Jaren geleden las ik een artikel over onderzoek naar zeldzame overlevenden van extreme zelfmoordpogingen. Extreem zoals in het springen van de Golden Gate Bridge in San Francisco, waar meer dan 1.800 mensen zich van hun leven hebben beroofd, en slechts enkele tientallen het konden navertellen, schrijft Graham Crawford.

Onderzoekers ontdekten via interviews dat 95 procent van degenen die absoluut vastbesloten waren er een eind aan te maken, blij waren dat ze hadden gefaald; blij dat ze een tweede kans kregen.

Ik ontwikkelde een morbide fascinatie voor de wanhopig tragische implicaties van die statistiek: dat de overgrote meerderheid van degenen die erin slaagden zichzelf van het leven te beroven liever had willen overleven.

Ik overpeinsde hoeveel zielen die van de San Francisco Bay-brug naar hun dood sprongen, tijdens de sprong van vier seconden van gedachten veranderden en dachten: “Wat heb ik gedaan? Ik wil dit niet. Ik wil leven.”

Eén op de twintig springers overleeft zelfs de impact, maar verdrinkt of sterft aan onderkoeling in het ijskoude water.

Ik moest aan dit alles weer denken toen ik een commentaar onder een video las over het schrikbarend hoge niveau van de niet aan covid gerelateerde oversterfte in de meest gevaccineerde landen ter wereld.

Er stond in: “Ik had er spijt van op het moment dat de naald erin ging, en sindsdien heb ik er spijt van.”

Voor die persoon was de onomkeerbare sprong in het onbekende gemaakt, en er was geen weg meer terug.

Afhankelijk van welke cijfers je gelooft, hebben ongeveer 50 miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk en 5,5 miljard wereldwijd de sprong gewaagd.

Velen blijven in onwetendheid over wat het werkelijk betekent, maar terwijl rapporten
en publieke berichten uitlekken over gruwelijke aantallen vaccin-gerelateerde sterfgevallen en vreselijke bijwerkingen, hoe lang duurt het nog voordat zij getroffen worden door de harde realiteit van dit specifieke water?

  Over gebroken vriendschappen

Psychologisch gezien zal het een nachtmerrie zijn.

De gedachte alleen al aan die mogelijk tikkende tijdbom kan voor velen te veel zijn om te verdragen. Hoe zullen zij ermee omgaan? Hoe zullen zij zich en de rest van de
wereld bijeenhouden onder het gewicht van de collectieve angst en woede over het feit dat zij op wrede wijze zijn misleid en gedwongen om, vaak herhaaldelijk, een zeer verdachte experimentele injectie te nemen die zij eigenlijk nooit nodig hadden?

Enkele weken geleden was ik in een van de drukste winkelstraten van Glasgow bij een herdenking voor de doden en zwaargewonden van de covid-injectie, toen een voorbijganger van begin zeventig me vertelde hoe ze na de prik twee keer op de eerste hulp was beland.

Ze had het zeer tegen haar instinct in genomen, nadat ze voortdurend door haar man en andere familieleden was opgejaagd, geïntimideerd en met een schuldgevoel was opgezadeld.

Een jaar later was ze duidelijk nog steeds diep boos op haar man – en ook op zichzelf omdat ze uiteindelijk was gezwicht voor de intimidaties.

Dat zei ze, en ze gaf ook toe dat ze door dit alles niet meer hetzelfde voelde voor haar man, en dat ze niet wist of haar huwelijk van 50 jaar kon overleven.

Deze dame, en miljoenen, mogelijk miljarden anderen, kunnen ook te maken krijgen met een enorm gevoel van volkomen verraad door regeringen, wetenschappers, Big Pharma, artsen en alle andere establishment instellingen – niet in de laatste plaats de medeplichtige bedrijfs- en nationale media.

  "Dit moet stoppen" - Eric Clapton's nieuwe lied leidt tot discussie over Corona-maatregelen

De laatste waren juist de mensen die hadden moeten streven naar ons een “eerlijke, evenwichtige en accurate berichtgeving” te geven, maar die in plaats daarvan hele bevolkingsgroepen meedogenloos de stuipen op het lijf joegen met hun onevenredige en misleidende angstboodschappen over het virus, en hun eindeloze dreigementen met sociale uitsluiting of erger voor andersdenkenden over lockdowns, maskers en de zogenaamde vaccins.

