Ik maak me grote zorgen over de jongeren in Amerika. De politie vertelt ons dat een YouTuber met de naam Kai Cenat vrijdag een “complete rel” ontketende toen hij aankondigde dat hij PlayStation 5 consoles en verschillende accessoires voor videogames zou weggeven op Union Square in New York City. Duizenden en duizenden jongeren kwamen opdagen en de menigte werd al snel extreem gewelddadig. Als onze jongeren gaan rellen om een paar videogameconsoles, hoe gaan ze zich dan gedragen als de economische omstandigheden in dit land extreem hard worden? En wat gaat er in hemelsnaam gebeuren als ze ooit enorme honger krijgen en er niet genoeg eten is voor iedereen? schrijft Michael Snyder.

Zoals ik in een vorig artikel heb uitgelegd, is er al een wereldwijde hongersnood begonnen.

De VN vertelt ons dat 2,4 miljard mensen al niet genoeg te eten hebben.

Maar diegenen onder ons die het geluk hebben in de westerse wereld te leven, begrijpen gewoon niet hoe erg het aan de andere kant van de planeet is geworden.

De voedselvoorraden worden steeds krapper, maar onze landen hebben de middelen om genoeg voedsel op te kopen om onze bevolking te voeden.

Voorlopig zien we dus veel hogere prijzen, maar we worden niet geconfronteerd met dreigende tekorten zoals in Afrika, het Midden-Oosten, Azië en elders.

Maar als er hier eenmaal tekorten ontstaan, zal de Westerse bevolking dat dan aankunnen?

Na wat we vrijdag gezien hebben, denk ik dat dat een vraag is die we ons allemaal zouden moeten stellen…

Vrijdag brak er een “complete rel” uit in New York City nadat gamestreamer Kai Cenat op sociale media een PlayStation weggeefactie had aangekondigd.

Wat de media “jonge aanwezigen” noemde, waren te zien terwijl ze op auto’s sprongen, ruiten ingooiden, “twerking” en met de politie vochten.

De meeste jongeren kwamen opdagen in de hoop een gratis PlayStation 5-console te krijgen.

En het duurde zeker niet lang voordat de stemming in de menigte extreem lelijk werd

Binnen een half uur werd de menigte van een “paar duizend” gewelddadig, met relschoppers die met flessen en stenen gooiden en met elkaar op de vuist gingen – en de NYPD die Cenat voor zijn veiligheid uit het gebied haalde, zei NYPD afdelingshoofd Jeffrey Maddrey.

We hebben dit de afgelopen jaren al zo vaak gezien.

Westerse Leiders creëren voedseltekorten en manipuleren u om Rusland de schuld te geven

Zodra duizenden jongeren zonder toezicht samenkomen op één plek, kan er heel snel een “bendementaliteit” ontstaan.

Maar dit is wat we wilden.

Decennialang hebben we moraliteit uit de openbare scholen geduwd, en nu hebben we miljoenen jongeren die bij de geringste gelegenheid helemaal uit hun dak gaan

Een vrouw klom op een verkeerslicht en stond op een bord boven de menigte te twerken.

Een groep liet vuurwerk ontploffen in een deel van Union Square Park toen er arrestaties verricht werden, wat paniek en valse geruchten over een schietpartij veroorzaakte.

Anderen sloegen op de zijkant van een stadsbus. Men zag mensen bovenop een andere bus klimmen en op en neer springen.

Ten minste één persoon werd gezien terwijl hij een brandblusser liet afgaan, en een auto werd vernield door relschoppers die op het dak sprongen en de ruiten insloegen.

Dit is het onvermijdelijke resultaat van het falende beleid van onze leiders, en het zal alleen maar erger worden.

Vandaag de dag zijn de georganiseerde plunderingen volledig uit de hand gelopen. De Wall Street Journal heeft net een groot artikel gepubliceerd waarin gedetailleerd staat beschreven hoe zeer geraffineerde groepen dieven systematisch Nike schoenen plunderen bij elke stap in de toeleveringsketen…

De magazijnen, vrachtwagens en winkels van het bedrijf zijn regelmatig het doelwit van georganiseerde misdaadgroepen die Air Jordans willen stelen en doorverkopen.

Hoe gaat Nike dit tegenhouden?

Moeten ze gewapende bewakers op elke vrachtwagen en in elk magazijn zetten?

En hoe lang zal het duren voordat we gewapende bewakers op elke voedseltruck en in elk warenhuis zien?

