Een moeder in Regina, Saskatchewan, Canada vraagt de politie om hulp nadat haar ex-man er met hun 7-jarige dochter vandoor is gegaan om te voorkomen dat het kind de experimentele Covid-prik zou krijgen.

Een Canadese vader heeft “geen andere keuze dan te vluchten” met zijn 7-jarige dochter om haar te beschermen tegen haar moeder die erop staat dat het kind wordt ingeënt. De moeder is een voormalige anti-vaxxer, nu mega-pro Covid-19 vaccin voor haar kind. De vader heeft herhaaldelijk gevraagd om op één lijn te komen aangezien de moeder de medische autoriteit heeft over wat er met het kind gebeurt. Michael, de vader, kwam na uitvoerige bestudering van de gegevens en de wetenschap tot de conclusie dat kinderen dit vaccin niet nodig hebben en dat het in feite schadelijk kan zijn, zoals deskundige artsen over de hele wereld hebben gezegd. Er zijn al kinderen aan het vaccin overleden. Hij drong bij haar aan op instemming, maar zij zei dat zij het kind zou laten inenten om “de regering te gehoorzamen”. Michael wordt nu geconfronteerd met een mogelijk arrestatiebevel en is ondergedoken in wanhoop om zijn dochter te beschermen, schrijft Live With Laura-Lynn.

Mariecar Jackson wilde het jonge meisje laten inenten, maar de vader van het kind, Michael Jackson, wilde dat niet, bericht Infowars.com.

Half november, toen het meisje gepland was om haar moeder te bezoeken, kwam de vader niet opdagen en verscheen in plaats daarvan in een show genaamd Live With Laura Lynn om zijn situatie uit te leggen.

“Zelfs als er een kans van één op een miljoen is dat je dochter kan sterven, misschien niet eens, of er is een kans van één op een miljoen dat ze geen baby kan krijgen, zou dat dan niet genoeg zijn?” zegt de vader.

  Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen - "De waarheid zal uiteindelijk zegevieren"

“Ik wil dat iedereen ziet dat Sarah gezond is, ze is gelukkig,” vervolgt de vader, die zegt dat hij vluchtte omdat “ze voor onze kinderen komen.”

Dad On The Run As Ex-Wife Says She Will Obey The Government And Vaccinate Her 7 Year Old Child

De presentatrice van de show, Laura-Lynn Tyler Thompson, voorheen van “The 700 Club Canada”, steunt de beslissing van de vader om het meisje te beschermen tegen het vaccin.

Het jonge meisje vertelt de presentatrice dat het vaccin “je DNA kan veranderen”, en voegt eraan toe: “Ik geloof niet dat God dat wil. En het kan je ziek maken en je doden.”

De aflevering is getiteld: “Vader op de vlucht omdat ex-vrouw zegt dat ze de regering zal gehoorzamen en haar 7 jaar oude kind zal laten vaccineren.”

De moeder van het meisje vertelde deze week aan CBC News, “Ze is pas zeven. Ze moet thuis zijn. Ik wil haar gewoon thuis hebben.”

Volgens Mariecar heeft ze geen contact meer gehad met haar dochter sinds een telefoontje op 21 november.

Rechters in Saskatchewan hebben naar verluidt twee gerechtelijke bevelen uitgevaardigd waarin ze eisen dat het meisje wordt teruggebracht naar haar moeder, maar de politie van Regina zegt dat de kopie van de gerechtelijke documenten die door de CBC zijn verstrekt niet “de verificatie bieden die we nodig hebben” om een onderzoek door hun afdeling te rechtvaardigen.

De moeder van het meisje stuurde een boodschap naar haar dochter, waarin ze zei:

De hete hangijzers in de vaccinatiekwestie zullen families en vrienden over de hele wereld uit elkaar blijven scheuren nu de geplande Covid-pandemie wordt gebruikt om de mensen te verdelen en te onderwerpen voordat ze uiteindelijk de Great Reset inluidt.

De Covid freaks zijn vastbesloten om families te vernietigen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Tenpenny met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel13-jarig kind in Brazilië overlijdt na geïnjecteerd te zijn met Pfizer “Een mooi meisje sterft door dit ellendige vaccin”
Volgend artikelArgentijnse verslaggever Carlos Ferrara stort in tijdens uitzending vanaf COVID-testlocatie.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Wat bezield die mensen toch om hun kinderen te injecteren terwijl ze vrijwel nul risico lopen? De maatschappij is in grote getale gezombificeerd. Het kritisch denkvermogen wordt zelden nog geprikkeld en alles wordt zonder vragen bij de witte jassen neergelegd die altijd in het voordeel van de farmacie beslissen.

  2. Moedige vader met een zottin getrouwt! Ik zou hetzelfde als die vader doen. Die killfactory’s moeten opgedoekt worden en Bourla en co de cel in!

  3. Ze doet het om de vader te pesten. Niet om de regering te gehoorzamen. Zij moet nooit meer kinderen krijgen. Die man is een geweldige vader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in