Beste lezers, de buitengewone maatregelen waarvan we getuige zijn in Oostenrijk en Europa en het nieuwsbericht dat Australië covidpatiënten en -contacten in quarantainekampen onderbrengt, vormen het bewijs dat de Coronamaatregelen niets te maken hebben met de volksgezondheid, bericht Paul Craig Roberts.

Zowel HCQ als Ivermectin zijn bekende covid genezende en preventieve middelen. Het bewijs is overweldigend. In de grootste provincie van India, Uttar Pradesh, met een bevolkingsdichtheid die drie keer zo groot is als de bevolking van Australië, Canada en Nieuw-Zeeland samen, werd covid beteugeld door het gebruik van Ivermectine.

In geen enkel land heeft het Covid-19 vaccin succes gehad, laat staan succes zoals Ivermectine in India.

Nep “factcheck” sites, gefinancierd door Big Pharma, hebben geprobeerd het nieuws over India’s succes met Ivermectin te verdoezelen door het te bedekken met desinformatie om de winsten van Big Pharma te beschermen.

In Uttar Pradesh werd Ivermectine gebruikt als preventief middel en als remedie. Een pil per week houdt het virus weg. Bovendien is grondig vastgesteld dat de mortaliteit van Covid in wezen beperkt blijft tot ernstig zieke mensen die niet worden behandeld met HCQ of Ivermectine wanneer zij Covid oplopen, maar die aan hun lot worden overgelaten en wanneer zij daar niet in slagen in ziekenhuizen worden gedood met beademingsapparatuur of Remdesivir, twee bewezen zeer onsuccesvolle “behandelingen”.

De Oostenrijkse lockdown heeft om verschillende redenen geen zin. De meest voor de hand liggende is dat de Oostenrijkse lockdown niet geldt voor mensen die naar hun werk gaan. Een groot percentage Oostenrijkers zal zich dus vrij kunnen bewegen. Wat heeft het voor zin om mensen wel toe te staan naar hun werk te gaan, maar niet naar een restaurant? Het is te zot voor woorden en moet een ander doel hebben.

  Voor Pfizer en Biontech "geïmmuniseerden" nu 3e injectie nodig

In Law, Legislation, and Liberty schreef Friedrich A. Hayek dat noodsituaties de voorwendselen zijn die regeringen gebruiken om de burgerlijke vrijheden uit te hollen en dat de erosies blijven nadat de noodsituatie voorbij is of de geveinsde noodsituatie is ontmaskerd. In de afgelopen 20 jaar hebben we de afbraak van burgerlijke vrijheid gezien vanwege de “oorlog tegen terreur” en nu weer op basis van een gefingeerde “Covid pandemie”. President George W. Bush gebruikte 9/11, een overduidelijke valse vlag aanval, om de grondwettelijke bescherming van habeas corpus opzij te zetten en mensen voor onbepaalde tijd vast te zetten zonder bewijs te presenteren aan een rechtbank. President Obama gebruikte de valse oorlog tegen het terrorisme om burgers alleen op verdenking te executeren zonder een eerlijk proces. Nu verliezen mensen hun banen, bedrijven en vrijheid op basis van een incidenteel gevaarlijk virus, waarvan de preventie en genezing wordt geblokkeerd door Big Pharma en het Covid-protocol van Big Medicine.

Toen de Sovjet Unie instortte en China het communistische marktsysteem verliet, verwachtten de mensen dat er een heerschappij van vrijheid zou ontstaan. In plaats daarvan heeft de Westerse wereld een aanval op de burgerlijke vrijheid gezien die doet denken aan het leven onder Stalin en Mao. In Amerika en in het hele zogenaamde “vrije Westen” worden mensen gestraft voor het uitoefenen van hun rechten op grond van het Eerste Amendement. De grondwet en de mensenrechtenwetten beschermen hen niet. Journalist Julian Assange wordt al tien jaar vastgehouden in strijd met de Anglo-Amerikaanse habeas corpus, en geen enkele rechtbank heeft daar iets aan gedaan. Er zijn geen protesten van rechtenfaculteiten, advocatenverenigingen of journalisten. Een voor de hand liggende conclusie is dat de leden van instellingen die bedoeld zijn om de burgerlijke vrijheid te ondersteunen, niet langer geloven in burgerlijke vrijheid.

