Vaccineerder Dr. Lucas is nu dood. In een artikel geeft hij duidelijk zijn mening over de COVID-19 vaccinatie: “Er zullen nooit overschotten overblijven. We zullen elke dosis vaccineren. Al moeten we op de parkeerplaats staan en roepen: ‘We hebben nog vaccin!’, er gaat geen vaccin in de prullenbak!” schrijft Corona-blog.net.

#KurzeSchwereKrankheit (#Korteernstigeziekte)

Uit een artikel van 14 april blijkt dat de huisartsenpraktijk van Poppenbüttel, onder leiding van dokter Stefan Lucas, aan de inentingscampagne zal deelnemen. Naar verluidt kloppen patiënten zelfs aan de deur om gevaccineerd te worden. In het artikel spreekt ook dokter Stefan Lucas zich uit voor de COVID-19 vaccinatie met de volgende woorden:

“Uiteindelijk is iedereen zeer geëngageerd omdat we beseffen dat we voor een wereldwijde pandemie staan en wij degenen zijn die er iets aan kunnen doen. En natuurlijk heeft iedereen de bereidheid om verder te gaan en te doen wat nodig is. We kunnen meer doen, en we zullen graag meer doen.” – Dr. Lucas op het nieuwsportaal Heimatecho op 14 april 2021

Het mediaportaal Heimatecho stelt de volgende vraag aan de twee vaccinatoren van de artsenpraktijk in Poppenbüttel: “Als u meer vaccin had – zou u dan ook op vrijdagmiddag of in het weekend vaccineren?

Dr. von der Lippe:

“Het concept moet op lange termijn duurzaam zijn voor de praktijk en ook voor de assistenten. Momenteel vaccineren wij al buiten de normale kantooruren en moeten wij kracht en tijd blijven vrijmaken voor de verzorging van al onze patiënten. Wij zijn al maanden bezig ons aan de nieuwe eisen aan te passen, soms op zeer korte termijn. Men zou nu heldhaftig kunnen zeggen: Ja! We doen het allemaal. Maar in zes weken is het aantal verdubbeld. De mensen die voor het eerst vaccineren krijgen gezelschap van mensen die de tweede vaccinatie nodig hebben! Persoonlijk, bereid ik me voor op de lange termijn…”

  Dr. Mike Yeadon: De rottige leugenaars van het CDC hebben eenzijdig de definitie van een vaccin veranderd

Dr. Lucas:

“Ik ben het er niet helemaal mee eens: ik zal proberen te vaccineren wat gevaccineerd kan worden. Dat is de enige uitweg uit de pandemie. En als we de kans krijgen, moeten we dat doen. Ik zal proberen er een meerderheid voor te krijgen.”

Zijn er nog overschotten? Zo ja, wat doet u er dan mee?

“Er zullen nooit overschotten zijn. We gaan elke dosis inenten. Al moeten we op de parkeerplaats staan en roepen: ‘We hebben nog vaccin!’, er gaat geen vaccin in de prullenbak!”

De artsenpraktijk deelt op haar website mee dat de vaccineerder inmiddels na een korte ernstige ziekte is overleden.

Het hele praktijkteam rouwt om het verlies van
Dr. med. STEFAN LUCAS
die overleed na een korte ernstige ziekte. – Huisartsenpraktijk op de Moorhof

Horst Wischman wordt wegens reeds bestaande aandoeningen door Dr. Stefan Lucas gevaccineerd. Zijn vrouw andrea heeft als verzorgster ook recht op vaccinatie.

Kiest u de patiënten en hoeveel tijd plant u per patiënt?

Dr. Lucas:

“Nee, natuurlijk moeten we ons aan de prioriteitenlijst houden. Het is inderdaad zo dat elke patiënt die gevaccineerd wil worden, op een lijst wordt genoteerd. Maar als we afspraken maken, volgen we de prioritering – op basis van leeftijd en eerdere ziektes. We hebben niet meer dan tien minuten per patiënt. Wij hadden veel vragen verwacht en gingen ervan uit dat er veel behoefte aan voorlichting zou zijn. Maar het blijkt dat de patiënten niets willen weten. Ze willen gewoon ingeënt worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaarlijke mRNA Covid-19 inentingen uitgelegd in lekentaal zodat bezorgde mensen het begrijpenVolg Frontnieuws op Telegram

  Zuckerberg gaat mensen op Facebook pushen het mRNA Covid-19 vaccin te nemen
Vorig artikelVK: 81% van de Covid-19 sterfgevallen onder de gevaccineerden, mannelijke tienersterfgevallen sinds de prik met 63% gestegen, Covid-19 sterfgevallen 12 keer hoger dan deze tijd vorig jaar
Volgend artikelBritse vrouw ontwikkelt gruwelijke huidaandoening na tweede AstraZeneca virale vector DNA injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Tjaaaaa, karma is gelukkig weer eens een enorme bitch gebleken
  Wat een volslagen doorgedraaide zwaar geschifte idioot.
  Dit soort massa moordenaars hoort niet in een 5D wereld.
  Daarnaast is hij als arts ook nog eens een domme volgzame slaaf van het systeem en gezakt voor de test.
  Cojona is een intelligentie test, wie zakt wordt gevaxxed.

 2. Alle wetenden, zij allen worden ter verantwoording geroepen en gehaald en berecht en ge-exequteerd.
  Er is bij soort extreme massamoordenaars geen alternatief.

 3. We gaan allemaal en iedereen zal zich moeten verantwoorden voor zijn daden dat is een belofte van God aan de gelovigen en misdadigers

 4. Ik heb een verrekijker en een vergrootglas gekocht want ik heb nog altijd niets gezien van die ‘pandemie’.
  Zonder die verrekijker en dat vergrootglas zag ik wel de plandemie.
  De meesten die geprikt en gespoten zijn, willen niet met me meekijken. Stel je voor dat ze moeten erkennen dat ze massaal in de zeik genomen zijn.

 5. Juist, heel fanatiek over de vaccinatie bezig zijn, dan zelf het loodje leggen, wat ben je dan voor een achterlijk individu, er zal geen vaccin verloren gaan, daar kan deze arts gelukkig niet meer voor zorgen, zelfs amen kan er bij mij niet af, geen genade, het is hijzelf die het zich heeft aangedaan, vele dokters doen alsof ze immuun zijn voor een vaccinatie, hun lichaam is zoals ieder ander levend wezen op aarde, dat hij er aan overlijd vind ik niet erg, maar dat hij andere mensen ermee de dood in jaagt, is er teveel aan.

 6. Nou ga ik niet dansen op iemand zijn graf, maar ik zou wel graag willen weten waar deze jonge op het oog jonge kerel aan is overleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in