Maar het zit zo: ik geloof dat degenen onder ons die niet bezweken onder de druk van deze druk, in feite geconfronteerd werden met onze eigen ernstige trauma.

We konden al vroeg zien dat de covid keizer geen kleren had – dat het allemaal overdreven was, een kolossale illusie, opgebouwd uit bedrog na bedrog, totdat de waarheid de leugen werd, en de leugen de waarheid.

Om hier getuige van te zijn, en vast te houden aan vaste grond was extreem moeilijk.

Maar ik, en anderen, ontdekten dat we niet helemaal alleen stonden in deze wrede dystopische nachtmerrie. Door de pure wil van de geest blijven we bebloed maar niet gebogen; maar er is nog zoveel te genezen. En dat is een proces waarvan ik betwijfel of het ooit volledig zal zijn. Een litteken is een litteken; het kan mettertijd verzachten, maar het gaat nooit helemaal weg.

Ik weet dat ik regeringen nooit meer op dezelfde manier zal bekijken als vóór covid. Elk resterend vertrouwen is volledig verdwenen.

Ik zal de BBC en de rest van de mainstream media nooit meer vertrouwen, en als voormalig journalist is dat een diepe wond.

Ik zal nooit meer vertrouwen hebben in artsen en verpleegkundigen die in de pas liepen en bleven zwijgen – en dat nog steeds doen.

  EU verdrinkt in nutteloze vaccindoses: Pfizer wil nu betaling voor vaccins die nooit gemaakt zullen worden

Of zogenaamde wetenschappers en academici die, nogmaals, hun mond hielden of bereid waren de waarheid te verdraaien om hun subsidies en banen te beschermen.

Of de politie die zo gemakkelijk veranderde van door de gemeenschap gesteunde misdaadbestrijders in onnadenkende, meedogenloze, gemaskerde en bewapende overheidshandhavers die vreedzame protesten en politieke bijeenkomsten uit elkaar sloegen.

Of hysterische leraren en hun vakbonden die hun grote leugen dat “de kinderen op de eerste plaats moeten komen” hebben weggegeven.

Of de meeste kerken, gebedshuizen en moskeeën vanwege hun medeplichtige stilzwijgen en haatzaaiende uitspraken, zoals “Jezus zou willen dat iedereen werd ingeënt en anders doen is een daad van egoïsme.”

En dan zijn er nog de buren, vrienden, familieleden en vreemden die een totaal gebrek aan kritisch denken vertoonden; die mij en mijn gelijkdenkenden in gevaar brachten met hun meegaandheid. Dat doen ze nog steeds. Welke risico’s houden zij voor ons in de toekomst in met hun zwakke, blinde en onnodige gehoorzaamheid?

Zij waren medeplichtig aan de diefstal van meer dan twee jaar van mijn leven.

Mijn wereldbeeld is voorgoed veranderd.

Ik ben nu ook als een waakzame hond, voortdurend op mijn hoede voor de mishandelende meester, mocht hij weer proberen zijn hand op te steken.

Alleen weet ik nu dat niemand mijn meester is – of ooit zal zijn.

En weet je wat nog meer? Ik maak deel uit van een grote roedel.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Waarom mogen kinderen onder de 18 jaar niet worden ingeënt in Zweden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoor de zoveelste keer: NAVO zegt dat Poetins leger “ten einde” is
Volgend artikelDrievoudig gevaccineerden waren goed voor 92% van alle “covid” sterfgevallen in 2022, blijkt uit factcheck
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Hoi Arnold,

  JULLIE HEBBEN HET WAARSCHIJNLIJK AL GEZIEN ZDF en Drehscheibe ZEGT 55.000 GEVALLEN VACCINATIESCHADE ZEER ERNSTIG MAAR DIT IS HET TOPJE VAN DE IJSBERG

