En om de ECHTE pandemie aan de gang te houden, moeten we vaccinatie-mandaten en paspoorten hebben, schrijft Jon Rappoport.

Daily Mail, 18 november 2021:

“Dr. Anthony Fauci, de directeur van het National Institute for Allergy and Infectious Diseases, zei dat de afnemende immuniteit van de eerste vaccinaties leidt tot een toename van ernstige gevallen onder de gevaccineerde Amerikanen. Wat we nu beginnen te zien is een toename van het aantal ziekenhuisopnames onder mensen die zijn gevaccineerd maar niet zijn geboosterd…”

NY Times podcast, 12 november, 2021; Fauci stelt:

“Ze zien een afnemende [vaccin-geïnduceerde] immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, wat nu alle leeftijdsgroepen begint te betreffen. Het zijn niet alleen de ouderen.”

Vertaling: Het vaccin verwondt en doodt VEEL mensen, maar natuurlijk noemen we die verwondingen en sterfgevallen “COVID-19 ziekte”. Ook is onze oplossing voor deze catastrofe het opstapelen van MEER injecties (boosters), waardoor nog MEER mensen gehospitaliseerd en gedood zullen worden.

De Dailyexpose.uk heeft het veel diepere verhaal:

“Het publiek wordt herhaaldelijk voorgelogen door gekozen functionarissen, ongekozen adviseurs en de mainstream media, waarbij ze allemaal beweren dat de wereld op dit moment een Pandemie van de Ongevaccineerden beleeft. Dit kan niet verder van de waarheid zijn.

Maar de leugen is nu gebruikt om de lockdown van ongevaccineerden in Oostenrijk te rechtvaardigen, en het buitensluiten van ongevaccineerden uit de samenleving in Australië.

Nu staat Duitsland op het punt dit voorbeeld te volgen, Schotland staat op het punt de ongevaccineerden uit cafés en restaurants te weren op advies van een gekwalificeerde voedingsdeskundige die zich voordoet als pandemiedeskundige en die Devi Sridhar heet, en de autoriteiten en media in Engeland zijn op advies van de ‘nudge-unit’ in overdrive gegaan om de bevolking over te halen een lockdown voor alleen de ongevaccineerden te steunen.

  Allemaal onzin, complotten. Niks aan de hand, gewoon toeval...

Maar het slaat allemaal nergens op, want uit officiële gegevens van Volksgezondheid blijkt dat in de afgelopen drie maanden… tweederde van de Covid-19 ziekenhuisopnames [mensen die erg ziek worden van de prik] onder de volledig gevaccineerden waren, en een beangstigende 91% van de Covid-19 sterfgevallen [mensen die sterven door de prik] onder de volledig gevaccineerden waren, en de prognoses laten zien dat het nog veel erger gaat worden.”

“…in de week beginnend op 6 november werden in totaal 773 Covid-19 ziekenhuisopnames [mensen die gewond raakten door de prik] bevestigd in Schotland. Hiervan waren er 137 onder de ongevaccineerde bevolking, terwijl 363 onder de gevaccineerde bevolking waren.”

“…de volledig gevaccineerden waren verantwoordelijk voor de meerderheid van de ziekenhuisopnames [in Schotland] tussen 16 oktober en 12 november, en opnieuw door rekening te houden met ziekenhuisopnames vanaf 23 augustus kunnen we zien dat het met de week steeds slechter is geworden voor de volledig gevaccineerden.”

“In de week die begon op 21 augustus namen de gevaccineerden 68% van de ziekenhuisopnames voor hun rekening, maar als we snel doorspoelen naar de week die begint op 6 november, zien we dat de gevaccineerden 73% van de ziekenhuisopnames voor hun rekening namen.

De slechtste week tot nu toe voor de gevaccineerden, in termen van ziekenhuisopnames, kwam in de week die begon op 16 oktober, toen de gevaccineerde bevolking 79% van de Covid-19 ziekenhuisopnames voor haar rekening nam [mensen die gewond waren geraakt door de prik].”