  Mike Yeadon: Ik denk dat het iedereen zal doden

Aangezien het geloof in vrijheid in het Westen is verzwakt, zullen we niet lang meer vrij zijn, tenzij we ons verenigen en het nieuw leven inblazen door te weigeren lockdowns en “vaccin”-mandaten te aanvaarden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDode dokters liegen niet: Een schokkend aantal artsen die sterk voorstander waren van covid-vaccin vallen nu dood neer door bijwerkingen
Volgend artikelEen Pandemie van de Gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. vertaalfoutje in de eerste alinea denk ik: het aantal inwoners van Uttar Pradesh (230 miljoen, zo uit mijn hoofd) is mogelijk 3x groter dan voor de genoemde drie landen samen, de bevolkingsdichtheid is eerder 100x hoger dan het gemiddelde van Australië, Nieuw-Zeeland en Canada…
  _________
  Laat een OMT bobo de grafiek zien van covid cases in nauwelijks gevaccineerd Uttar Pradesh, liefst in vergelijking met het veel sterker gevaccineerde Kerala waar ze geen IVM wilden gebruiken, en vraag waardoor het verschil komt. Waarom kan Nederland niet wat het veel armere en dichter bevolkte Uttar Pradesh WEL kan?

  U gaat 100% zeker geen eerlijk antwoord krijgen, al zou “ik begrijp het niet” wellicht eerlijk kunnen zijn gezien de tunnelvisie bij ons OMT ;(

  • vermoed? ik weet het wel zeker 🙁

   De buit van vorige vaccinatiecampagnes door RIVM zal kinderspel blijken vergeleken met de covid-19 bonus. De enige vraag is hoeveel bobo’s uit OMT, medische beroepsverenigingen, RIVM, CBG, Gezondheidsraad etc. er straks weer een overbetaalde flutfuncties bij Pfizer en co bij krijgen, of hoeveel miljoenen ze extra kunnen bijschrijven op hun bankrekening (natuurlijk niet op eigen naam als ze slim zijn, sinds Ab Osterhaus weten ze beter). En geen rechter die zijn handen hier aan brandt, allemaal “legaal”. Misdaad loont, zeker in Nederland.

   • vaccin= 50e/$ keer 5 miljard mensen keer 2 per jaar is een omzet/winst van 500-900 miljard e/$ per jaar daar kan je alle rechters voor omkopen en alle regeringen zelfs het Hoger gerechtshof> als men aan kan voeren dat het noodzakelijk is in belang van de mensheid… en dan mag er gelijk alle grondwetten worden overtreden!!!

 2. Is er eigenlijk een manier om ergens ivermectine in pil uitvoering te bestellen?
  Heb wel goede ervaringen gehoord van iemand die een tweede keer covid had gekregen het een stuk beter verliep met een kleine dosis ivermectine voor paarden. Het is immers hetzelfde werkzame stofje.

  • Zeker niet zomaar te krijgen in Nederland, waarschijnlijk in de hele EU niet meer verkrijgbaar vanwege dreiging met draconische boetes als een arts een recept schrijft (voor covid). Misschien kun je een huisarts wijsmaken dat je last van wormen hebt, maar misschien krijg je momenteel daarvoor dan een ander pilletje dan de gebruikelijke IVM, just in case 😉
   Het is wel te bestellen in India (waar het geproduceerd wordt) maar dan moet je een betrouwbare leverancier weten te vinden zodat je zeker weet dat je geen nep-pil krijgt. De paardenversie kan identiek zijn afgezien van dat het een pasta is en geen pilletje; maar let op want er schijnen ook paardenversies te zijn waar andere middelen bij zitten die je niet wilt. En je moet je niet vergissen in de dosering, de dosis voor een paard van 700kg is vanzelfsprekend niet OK.
   Bij IVM liefst ook wat extra zaken innemen zodat het nog beter werkt, adviezen bij Frontline Doctors etc.

   • ah ja de aangepaste dosering spreekt dan voor zich natuurlijk. Zal eens kijken bij Frontline Doctors voor info.
    Mocht iemand intussen nog een goed adres weten in India dan houd ik me aanbevolen.