Want dat is waar het uiteindelijk naartoe gaat.

Zoals ik laatst besproken heb, zwerven er hordes predators door de straten van onze steden.

En veel van die predators zijn kinderen die wapens dragen. Het volgende voorbeeld komt van Zero Hedge

Gelijktijdige deflatie en hyperinflatie zullen de wereld verwoesten - Economische ineenstorting, ellende, hongersnood, ziekten en oorlogen

Een verontrustend patroon van losgeslagen jongeren wordt in verschillende steden in de VS waargenomen. Dit zou het gevolg kunnen zijn van progressief leiderschap in het stadhuis dat er niet in slaagt om de wet en orde te handhaven, terwijl het rampzalige ‘defund the police’-inspanningen steunt die de straten van steden in een paar korte jaren in oorlogsgebieden hebben veranderd. Het meest recente voorbeeld van deze chaos komt uit een binnenwijk van de stad St. Louis in St. Louis County, Missouri.

Het lokale televisiestation KMOV heeft een schokkende video vrijgegeven van jongeren die pistolen richten op een slimme deurcamera van een huis in het 700-blok van Vernon. De vijf jongeren hadden pistolen en semi-automatische geweren bij zich. Ze waren te zien terwijl ze op de deur klopten, terwijl één van hen zei: “Open die deur, man.”

De politie zei dat ze de video van een anonieme bron hadden gekregen. Er loopt een onderzoek naar wie de jongeren zijn en waarom ze met geweren bij het huis waren.

Hoe zou u zich voelen als u naar de beveiligingscamera van uw voordeur keek en zag dat jongelui geweren op u richtten?

Toen ik opgroeide, waren er nog delen van dit land waar mensen ’s avonds niet eens hun voordeur op slot deden.

Maar nu zijn de dingen volledig veranderd.

Onze cultuur is doordrenkt met geweld en veel van onze jongeren zullen u bij de minste provocatie fysiek aanvallen.

Eerder vandaag kwam ik zelfs een verhaal tegen over een jongeman die beschuldigd wordt van het letterlijk stampen op het gezicht van een 71-jarige vrouw omdat ze blijkbaar iets zei wat “hem niet beviel“…

Een verdachte uit Oklahoma wordt ervan beschuldigd een 71-jarige vrouw in haar gezicht te hebben gestampt nadat ze iets had gezegd wat “hem niet beviel”, aldus de politie.

Donovan Anderson werd beschuldigd van zware mishandeling en geweldpleging tegen een oudere persoon na het incident van donderdag, dat rond 17.45 uur plaatsvond.

Agenten van de politie van Tulsa reageerden op meldingen van een oudere volwassen vrouw die aangevallen was in de buurt van 21st en Sheridan streets. Een luitenant vond de gewonde vrouw, die door meerdere getuigen werd verzorgd.

Of u het nu leuk vindt of niet, dit is nu onze samenleving.

De economische sancties tegen Rusland zijn destructief en contraproductief: Wij moeten ons ertegen verzetten

Op dit moment breken er zelfs massale vechtpartijen uit tussen groepen volwassenen

Schokkende videobeelden tonen het moment waarop een massale vechtpartij uitbrak tussen een groep blanke en zwarte mensen aan de rivier in Alabama, waarbij een vrouw met een stoel tegen haar hoofd werd geslagen.

Een getuige beweerde dat het gevecht begon met een ruzie over een pontonboot die het dok blokkeerde waar een rivierboot probeerde aan te leggen.

Op video’s die op sociale media zijn gedeeld, zijn gruwelijke gewelddadigheden te zien, waarbij de partijen verdeeld lijken te zijn over rassen – hoewel het nog niet duidelijk is of het om een racistisch geweld ging.

Waarom moet het zo gaan?

Waarom kunnen we niet allemaal gewoon in vrede met elkaar samenleven?

Er is tegenwoordig zoveel haat in ons land, en de verdeeldheid die onze samenleving verscheurt, wordt elk jaar groter.

Als het nu al zo slecht gaat, terwijl de economische omstandigheden nog enigszins relatief stabiel zijn, hoe zal onze natie er dan uitzien als de economie volledig uit elkaar valt?

