Zolang er mensen zijn, zijn er individuen of groepen geweest die geprobeerd hebben grondgebied te veroveren, om het leven en de levensstandaard van hun burgers te verbeteren. Er is vrijwel geen stukje land in de hele wereld waar niet ooit om gevochten is, met vergoten bloed. En hoe graag linkse politici deze waarheid ook zouden willen negeren, de realiteit staart hen recht in het gezicht.”

De meesten van ons zouden het eens zijn met veel van de aspecten van de utopische doelstellingen van de Westerse linksen: een wereld in vrede, ziekte en hongersnood uitgeroeid, en de mensheid die in harmonie met Moeder Natuur leeft. Het klinkt allemaal prachtig, zonder twijfel, schrijft Jess Lawson.

Zowat ieder mens op de planeet zou graag een einde aan de oorlog zien, hoewel de eenmaal verwezenlijkte utopie er heel anders uit kan zien, afhankelijk van iemands opvattingen over godsdienst en de rol van regeringen. Een einde maken aan de honger en de ziekte in de wereld is in de hele geschiedenis van de mensheid een gemeenschappelijk doel van de samenlevingen geweest, hoewel de juiste weg om dat doel te bereiken fel betwist is. En een schoner, gezonder milieu met een stabiel klimaat is iets waar wij allen naar streven, maar een consensus bereiken over de manier om zover te komen, lijkt bijna onmogelijk.

Voor elk van deze aspiraties is een belangrijk verschil tussen linksen en niet-linksen meestal een fundamenteel begrip van de menselijke natuur. Voor degenen onder ons die in de werkelijkheid leven, erkennen wij dat nationalisme altijd de overhand zal hebben, omdat de mens voorgeprogrammeerd is om “op nummer één te letten”. En wij verwerpen de benadering van het “doe-het-zelven”, waarbij wij verplicht zijn door God gegeven rechten of persoonlijke bezittingen op te offeren in naam van het bereiken van een doel dat gericht is op het zogenaamde grotere goed.

  Rusland: Bewijs verzameld van vogelgriepverwekkers met een dodelijkheidsgraad tot 40% bij mensen in VS-biolabs in Oekraïne

In de aflevering van Face The Nation van CBS van gisteren heeft de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz het voor de hand liggende verklaard, en daarbij links in het hele Westen met koud water overgoten, juist toen zij aan hun kampvuur “Kumbaya” begonnen te zingen:

“Ik denk dat te velen in de wereld hoopten dat wij in een andere wereld leven, die anders is dan de ervaringen van de vorige eeuw en de eeuwen daarvoor, waar macht en kracht beslisten over de toekomst van landen en niet de regels en de afspraken die wij tussen staten hebben,” zei Scholz.

“Wij hebben een overeenkomst gehad dat er geen pogingen mochten worden ondernomen om van grondgebied te veranderen, om grenzen te veranderen, om de buurman binnen te vallen. En deze overeenkomst is nu door Poetin geschrapt.”

Later in zijn gesprek met Margaret Brennan, breidde Scholz uit. Brennan drong bij Scholz aan op zijn interpretatie van de beweegredenen van de Russische president Vladimir Poetin voor zijn invasie in Oekraïne, en Scholz verklaarde wat voor iedereen die oplet duidelijk zou moeten zijn:

“Waar denkt Poetin aan? Hij denkt als de imperialisten in de 17e, 18e, 19e eeuw. Hij denkt dat alles om de natie draait: macht, en dat als je machtig genoeg bent, je gewoon grondgebied van je buren kunt innemen. En dat is een activiteit en een idee die wij niet kunnen aanvaarden en niet zullen aanvaarden.”

U had moeten stoppen toen u nog bezig was, mijnheer Scholz. Accepteer het of niet, het verschijnsel dat landen en hun leiders op hun eigen belangen letten en proberen het leven van hun volk te verbeteren, zal niet snel veranderen.

  Het Mondiale Zuiden convergeert naar Multipolair Moskou

Zolang er mensen zijn, zijn er personen of groepen geweest die geprobeerd hebben grondgebied in te nemen; het leven en de levensstandaard van hun burgers te verbeteren. Er is vrijwel geen stukje land in de hele wereld waar niet ooit om gevochten is, met vergoten bloed. En hoe graag linkse politici deze waarheid ook zouden willen negeren, de realiteit staart hen recht in het gezicht.

Het zijn ook niet alleen die gemene oude Europese blanken. In Amerika vochten de inheemse stammen al over de toegang tot land vanaf het moment dat zij naar Noord-Amerika kwamen: millennia voordat er Europeanen kwamen. Hetzelfde kan gezegd worden van de inheemse volkeren van Afrika, Azië en Oceanië. Gebiedsbeheersing betekent de mogelijkheid om hulpbronnen te exploiteren. En hulpbronnen betekenen rijkdom en welzijn voor die samenlevingen.

