Er is iets ongelooflijks onthuld door een dappere held van de mensheid. Udo Ulfkotte was de redacteur van één van de grootste kranten van Europa, de Frankfurter Algemeine Zeitung. Een paar jaar geleden bekende hij aan de wereld dat journalisten wereldwijd betaald worden door de CIA, geheime genootschappen, regeringen, miljardairs enz. om… altijd te liegen, en nooit de waarheid te vertellen aan het publiek, schrijft James Fetzer.

Deze krantenredacteur bekende dat journalisten betaald worden om… aan te dringen op oorlog met Rusland!

Daar trok Ulfkotte de grens. Na meer dan 25 jaar tegen het publiek gelogen te hebben, kon hij niet langer met zijn geweten leven. Hij bekende publiekelijk zijn schuld, en ontmaskerde het wereldwijde criminele mediakartel, dat de mensheid naar zijn ondergang stuurt. Kort na zijn bekentenis werd Ulfkotte dood aangetroffen. Luister naar zijn bekentenis in deze video:

Ongelooflijk bedrog

Wat Ulfkotte bekende, kunnen we gemakkelijk waarnemen als we kijken naar hoe de media over de hele wereld liegen over Oekraïne. Kijk eens naar de volgende voorbeelden…

Een foto van een explosie in Gaza van jaren geleden, wordt gepubliceerd alsof die net in Oekraïne gebeurd is…

Een explosie in China uit 2015 wordt gepubliceerd alsof die net in Oekraïne gebeurd is…

Een beeld uit een film van 2010 wordt gepubliceerd alsof het in Oekraïne genomen is…

Een andere scène uit een film, wordt gebruikt om “verslag” te doen van wat er in Oekraïne gebeurt…

Een plaatje van een gasexplosie in 2018 wordt gebruikt om de “verwoesting die Rusland in Oekraïne aanricht” te laten zien. De afgebeelde dame met een met bloed besmeurd gezicht is een bekende crisis-actrice, die in tientallen beelden van “rampen” voorkomt. Puur theater…

In deze korte video kunt u zien hoe deze crisisactrice vaak gebruikt wordt om het publiek te misleiden.

Een foto uit 2016 wordt gebruikt om emoties op te wekken, terwijl het niets te maken heeft met de situatie in Oekraïne…

Een filmpje uit 2017 van een explosie wordt gepubliceerd alsof het juist nu in Oekraïne gebeurd is…

Een andere explosie uit 2015 wordt door CNN gebruikt om de illusie te wekken van een huidige explosie in Oekraïne…

Een Israëlisch persbureau zendt vermeende beelden uit het oorlogsgebied in Oekraïne uit. Het blijkt dat ze een scène uit een Star Wars film gebruikt hebben…

Een meisje dat in 2018 te lijden had onder een bombardement in Syrië, wordt vandaag getoond alsof ze gewond is geraakt tijdens bombardementen in Oekraïne.

Deze voorbeelden laten zien hoe inderdaad de wereld op grote schaal bedrogen wordt. Beelden uit films, rampen uit het verleden, crisisacteurs, … alle middelen zijn gerechtvaardigd om het publiek voor te liegen.

De waarheid wordt verborgen

Aan de andere kant verbergen de nieuwsmedia kritische informatie, die een heel ander licht werpt op deze hele situatie. Hier zijn een paar voorbeelden…

Russen voeden Oekraïners

Het Russische leger levert honderdduizenden kilo’s voedsel aan het Oekraïense volk. Dit werd gemeld door het Russische persbureau RT, dat overigens een van de weinige persbureaus in de wereld is geweest, die waarheidsgetrouw over de plandemie bericht hebben.

Interessant is dat RT nu over de hele wereld verboden is. Het is duidelijk dat hun berichtgeving niet door de mensheid gehoord mag worden!

Kinderterroristen

Wat de Grote Media ook voor de wereld verborgen houden, is hoe in Oekraïne kinderen worden opgeleid tot terroristen, naar het model van ISIS! Het beroemde “AZO-bataljon”, een groep nazi’s die jarenlang in Oekraïne actief was, werd gefinancierd door de laatste regeringen in Kiev.

Jeugd opgeleid tot fascisten

De gevaarlijke opkomst van nazisme en fascisme in Oekraïne wordt geïllustreerd in deze video, waar een grote groep tieners de volgende regels aan het scanderen is:

“Heil Oekraïne, Dood aan de vijanden, Heil Oekraïne, Hang de Russen, Oekraïne boven alles!, Oekraïne boven alles!

Nazi’s in Oekraïne

Deze documentaire van volledige lengte laat de gevaarlijk groeiende beweging van neonazisme in Oekraïne zien.

Bombarderen van hun eigen volk

Een andere schokkende realiteit waar u op de Grote Media geen woord over zult horen, is hoe de Oekraïense militairen hun eigen volk gebombardeerd hebben, waarna ze Rusland de schuld geven. Deze video toont een jong gezin dat deze verschrikking uitlegt. Terwijl Rusland tonnen voedsel naar het Oekraïense volk brengt, doodt hun eigen leger hen door massale bombardementen.

