Rusland heeft geen koloniaal verleden en wil die landen helpen met zich te laten ontwikkelen en soeverein zijn om te kunnen beschikken over hun eigen rijkdommen en grondstoffen, raar he, natuurlijk staat daar iets tegen over, bij sommige landen is dat misschien wel goud of uranium, na het hierboven staande bericht kan ik alleen maar even zuchten, de tijd zal hen achter halen met hun plannen met het Azovregime, zouden er inmiddels al mooie merchandising van Zelensky verkocht zijn via het internet, wat een ego, zou toch erg leuk zijn als dit compleet mislukt net als alle plannen voor dit fascistenregime en hulp van ook weer de Duitsers, niet veel geleerd blijkbaar na 40-45.

 9. Je ziet ze alletwee op de foto denken: “Dat is de eerste hoop stront die ik vandaag in mijn handen heb….

 10. Ik lees op Nu.Nl dat het haast onmogelijk is om Turkije op te bouwen na de aardbeving!!! Indien je dat leest kun je je afvragen hoe ze denken dat ze de Oekraine willen opbouwen.
  Wanneer dat bij Turkije al niet gaat lukken moeten we er op rekenen dat het met de Oekraine ook niet gaat lukken.

 11. Ze hebben het al ingericht = UKRAINE 2030 THE 4TH INDUSTRIAL REVOLUTION https://youtu.be/PV2MYx–ljc
  Dus is oorlog een moneymaker voor hen en zit die oorlog tussen hun eigen oren.

  Ieders QR code is een Blueprint of the kosmos en dus om die reden altijd terug te vinden Mark Rutte 14 februari 1967. Den Haag. ALLES BEVAT wat ELKE ZIEL in de LOOP VAN ZIJN BESTAAN OOIT heeft GEDACHT, GEZEGD en GEDAAN, maar waarin ook alles ten aanzien van zijn toekomstige mogelijkheden IS VASTGELEGD. Tenzij je een keer je gedachtengangen onder de loep gaat nemen en perceptie over je handelen gaat veranderen. Deze zitten veelal vastgeroest in belemmerende overtuigingen. Je houdt niet van jezelf en/of hebt onvoldoende kennis van je eigen lichaam met wat werkelijke liefde is. Mark Rutte
  Neigingen om achter te laten = • Zich aangetrokken voelen tot crisissituaties • gebrek aan belangstelling met de psychologische beweegredenen van anderen • Verzet om mee te werken aan wat anderen willen!!!!!!!

  Doet ie dus niet en kijk over de afgelopen 3 jaar……• Iets totaal vernietigen om van een deel ervan af te komen en ontkent dus alles terwijl er een schaduw agenda is daarnaast is zijn strategie van Rutte een Meester in Taal Manipulatie https://youtu.be/E6Sta7OKrPM What is an ‘economic hitman’? | Decoded https://youtu.be/mPuYkPLLKlM

  Zelfverzonnen regels met geen enkele waarde. Hierbij zou je jezelf af moeten vragen waarom zou je mensen onder controle willen houden als je jezelf niet eens onder controle kan houden en bakken met geld uitgeeft EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET met een schuld van 300.000.000.000.000 dollar schuld?????

  Verantwoordelijkheid nemen over de acties die je doet is intelligentie in hoge mate zelfcontrolerend tenzij je in bezitsdrang leeft en zelf zo ver gaat en hier een halve wereld bevolking in meetrekt die nergens om vragen terwijl zij geen verantwoordelijkheid nemen voor die schuld. Dus volledig onterecht en ga is aan jezelf klussen in rechtvaardigheid voor je eigen acties maar dat doen deze lui niet en durven zichzelf niet in de spiegel aan te kijken voor wat eerlijkheid is.

  Er is altijd een plan = Merk op dat het tirannieke sociaal-kredietsysteem probeert het betrouwbare, voorspelbare oude karaktersysteem na te bootsen, met dit verschil dat de loyaliteit van een burger niet ligt bij zijn karakter, maar bij de agenda van de regering. De eerste stap bij de invoering van een systeem van sociaal-kredietsysteem is controle krijgen over de media. Dit werd bereikt tijdens het Clinton-regime, toen zes mega-concerns toestemming kregen om 90% van wat een onafhankelijke media was, op te kopen en in een paar handen te concentreren.

 12. En hebben ze deze ook niet door maar drukken het wel gewoon door en iedereen trapt erin.
  Ikzelf ook want heb een flinke bijdrage eraan geleverd in het begin stadium maar trek me er nu van terug te weten dat het een ander doel dient is macht en controle willen houden door die lui maar hebben niets te zeggen over ons.

  Het effect van Ai is not in Alignment to Natural Laws and thus, impacts the individual and planetary body by generating volatility and forces of chaos which manifest as growing black subtle forces, miasma blockages and increasing disease in the collective consciousness fields.

  Amplification of these cross spirals increase the chaotic forces in the environment, which lends to increased volatility, entropy and energetic instability in those systems of energy and their environments.

 13. How to Break Free from the Matrix – Welcome to the Real World – Infinite Waters
  Ralph Smart is a psychologist, author, counselor, alchemist, relationship guide and creator of the popular YouTube channel, “Infinite Waters” The problem is that most people lost in the Matrix, want to be lost in the Matrix.

  Many people who think they are awake are truly NOT awake at all. The levels of depth to this place is really incredible. It would take lifetimes to gain any headway in understanding. https://youtu.be/TTzVwvTfXs4

  We krijgen nu dus een duwtje in de rug om ons gevoel te volgen als je openstaat en zou nu iedereen moeten zijn vanaf 17 juni al als de frequenties op aarde elke dag hoger worden als de zon nog maar in het begin van cycli 25 is en langzaam op gang komt en intensiveert meer en meer.
  https://youtu.be/C96PvATGurY

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in