Volgens de American Medical Association (AMA) is vanaf juni maar liefst 96 procent van de artsen in de Verenigde Staten gevaccineerd tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19). En enkele van de meest uitgesproken onder hen zijn, ironisch genoeg, nu dood, schrijft Geoffrey Grider.

Dit artikel zou wel eens het artikel kunnen zijn waardoor ik voor altijd van social media verbannen wordt, maar aangezien ik toch alleen maar op de sociale media zit om het Koninkrijk van de Vijand te plunderen, kan het me echt niet schelen. De nepnieuws media is erg druk met het verdoezelen van verhalen zoals deze, tientallen artsen die allemaal pleiten voor het COVID-19 vaccin, allemaal jong, en allemaal overleden aan klassieke bijwerkingen van het vaccin. Hartaanvallen, bloedstolsels, longembolieën, al die dingen die bekend staan als ‘zeldzame’ bijwerkingen van de prik. Maar zoals blijkt, helemaal niet zeldzaam. Dode dokters liegen niet.

Geloof me niet op mijn woord, Google de naam van elk van de artsen die in dit artikel worden genoemd, en kijk of we je de waarheid vertellen of niet. Natuurlijk zullen de CDC, Fauci, Biden, de media, nooit toegeven dat het vaccin hen heeft gedood, maar er is een groot aantal jonge artsen die de prik hebben genomen en nu dood zijn aan hartaanvallen en bloedstolsels. Welke reden denk je dat logisch is waarom ze allemaal dood vallen na een vaccinatie?

Vaccin-pushende artsen “vallen als vliegen” na het krijgen van het COVID-19 vaccin, gewoon toeval? U beslist.

Dr. Elliott Gagnon uit Wasilla, Ak., is eveneens “onverwacht thuis overleden” op 14 oktober. De privépraktijk van de plastisch chirurg drong er een paar maanden daarvoor op Facebook bij patiënten op aan om “iedereen een mondkapje op te doen en met uw arts te praten als u of uw kinderen, 12 jaar en ouder, nog niet gevaccineerd zijn. Laten we allemaal ons deel doen om het aantal Covids laag te houden,” stond er verder in het bericht, samen met een foto van twee zeer jonge kinderen met mondkapjes op hun gezicht. “We hebben scholen nodig die open zijn en studenten en docenten die leren en lesgeven.” Echtgenote Janel Gagnon had eerder ook een profielfoto van zichzelf geüpload op Facebook waarop ze te zien was met een LGBTQ-gezichtsmasker en een afbeelding overlay waarop stond: “Ik heb mijn Covid-19-vaccin: We can do this.”

  Pro-Vax Britse radiopresentator "opgewonden" over 3e prik - In ziekenhuis opgenomen met "longen vol bloedklonters"

Dr. Kevin Walsh, een OB-GYN met een privé praktijk in Roanoke, Va., is zes weken nadat hij Fauci griepvaccins op Facebook had gepromoot, dood neergevallen. In zijn bericht vergeleek Walsh het Chinese virus met polio in een poging zijn volgers bang te maken om zich te laten prikken.

Dr. Justin Nasser, een arts uit Benowa, Queensland (Australië), onderging ongeveer hetzelfde lot. Op 14 november overleed Nasser “onverwacht aan een hartaanval”, volgens een nieuwsbulletin. “Queensland, en alle andere Australische staten, vereisen mRNA- of virale vector DNA-injecties voor alle gezondheidswerkers,” meldt The Covid Blog. “Slechts 4% van het personeel van het Gold Coast University Hospital voldeed daar vanaf 2 november niet aan, volgens de Australische omroeporganisatie (ABC).

Dr. Stephanie Bosch uit Waldport, Ore, overleed ook “plotseling en onverwacht” aan een longembolie op 13 oktober. Longembolieën zijn een bekende en veel voorkomende bijwerking van zowel mRNA (Pfizer-BioNTech, Moderna) als virale vector-DNA (Johnson & Johnson) injecties. “Alle gezondheidswerkers in Oregon moesten op 18 oktober ‘volledig gevaccineerd’ zijn,” merkte The Covid Blog op over de dood van Bosch. “Oregon is ook de enige staat die we kennen met een buiten-mondkapjesmandaat.”