Hun verhaal wordt bevestigd door een Franse oorlogsverslaggeefster in Donbass. Zij bevestigt dat het Oekraïense leger hun eigen volk bombardeert…

Onverwachte onthullingen

Een Frans televisieprogramma maakte een grote fout: zij nodigden een dame uit die al 25 jaar in Oekraïne woont. Toen zij eenmaal de waarheid begon te vertellen over wat daar werkelijk aan de hand is, schrokken de tv-presentatrice en de andere gasten zich rot, en begonnen in grote verwarring te ruziën.

  Rulands "Potemkin Leger"

Eén van de dingen die deze Oekraïense dame onthulde, is hoe de huidige regering door verkiezingsfraude gepositioneerd is, als een marionettenregering voor criminelen.

Zij onthult hoe de televisiezenders van de oppositie verboden zijn, vele journalisten vermoord zijn, en het land als een dictatuur functioneert, terwijl het naar buiten toe geprezen wordt als een “vrije democratie”. Zij legt ook uit hoe miljoenen mensen in Oekraïne in erbarmelijke omstandigheden leven, en dat veel mensen in feite blij zijn met de interventie door Rusland. Luister hier naar deze Oekraïense dame:

Wij hebben plezier met doden

In de volgende clip kunt u Oekraïense strijders horen praten over:

– Hoe zij bevelen opvolgen die hen door het Westen gegeven worden,
– hoe zij er plezier in hebben mensen te doden,
– hoe zij van plan zijn om van Oekraïne een zorg te maken voor de hele wereld,
– hoe zij Rusland willen vernietigen.

De media manipuleert u

Het doel van deze media-oorlog is de haat van de wereldbevolking tegen Rusland aan te wakkeren. Opeens is Rusland het grote, duistere monster. Boehoe Poetin! Dood Poetin! Wat een schurk! Maar… hebben de mensen die nu verontwaardigd zijn, zich ooit iets aangetrokken van een van de oorlogen die onlangs gevoerd zijn? De Verenigde Staten hebben de afgelopen jaren minstens 337.000 bommen laten vallen. Zij bombardeerden bijv:

Syrië gedurende 5 jaar.
Jemen gedurende 7 jaar.
Somalië gedurende 15 jaar.
Irak gedurende 16 jaar.
Pakistan 18 jaar.
Afghanistan 21 jaar.

Niemand gaf er iets om. Geen enkele grote onderneming riep op tot medelijden met één van deze landen. Er was geen boycot tegen de VS. Geen enkele website, geen enkele beroemdheid, geen enkel technologisch bedrijf, geen enkel restaurant, enz. bracht een boodschap van steun voor één van deze landen. Dus… waarom is de hele wereld plotseling verontwaardigd over Oekraïne?

Extreme hypocrisie

Dezelfde mensen die Poetin ervan beschuldigen dat hij iets “slechts” doet, zijn degenen die miljoenen hebben vermoord, hun hele leven lang. Ik heb u al laten zien hoe die kerels honderdduizenden bommen – vaak op onschuldige burgers – over de hele wereld hebben gegooid. Maar zij zijn het ook, die kinderen vermoorden, met de experimentele gentherapie, die valselijk als vaccin bestempeld wordt. Zij zijn het die deelgenomen hebben aan het lanceren van een pandemie op de mensheid, die vele miljoenen onschuldige mensen gedood heeft (zie het bewijs van hoe dit gepland was).

Zij zijn het die alle geneeswijzen voor covid hebben onderdrukt, waardoor in feite miljoenen mensen zijn vermoord die met een vroege behandeling genezen hadden kunnen worden.

Zij zijn het die systematisch onze landen vernietigen, om ons te onderwerpen aan een één wereldregering. Zij zijn het die ons onze vrijheden, rechten, geld, en – als wij het toelaten – ons leven afnemen. Zij zijn het die aansturen op genocide, om de wereldbevolking te verminderen. Zij zijn het die wetenschappers hebben vermoord die levensreddende kankerbehandelingen hebben ontdekt.

Kortom, zij zijn het die misdaden tegen de mensheid begaan van een omvang die wij niet eens kunnen bevatten.

En nu nemen zij het op tegen het “kwaad”? Zij die de diepste, duisterste krachten van het kwaad dienen, waarvan de meesten van ons zich niet eens kunnen voorstellen dat ze bestaan? Wordt wakker lieve, geliefde, mooie mensen! U wordt bespeeld, bedrogen, gehersenspoeld, gemanipuleerd door mensen die zo verdorven zijn, dat ze alles wat u dierbaar is, uzelf inbegrepen, zouden vernietigen, als u niet oplet.

Waarom zijn zij bang?

Als u waarneemt hoe deze misdadigers wanhopig willen dat u Poetin haat, moet u zich afvragen: “Waarom, wat doet Poetin, dat blijkbaar een bedreiging voor hen is?” Dit brengt ons bij een volgende fundamentele realiteit: telkens wanneer de cabal u zegt dat u iemand moet haten, betekent dit dat deze persoon hun vijand is, en waarschijnlijk uw vriend.