  Tsja en doden spreken niet meer

  Tevens heel veel mysterieuze kankergevallen

  Voor mijn website heb ik 2 interviews gedaan met mijn huisarts

  Hij zegt dat het zo is maar kan geen kant op.
  Zie Els van Veen en BIG registratie geouwehoer Attje Kuiken

  Staatsomroep NOS en gesponsorde BNNVARA door AstraZeneca zwijgt in alle talen

  Bekijk de video na 13 min.
  https://www.zdf.de/nachrichten/drehscheibe/drehscheibe-vom-16-maerz-2023-100.html

 2. De klap zal voor de meeste geprikten nog veel harder aankomen als ze doorkrijgen dat er helemaal geen ‘virus’ is geweest en we alleen maar bang gemaakt zijn met ‘officiële’ propaganda leugens om de giftige spuitjes te kunnen zetten waarmee de ‘leiders’ de wereldbevolking willen decimeren. En dat lukt zo te zien al aardig!

  • Nope ik geloof niet dat de meerderheid van de geprikte medemens niet door heeft dat er met hun gezondheid wat mis gaat. De Duitse docu geeft een inkijkje in de psyche van één van de mensen met schade, een advocaat. Zijn schedel werd opengezagen om de doorbloeding van de hersenen weer in het gareel te krijgen maar men kreeg de boel moeilijk dicht. Gevolg o.a. continue druk in de schedel. Conclusie patient: De prik heeft de meeste mensen geholpen. Er is hier een heel apart fenomeen gaande waarbij duidelijk is dat het niet de beoeling kan zijn geweest de wereldbevolking te decimeren maar hooguit te debiliteren. Laten we eens vijf jaar vooruit denken……Het gros van de geprikte medemens is inmiddels gehandicapt en kan geen 40 uur/week meer werken. Dat betekent dat de niet geprikte medemens deze slachtoffers in stand moet houden. In de media wordt breed uitgemeten hoe deze “slachtoffers” hun leven gaven om hun medemens in de pandemie te beschermen. De geprikte medemens wordt op een voetstuk gehesen. Slachtoffer en hulpbehoevend zijn is de norm. Nu de vraag of deze mensen gaan stemmen voor de 15 minuten steden. JA NATUURLIJK DOEN ZE DAT. Zie je nu mensen op een scootmobiel op vakantie gaan naar Frankrijk? Dacht het niet. De prik zuigt langzaam het leven uit de mens en vult het gat met zelfbeklag en misplaatste heroïek. Het is immers de groep die “het goede heeft gedaan” die “zichzelf opofferde” En….gezien in de westerse landen gemiddeld 75% zich liet verminken zijn deze mensen in de meerderheid. Zodoende bepalen zei hoe wij gaan leven en de eis zal zijn dat wij ons aan de gehandicapte medemens aanpassen. Door 15 minuten steden, door individualisme (het resultaat van volwassen zijn) op te geven, door desnoods jezelf ook te verminken “om erbij te horen” Ziek zijn gaat de norm zijn “het nieuwe normaal” De acceptatie van het verlies aan zowel mentale als lichamelijke gezondheid om aan de maatschappij deel te kunnen blijven nemen is het merkteken van het beest. Dat teken is niet letterlijk een markering maar figuurlijk. De rechterhand staat voor het kunnen verrichten van arbeid, het voorhoofd staat voor het “abstract” kunnen denken en de redevoering. In een wereld waar het merendeel van de mensen beide vermogens heeft verloren zullen de regeringen de mensen die vrij en gezond willen blijven smoren door misplaatste compassie en zelfopoffering te vragen voor het door hun gecreëerde leger van gehandicapten, die dat zullen eisen. De voortekenen van een Stockholm syndroom van een nooit geziene omvang zijn nu reeds daar. De geprikte medemens gaf toe aan wat niet meer was dan een SUGGESTIE uit het maatschappelijk leven te zullen worden verwijderd men zal net zo gemakkelijk in de rol van het veeleisende slachtoffer kruipen als hun meester daar om vraagt. Dat ondertussen de mensen die niet aan de suggestie toegaven zichzelf alvast op een voetstuk plaatsen en zodoende in de illusie leven dat zij de redding zullen zijn voorspeld weinig goeds.