Dr. Craig Shannon uit Poughkeepsie, N.Y., overleed plotseling in zijn huis. In twee verschillende overlijdensadvertenties wordt beweerd dat hij aan non-Hodgkin-lymfoom is gestorven, maar als dit werkelijk de oorzaak was, zou hij in een ziekenhuis of in een verpleeghuis zijn gestorven, niet in zijn eigen woning.

Dr. Daniel McBride uit West Hatfield, Massachusetts, overleed plotseling op 20 oktober aan een hartaanval na een fietstocht van 25 kilometer. De orthopedisch chirurg was een “fervent fietser” en een allround atleet die, voor zover wij weten, voordien over het algemeen gezond was.

  Het is allemaal een iq-test: Tien OVERDUIDELIJKE lessen die elke intelligente persoon had moeten leren van COVID 1.0 (die u kunnen redden van wat er komen gaat met COVID 2.0)

Dr. Janak Patel uit Marietta, Ohio, is naar verluidt op 28 oktober “plotseling overleden”. Hij was bezig met zijn normale routine als arts op de spoedeisende hulp toen hij “bewusteloos werd aangetroffen en niet meer kon worden gereanimeerd”.

COVID-vaccin spijt stapelt zich op

“De machthebbers weten dat vaccinmandaten voor gezondheidswerkers leiden tot massale tekorten aan gekwalificeerd personeel als gevolg van verwondingen en sterfgevallen,” waarschuwt The Covid Blog. “Veel gezondheidswerkers nemen ontslag om de injecties te vermijden, wat leidt tot nog meer tekorten. Er is ook de toevloed van vaccin-geïnduceerde patiënten. Zelfs NPR gaf toe dat ziekenhuizen overspoeld worden met ernstig zieke mensen die geen COVID-19 hebben. Het wordt een situatie met miljoenen zieke mensen en niemand om hen te helpen (niet dat artsen nu sowieso vaccin-gewonden helpen).”

Op de website CovidVaccineReactions.com staan nog veel meer van dit soort verhalen van mensen die ernstige verwondingen opliepen of stierven nadat ze een prik hadden gekregen voor Chinese Germs. Dood en verderf zijn de “bijwerkingen” van een covid-prik.

Het mainstream nieuws wordt gesponsord door Pfizer

Dit is de reden waarom de media u nooit de waarheid zal vertellen over de COVID-19 vaccin prik, geld!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale vaccinsterfgevallen in het vooruitzicht? Het prestigieuze MIT en veel wetenschappers vrezen talloze vaccinsterfgevallen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinpas van de Schotse regering stuurt privégegevens naar Amazon en Microsoft
Volgend artikelDe nep “Covid Pandemie” werd georkestreerd om tirannie op te leggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. was het einddoel maar ‘geld’ …
  – het gaat over ‘dit lichaam tot een chimera maken : als in de dagen van Noach’ ;
  en zoek hoe veel mensen die het gif hebben vertellen over
  zich aangevallen weten , wezens zien , stemmen horen , etc …

  • Dat soort tracking systemen zijn toch algemeen bekend? Voor het volgen van je dure spullen zoals foto/video apparatuur, tassen en koffers, je kids of je huisdieren. Voor zover mensen zichzelf of hun partner al niet duurzaam laten tracken via het debieltje of andere personal trackers zoals smartwatches.

   De tracking is bij die simpele devices vaak niet constant zoals bij de duurdere systemen maar het biedt een weelde van informatie voor BigBrother en co ;(

  • 16:00 uur – Vandaag

   ‘Huig Plug is een klokkenluider van justitie. Hij bracht wanordelijkheden aan het licht vanuit zijn functie als gevangenisbewaarder in Scheveningen en werd ontslagen. Hij staat bekend om zijn video’s die hij maakt op het Binnenhof waarbij hij niet schroomt om een ieder van belang bij naam en functie te benoemen.

   Sinds enkele maanden brengt hij het onderwerp georganiseerd kindermisbruik aan het licht. Dit gaat met name om het slachtoffer Lisa. Haar zaak werd ook besproken in het programma van Argos.

   Het lijkt erop dat Huig Plug een gevoelige snaar bij het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft geraakt want op 12 november jl. werd Huig Plug aangehouden op Het Plein in Den Haag en zit inmiddels 23 uur per dag in isolatie opgesloten.