Hebt u ooit iemand op de openbare televisie zien oproepen tot de moord op een persoon? Ik niet. Toch hebben wij op de Amerikaanse nieuwsmedia verschillende mensen zien oproepen tot de moord op Poetin. Eén van hen is de Amerikaanse senator Lindsey Graham. Eerst verscheen hij op de televisie en riep op tot de moord op Poetin, en hij herhaalde zijn oproep op Twitter:

Waarom roepen zij niet op tot het uitschakelen van George Soros, Bill Gates, Klaus Schwab, de Rothshilds of Rockefellers, en alle andere meestercriminelen en massamoordenaars, die de hele wereld leed hebben aangedaan dat woorden niet eens kunnen beginnen te beschrijven?

U moet zich afvragen: waarom roepen politieke leiders en mediapersoonlijkheden op tot de moord op Poetin? Wat doet hij, dat deze misdadigers zo doodsbang voor hem zijn?

Wat is er aan de hand?

Zoals wij allen weten, heeft de familie Biden uitgebreid zaken gedaan met de huidige regering van Oekraïne, en herhaaldelijk vele miljoenen dollars van hen ontvangen. Wij weten ook hoe crimineel de Biden’s zijn. Hunter Biden (de zoon van Joe) is betrapt op het voortdurend misbruiken van talloze kinderen, door ze te kopen van kinderhandelaars, en ze te misbruiken op elke manier die hij maar kan. Zijn laptop werd in beslag genomen, en de bewijzen zijn er. Hier ziet u een foto van Hunter’s laptop, waarop een foto te zien is van een meisje dat in Parijs ontvoerd is, en te koop wordt aangeboden op de mensenhandelmarkt.

  Wat gebeurt er in Rusland na De Langste Dag?

Joe Biden staat ook bekend om zijn kindermisbruik. Hij kan van geen enkel kind, dat bij hem in de buurt komt, zijn handen afhouden. De voortdurende, intieme relatie van deze criminele familie Biden met de Oekraïense regering, is veelzeggend…

U.S. hebben Oekraïnse leiders uitgekozen

Er is een audio-opname opgedoken, waaruit blijkt hoe de politici van de V.S. – diegenen die deel uitmaken van de Deep State staat – met de hand aan het uitzoeken waren wie zij in de Oekraïense regering zouden zetten, en wie zij erbuiten zouden houden. Dit betekent dat de Deep State Oekraïne volledig controleert!

Putin schakelt biowapen-laboratoria uit

Er zijn verschillende biowapen-laboratoria van de V.S. in Oekraïne, waarvan de meeste heel dicht bij de grens met Rusland liggen. Uit verslagen van Poetin’s aanvallen, blijkt hoe hij deze biowapen-laboratoria onder vuur heeft genomen! De Deep State in de V.S. doet verwoede pogingen om Poetin ervan te weerhouden deze biowapen-laboratoria uit te schakelen! (bron). Poetin “valt” Oekraïne niet binnen. Hij is bezig biowapen-laboratoria uit te schakelen! Oekraïne werd in gereedheid gebracht als een belangrijk bolwerk voor de operaties van de cabal, in Europa en Azië. Poetin is gewoon schoon schip aan het maken.

U.S. raketten langs de Russische grens

In de volgende video kunt u Poetin horen uitleggen hoe de V.S. overal langs de Oekraïense grens met Rusland raketten hebben geplaatst. Hij legt uit dat niemand ooit zou toestaan dat zijn buurman zoiets zou doen. Wat zou er gebeuren als Rusland kernraketten langs de hele Canadese en Mexicaanse grens met de Verenigde Staten zou plaatsen? Dit is een eenvoudige kwestie van zelfverdediging, legt Poetin uit. Oekraïne werd in gereedheid gebracht als een belangrijk bolwerk voor de operaties van de cabal, in Europa en Azië. Hun doel was Rusland uit te roeien. Poetin voorkomt gewoon hun invasie, door biowapen-laboratoria, militaire bases, raketlanceerplatforms, enz. uit te schakelen.

Wie is Poetin – werkelijk?

Poetin heeft de wereld teruggeroepen naar God en de christelijke waarden, terwijl hij de westerse wereld fel berispt omdat ze de duistere sferen van de perversie achterna jaagt, in die mate dat er in de voormalige christelijke naties nauwelijks nog gezonde gezinnen zijn, terwijl pedofilie en allerlei perversies aan alle kanten gevierd en gepromoot worden.

Poetin is de ENIGE wereldleider geweest die een moedig standpunt innam tegen de voortdurende perversie, en opriep tot een terugkeer naar het christelijk geloof en de christelijke waarden.

Luister naar de toespraak van Poetin

Later kreeg hij gezelschap van Trump, die – tot ieders verbazing – de wereld heeft opgeroepen om terug te keren tot God, de Bijbel, het geloof en de christelijke waarden. Wat wij ook van Trump denken, wij kunnen zijn consequente oproep aan de wereld, om zich weer tot God te keren, niet ontkennen.

Zowel Poetin als Trump zijn zeer verrassende en luide stemmen geweest in onze tijd, die zich verzetten tegen de plannen van de cabal om onze wereld volledig te seculariseren en te perverteren.