Daar moet u maar eens over gaan nadenken, want die dag komt veel eerder dan veel mensen denken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

Hoe men een hongersnood overleeft – Een economische ineenstorting kan leiden tot een ineenstorting van de samenleving en enorme voedseltekortenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlimaatalarmisme wordt beschouwd als “echte geestelijke stoornis”: Wall Street Journal
Volgend artikelDe Oekraïne rotzooi is Animal Farm in omgekeerde volgorde: Met Blackrock en andere varkens in de hoofdrol
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

19 REACTIES

 1. Het zijn vooral weer van die zwakzinnige brul apen die de rotzooi trappen. Ik weet, dat is een belediging aan de apen, want die hebben in de regel meer verstand dan dit soort gedegenereerd uitschot. Maar hé, haal er nog een paar honderduizend hier naar toe. Dan weten we zeker dat de stront de ventilator gaat raken.

  • we moeten ons verenigen en niet opdelen zoals “zij” het willen. met jouw bericht verenig je niemand. de vijand zijn niet de immigranten, maar de mensen die ze hier naartoe halen. VERENIGEN, DAN ZIJN ZE KANSLOOS

    • Beste Bas,
     Scherp.

     Zolang iedereen zijn/haar eigen belangen nastreeft krijg je de neuzen nooit dezelfde kant op.
     Verenigen?….daar zijn de meeste mensen te Egoistisch voor.
     Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar die zitten in de negatieve richting. Duitsland in WW2 b.v.

     • Ik snap zijn reactie, en hij heeft natuurlijk een punt. Maar dat stadium ben ik al lang voorbij; dit gaat niet meer goedkomen.
      Kijk maar eens dicht bij huis in bijv. Ter Apel hoe ‘gezellig’ en ‘fijn’ dat allemaal verloopt. In de trouw liep laatst zo’n linkse koprotlijer te blèrtoeteren dat de mensen zonder migratie achtergrond een minderheid zijn en zich maar moeten aanpassen aan de nieuwe multiculturele buren…

  • Fam werkt als agent in stad in noorden.
   In de buitenwijken verzamelen zich af en toe ( getinte) groepen jongeren( om geen reden en uit het niets), doodgewoon om de politie te tarten.
   Het is gewoon verschrikkelijk.
   Zelfs in een lullig dorpje als Ten Boer tiranniseert een groep jongeren het dorp.
   J!.. waar zijn de ouders? Waarom voeden die niet op!
   En dan ís nog helemaal geen voedselschaarste!

 2. Alle misbruik en uitbuiting, onrechtvaardigheden en ongelijkheden, chaos en destructie in deze wereld worden met opzet en voorbedachte rade georganiseerd door hen die zeggen dat zij de wereld zullen redden en doen het niet want zij zijn het zelf die de wereld vernietigen!

  • Onze vrijheid en democratie en mensenrechten en de waarheid vernietigen? JA! Dat zullen ze doen.
   Politie? Niet nodig.
   De politie is te betrokken omdat zij thuis gewoon een burger zijn en de pijn van de samenleving kunnen voelen.
   AI is het antwoord.
   Robots zullen ons allemaal in het keurslijf van de criminele organisaties dwingen.
   Het systeem zal zelflerende, ons vrije mensen steeds verder weten te onderdrukken en tot zelfvernietiging dwingen.
   Omarm het einde, wij willen blijkbaar niet anders.

 3. ´On August 11, 1973, an 18-year-old, Jamaican-American DJ who went by the name of Kool Herc threw a back-to-school jam at 1520 Sedgwick Avenue in the Bronx, New York. During his set, he decided to do something different. Instead of playing the songs in full, he played only their instrumental sections, or “breaks” – sections where he noticed the crowd went wild. During these “breaks” his friend Coke La Rock hyped up the crowd with a microphone. And with that, Hip Hop was born.

  Today, we celebrate the 44th anniversary of that very moment with a first-of-its-kind Doodle featuring a custom logo graphic by famed graffiti artist Cey Adams, interactive turntables on which users can mix samples from legendary tracks, and a serving of Hip Hop history – with an emphasis on its founding pioneers. What’s more, the whole experience is narrated by Hip Hop icon Fab 5 Freddy, former host of “Yo! MTV Raps.”

  To dig deeper into the significance of this moment and culture from a personal perspective, we invited the project’s executive consultant and partner, YouTube’s Global Head of Music Lyor Cohen (and former head of Def Jam Records), to share his thoughts:

  “Yes, yes y’all! And it don’t stop!” Today we acknowledge and celebrate a cultural revolution that’s spanned 44 years and counting. It all started in the NYC Bronx, more commonly known as the Boogie Down Bronx. Following the fallout from the construction of the Cross Bronx Expressway in 1972 that demolished a lot of the neighborhood, times were particularly tough. The youth needed an outlet – a unifying sound, a beat, a voice to call their own. The Bronx DJ’s and MC’s rose to the task and the city loved them for it.