 3. Van de zomer loopt het hoog op met woke mensen die agressief gaan reageren wanneer ze beseffen dat ze met gif zijn bewerkt. Mooie voorspelling van cliff high. En wat moeten wij dan als die domoren in paniek schieten. Ik bedoel ben nu precies 3 jaar lang uitgemaakt voor conspiracytheorist. Dit gaat echt gebeuren tegen mei juni dat het bewustzijn op gang komt. Ik moet er niet aan denken om nu ineens mild te worden en begripvol. Daar zit ik nu wel mee. Dat ik even hun aggressie op mij niet kan vergeten toen ik ze waarschuwde.
  Ik had vorige week de eerste die vol woede reageerde dat ze ziek werd van de vax en dt het vergif was, maar ik was wel een zieke conspiracytheorist in haar ogen jaren lang. Ik heb het maar non chalant aangehoord en weggewuifd, met ja pech zeker. Ik had er echt geen medeleven voor,kon het ook niet opbrengen. 😖 gister iemand geantwoord die erover klaagde dat die zich bedrogen voelden en ik mij ook zo voelde, had geantwoord, nee ben een conspiracytheorist, zo een antivaxxer en ben weggelopen.😶‍🌫️

  • Greet, ik kan het alleen maar totaal met je eens zijn.
   Net als jij voel ik ook een stuk verbittering.
   We zijn beschimpt, voor a-sociaal uitgemaakt en uitgekotst door de goedgelovige deugmensen die niet de moeite namen om iets verder te kijken dan hun neus lang is.
   Aan de ene kant heb ik wel te doen met onbenullige schapen maar ik ben ook nijdig omdat niemand de moeite nam om te luisteren en verder te zoeken.
   Nu haal ik ook geregeld m’n schouders op en denk ik ‘Je bekijkt het maar…!’

  • Ik voel helemaal met je mee! Wij ‘conspiracy theoristen’ waren en zijn nog altijd de nieuwe Joden, en nu moeten we begripvol worden. Nu ja, ben zelf al goed onderweg, maar het is idd zo dat t een heel moeilijke periode was en ik vaak aan zelfmoord gedacht heb en t mensdom haatte. Maar heb ingezien dat we allemaal worden bedrogen en belogen, en dat niet iedereen dat kan zien. We mogen gvd trots zijn op onszelf dat wij t wel gezien hebben!

  • Beste Greet.
   Bedenk dat jij jouw best hebt gedaan om anderen te behoeden voor mogelijke ellende.
   Ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken, maar om de gevolgen van hun gemaakte keuzes te dragen.
   Dat ze zich bedrogen voelen is het gevolg van hun eigen keuze.
   Dat ze boos zijn is eigenlijk gericht op zichzelf vanwege hun verkeerde keuze.
   Zoals John Lennon al zong destijds; “Let it be “.
   Leef je eigen leven en maak je eigen keuzes en laat anderen de gevolgen voor hun leuzen.
   Veel mensen die verkeerde keuzes maken willen de schuld nogal eens buiten zichzelf zoeken of wijzen naar anderen.
   Dat is makkelijker dan de hand in eigen boezem te steken.

  • In mijn omgeving gaat het maar door. Verkouden, testen, oh ik heb cojona, nee ik kom nu niet naar de gemeenschappelijke activiteiten. Volgens mij heeft bijna iedereen hier ook de boosters genomen. Ik probeer zoveel mogelijk afstand te houden, lukt soms niet.
   Niet allen zijn geprikt, er waren ook verstandigen.
   Ik probeerde een keer uit te leggen wat er speelt, het werd niet geloofd. Ik zei denk je dat ik gek ben, nee dat niet, maar wel in de war, verward was de reactie.
   In de beginfase zette ik 1 keer wat op de groepsapp, tjee wat een boosheid riep dat op.
   Maar aan alles komt een eind. Ik heb niet zo iets van lekker puh, maar kijk wel wat er gebeurt. Misschien kan ik dan nog wat helpen, we gaan het wel zien.
   We zitten in het schuitje en varen mee.
   En ik ben blij met de lieve woorden waarmee sommige reageerders reageren.
   Maak het goed! We zijn met velen.