Poetin mag dan door het WEF opgeleid zijn als Young Global Leader, hij mag dan betrokken zijn bij de vrijmetselarij (wat je wel moet zijn, om zo’n regeringsfunctie te bekleden), het betekent niet dat hij hun boze agenda in zijn hart omarmd heeft. Er zijn zeer godvruchtige mensen uit de meest duistere milieus tevoorschijn gekomen. Denk maar aan aartsbisschop Carlo Maria Vigano, die een helder licht is in het Vaticaan, dat het hoofd is van de wereldwijde slang van de cabal! Deze held van de mensheid heeft heftig kindermisbruik en financiële corruptie in het Vaticaan aan de kaak gesteld, en strijdt nu hard tegen de nieuwe wereldorde, waarin het Vaticaan een sleutelrol speelt.

Evenzo heeft Poetin ook altijd een vrijmoedig standpunt ingenomen tegen de nieuwe wereldorde, en heeft hij alles in het werk gesteld om hun plannen te ontmaskeren. Zijn toespraken zijn overal op het internet te vinden, waar hij de mensheid waarschuwt voor de satanische één wereldregering. Hij heeft misdadigers als George Soros, Bill Gates en de Rothschilds publiekelijk ontmaskerd, en hun invloed zoveel mogelijk uit Rusland verwijderd.

In alles wat Poetin de afgelopen tien jaar gedaan en gezegd heeft, is duidelijk geworden dat hij geen vriend is van de cabal, maar in feite fel tegen hen gekant is.

  Door bemiddeling van China herstellen Iran en Saudi-Arabië hun banden - Er zijn winnaars en verliezers

Dat wordt des te duidelijker door de manier waarop de cabal nu probeert Rusland te vernietigen. Tientallen van hun grote bedrijven verlaten nu Rusland, en proberen Rusland weer in de donkere eeuwen te storten door de afwezigheid van de beste westerse diensten, oplossingen en technologieën.

Wat zij niet begrijpen, is dat dit de Russische bevolking zal aanmoedigen om hun eigen systemen te bouwen, waardoor Rusland des te machtiger zal worden tegenover de cabal, omdat zij niet langer op hun diensten zullen rekenen.

De enige manier om de huidige wereldwijde aanval op Rusland te begrijpen, is te weten hoe deze natie een groot obstakel is voor de één wereldregering.

Hetzelfde geldt voor Amerika. De cabal heeft geprobeerd om zowel Rusland als Amerika van binnenuit te vernietigen, door corrupte marionetten in de regeringen te plaatsen, en door massale omkoping en chantage van invloedrijke personen in deze naties. Ook hebben zij geprobeerd deze beide naties zover te krijgen dat zij een atoomoorlog zouden beginnen.

Zij faalden.

In de nabije toekomst zullen wij zien hoe Amerika uit de donkere wolken van de huidige oorlog zal oprijzen en helderder dan ooit zal worden. Terwijl de cabal in de afgelopen eeuw duizenden vooraanstaande patriotten in de VS heeft vermoord, en heeft geprobeerd in de harten van het Amerikaanse volk haat tegen de VS aan te wakkeren, is de patriottenbeweging sterker en groter geworden dan ooit tevoren. Nooit in haar bestaan was er zo’n wijdverbreid leger van waakzame patriotten, dat opstaat om Amerika tegen de cabal te verdedigen.

Zelfs nu er een marionettenregering van de cabal aan de macht is, geven zij zich meer dan ooit bloot, waardoor het patriottenvuur in heel Amerika des te meer oplaait.

Snel overzicht

✔︎ Poetin roept op tot de terugkeer naar God, en Zijn waarden, wat precies het tegenovergestelde is van de cabal, die het rijk van de duisternis dient.

✔︎ Poetin heeft de opkomst van perversie veroordeeld, wat precies het tegenovergestelde is van de cabal, die aansturen op perversie.

✔︎ Poetin heeft moedig stelling genomen tegen het globalisme en de Nieuwe Wereldorde, waardoor hij een hinderpaal is voor hun plannen.

✔︎ Daarom heeft de cabal journalisten in Amerika en Europa betaald, om te proberen oorlog met Rusland te veroorzaken.

✔︎ De cabal heeft Oekraïne in bezit genomen en er een bolwerk voor hun operaties van gemaakt, wat een grote bedreiging voor Rusland is.

✔︎ Poetin heeft raketlanceerinstallaties en biowapenlaboratoria, die langs de grens met Rusland stonden opgesteld, verwijderd.

✔︎ Oekraïne is een centrum voor neonazisme, waar kinderen worden opgeleid tot terroristen.

✔︎ Oekraïense strijders scheppen op over hun plezier in het doden van mensen, en hoe Oekraïne “een zorg voor de hele wereld” zal worden.

✔︎ Oekraïne heeft diep in bed gelegen met de cabal, en Biden is daar een treffend voorbeeld van.

✔︎ De Amerikaanse Deep State heeft de regering van Oekraïne met de hand uitgekozen, waardoor het een marionettenregering is geworden in de handen van misdadigers.

✔︎ Al tientallen jaren probeert de cabal een kernoorlog met Rusland te veroorzaken, om deze natie te vernietigen.

✔︎ Nu roepen de cabal media wereldwijd weer op tot oorlog tegen Rusland, waaruit blijkt dat zij de natie willen vernietigen.

✔︎ De media liegen over Rusland, om de publieke opinie aan hun kant te krijgen, wanneer zij hen aanvallen.