Imperialisme bestaat al zolang er mensen zijn, en het gaat niet weg, hoeveel protestleuzen u ook bedenkt en hoeveel “Coexist” bumperstickers u ook op uw Toyota Prius plakt.

Onze vrienden ter linkerzijde schijnen echter te geloven dat, alleen omdat zij willen dat iets waar is, het dat automatisch ook wordt. Als iemand een lid van het andere geslacht wil zijn, dan is dat zijn “authentieke zelf” en voila… missie volbracht. Als de realiteit onder ogen zien dat financiële ongelijkheid door een veelheid van factoren veroorzaakt wordt moeilijk te verkroppen is, dan hoeven zij alleen maar te schreeuwen over denkbeeldig systemisch racisme om zich te verontschuldigen en voelen zij zich daardoor beter over zichzelf. En als het hun bedoeling is om ons leger te ontmantelen en een verzoenend buitenlands beleid te voeren, dan is het negeren van de bloeddorstigheid van de Taliban of de veroveringsdrang van de Chinezen, Poetin en anderen aantrekkelijker om de feiten onder ogen te zien. Ignorantie is inderdaad een zegen.

  Waarheen Slava Oekraïners?

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

SCHOKKEND beeldmateriaal toont Russische soldaat die twee granaten boven zijn hoofd houdt terwijl hij onderhandelt over overgaveVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel75.322 doden en 5.938.318 gewonden in Europa en de VS na COVID vaccins – Baby’s en peuters hallucineren en krijgen toevallen na injecties
Volgend artikelDe Grote Reset houdt een ontvolkingsholocaust in, waarschuwt Mike Adams
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Die vuilak, hij zit gewoon olie op het vuur te gooien…
  Ook hij vertoont de pure minachting die mensen (voorheen stiekem) voor elkaar koesteren, en die door de covid affaire nu openbaar en duidelijk gemaakt is (bijv de ongekende haat voor de vax-vrijen). En dat zelfs standaard gedrag geworden is. Er is geen terugweg meer. Maar het is niet de schuld van Poetin (die kijkt alleen maar geprovoceerd en defensief uit voor zijn eigen agenda), maar de schuld van die haters zoals Scholz en van der Leyen en Rutte en Kaag en de hele rits van psychopaten en narcisten die je al kent.

  Bah. Ik ben het zo zat met de mensheid… al eeuwen hetzelfde gezeik. Waar gaat het om met dit mislukte diersoort?

 2. Die badmuts van een schloz doet net alsof hij niet snapt dat hij de usa, die denkt “politieagentje van de wereld” te kunnen spelen helpt “grondgebied van je buren in te nemen.”

  • Hij gebruikt dezelfde methode, zich beroepend op een al dan niet bestaande God

   Die tyfus amerikanen menen ook vanuit die naam gemachtigd te zijn oorlog te voeren

 3. inderdaad, ze verdraaien alles….Rusland heeft helemaal geen land nodig, hebben land genoeg, grondstoffen genoeg, wat andere landen niet zint.
  V.P. heeft 8 jaar gewaarschuwd, maar de EU wil niet luisteren over wat er in de Donbass gebeurt.
  Laat ze het dit keer maar voelen, hoe erg het ook is.

  • Exact.
   De Russen hebben tien keer meer land als dat ze mensen hebben om het effectief te ontginnen.
   Het absoluut laatste wat die dus nodig hebben is méér land, en al helemaal geen land bevolkt door Rusland haters.
   De enige redenen die Rusland heeft om Oekraïne te neutraliseren is het beschermen van etnische Russische Oekraïners tegen genocidale Kiev nazi’s, en voorkomen dat de NAVO kernwapens op vierhonderd kilometer van Moskou gaat plaatsen.
   En even voor de duidelijkheid, dat is niet enkel voor hun eigen veiligheid, maar ook voor de onze, omdat dit de reactie tijd bij een nucleaire aanval zo ongeveer tot nul terug zou brengen, en de kans op een “per ongeluk” begonnen nucleaire 3de wereldoorlog gigantisch zou doen toenemen.

