Deze beelden van een vrouw die probeert te praten nadat ze haar COVID-prik heeft gekregen, kan sommige mensen verontrusten, maar wat ze probeert te zeggen is dat ze wil dat haar man, Jason Nelson, de kijkers vertelt waarom ze in het ziekenhuis zijn.

Ze nam haar prik drie dagen eerder en kreeg hoge koorts, rillingen, extreme spierpijn en vervolgens zware toevallen. Haar ademhaling stopte en ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze is nu niet in staat om te praten en wacht op een afspraak met een neuroloog.

VACCINE INJURY 100, AS A RESULT OF THE COVID VACCINE, JASON NELSON’S WIFE CAN’T EVEN TALK ANYMORE


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Britse man tijdelijk verbannen van Facebook na delen gruwelijke foto van na-AstraZeneca, honkbalgrote bloedprop in zijn armVolg Frontnieuws op Telegram

Het 'vaccins zijn het antwoord' narratief wordt aan diggelen geslagen nu meer en meer van de 'volledig gevaccineerden' ziek worden en sterven
Vorig artikelHoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam? UPDATE
Volgend artikelDrie dingen die vorig jaar als “gevaarlijke desinformatie” werden beschouwd en nu algemeen als waarheid worden aanvaard
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Een collega op werk was een gigantische gifduwer. Wilde inentingsplicht op werk, liet iedereen onzeker voelen. Hyperlinkse communist, dus hij wist wat hij deed. Kwaadaardigheid dus, niet gewoon bruuskheid van een ziel die het allemaal niet snapt.

  Het lot sloeg toe: meneer paradeert trots zijn gebooste status, al vrij snel na de beschikbaarheid ervan, maar 2 dagen daarna was hij 4 weken met ziekteverzuim. Ik werk al 4 jaar met hem, en nooit eerder was hij met ziekteverzuim. Hij is nu verlamd aan zijn rechter gezichtshelft, maar het keert wel terug. Heeft bijna geen energie meer.

  En weet je wat het mooie is? Ik voel geen enkele drang om het hem in te wrijven. Hij weet waar het van komt. Andere collega’s die liever geen vax willen wrijven het hem ook niet in. Ik dacht dat ik dat zou doen. Ik dacht dat ik dat zou willen. Maar ik wil het niet. Het is menslievendheid die mij de vax laat veroordelen, en dat maakt ook dat ik nu niet hem ga natrappen terwijl hij op de grond ligt.

  Hij heeft het er nooit meer over.
  Ook niet zijn andere communistische talking points. Ik weet niet wat hij voelt, wat er door hem heengaat, op met moment dat hij wordt geholpen met fysieke dingen door collega’s die hij voorheen publiek heeft vernederd omdat ze liever op God vertrouwen of liever op hun eigen immuunsysteem.

  Maar hij lijdt. Meer dan ik hem gun, zelfs al dacht ik hem nog erger te gunnen. Iedereen weet waarom hij lijdt, en ook hij zelf weet het.

  Vergiffenis zit opmerkelijk genoeg veel meer in het gedrag van de vaccinweigeraars dan in de vaxpushers. God is duidelijk.

  • Hij moet komen met spijt!
   Waarom:Wilde inentingsplicht hij is een moordenaar (prik of ontslag)
   sorry voor hem dat hij moet lijden(ik waarschuw al 17 maanden voor die gifprik!)
   Mattheus 26:52 Toen zeide Jezus tot hem: Keer uw zwaard weder in zijn plaats; want allen, die het zwaard nemen(gifspuit), zullen door het zwaard vergaan(gifspuit).

   nog een punt:mijn vader moeder 3 zussen 2 broertjes en vele vrienden en andere familie allemaal geprikt! NIEMAND LUISTERD (ze zeggen WAPPIE.complot gek,je bent geen dokter)(wel in de zorg gewerkt)
   Tranen zijn wel gevallen.
   wie niet wil luisteren zal voelen(hoe kloten het ook is,zat met mijn handen in mijn haar !)

   gewonden gevallen :ja 4

  • Bedankt om dit te delen met ons, geeft iedereen weer een sprankeltje hoop!

   Ik ben bang dat er familieleden bij mij gaan zijn die gaan terugkomen op hun standpunt, maar tot dan zullen ze blijven prikken, sowieso (het is nu alleen nog maar hopen dat er een massa aan mensen toch beslissen niet meer mee te doen met dit verziekte gedoe).
   Het is een zeer triest verhaal, zelfs al geloven ze zelf dat het niet echt helpt, denken ze dat een miniscule hoeveelheid van een serum geen effect heeft, of niet echt schadelijk kan zijn (lichaam ruimt het zogezegd wel op).
   Alsof er geen dodelijke dosis mogelijk is met nog veel kleinere hoeveelheden aan vergif…
   Ach, de naïviteit van deze mensen! Ik ben er dikwijls neergeslagen van, iedereen die ik ken en aangeraden heb het niet te doen, toch niet geluisterd hebben naar mijn raad. En nog steeds luisteren ze niet, enkel moeder tot nu toe.

   En als er in het slechtste geval iemand van mijn naasten iets ‘erg’ zou ervaren, dan zal ik er alleen maar meer verdriet door ervaren, misschien nog wel net zo veel als zij zelf, ik houd mijn hart vast!

   ‘Lieve Heer, behoed toch onze zielen ook al verdienen wij Uw genade niet!’

 2. Vegif-fenis ?. Ik vind het mooi om te lezen wat je hierover denkt. God is duidelijk. Zo is het. En daarom laten wij ons niet injecteren met giftige rotzooi: vanwege menslievendheid, voor jezelf en voor de anderen. ??????

  • Ik vind het goed en verstandig om dat gift niet in je lijf te laten spuiten waren dat maar meer mensen die zo dachten, wat god betreft kan ik alleen maar zeggen als er een goed zou zijn , waarom laat god dan toe om zijn schepping te laten vernielen door een stel moordenaars en stel dat er een god is waarom wilt hij dan dat we gedood worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in