  • Vrienden in de USA bestellen het. Het heeft wel lang geduurd voor het recept eindelijk gevuld werd, een week of drie of langer, maar hij kreeg het uiteindelijk wel. Ze hebben zijn zwager er mee behandeld, die was goed ziek deze maand, testte positief op de “corona” en kreeg deze pilletjes te slikken, en dat andere medicijn van hun huisdokter (dus ze worden op een normale manier behandeld en behandeld). Hij is nu weer okay. Alles bij elkaar een goede twee weken vrij ziek geweest (thuis). Nu nog aan het rusten.

 3. trouwens dat artikel over pradesh is wel al van een tijdje geleden; mei-juni 2020 werd het toegediend.
  Dus je zou misschien ook kunnen denken dat het dan wat meer opkomende zomerse weer heeft geholpen.
  licht en zon = vitamine D immers.
  ik weet trouwens niets van de seizoenen in pradesh, dus misschien klopt het niet wat ik zeg.

  • ging om Mei -juni 2021, niet 2020; vitamine D helpt vast maar daarom moet je ook vergelijken met Kerala waar veel factoren vergelijkbaar zijn, behalve dan dat de vaccinatiegraad daar veel hoger ligt. En dan zie je een enorm verschil. Zelfde verhaal voor bijv. Peru: sterke daling binnen enkele weken na introductie van IVM, en later weer een sterke stijging nadat de nieuwe president onder Westerse invloed IVM verbood.

   • het gelinkte artikel is inderdaad van mei ’21. Maar in het artikel staat
    ” In May-June 2020, a team at Agra, led by Dr Anshul Pareek, administered Ivermectin to all RRT team members… ”
    Vandaar. Niet dat het mij veel uitmaakt, maar dat is de reden dat ik het over 2020 had.

 4. Lekker blijven testen met de niet werkende, bloed/hersenbarriere beschadigende pcr test, alle griepgevallen overbelichten en op laten nemen in het ziekenhuis, aan de beademing hangen en foute niet werkende medicijnen voorschrijven, dit alles een wereldwijde pandemie noemen (influenza is immers ook wereldwijd!), miljoenen “vaccins” binnen 1 dag na goedkeuring leveren met vrijstelling van iedere rechtzaak die eruit voort mag komen, wereldwijde censuur en mediacontrole, globale indoctrinatie, genocide, oorlogsvoering en discriminatie veroorzaken… heb vertrouwen in de goedbedoelende overheid, ze hebben écht het beste met je voor… WAKE THE FUCK UP!!

   • Kom zeg heren, die dwang is nodig. De pest is onder ons. Zien jullie dat niet? Bijna 19 duizend doden in een kleine twee jaar. Daarom zetten we ons al jaren en jaren zo hard in voor kanker bestrijding of hart issues en noem maar op. Oh, wacht.

    Groeten,
    Hugo

  • Probleem is, iedereen kent er eentje die aan de “covid” bezweken is, of aan de beademing lag, etc. Maar er zijn er weinigen die een vax-slachtoffer kennen. Gek is dat toch… ik zeg niet dat het de “realiteit” is, maar het is wel de realiteit die mensen aangepraat is, getoond is, en kennen. Hoe die zo krom-gebogen werd, heeft te maken met wat die tiefus ziekte – de echte aandoening – heeft aangericht. Zeg jij het maar. Ik weet ook wel dat de covid een griep is, maar die aandoening, die zwart-aangevroten longen, en dan aan die moordende beademingsapparaten…uiteraard sterven en zeker als ze al zwak zijn, en zelfs de niet-zwakken. En alles in strikte geheimzinnigheid, geen familie er bij, geen autopsies, achter glas en gesloten deuren – in de moordkamertjes van de ziekenhuizen, met het verplegend personeel vermomd in HazMat pakken. En straks gaat de 5G kraan weer open, en hoppa! Waar is de griep tegenwoordig, ook al twee jaar niks over gehoor. Het is allemaal covid covid covid, en “besmettingen” en de “ziekenhuizen liggen vol”. Maar niemand komt met de feiten over die “besmettingen” en wie op apegapen ligt in de “overvolle” ziekenhuizen. Laten we eens op bezoek gaan. Het is allemaal “hear-say” informatie die we maar moeten geloven. Ik ga het straks zelf bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in