 4. Persoonlijk ondervind ik juist dat ze mij nu op alle mogelijkheden proberen te ontwijken “naaste buren die ik al lang kende” en meer en meer samen klitten bij hun gezamelijke uitjes dat het niet ze triestig was gewoon heel lachwekkend overkomt. Allesn hebben na hun full dosissen toch corona gekregen en weet je stiekem zijn ze daar dan trots op want ze horen bij hun “clubje” van oppervlakkige gesprekken en diens meer. En zoals je zegt ook wij strijders hebben het nu moeilijk en het is zoals het is “karma oftewel leer je ervan oftewel niet”

 5. Wordt niet verbitterd. Het is aan ons de taak om te blijven volharden te vertrouwen op ons eigen gezonde verstand.
  Ik begrijp je heel goed en betaal zelf ook nog iedere dag de prijs voor het weigeren me aan deze gekte over te geven.
  Maar ik wil verder. Ik wil verder naar die mooie nieuwe wereld waar geen ruimte meer zal zijn voor het schorem dat zoveel mensen misleid en vernietigd heeft. Dat kan alleen als ik ze vergeef. Als ik het universum vraag hun hart te verlichten. Dat heeft in elk geval het effect dat ik mezelf niet ondermijn door haatgevoelens te koesteren. Dat gun ik ze ook niet. Ze hebben al veel te veel schade aangericht. Ik kan het alleen maar stoppen door er zelf niet aan mee te doen. Dan is er ook geen oorlogsdreiging meer, hoe heerlijk is dat. We hoeven niemand te haten, die keuze ligt bij ons zelf en is net zo belangrijk als de keuzes die we maakten om ons niet te laten steken ongeacht de consequenties.
  Straks krijgen we de volgende rel als de boeren ontdekken dat ze misleid zijn en dan hebben we de verdwenen kinderen nog en het verdampen van ons leefgeld, we hebben nog tientallen redenen om kwaad te zijn maar daar gaan we alleen zelf maar door ten onder. Hou moed, we zijn met velen en wij zijn vele malen sterker dan zij. Laten we dankbaar zijn dat we niet hun rol op deze aarde hoeven te spelen.
  Sterkte Allemaal

  • Mooi Ken, dankjewel… fijn om te lezen dit. Als we allemaal willen wat jij hier schrijft, komt God terug en worden we massaal wakkker en dan willen we allemaal maar 1 ding. ALLE BULLSHIT VAN TAFEL… en gewoon in LIEFDE een beetje fijn samenleven.

 6. Ik ken collega’s die volledig gevaccineerd zijn en al 2 of 3 keer flink ziek zijn geweest. Corona zeiden ze dan. “Echt, want ik ben getest en werd positief bevonden dús ik had Corona”. Als ik vertelde dat alleen een dokter dat kan bepalen na een diagnose werd ik vreemd aangekeken. Dus ik zei: “Je bent al 4 keer geprikt en toch werd je ziek”. “Ja”, was dan het antwoord, “maar als ik dat niet had gedaan had ik in het ziekenhuis gelegen”.
  Zo diep zit dus het geloof in de werkzaamheid van de prik. Ze beseffen niet dat ze ziek werden juist dóór de prik.
  Het zal inderdaad een grote schok voor hun zijn wanneer ze gaan beseffen dat ze al die tijd zijn voorgelogen,

  • als je vroeger echt ziek was belde de baas of je nog niet kwam werken, en tegenwoordig hoef je maar te zeggen dat je corona hebt en de baas zegt dat je voorlopig niet mag komen en gooit de haak erop, bang dat ie anders besmet raakt

   • Nog gekker, ik had griep, maar het werk moest doorgaan. Er werd een typemachine bij me geplaatst zodat, als ik niet sliep, het werk kon doorgaan. Tegenwoordig kan je inloggen vanuit huis, maar “in de oudheid” ging dat niet. 🙂

 7. Ik heb mij ook verbaasd dat de mensen zo vreslijk dom zijn, zelfs mensen waarvan ik dacht dat ze een hoog IQ hadden. Sindsdien begrijp ik waarom dat er zoveel NSB ers in de oorlog waren.

