De Health Ranger Mike Adams waarschuwt het publiek dat de globale elites doelbewust totalitaire pogingen beramen en organiseren om de mensheid uit te roeien.

“In de Verenigde Staten bedraagt de totale schuldverplichting financieel aan het Amerikaanse volk 169 biljoen dollar. Dus om de balansen leeg te maken en dit bedrag nooit meer aan het volk te hoeven betalen, is het heel eenvoudig: dood ze allemaal – genocide,” zei hij tijdens de aflevering van 27 juni van “The Dr. Hotze Report” op Brighteon.TV, bericht Belle Carter.

Adams gebruikte het woord holocaust om het genocideplan van de globale elites te beschrijven, waarbij hij opmerkte dat de holocaust van het Derde Rijk ongeveer zes miljoen Joden heeft gedood.

“We hebben het nu over 1000 keer groter. Zes miljard mensen kunnen gedood worden in deze holocaust, die een combinatie is van wetten, vaccins, biowapens, economische ineenstorting en voedselschaarste, wat een kunstmatig ineenstorten van het voedselsysteem is,” zei hij.

Showpresentator Dr. Steve Hotze, die sinds 1989 een leider is in de wellness-revolutie, voegde eraan toe dat de totalitaire regeringen angst creëerden door middel van oorlog, pestilentie en hongersnood, om paniek te zaaien en de mensen hun vertrouwen in de staat te doen stellen.

Hotze en Adams gingen ook in op een andere vorm van dictatoriale maatregel: de censuurwetten van de regering. De regering Biden heeft geprobeerd – en gefaald – om het Ministerie van Waarheid te lanceren in de vorm van de Disinformation Governance Board.

“Het regime Biden-Obama heeft wel degelijk de verkiezingen gestolen en wordt als onwettig beschouwd. Het is een misdadig kartel dat nu probeert alle politieke oppositie buiten de wet te stellen door hen tot extremisten te verklaren, of te verklaren dat zij zich bezighouden met desinformatie of misinformatie,” zei Hotze.

  Noorse man gedwongen opgesloten in psychiatrische afdeling voor delen van Covid "samenzweringstheorieën" op Facebook

Dit is precies hetzelfde als wat er tijdens de holocaust gebeurde, merkte Hotze op, behalve dat ze nu digitale platforms en kanalen verbranden in plaats van boeken.

Adams was het daarmee eens, en voegde eraan toe dat de globalisten totalitarisme nodig hebben om een zo groot mogelijk aantal massale sterfgevallen en wereldwijde uitroeiing te kunnen uitvoeren. Hij noemde ook de laatste stap om abortus van geboren baby’s of infanticide toe te staan. Dit, zei hij, versterkt het argument voor het streven naar werelduitroeiing.

“Vroeger, in de jaren zeventig en tachtig, zou abortus het laatste redmiddel moeten zijn. Vandaag de dag kwijlt men over de massamoord op kinderen, zowel ongeboren als geboren,” zei Adams.

Maar daarmee is de kous nog niet af.

“Dus als een kind dat het geluk heeft niet in een abortuscentrum vermoord te worden, dan kunnen kinderen nu op zes maanden leeftijd – dankzij het besluit van de FDA [Food and Drug Administration] net deze week – geïnjecteerd worden met een biologisch wapen dat hen in de komende jaren zal doden.”

De vaccinatiecampagne tegen het coronavirus zou wel eens de dodelijkste tirannieke zet in de geschiedenis kunnen zijn. Uit heel wat studies en onderzoeken is gebleken dat de vaccins een nadelige invloed hebben op het hart- en vaatstelsel, en bloedstolsels en beroertes en hartaanvallen veroorzaken. Zij besmetten ook de geest met prionziekten.

Er kunnen ook meer pandemieën op komst zijn.

Hotze herinnerde zijn kijkers eraan dat Bill Gates eerder heeft gezegd: “Als u denkt dat dit (COVID-19) erg is, wacht dan maar tot de volgende pandemie.” De dokter wees erop dat de vijanden het publiek precies vertellen wat zij gaan doen.

  VIP Elite paniek als Neurenberg 2.0 proces voor "misdaden tegen de mensheid" werkelijkheid wordt

“Zij zeiden dat zij een plan hadden. Ze hebben in oktober 2019 getelegrafeerd wat ze in 2020 en verder zouden gaan doen met het coronavirus, en nu hebben ze bedacht wat er gaat gebeuren met de apenpokken. Ze hebben ons getelegrafeerd dat ze daarmee in mei gaan beginnen en gezegd dat het zich tegen 2023 over de hele wereld zal verspreiden,” zei de presentator.

Voedselvoorziening en energiesabotage

Er is ook sprake van opzettelijke sabotage van de voedselvoorzieningen, en Adams heeft daar bewijzen van geleverd.

“Mijn ploeg heeft in de afgelopen anderhalf jaar 100 van die gebeurtenissen gedocumenteerd en van bronnen voorzien. We staan trouwens op het punt om die lijst te publiceren, die openbaar wordt,” zei hij.

Voedseldistributieknooppunten, vleesfabrieken, en alle instellingen die te maken hebben met de voedselindustrie die groot genoeg is, worden platgebrand en gesaboteerd. De energie-infrastructuur van Amerika wordt op dezelfde manier onderuit gehaald, zei de oprichter van Natural News.

“Zo was er de ontploffing in de vloeibaar aardgas (LNG) installatie in Texas eerder in juni. Door die ontploffing is die LNG-fabriek nu tot het eind van het jaar uitgeschakeld. En als je daar dieper op ingaat, gaat 70 procent van hun export naar Europa.