“In Schotland waren de volledig gevaccineerden verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van de Covid-19 sterfgevallen [sterfgevallen door de prik] tussen 9 oktober en 5 november 2021. Maar door ook rekening te houden met het aantal sterfgevallen per vaccinatiestatus vanaf 14 augustus kunnen we zien dat het met de week aanzienlijk slechter gaat voor de volledig gevaccineerde bevolking…”

  Verwacht gewapende bewakers buiten de huizen van de Puurbloedigen en Covid-kampen in hun oorlog tegen de ongevaccineerden

“…in de week van 14 augustus waren 78% van de sterfgevallen gevaccineerd, maar in de week van 30 oktober waren 85% van de sterfgevallen gevaccineerd.”

Overstappend van Schotland naar Engeland:

“De laatste technische briefing van Public Health England over zorgwekkende Covid-19-varianten is gepubliceerd en daaruit blijkt dat tot 12 september 2021 74% van alle vermeende Covid-19-doden sinds 2 augustus 2021 [mensen die door de prik zijn gedood] onder de gevaccineerde bevolking zijn gevallen, wat bevestigt dat het VK momenteel een Pandemie van Gevaccineerden beleeft.”

Maar maak je geen zorgen, wees blij. De oplossing – eindeloze giftige boosters – zal zeker de dag redden. En met “de dag redden” bedoel ik dat duizenden of zelfs miljoenen levens zullen worden geruïneerd en beëindigd.

En met “de dag redden” bedoel ik ook dat de nieuwsmedia dit alles in de doofpot zullen stoppen en een alternatieve fantasie van een universum zullen blijven promoten, waarin het vaccin een reddende regenboog is en de ongevaccineerden terroristen zijn.

Er is hier magie aan het werk. Als je gelooft wat de nieuwsmedia je vertellen, dan zul je vitaal en gezond blijven (als je het vaccin en alle boosters neemt). Als je het vaccin niet neemt, ben je verdoemd. Het is echt iets bijzonders. Die pratende nieuwskoppen zijn elfen uit het bos. Met elk woord dat ze uitspreken, spreken ze krachtige betoveringen uit.

Daarom vertrouwen de schapen het nieuws en omarmen de elven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren – “Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid.”Volg Frontnieuws op Telegram

  Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN... ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde... drie keer meer VROUWEN dan MANNEN
Vorig artikelDe nep “Covid Pandemie” werd georkestreerd om tirannie op te leggen
Volgend artikelCrises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Hier op mijn werk staan ze allemaal te popelen om de booster shot.
  Wat zijn mensen toch oerdom, het enigste wat ze kunnen zeggen is Jinek, Jinek,
  totaal gebrainwashed door de zever programma’s op de TV.
  Mensen verdienen het om dood neer te vallen.
  Maar ja, ons, de wakkere mensen komen ze ook nog prikken, dat is zeker, en dan?

  • Nou hè ik denk niet met van Hanegem na te zeggen de enige die mij mag prikken is een mug. Dus zoals die leugenaar van een frikandel zegt dat ze desnoods deur tot deur gaan om de mensen te prikken dat wil ik nog weleens zien als die pyschopatische nazi regime in den haag niet aan de wet houdt doe ik het ook niet ik zou zeggen kom maar op.????

 2. Even een kanttekening, ik lees steeds over het percentage gevaccineerden die in het ziekenhuis terecht komen. Daar concludeer ik uit dat het vaccin niet erg helpt…. OK, Als dan het percentage ongeveer gelijk is aan de het aantal gevaccineerden dan is dat in mijn beleving logisch. Wat voor conclusies kunnen we trekken als ik lees 75% gevaccineerd ziek en van de ziekenhuis opnames is 75% gevaccineerd.
  1 Het vaccin helpt geen ruk
  2 Het vaccin helpt wel maar gevaccineerden hebben als Covid genoteerde bijwerkingen die meetellen.

  Interessanter is om een grafiek te bekijken van het aantal toegenomen Hart en vaatziektes en naar de oversterfte te kijken, als je van de oversterfte de corona doden aftrekt heb je een aardig beeld van de vaccinatie schades. Wat ook interessant is om te weten is het aantal mensen dat na vaccinatie schade invalide/arbeidsongeschikt is geworden.