 8. Toen ik jong was zei een leraar ooit dat wanneer de meerderheid of zelfs bijna iedereen zegt dat iets waar is, dat dat nog niet betekent dat het dan ook waar is.
  Deze les krijgt de mensheid zeer waarschijnlijk de komende tijd ongezouten voorgeschoteld, eigenlijk is dat al steeds meer gaande.
  En een mooi slot van dit artikel, met een vleugje humor. Er is gelukkig inderdaad een grote groep serieuze waarheidszoekers, hopelijk zullen degenen uit deze groep die deze oorlog tegen de mensheid overleven dan ook eindelijk gehoord worden. Naarmate er meer en meer mensen sterven door de genocidespuitjes zullen er in elk geval procentueel gezien steeds meer van hen overblijven.
  Ik moet ook denken aan een professor in artificiële intelligentie die ik tijdens de coronacrisis op straat ontmoette. Was een merkwaardig gesprek, telkens wanneer ik een stapje naar voren zette omdat ik hem door de afstand en de wind niet goed kon verstaan ging hij angstig een stapje achteruit.

 9. Ik heb nog steeds geen contact met mijn vader en twee zussen
  Totaal geen behoefte aan ook. Zij zitten met dat gif in hun lijf, ik niet en andersom hebben zij ook geen behoefte aan deze antivaxxer, want dat is te confronterend en ze zijn bang dat ze te horen krijgen dat ik gelijk had.

  • En dit is precies wat ze willen tweedeling en vinger wijzerij … we moeten blijven praten en geduld tonen er voor elkaar zijn voor zware tijden alleen met geduld en liefde zullen we er komen .. en blijf praten

 10. Ik vertrouw de roverheid al veel langer niet meer. Al niet sinds Den Uyl ons aardgas verkwanselde. Toen was ik pas 12.
  Ik heb met lede ogen aangezien dat de meeste kabinetten niet voor Nederland opkwamen en laf t.o.v. Frankrijk en Duitsland waren.

 11. De mensheid wordt al eeuwen voor gelogen en bedrogen, in onze tijd is het steeds sneller gegaan. Door eerst ons allemaal eerst uit balans te halen, met de promotie van de popmuziek. Waarvoor na de 2de WW de toonladder is aangepast van 432HZ. naar 440Hz. en het decimaal te maken. Hierdoor raakte ieder levend wezen uit zijn natuurlijke balans. 440Hz./880Hz. is namelijk het kanker frequentie. Door de popmuziek die bijna iedereen omarmde en de radio dagelijks aan op het werk, blijft iedereen in zijn onbalans. Wat diverse kwaaltjes veroorzaakt en we daardoor volgzamer van worden. Net zoals de toevoeging van fluoride in tandpasta, wat juist aantasting van het glazuur op onze tanden en kiezen tot gevolg had, die vervolgens met het giftige kwik gevuld werden en later met een andere witte kwikverbinding die elke 4 jaar vervangen moest worden. Totdat de tand of kies zo vaak gevuld was, dat er geen tand of kies in je mond over hield. Van fluoride maakt de mens volgzamer en gemakzuchtiger van.