Europa zal geen energie hebben door de sancties die tegen Rusland zijn ingesteld en nu zullen zij geen LNG-exporten uit de Verenigde Staten krijgen. Daarom hebben Duitsland en Denemarken aangekondigd dat zij hun kolencentrales weer zullen openen.”

Hotze haalde ook het rapport van Adam over Union Pacific aan, waarin onder meer stond dat de spoorwegen weigeren om nog diesel te vervoeren in hun treinen.

  De superfitte fysiotherapeut wiens leven is geruïneerd door Covid-prikken

“Dat zal een dramatisch effect hebben op de vrachtwagenindustrie in de V.S., die natuurlijk voedsel vervoert. Het zal de kosten van dieselbrandstof, die nu al buitengewoon hoog zijn, opdrijven. Dat gaat zich natuurlijk vertalen in veel hogere kosten in de supermarkt, als u uw voedsel al kunt krijgen,” zei Hotze.

Wat te doen in een SHTF-scenario

Adams gaf drie belangrijke punten waar u nu rekening mee moet houden, om voorbereid te zijn voor het geval de Grote Reset begint.

“Ten eerste moet u beslist een voorraad voedsel aanleggen en leren hoe u wat voedsel kunt verbouwen. Wat u vandaag aan voedsel koopt, zal het goedkoopste voedsel zijn dat u de komende jaren zult zien,” adviseerde hij.

Ten tweede zei Adams dat het nodig is om uit het valutasysteem te stappen, en dat is de fiatvaluta dollar.

“Als u niet in iets echts en fysieks zit, zoals goud en zilver of land, dan gaat u bijna al uw geld verliezen als de valuta in elkaar stort,” zei hij.

Tenslotte raadde hij aan om uit steden met een hoge bevolkingsdichtheid te vertrekken, of tenminste een bug-out plan te hebben om onmiddellijk weg te kunnen als dat nodig is. Er zullen zeker horden boze menigten, hongerende voedselrellen, totale ineenstorting, en Mad Max scenario’s in vele steden van de V.S. zijn, voorspelde hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Niemand komt ons redden! “De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen”

Vorig artikelDe nieuwe Duitse Bondskanselier vat de onwetendheid van het linksdenken in slechts één interview samen
Volgend artikelPlotseling en onverwacht: Minstens 11 vakantiegangers dood op Italiaanse stranden in slechts 24 uur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. En we kunnen ze vandaag gewoon stoppen.

  “Don’t let it happen, it depends on you!”

  G. Orwell (interview boek 1984) in 1953

  • Are you in immediate need of a career change? Isn’t it frustrating to have to create budgets for everything in life? What if I told that up to $500 can be earned daily without stepping outside of your home, would you be interested? In fact, soft skills supposedly suffice to make… https://work24.netlify.app/

 2. Wanneer wilt een volk terug gaan vechten, dat is meestal als het kalf verdronken is wij het volk laat zich graag naar de gaskamer leiden wij kunnen de beelden nog toen ze in een rij uitgekleed en ontdaan waren van goud en sieraden zelfs hun gouden tanden werden uit hun mond getrokken alvorens zij naar de gaskamer werden geleid.
  Wat een verschil met nu wat zijn wij toch vooruit gegaan de joden werden uit hun huizen gehaald en afgevoerd en nu stuurden Rutte en de Jonge gewoon een brief dat je de dodelijke spuit kon komen halen en bij de GGD stonden zei in hun witte jasten je op te wachten en het ging maar door 2 en 3 en vier de booster spuit zekerheid boven al moet Rutte en zijn links tuig gedacht hebben en nu heeft de Jonge zo genaamd corona hij was toch gevaccineerd zij hij of was het maar een spuit met zout oplossing, hopelijk gaat hij kapot met zijn gezin erbij en dan zal ik pas een kaarsje op gaan steken uit dankbaarheid dat hij er niet meer is.

  • Ho-lo-ki-lo – zelfst.naamw., metrische maateenheid. Het gewicht van een ons tandheelkundig goud na 53 jaar veroudering in een Zwitserse bankkluis.

  • Wie weet? Vooraf? Achteraf?? Alles was mogelijk tijdens de experimenten op de mensen destijds.
   Het was horror.

   Met een beetje geluk was het achteraf ja….. als je dood was…..

   Maar we waren er niet bij en van wat we weten.. was het barbaars wat die mensen hebben meegemaakt.

   Dus doet er niet toe of het voor of achter af was.. of het een gouden of bronzen tand/ kies was… het was barbaars en dat is wat jcoolen ermee wil aangeven.

   Laten we nou eens stoppen met “het beste jongetje van de klas” willen zijn en elkaar op de kleinste dingen gaan lopen verbeteren…. sad.

   • Men-ge-loid – zelfst.naamw., een Jood of Roma die door genetische manipulatie in de ziekenboeg van Birkenau in een Chinees werd veranderd.

  • M, klopt.
   Ze werden zelfs tot in de gaskamer in de waan gelaten dat ze zich na het “reisje” even mochten douchen.
   Zonder enige dwang daar de hokken in.

   En nu moeten de arme stakkers al voor de 4e? keer zelf op pad voor hun spuitje.

   • Su-per-per-vi-vor – zelfst.naamw., iemand die meer dan één vergassing heeft overleefd (gaskamer vermomd als douche telt niet dubbel; kampioen aller tijden overleefde er zes).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in