   Ondertussen gaat de beerput steeds verder open nu ook politicus Gideon van Meijeren (FvD) kamervragen heeft gesteld. Hij bracht aan het licht dat de onafhankelijke commissie die zou worden ingesteld helemaal niet onafhankelijk is. Demissionair minister Grapperhaus heeft de commissie niet alleen zelf ingesteld, ook heeft hij de leden van de commissie benoemd en moeten alle verslagen uit die commissie, eerst via hem alvorens deze naar buiten worden gebracht. Dit terwijl veel slachtoffers die bereid zijn hun verhaal voor een onafhankelijke commissie te vertellen, juist aangeven dat er hoge ambtenaren van het ministerie van Justitie bij dit kindermisbruik zijn betrokken.

   Op woensdag 24-11-2021 om 16 uur bij de rechtbank in Den Haag moet Huig Plug voorkomen.
   Jouw aanwezigheid wordt op prijs gesteld.’
   #steunhuigplug

 2. I really dont give a shite.En dan te bedenken dat ik 100 x intelligenter ben dan al die gasten die jaaaaaaaren lang hebben gestudeerd.Slimmer omdat ik wel mn research heb gedaan naar die troep.En de rest van het gajes wat mensen bang maakt mag van mij ook omvallen.Jullie vermoorden weerloze kinderen EN ouderen.

  • VREEMD HÈ dat die niet bij de bosjes omvallen…

   ik heb een vraag gesteld OF zij WÍSTEN dat er GIF etc in die C19 INJECTIES zaten en zij gewaarschuwd waren het NÍET te nemen en door WIE zij gewaarschuwd waren
   en of zij hun KIEZERS daaropvolgend gewaarschuwd hadden…

   GEEN REACTIE…

  • Interessante gebeurtenis. Vreemd wel dat er op dat moment een vent met een jerrycan loopt, wist hij veel. Maar bewijs het maar dat hij de aanstichter was.

 3. Zelfs als zou NU overal bekend worden en uitgezonden via elke media en TV dat het vaccin giftig is en niet meer mag worden ingespoten ….

  Dan is het nog te laat, miljarden gaan sterven.

  Te laat, je hebt je leer periode gehad.
  Nu is het te laat.
  Te laat..
  Te laat.

  Er valt niemand meer ’te redden’

  “It’s no longer our job to wake the sheep, now it’s time to wake the other Lions”

  • Het enige dat voor mij echt van het padje af was, is de gewaarwording dat er zoveel kudde-debielen zijn en dat ze zo hardnekkig stom zijn. Ik ben het er best mee eens dat er een einde gemaakt moet worden aan die aantallen Onverlichten, maar niet op deze manier… Zelf ben ik hartstikke anti-broeden maar de meeste mensen broeden maar door. Deze massamoord door de “Illuminati” heeft echter weinig met Family Planning te maken, zoals de papa van Kill Bill het voorzag. Dit heeft met pure gulzigheid te maken en een gedrochtelijke achterbakse industrie die de Aarde en het luchtruim aan het vernielen is. Ja, dus… van het padje af, dankzij de bespeling van de kudde-debielen die het mogelijk maken. Het slijk der Aarde zogezegd.

  • Oja?? volgens mij leest hij helemaal niks> gewoon een luie kwelgeest van een leraar> kan nie eens scheer-apparaat vinden….hij leest niet zijn mail en commentaar op hem word verwijdert of met maatregelkes bestraft.
   Maar?? Hoe komt hij aan deze funktie > in een dag zonder diploma’s wow doet U mij maar zo’n baan

   • Reken maar dat alle OMT overleg nog 50 jaar staatsgeheim blijft (alsof Nederland nog zo lang bestaat …).

    Ik denk dat mensen achter de schermen Hugo een tijd geleden hebben uitgezocht als de ideale psychopaat om dit soort fascistische maatregelen door te drukken; misschien eens navragen bij de lieden in CDA die hem naar voren geschoven hebben via gemanipuleerde verkiezing etc.? Anderzijds, als je flink blijft roeren komt de echte stront meestal vanzelf bovendrijven, ook zonder manipulatie.

   • Dat zijn die Brusselaars he… die hebben hem een zetje gegeven, nadat ze hem uit de hoed hebben geplukt. Maar ze wisten wel wat voor een ratje ze bij de staart hadden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in