  Toen kwam de margarine op de markt, zogenaamd een alternatief voor boter. Maar er werd niet bij gezegd dat met het productie proces transvetten ontstonden. Wat zeer giftig is voor de mens, want als we niet genoeg vetten in ons hebben om celwanden te kunnen maken, pakt ons lichaam het transvet daarvoor, maar dit transvet is poreus en sterft de nieuwe cel direct en zal nooit meer vervangen worden. In de jaren ’60 werd het koemelk gepromoot om dat we te veel melk produceerde. Daar werd iedereen dik van en het onttrekt Calcium aan ons, omdat we het niet kunnen verteren. Net zo met de promotie dat we minder zout moeten gaan eten, dat zorgt er juist voor dat we minder vocht kunnen vast houden en ons lichaam sneller verzuurd. Minder vocht vast houden, betekent dat je dommer wordt. Want water is je geheugen. net zo met minder verzadigd vet eten, wat juist goed voor ons is i.p.v. koolhydraten wat juist slecht voor ons is. Toen kwam de antirook wet er door heen. Om zoveel mensen van het roken af te halen, zogenaamd beter voor onze gezondheid. Wat er niet bij vertelt werd dat met roken en met meeroken je de snelle vitamine B3 binnen van krijgt. Wat jou intelligentie, logica en geheugen aanzienlijk verhoogd. Niet rokers zijn dan ook dommer dan als de persoon wel zou roken. Net als de vegetariërs die komen vitamine B12 en Vitamine A te kort, deze essentiële vitamines maakt de mens slomer en kortzichtiger. Dit is wel enigszins afhankelijk welke bloedgroep de persoon heeft, omdat mensen met bloedgroep O er niet zonder kunnen. Bloedgroep A + B + AB hebben het wel nodig, maar in mindere mate. Zo moet de bloedgroep O rood vlees (rund) eten om gezond te blijven, wat juist door de overheden afgeraden wordt. Terwijl bloedgroep B juist varkensvlees moet eten om gezond te blijven en voor bloedgroep A juist vis en schaaldieren weer essentieel is. Voor bloedgroep AB is weer gevogelte weer essentieel. Zo heeft elke bloedgroep zijn eigen vlees/vis/gevogelte om gezond te blijven.

  Fabrieksvoedsel en fastfood en alles wat in de magnetron gaat is alleen nog enkel maagvulling, waar geen voedingsmiddelen vanuit gehaald zal worden door ons lichaam. Op ten duur zal deze voeding er voor zorgen dat je darmkanker van krijgt. Het is allemaal anders gepolariseerd waardoor we het niet meer kunnen verteren en het ophoopt in onze darmen. Zo zijn alle reguliere medische medicijnen vergif voor ons of dat nu pilletjes, poeders, drankjes of vaccins zijn maakt niet uit. Ze zijn alle anders gepolariseerd waardoor het lichaam door verzuurd en je er juist zieker van wordt. De meeste zijn dan ook enkel verdovers en werken als placebo’s voor ons. Hoofdpijn/migraine is dan ook niets anders dan zuurstof gebrek in je hersenen, met een glas water kun je het oplossen i.p.v. naar verdovingspilletjes te grijpen.

  Ons voedsel is al zo verpest door de overheden, omdat er steeds meer geproduceerd moest worden in zo’n kort mogelijke tijd. Werd kwantitatief boven kwaliteit gezet. En met genetische manipulatie en veredeling van de planten, hebben ze hun oorspronkelijke elektromagnetische kracht enorm van ingeboet. Waardoor de oorspronkelijke vitamines, mineralen en spoorelementen in de planten drastisch is terug gelopen. Tomaten voor in de supermarkt worden al groen geplukt en hebben daardoor weinig smaak. Maar als je ze eerst rood laat worden, dan hebben ze wel de volle smaak, maar zijn dan zeer beperkt houdbaar en dat maakt ze weer onbruikbaar voor de supermarkten.

  Met de komst van het mobieltje met internet, wat niets anders is dan een geheime militaire spionage apparaat, die iedere gebruiker bespied, begluurd, lokaliseert, afluistert, je beïnvloed in alles wat je doet. Al deze data geeft de gebruiker gratis weg aan de providers die er miljoenen aan verdienen en de overheid kijkt over je schouder met je mee wat jij doet. Daar met bluetooth oordopjes om je in onbalans te houden, kunnen ze je gedachte ook al uitlezen en valse herinneringen naar toe schrijven.

  Diegene die het experimentele genetische injecties hebben gehaald, hebben eigenlijk vrijwillig een op afstand een dode knop laten installeren in hun lichaam. Wordt jij lastig of overbodig, kan deze geactiveerd worden, want via het 5G netwerk kunnen ze zo iedere geprikte die een uniek Mac Adress heeft zo lokaliseren en activeren, zodat de persoon een dodelijke lichamelijke kwaal krijgt zoals een hartstoornis of een hersenletsel.