  • Het vaccin verminderd vermoedelijk in de eerste maanden een beetje het risico op ziekte, maar als je naar de UK cijfers per leeftijdsgroep kijkt dan zie je dat voor kans op besmetting, ziekte of dood in vrijwel alle leeftijdsgroepen de gevaccineerden het nu al slechter doen dan de ongevaccineerden. En het ziet er bijna wekelijks slechter uit voor de gevaccineerde groep. Hoe duidelijk wil je het hebben?
   Voor de covidiots bewijst dit natuurlijk alleen dat het tijd wordt voor boostershots 😉

   Bedenk wel dat steeds meer “ongevaccineerden” natuurlijke immuniteit hebben en vermoedelijk ook iets gezonder zijn dan gevaccineerden van dezelfde leeftijdsgroep. Anderszins is voor mij ook duidelijk dat gevaccineerden zich vaak riskanter gedragen omdat ze alle covid kletspraatjes van de overheid geloven en zichzelf bulletproof wanen. Dus wat je ziet is niet puur effect van het vaccin zelf maar voor een flink deel sociale/psychologische effecten.

   Oversterfte is m.i. vooral voor de jonge leeftijdsgroepen interessant, bij de ouderen zijn er altijd griepgolven in deze tijd van het jaar met de nodige doden als gevolg. Dan zal een stijging door vaccinaties niet snel opvallen tenzij de vaccins na verloop van tijd steeds meer schade toebrengen (zou kunnen maar zie ik in de data nog geen bewijs voor).

   • Hoi V,

    Zoals je zelf stelt zie je daafwerkelijk wel bewijs dat de injecties na verloop van tijd steeds meer schade toebrengen. De ruwe data van Public Health England laat dat zien. Ik kan er iig niets anders van maken. Helaas wordt in NL niet data bijgehouden miscchien wel maar iig niet waar je dat zelf kan onderzoeken.

    Ze zijn daar niet voor niets aan in paniek en proberen dat onder het tapijt te vegen en niet meer te meten. Tot nu toe, mislukt. Dus als die ruwe data niet meer gepubliceert wordt…. extra bewijs wat mij betreft. De data is gewoon damning. Eerste paar manden prima qua werking van je injecties en daarna steeds slechter wordende resultaten en zoals je terecht stelt, nu zijn de geinjecteerdeerden veeeeel slechter af dan de niet geinjecteerden.

    Groeten,
    Hugo

    • ja, het is opmerkelijk dat UK zulke data nog steeds publiceert, ook gezien het feit dat bijna alle andere landen dit soort data zorgvuldig afschermen zodat je moet raden wat er aan de hand is. Misschien toch een foutje in het grote plan? Ik denk wel dat sommige mensen in Nederland (bij RIVM, Erasmus MC etc.) die data wel hebben maar die houden natuurlijk hun mond en als je er naar vraagt krijg je vast een kletsverhaal dat dat vanwege de privacy niet na te gaan valt, net als bij de problemen met corona paspoorten etc.

     • De UK dat blijft zeker interessant maar voor NL is dat een stuk lastiger te achterhalen, in mijn beleving is het vaccineren in elk geval een te groot risico voor je gezondheid.

      • Eens wat betreft te groot risico maar ik zie vandaag ook weer cijfers over corona-slachtoffers in de ziekenhuizen in NL die mijlenver van de UK cijfers af staan, waardoor je je afvraagt waar ze zulke cijfers vandaan toveren want het kan gewoon niet kloppen. Wordt misschien ook geproduceerd op zo’n gesloten afdeling van het CBS?

       • En wat voor “corona slachtoffers” zijn dat? Heb je daar meer inzicht in? Zijn het beddevullers, of liggen ze op apegapen aan de intubatie en whatnot..? Niets voor zoete koek aannemen svp.

    • Wat bedoel je met “eerste paar maanden prima qua werking van je injecties” en “en daarna steeds slechter wordende resultaten”? Het laat veel aan interpretatie over en is niet concreet wat je hier stelt. Wat bedoel je nu precies?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in