In wezen is Poetin gewoon Rusland aan het verdedigen, tegen een steeds groter wordende dreiging van de NAVO en de Deep State / Cabal. Tegelijkertijd maakt hij korte metten met hun bolwerken in Oekraïne, waaronder een knooppunt voor kinderhandel. En hij verlost het Oekraïense volk van een misdadige regering die het volk onderdrukt heeft.

Cyber Pandemie

Hillary Clinton en Biden hebben allebei opgeroepen tot cyberaanvallen tegen Rusland. Klaus Schwab van het WEF heeft publiekelijk aangekondigd dat er na de biologische pandemieën een golf van cyberaanvallen zal komen. Dat zou veel verwoestender zijn dan om het even welk biologisch virus, want het zou de hele wereldinfrastructuur platleggen, en stroomonderbrekingen, onderbreking van de aanvoerlijnen, enz. veroorzaken.

Als er grote cyberaanvallen komen, zullen die veroorzaakt worden door de cabal, maar… anderen zullen de schuld krijgen, waaronder Rusland. Zo werken ze altijd: ze veroorzaken een ramp en geven iemand anders de schuld. Het feit dat Schwab cyberaanvallen voorspeld heeft, toont aan dat het op hun agenda staat.

Hoor deze misdadigers een Cyber Pandamie aankondigen


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Viganò: Globalisten hebben oorlog in Oekraïne aangewakkerd om de tirannie van de Nieuwe Wereldorde te vestigenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPoetin’s Oorlog
Volgend artikelStrategische denkers die waarschuwden voor uitbreiding van de NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Bijzonder dat mensen zich zo laten corrumperen door het geld dat ze zo leven.
  Ik hoop dat iedereen wakker wordt en ziet wat er echt gebeurt.
  Niets is wat het lijkt.
  Wat gebeurt er in ons eigen lichaam dat we deze aarde creeeren?
  Respect en eerlijk naar jezelf = eerlijk en respect naar een ander.

 2. top artikel

  je moet wel the j pill er aan toevoegen, blackrock etc is in handen van (((larry fink((( die al die bedrijven manipuleert beinvloed die zich teruggetrokken hebben, media ook in j handen, fed ook, beide zijden hebben grote j invloed alleen in amerika is die nog groter (2 procent j ten opzichte van o.24 procent in rusland, maar alle olicharchen wel(

  ook het feit dat putin een rabbi heeft etc en dat rusland toch wel erg traag en weinig doet in de oekraine en daarmee de oorlog in stand houdt als een spel……

 3. Dank voor dit verhaal. Tis glashelder en het lijkt volledig te kloppen. Ik zit al jaren…..mede door die twin towers met ongeloof….. naar dat mediageleuter te kijken.
  Zum kotzen.
  In die boeken van Christina von Dreigen kwam ik op een hoofdstuk terecht, waarin zij de aanwezigheid van de galactische federatie omschrijft.
  Ik geloof dat verhaal….mede door het gegeven dat er onverklaarbare zaken zijn zoals het stoppen van een meltdown in Tsjernobyl.
  Dat kan niet. Een dergelijk proces kunnen wij helemaal niet stoppen. Toch gebeurde dat.
  Deze aardbol is te belangrijk in het universum.
  Toe er een olietanker een onvoorstelbare hoeveelheid olie verloor in zee omdat vastliep aan een kust met een ongelooflijk kwetsbaar gebied, was die olie na een paar maanden verdwenen…..gewoon weg.
  Dat kan niet.
  Toch was het zo.
  Niemand had er een verklaring voor.
  De enige reden dat die galactische federatie niet ingrijpt lijkt besloten te liggen in het gegeven dat de absolute smerigheid van die Cabal naar boven komt……ze uit hun holen drijft en daardoor zichtbaar worden…..in dat licht komen te staan waar ze zo bang voor zijn. Wat mij wél heel helder is, dat een kaars vlammetje heel veel duister verdrijft, en een vergelijkbaar stukje duister geen enkele zichtbare invloed heeft op het licht.
  Kwil er maar mee zeggen dat we niet alleen zijn…… dat we het licht in onszelf alleen maar aan hoeven te zetten, omdat ons dat verbindt in datgene wat er nodig is om de Cabal uit derlui holen te drijven.
  Kom uit je angst.
  Ulfkotte deed dat ook…..die had na 25 jaar de boel bedonderen….zichzelf bedonderen……ook het lef om uit zijn angst te breken. Hij is vermoord omdat hij te belangrijk werd in de strijd tegen de hoerenkast van de Cabal. We weten waar we mee te maken hebben.
  Angst werkt niet.
  Wakker zijn wél.