 4. Ik vraag mij af of ‘links’ het probleem is of dat het nu toevallig ‘links’ is die onvoldoende bewust is. Je ziet hetzelfde probleem namelijk bij orthodox religieuzen die blind iets volgen en tot enorme wreedheden in staat zijn. Onbewuste mensen willen ‘iets’ volgen, om erbij te horen en een eigen gevoel van macht te hebben, als groep. Dit fenomeen heeft nu voet aan de grond gekregen bij links, maar heeft mijns inziens niet zoveel te maken met links gedachtegoed. Ook rechtse mensen kunnen in deze fuik terecht komen als ze nergens aan bod komen. Bovendien zijn denk ik veel van de wel bewuste mensen zowel deels rechts en deels links. Ze zijn gewoon verstandig en willen het beste voor iedereen, of dat nu van links of van rechts komt. Links en rechts kun je tegenwoordig misschien ook beter vervangen door globalistisch en nationalistisch. Die begrippen passen niet zo op elkaar, want links is niet per se globalistisch. Maar goed, het probleem is mijns inziens dus eerder ‘onbewust’ als ‘links’, hoewel op dit moment die begrippen wel overlappen. Waarom ik dit schrijf is omdat ik mij al een tijdje afvraag wat er nu gedaan kan worden om mensen wel bewust te maken. Afgeven op links helpt niet direct heb ik het gevoel, omdat het een andersoortig probleem is. Ik zie eerder vergelijkbare problemen met sektes. De sekteleden zijn verblind en de vraag is dat hoe je hen daaruit kunt krijgen.

  • Op zich interessant maar er zit wel degelijk een probleem in het ‘linkse’gedachtegoed. (Links en rechts zijn enigszins achterhaald, maar goed). Het idee van links is dat de samenleving, of beter gezegd; het collectief het hoogste ideaal is, het altijd bij het juiste eind heeft en per definitie door iedereen gesteund moet worden. Dat individuen daarvoor moeten worden geofferd, of moeten sterven is van geen belang, zolang het collectief er maar beter van wordt. Het gaat ook uit van het idee dat alle mensen gelijk zijn en overal even goed in zijn en dat als dat niet uitkomt dat het gevolg moet zijn van onderdrukking, racisme etc.
   Dat gaat volkomen voorbij aan de werkelijkheid; mensen zijn POTENTIEEL GELIJKWAARDIG wat iets heel anders is dan GELIJK. Niet iedereen is wereldkampioen sprint, niet iedereen is wereldkampioen schaken, niet iedereen is een wiskundig genie, ga zo maar door. Tot op zekere hoogte kan iedereen sprinten of schaken of wiskunde bedrijven, delen kunnen worden geleerd en getrained, maar dat zal nooit tot dezelfde resultaten leiden.
   Een Porsche 918 Spyder kost ruwweg $1.000.000. Je kunt ook een jacht kopen voor $1.000.000. Of een vliegtuigje. Of een tractor met allerlei toebehoren. Allemaal voertuigen, maar niet gelijk, ondanks een gelijkwaardige prijs. En ook niet allemaal even nuttig, afhankelijk van waar je woont of wat je nodig hebt. Dat geldt dus ook voor personen. Analfabete handwerkers kunnen nuttig zijn, maar in een hoogtechnologische samenleving heb je er niet veel aan. Computerprogrammeurs kunnen nuttig zijn, maar op een ‘off-the-grid’ homestead, of een semi-nomadische cultuur heb je er niks aan.
   Het probleem met links is dat men meent dat iedereen zomaar uitwisselbaar is.

  • Nationalisme moet garant staan dat een land goed functioneert, Verbeter de wereld begint bij jezelf.
   Globalisme in de huidige trent is nauw verbonden met communisme, totale wetgeving terwijl de bevolking monddood alles moet slikken, of buiten het systeem om mag stikken. De EU top in de huidige functie van wetten in dwang en drang doorvoeren is gelieerd aan dictatuur en communisme en zou bij de lidstaten direct moeten worden ontbonden.
   Lang leve de nationale democratie zou ik zeggen

 5. Wij het volk van over de gehele wereld zijn schuld aan de vele oorlogen wij worden door de elite gedwongen om mee te doen konden wij mensen dat maar begrijpen maar onze hebzucht is even groot als dat van Bill Gates en vele anderen van de Bilde groep en het WEF wij willen steeds meer en dat weten de macht hebbers al te goed.
  Herinneren jullie nog toen Rutte verkiesbaar had gesteld en allen werkende burgers 1000 euro beloofde en ja hoor de hongerden NL burgers gingen massaal op die idioot stemmen en vervolgens elke dag kijken of Rutte het geld al had gestort op hun bankrekening, en mensen met een klein beetje verstand trapten daar niet in want als je nagaat om een 1,50% loonsverhoging te krijgen gingen alle seinen op rood bij het politiek en elite tuigt ja hoe dom kan een mens zijn.

 6. De schapen leren nooit of te laat,Zullen altijd om types als Trutte stemmen.
  En ze laten/lieten zich ook lekprikken.
  De EU loopt achter de ideeën van de machtigen der aarde aan,uitgesproken door oa sleepy Joe.
  behhhh.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in