  Hip Hop was accessible. A kid with little means and hard work could transform their turntable into a powerful instrument of expression (also illustrating hip hop’s technical innovation). Starting with folks like DJ Kool Herc, DJ Hollywood, and Grandmaster Flash, the grassroots movement created a new culture of music, art, and dance available to the 5 boroughs of the city and beyond.

  Hip Hop was also rebellion against several norms of the time, including the overwhelming popularity of disco, which many in the community felt had unjustly overshadowed the recent groundbreaking works of James Brown and other soul impresarios from the 60’s. Specifically, they felt that the relatable storytelling and emotional truths shared in soul and blues had been lost in the pop-centric sounds of Disco. So Hip Hop recaptured that connection, beginning with the pioneers who brought back the evocative BOOM! BAP! rhythms of James Brown’s drummer, Clyde Stubblefield.

  It should be noted that early Hip Hop stood against the violence and drug culture that pervaded the time. My dear friend & first client Kurtis Blow once said “On one side of the street, big buildings would be burning down…while kids on the other side would be putting up graffiti messages like, ‘Up with Hope. Down with Dope,’ ‘I Will Survive’ and ‘Lord, Show Me the Way!’”. The messages of resilience unified a community of people and were the backdrop of hip hop’s beginnings.

  I won’t pretend I was present when Hip Hop began. I first engaged with Hip Hop music about ten years after its birth, when the culture was still a kid. I’d graduated from college and was working at a bank in Los Angeles. A year later, bored as hell, I quit. On a whim, I rented an abandoned hall and started booking shows. My policy was to provide a stage for the music that promoters were ignoring: punk-rock, reggae, and rap. It turned out to be a winning strategy. One of my very first shows included RUN DMC, and they absolutely KILLED IT. Following the success of those shows, I left LA for NYC and started working for Russell Simmons, who appointed me road manager for RUN DMC just as they were embarking on a European tour. It was December of 1984 and they found nothing but love on both sides of the English Channel. A month later, RUN DMC, along with Kurtis Blow, the Fat Boys, and Whodini, started touring massive arenas across the U.S.. To the rock establishment and corporate music business, hip hop was little more than a fad. But with acts selling out shows around the globe night after night, it was obvious that something bigger was brewing…

  Hip Hop was disruptive. Ultimately, to me, it shows that people in any situation have the ability to create something powerful and meaningful. The progression of this culture and sound – from Kool Herc spinning James Brown breaks at a block party to Jay-Z, Kanye West, and Drake being some of the biggest forces in music 44 years later – is something that few people at that first party could have anticipated.

  Hip Hop has done exactly what its founders set out to do, whether wittingly or unwittingly. It placed an accessible culture, relatable to any marginalized group in the world, at the forefront of music. In that spirit, here’s to BILLIONS of people getting a brief reminder that “Yes, yes y’all! And it WON’T stop!”´

  https://www.google.com/doodles/44th-anniversary-of-the-birth-of-hip-hop

  ´Both of Kai Cenat’s parents are from Caribbean nations; his father is from the Republic of Haiti and his mother is from Trinidad Island. Kai Cenat has not provided any additional information besides the race of his parents. Kai Cenat is an American YouTuber who was born on December 16, 2001, in New York. He is well-known for his live Twitch streams and for uploading a variety of comedic videos to YouTube. His parents, a Haitian father and a Trinidadian mother, raised him in the Bronx. During middle and high school, Kai Cenat posted short-form content on Facebook and Instagram with the intention of becoming a comedian.´

  https://www.sportskeeda.com/esports/where-are-kai-cenats-parents-from

 4. Het is verbazend dat de MSM dit laten zien en niet de chaos in Frankrijk begin juli…toen blanke chauffeur uit ene auto werd getrokken en zijn hand met een verkeersbord werd afgehakt…onder andere….

  Heel kort en heel simpel; als je ooit echt honger hebt gehad en dan langere tijd dan is de rem op geweld om te eten klein….dat verhaal van 7 gemiste maaltijden en je word een beest klopt, alleen bieden de gelukkigen onder ons dan hun vagina aan om eten te scoren, de andere versie van de tweevoeter zal geweld, list en meer geweld moeten gebruiken om te eten…en hen die nog eten hebben waren zeer waarschijnlijk altijd al klootzakken dus wat maakt het uit….