  • Die Olie is weg te krijgen met bepaalde bacterien of paddestoelen. Geldt dat ook voor de golf van Mexico. Laatste nieuws wat ik las is de hele ecologie daar voor eeuwig kapot en is vis etc. produkten daaruit eten extreem ongezond. Maar er zijn wel verhalen van het vernietigen van nucleaire wapens op USA basis door buitenaardse ufos. Ook een russische lancering werd ooit onderschept. Maar wie de AIPAC speech van Trump gehoord heeft, weet dat het stukje hier geciteerd over terugkeren naar God, christelijke waarden niet klopt. Recent zei hij dat het Amerikaanse congres geheel door Joden aangestuurd werd en dat dat een goede zaak was. Ook was hij voor Covid Vacs. En nog wat antivirale middelen waarin hij flink geinvesteerd had. Hij is een Zionist, zegt hij in zijn AIPAC speech. Juist dit soort citaten doet me afvragen of het gewoon 1 groot theater is, waar these en antithese hun rol spelen, waarna een derde kracht er met de winsten vandoor gaat. Een specifieke groep in deze wereld, waar we het niet over mogen hebben. Een artikel in Trouw schrijft dat hedendaagse joden afstammelingen zijn van bekeerde joden, en genetissch afstammen van lokale, niet joodse bevolkingsgroepen. Vandaar Joden met EU DNA, Indiaas DNA. Afrikaans DNA etc. etc. Door bekering heeft men automatische Abraham als stamvader zonder genetisch een druppel Semitisch DNA te hebben. Dat hebben de Palestijnen. Shlomo Sand stelt dat er nooit een joodse Diaspora was. Prof Ashraf Ezzat writes that there never was an Exodus, no Israelites in Egypt nor rulers called Pharaohs. Countless links on Google proving the contrary. History is fake, falsified. En wb het christendom. Vele Christenen geloven het boek Openbaringen, wat later is toegevoegd, geschreven door mensen, niet aanwezig in oudere aramese vertaling van de bijbel en verwachten Armageddon, de dood van miljarden en een wereldregering van 1000 jaar vanuit Jeruzalem. Die RK bisschop wil dat iedereen zich onderwerpt aan God. Welke God. Die van Israel lijkt een andere dan die uit de bijbel. En duitse concentratiekampen waren in bezit van het Vaticaan en werden ook door hen bestuurd. NL jonge mannen werden hier gerekruteerd om tegen de Bolsjevieken naast Hitler te vechten. Putin’s info over WW II klopt niet met de info die ik na grondig onderzoek leerde. Sommige oorlogsmisdaden door de Bolsjevieken inmiddels grondig onderzocht en bewezen, destijds toegeschreven aan anderen. Stalin heeft hij het gemakshalve helemaal niet over. Vele oorlogsstandbeelden aan de grens Finland Rusland getuigden van een gruwelijke oorlog. Maar niet velen reden daar langs zoals ik. Putin ook een Vrij Metselaar. WW II georkestreerd vanuit franse Vrij Metselaars. Vrij Metselaars in zijn geheel overgenomen door een specifieke groep. Zou het mogelijk zijn dat het doel is om all Europese staten en de USA te vernietigen? Het blanke, niet joodse ras in zijn geheel uit te roeien. Ik las jaren geleden statistieken op een amerikaanse militaire website. In 2025 zouden er nog 50 millioen amerikanen in de USA leven. Prognoses voor elk land ter wereld. De link werd vaker aangehaald, maar ik heb nooit kunnen verifieren of dit echt een amerikaanse militaire website was. Echter Eugenetica, Wereldpopulatiereductie wordt al vele jaren gepromoot. Vlgs Ted Turner en anderen is de noodzaak om zelfs 95 % uit te roeien. The Culling of the Empty feeders. Wie nog twijfelt over de joodse bolsjevistische communistische revolutie moet de docu van Juri Lina kijken en zich over de Holodomor informeren. Putin is een fantastisch debater. Daar werd Hitler ook op geselecteerd. De enige die westerse wereldmachten aan spreekt. Maar bewijst dat dat hij de waarheid spreekt en te vertrouwen is. En laten wij, het gewone volk, ons uitspelen door tegengestelde beweringen, terwijl ze door dezelfde macht aangestuurd worden. Een oorlog die al 8 jaar bezig is. Voortdurend werd Rusland omringd door Nato machten aan de grens en Amerikaanse miltairen. 25-30 biowapen laboratoria. Soros die een Soros Keizerrijk de ingestortte Sovjet Unie wil doen verplaatsen. Soros die door fraude aan zijn eerste kapitaal kwam. Groot voorbeeld van Kaag en prinses Mabel. Een man die ervan geniet staten te breken en te maken en het kapitaal, de kennis en connecties heeft om dat voor elkaar te krijgen. En wb wakker worden. Hoe wakker zijn de Wakkeren eigenlijk. En in hoeverre wordt de massa wakker wb de khazarische maffia en andere maffia groepen. DE UK politiek volledig gecontroleerd door dezelfde specifieke groep. Interessante docu op YT.

   • Als je inderdaad kijkt naar het huidige Amerika is het in grote mate geperverteerd. Toch is er ook nog een groot deel onder de bevolking wat de christelijke normen en waarde onderschrijft (getuige het aantal stemmen voor Trump), maar we zien het niet of amper door de mainstreammedia die ons iets anders willen doen geloven.