  Nu denken vele ongeprikte dat zij de dans ontspringen, maar bij iedereen die thuis een smartmeter in huis heeft is ook in de gevarenzone. Smartmeters zenden op 26GHz. uit. Op deze frequentie gaat het zuurstof molecuul resoneren, waardoor het zuurstofmolecuul met niets meer in verbinding gaat. Waardoor je in ademnood komt te zitten. Zorg er voor dat je de meter kast met eventueel lood afschermt, zodat je die schadelijke straling voor komt. Weiger de nieuwe glasvezel internet, die voor het 6G netwerk is. Deze werkt anders dan het 3,4,4+ en het 5G netwerk, 6G gaat via het zichtbare licht. Zo ook verban je WIFI routers of scherm ze ook af, deze verstoren jou lichamelijke processen. Zorg dat jouw slaapkamer totaal afgeschermd en geaard is van zowel hoge frequenties, als lage frequenties. En neem je mobieltje niet je slaapkamer in of andere elektronica zoals een radio of een (smart) TV. Je zult dan weer ervaren van een rustige slaap. De lage frequenties werken ze al sinds begin 1960 mee, om in onze remslaap geheugen te wissen en valse geheugen te plaatsen op het ultra low frequentie band van 4 tot 8Hz.

  Met de vervanging van lood als toevoeging aan de benzine tot halverwege de jaren ’70 toen ze dit vervingen voor Benzeen. Wat veel erger kanker verwerkend was dan lood toevoeging. Met de komst van de katalysator werd de uitlaatgas deeltjes kleiner zodat er ultra fijnstof ontstond en deze werden gemagnetiseerd door de katalysator, waardoor het zo klein werd dat we met onze huid het opgenomen kon worden en de bloed/hersenbarrière kon passeren. Dus fietsen in de stad met zonnig warm weer is levensgevaarlijk voor je gezondheid. Want daarmee neem je ongemerkt veel van dat gemagnetiseerd ultra fijnstof op via je huid en ogen. Waardoor de overheid jouw ook al mee kunnen manipuleren met radiogolven. In de auto’s zit niet voor niets tegenwoordig interieur filters en hebben alle overheidsgebouwen ultrafijnstof filters. Als je een tuin hebt, zorg dan voor veel groene planten, struiken en heesters in je tuin, om zoveel mogelijk ultra fijnstof te filteren daardoor en in huis een HPE filter apparaat in huis te halen.

  Dat we bijna dagelijks besproeit worden met chemtrails is een openlucht moestuin ook al niet meer een gezonde oplossing, je wordt gedwongen om je moestuin onder glas of plastic te houden, wil je nog enigszins gezond willen blijven van je eigen gekweekte groentes en fruit.

  Zo zijn er nog tig van voorbeelden, waar we juist vals over van worden voor gelicht door de overheden. De dingen waar ze wel de waarheid over spreken kunnen we op 1 hand tellen. Maar de massa is al zover gedegradeerd die weten al niet meer beter. Want alles wat je op scholen leert neem je eerst altijd aan als de enige waarheid, pas later kon je tot besef dat bijna alles gelogen was. En hoe hoger je zogenaamd bent opgeleid, maakt jouw niet slimmer maar gehoorzamer en volgzamer. Daarom zijn mensen met theoretische hogere opleidingen en academische hele gehoorzame en volgzame mensen, die alles volgens het boekje doen. Alles binnen de aangeleerde lijntjes blijven is zo diep geprogrammeerd in hun, dat ze niets anders weten dan dat.

  • @ Qvic maart 20, 2023 at 01:46

   Varkensvlees is in principe niet geschikt voor menselijke consumptie.

   Waarom denk jij van wel?

 12. beste qvic een vraagje betreft de remslaap zelf wordt ik al een hele lange tijd plotseling wakker rond 5.15 en zo rond 6.30 voel ik mij terug beter en rustiger worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in