  Een massa die je aanvalt is een trauma, want je bent zo verdomd machteloos…een kleine groep die niet op elkaar is ingespeeld is dan een verademing.

  In deze tijd is IEDEREEN bij machte zichzelf goed te bewapenen, vooral door de technische middelen die er zijn, fysiek sterk is leuk in de kroeg maar slim en vies op straat is vele malen handiger…

  De oorlog in Oekraïne heeft weer vele mogelijkheden geschapen voor de overheid om burgers onder controle te krijgen en te houden, maar het heeft ook de burgers nieuwe inzichten gebracht.
  Een kleine drone met iets eraan is al een wapen, een iets grotere drone kan iemand op bijvoorbeeld een golfbaan of een omheind landgoed anoniem en snel om zeep helpen…ga maar sporen zoeken.
  We gaan dus een heel nieuw tijdperk in qua wapentuig….gif en explosieven of hogedrukbommen zullen de norm wel eens kunnen worden…zelfs je sodastream is met 250 bar op de fles een dodelijk wapen met kleine aanpassingen, het Barium element in iedere magnetron een vergif dat gewoon aanwezig en beschikbaar is…en dat is een fractie van wat kan en mogelijk is…

  Nee, we vervallen niet in chaos, we krijgen de kans door chaos om opnieuw te beginnen, zonder politici zoals Timmerhoer en WEF Rutte tuig…..”survival of the most inventive” …. een nieuw tak aan de boom van Darwin, of misschien wel een hele nieuwe boom….

  Let us clean, let us kill…and be free.

  • Hahaha ik heb weer wat ideeen opgedaan en een sodastream besteld. Enne… mocht je een man zijn, dan is geslachtsverandering misschien toch het overwegen waard 😜

 5. De wapens zien er nep uit maar je neemt natuurlijk t risico niet. Weinig schaamte en laten gewoon hun gezicht zien. Ik krijg meer zin om een pitbull te nemen ….

 6. Wat een sukkel, de SJW-auteur van dit artukel met zijn “onze jongeren”. Ik zie alleen maar niet-blanken. Dat zijn niet onze jongeren: dat is het tuig wat tegen ons wordt ingezet en opgehitst om ons te doden. Zie Haiti, Rhodesie en Zuid Afrika.

 7. Moet ik medelijden mee hebben? Ik heb niets met Amerika te maken. Amerika ‘ Washington ‘ maakt ons land kapot. Zelf zo’ n k’ wijf Nuland zei fuck EU! Ik zeg fuck you US! Val dood!

  • Nuland is een persoon, ik denk dat er in Amerika net als in Rusland ook mensen zitten net als ons, die rust willen en met rust gelaten willen worden….het zijn het WEF en het Soros tuig en de Bankiers met vlechtjes waar het probleem in zit….en hun kudde ongedierte….

   De wereld draait door en vind zijn weg zonder inmenging in klimaat, genetische eigenschappen of wat dan ook. De natuurlijke orde van alles vind zijn weg zonder planeten te willen laten afkoelen, zonder digitaal of ander ongedekt geld….het is macht en overheersing en sektarische waanzin waarmee dit alles gebeurd…straffen geven of uitsluiten als iemand niet meegaat in bijvoorbeeld de transgender of klimaat onzin is ook geweld….

   Als men echt het klimaat had willen “redden” dan werd de import van lage kwaliteits goederen en verbruiks artikelen als eerste verboden en was er een minimale levensduur aan mobieltjes, laptops en andere goederen….maar daar word dus niets aan gedaan….

   …als onze gezondheid echt belangrijk was zou er geen spuitplicht wet zijn maar een nul btw tarief op natuurlijke groenten en fruit, feitelijk op alle de eerste levensbehoeften…..maar ik zie het niet gebeuren….precies het tegenover gestelde….meer belasting op alles en steeds minder kwaliteits zorg en aanverwante zaken…..

   Iedere belasting verhoging is een luidspreker die wanbeleid even onder de aandacht brengt maar word verkocht als een zegen.

 8. “Laat ze in USA maar een burgeroorlog starten.
  Hebben ze verdiend.
  Kijk eens naar alle elende en honger en dood ze wereldwijd hebben uitgezaaid !!!

  Laat ze maar wat terug krijgen ervan; koekje van eigen deeg dus…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in