 4. Ik denk dat dit uberhaupt een van de belangrijkste video’s/artikelen is wat je als eerste zou moeten zien. Want als je steevast geloofd dat alle staatsmedia de absolute waarheid verkondigen, zal ieder artikel of video uit alternatieve hoek als minder betrouwbaar over komen en ga je nooit begrijpen wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt. Maar ondanks dit overtuigende bewijs zijn er helaas nog altijd veel mensen die zelfs deze video simpelweg weigeren te bekijken (wat ik al diverse malen heb ondervonden) Sommige draaien gewoon hun hoofd de andere kant op! Echt waar.. onbegrijpelijk… Ik ben mij bewust dat het indirecte gevolg daarvan zou kunnen zijn dat jijzelf, je kinderen of die kinderen die nog geboren moeten worden(als dat al lukt) géén menswaardige toekomst zullen hebben. Dat maakt me woedend. Met sommige van die mensen ga je dus dagelijks om. Onbegrijpelijk. Mocht iemand vinden dat ik teveel doorschiet zeg het gerust, ik kan mijzelf goed een foutje vergeven. Gr, marco

 5. De Russen zijn de nieuwe joden, die moeten allemaal dood van de nazie’s. In Amsterdam worden Russische winkels al belaagd, de kristalnacht is begonnen.

  • het is de joodse media in het westen die oproepen tot haat en geweld jegens russen (((vd berk(((

   en de door joden gefinancierde nepnazis in de ukraine

   grappig dat je msm psyopps hier herhaalt

 6. Opvallend gevolg van de oorlog is dat landen hun voedsel vasthouden, geen Russische en Oekraïnse granen, maar bericht vandaag; Argentinië houdt zijn soja vast, Hongarije doet vergelijkbare acties. Wereldwijd wordt de export van voedsel beperkt. Dit gaat vele slachtoffers geven, burgeropstanden, vluchtelingen in Afrika.
  Stijgende prijzen en tekorten in de eerste levensbehoeften.

 7. Ik vond het een heel interresant stuk totdat ik las dat putin dan tot het young global leaders soor het wef is opgeleid, toen moest ik kotsen.
  Hou verdomme toch aub op met deze valse beschuldigingen.
  PUTIN IS NOOIT EEN WEFHOER GEWEEST. Heeft er nooit niks mee te maken gehad dan dat pooier hitler klaas schwaab hem zelf op zijn lijst heeft gezet. Denk je nu echt dat een vent van 70 jaar een kgber een jonge wefhoer is geweest van klaas schwaab…realy.
  Ik stop met je side bezoeken als je niet op houd met putin te degraderen tot een wefhoer wat hij nooit is geweest. NOOIT JAME

   • Ik ben het volkomen met je eens.
    Het doel van het WEF is één wereldregering. En ik denk niet dat Poetin zijn land in de uitverkoop doet.
    Ik denk meer dat hij wilde weten wat er achter de schermen van het WEF wordt bekokstoofd. En dat hij zo voorbereid is op wat Schwab uit gaat vreten.
    Misschien komt de redding uiteindelijk van Poetin want hij walgt van wat er momenteel aan de gang is.

 8. Info over Udo UlfKotte en andere journalsiten trof ik aan in https://rumble.com/vhdmd3-bewijs-dat-de-media-liegen-en-bedriegen.html. In deze video werd zichtbaar hoe de media bewust en soms met veel plezier (gezien het gelach op de achtergrond) campagnes rond ziekte en oorlogen opzetten en in stand houden. Dit alles om de mensheid te bespelen. Wie/wat daar achter zitten is inmiddels wel bekend.
  Mijn wereldbeeld is de laatste jaren behoorlijk veranderd! Verbazen doe ik me nergens meer over, maar begrijpen hoe idioot die mensen (bezig) zijn dat is onmogelijk.

 9. 1 millioen om via Belarus of de Ukraine Rusland aan te vallen. 60.000 euro of dollar per mnd voor Amerikanen of Canadezen die in de Ukraine gaan vechten. Amnesty International, Human Rights Watch allemaal foute boel.
  De Nationalisten in de Ukraine haten Joden en Russen. Dus het is duidelijk dat 1 volk ukrainers in Ukraine het nooit gaat worden en dat de werkelijke machthebbers dat al wisten. En Vrij Metselaar Putin. Ook speler in dit theater. Terugkeer naar het Christendom. Was het in het verleden niet zo dat in de Sovjet Unie godsdiensten niet meer mochten. En staat er in het boek Openbaringen niet dat er millioenen gaan sterven in een grote oorlog waarna er een wereldregering komt die vanuit Jeruzalem regeert. Putin vergeet wb die katholieken ook maar even de europese heksenvervolgingen. waarbij vnl vlgs sommigen millioenen vrouwen levend op de brandstapel verbrand werden. Inclusief Jeanne D’Arc.

  • Beste Gertrude, dat van die katholieken en de heksenverbrandingen, ja, dat is katholieken in de schoenen geschoven, door protestanten, in Duitsland, na de verschrikkingen van de Reformatie. Medio jaren 1520, oorlog tegen de boeren die katholiek wilden blijven. De adel en de gezeten bourgeoisie die zich verrijkten met kerkelijke goederen, dwongen hen over te stappen naar het Lutheranisme. Zo ging het ook in het VK, en in NL niet minder gewelddadig. De Kerk van altijd was indertijd de grootste landeigenaar van Europa. Dus er was wat te halen !!
   Luther spoorde de elites aan de boeren uit te roeien. Uit wroeging hing hij zichzelf op aan zijn hemelbed, in 1546. Het wordt tijd dat protestanten hun eigen stal uitmesten, na al die leugens die zij verspreid hebben.

  • Ronald Bernard lijkt ook allemaal fake te zijn.
   zie
   https://www.martinvrijland.nl/
   en zoek op Ronald Bernard.
   7 artikelen.

   ook ik was helemaal ondersteboven door dat interview met RB, totdat ik daar een analyse van zag.
   veel is ongetwijfeld waar, maar veel ook ongeloofwaardig.

   • dit is wel een zeer voortreffelijk artikel.
    ik heb het naar russische vrienden gestuurd.
    dankjewel frontnieuws!
    en david sörensen uiteraard.

 10. Dit artikel zegt het exact zoals ik ook de zaken zie , wat er in de werkelijkheid te zien en te horen is komt helemaal niet overeen met wat MSM ons wijsmaakt .
  Helaas moet je wel de moeite doen om de zaken te gaan bekijken ipv te slikken wat je van alle kanten opgedrongen wordt.

 11. De kerken hebben er ruim aan bijgedragen. (de ongefundeerde haat tegen Rusland en China)

  In de jaren 30 werden de fascisten in Spanje, Italie en Duitsland gesteund door Vaticaan; in 1941 was Vaticaan actief betrokken de beslissing om de Serven (ook) uit te roeien; in 1946 speelde Vaticaan een toprol met het laten onderduiken en ontsnappen van Nazi’s; in 1948 speede kerk een rol om met McArty ervoor te zorgen dat 38.000 oorlogsmisdadigers niet vervolgd konden worden; net zoals het niet toelaten van joden in USA, het niet bombarderen van de installaties van de concentratie kampen.

  Ook het erkennen van Formosa, en het verdoemen van China, het doodzwijgen van de eztreme massa moorden daar was er een deel van.

  De algemene tendens van Vaticaan: communisten zijn duivels; die afmaken mag.Moet zelfs.
  Ook de nazi’s werden volmondig gesteund door Vaticaan.

  Kijk het rijtje eens aan van oorlogzoekers (grote oorlogen)
  Vietnam
  Taliban
  Irak en arabische lente
  Afghanistan ( Talibanbewapenen in de hoop van oorlog)
  en nu dan hetzelfde spelletje proberen met de Oekraine.

  Laat ze hand maar in eigen boezem steken; BLM en Antifa…..

 12. Bedankt Frontnieuws en/of Stop-world-control voor dit uitstekende artikel dat een goed overzicht geeft, ik heb het geplaatst op mijn blog (klik op mijn leuze ​Carpe diem om mijn blog te bekijken). Ik heb het geplaatst in mijn bericht: ‘ Laat je niet misleiden door de media 📺’ bij de cartoon van Poetin die in minder dan 48 u corona helemaal heeft doen vergeten.
  Inderdaad Stop-world-control is ook een heel goede site! Ik heb er bv twee artikels van geplaatst in mijn bericht: ‘Hoe zit het nu echt ❕ Wat is er gaande❔🤔’ http://blog.seniorennet.be/ardni/archief.php?ID=2457983 bij de gif-animaties van monopolie en de spin met de wereldbol.
  Veel leesplezier!

 13. Hier nog iets grappigs: de vids van LezLuthor die naar Kiev reisde om zelf te zien of er een oorlog gaande was. De msm op de TV: “russian tanks are rolling in” terwijl LezLuthor daar rondliep en niks zag – alleen maar een bijna volledig verlaten stad waar niks gebeurde. Te gek toch.

  https://twitter.com/LezLuthor/status/1501101317997182980?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501101317997182980%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.martinvrijland.nl%2Fen%2Fnews-analyses%2Fis-de-oorlog-in-oekraine-een-filmset-scam-om-de-hier-voorspelde-hyperinflatie-ten-bate-van-de-great-reset-te-realiseren-de-beelden%2F

 14. Beste mensen. Ik probeer een manier te vinden om een digitale brief te sturen aan Putin/ Rusland. Omdat ik graag zou willen laten weten dat er vele mensen in het Westen helemaal niet eens zijn met de aanpak vd oorlog door het Westen. Dat we juist achter Putin staan omdat hij de oorlog aangaat met het komende totalitaire systeem. Heeft iemand een idee waar ik zo een brief naartoe kan sturen? Als je dit namelijk googled etc vind je hier natuurlijk niets van omdat deze westerse media je dit niet toelaat….

 15. ik heb het boek van udo Ulfkotte jaren geleden al gelezen in het Duits. Wat me toen verbaasde was dat het op de markt kwam. Volgens mij was het zelfs een stern-bestseller (stern is een duits links-liberaal weekblad zoals ze zelf zeggen).
  Andere interessante boeken die ik toen las en bij de mayersche buchladen kocht waren boeken van Gerhard wisniewski “verheimlicht, vertuscht, vergessen”. Over zaken die het nieuws niet vertelde.
  Het is een regel in het verbintenissenrecht “liegen in de vorm van opzettelijk verzwijgen is gewoon bedrog”. Wij worden al jaren bedrogen door de door elite beheerste media. Dat is alleen maar erger geworden.
  Lees dit artikel en denk aan het getreuzel van Rutte met het openbaar maken van openbare gegevens :

  https://nos.nl/artikel/2378116-persvrijheid-in-eu-landen-in-gevaar-het-zijn-kleine-stapjes-die-je-niet-doorhebt

  Iets over liegen in de vorm van opzettelijk verzwijgen is bedrog en pinokkio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in