Afgelopen herfst publiceerde The Times (Verenigd Koninkrijk) een artikel over degenen die niet gevaccineerd zijn tegen het coronavirus en noemde hen een “wereldwijde bedreiging die verslagen moet worden”. Het blijkt dat dit stuk pertinent onjuist is, aangezien maar liefst 92 procent van alle “covid”-doden dat jaar viel bij mensen die drievoudig “gevaccineerd” waren voor het vermeende “virus”.

De persoon die dat artikel schreef, Ara Darzi, is lid van het Hogerhuis van het Verenigd Koninkrijk. En deze persoon is een leugenaar, die ten onrechte heeft verklaard dat de ongevaccineerden degenen zijn die sterven, terwijl in feite precies het tegenovergestelde waar is.

“De laatste fase in de strijd tegen Covid-19 is begonnen,” schreef Darzi. “In het hele Verenigd Koninkrijk worden 50-plussers opgeroepen zich dit najaar te laten vaccineren met een booster om hen te beschermen tegen een waarschijnlijke nieuwe golf van infecties deze winter. Maar hoeveel zullen dat accepteren?”

Darzi ging in het stuk verder met het hekelen van mensen met natuurlijke immuniteit, door hen te beschuldigen van het verspreiden van ziekten, terwijl hij de rest prees voor het krijgen van dubbele, drievoudige of in sommige gevallen zelfs viervoudige injecties, door te beweren dat zij degenen zijn die de wereld redden van de plaag.

Darzi deed de volgende beweringen, allemaal onwaar, in het stuk (dat zich overigens achter een betaalmuur verbergt, dus u kunt het niet in zijn geheel lezen zonder te betalen):

– De groeiende anti-vaccin beweging over de hele wereld is een bedreiging voor de volksgezondheid in het Verenigd Koninkrijk en elders.

  Duitse studie stelt vast dat COVID-19 vaccins de pandemie in stand hielden en het immuunsysteem deden falen

– Meer dan 3,7 miljoen mensen in Groot-Brittannië, of 6,4 procent van de bevolking, hebben zelfs geen enkele dosis van een vaccinatieprik gekregen.

– Weigeren zich te laten prikken voor covid verhoogt iemands risico op overlijden met 14 keer, en is een gevaar voor de rest van de samenleving.

– Op basis van gegevens van het Office for National Statistics (ONS) zijn duizenden sterfgevallen in verband gebracht met vaccinweigering.

Slechts één van deze opsommingen is gedeeltelijk correct: veel meer dan 3,7 miljoen Britten – 18,9 miljoen – hebben de prikken geweigerd. De rest is een regelrechte leugen uit – hoe zeggen ze dat in het Verenigd Koninkrijk? – Darzi’s aars.

Overheidsfunctionarissen logen, en mensen stierven

Volgens de eigen cijfers van de UK Health Security Agency (UKHSA) kwamen alleen al in Engeland 63,4 miljoen mensen in aanmerking voor vaccinatie per 3 juni 2022. Volgens diezelfde cijfers ontvingen 44,48 miljoen mensen een enkele dosis; 41,8 miljoen mensen ontvingen twee doses; en 32,9 miljoen mensen ontvingen drie doses.

Op basis van deze cijfers zeiden bijna 20 miljoen Britten “no way, Jose!” tegen de injecties, wat een veel hoger aantal is dan het aantal dat Darzi willekeurig koos om het te laten lijken alsof slechts een zeer klein percentage “fanatiekelingen” nee zei tegen de gevaarlijke medicijnen.

Hoewel dit alles waarschijnlijk niet schokkend is voor onze lezers, moet u niet vergeten dat er miljoenen anderen zijn die mainstream “nieuws” zoals dat van The Times opslokken alsof het feitelijk is.

Via Expose News.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Het uitschot afschuimen

Lees meer over:

Vorig artikelDe naald en de aangerichte schade
Volgend artikelWesterse propagandisten hebben moeite de tactische situatie in Bakhmut te lezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Mogen we hopen dat deze leugenaars, die worden beschermd door de ‘medische’ fascisten, zelf ervaren wat de consequentie van hun handelen en hun (ver)oordelen van andersdenkenden zal zijn?!

  Ik hoop het iig van harte! En btw, ik heb nog steeds geen spijt van mijn weigering, LMAO

  • die leugenaars zijn niet gevaccineerd….enerzijds zijn er vrijstellingen voor hen van dag 1, anderzijds zijn de enkelingen die zich laten ‘vaxxen’ hebben als demonstratie op tele ‘gevaxxed’ met placebo’s…
   die zullen geen gevolgen ondervinden…toch niet van de vaccinaties….

 2. Dit geouwehoer is al begonnen toen er een vaccin kwam voor de Mexicaanse Griep. Toen bleek er veelvuldig een bijwerking, vooral bij jongeren te zijn: Narcolepsy (slaapziekte) Toen werd dat nog in de mainstream benoemd: https://www.youtube.com/watch?v=SgLIoE3Hik8 Destijds vertrouwde ik de boel niet en heb sindsdien geen vaccinaties meer genomen. 1 van de toevoegingen was thiomersal, een neurotoxine. https://www.boerenlandvogels.nl/node/4495
  Vanaf dat moment waren wij al wappies………..

  • Max Q,
   Dank je wel. Zo was het toen en ‘we’ hebben er niets van geleerd. Zelfs een Ezel zal niet 2 X in dezelfde shit stappen..
   Het vergif werd verkocht met als argument: “In het Mexicaanse-griepvaccin zit Thiomersal, een kwikverbinding die bedoeld is om schimmels en bacteriën de nek om te draaien”. Wat ze er niet bij zeiden dat het hier en daar ook een kind de nek omdraait. Biggist crimes in human history!

 3. Van het spuitjes weigeren heb ik meerdere malen per dag plezier van! Je zal toch door heel je lijf van die klere zooi hebben zitten die er niet meer uitgaat. Dat spul zorgt voor ontstekingen in vrijwel al je organen, naast de bloedpropjes en hartontstekingen ook nog je gehele immuunsysteem gereset. Dat die mensen helemaal niet boos worden begrijp ik wel, het gaat zo snel dat diegene die het overkomt geen tijd meer heeft om het te vertellen.

 4. 2004 las ik een boekje van Marcel Messing ‘Gandalf van de Lage Landen’ over het gevaar van vaccinatie. Mijn ‘ vrienden’ zeiden toen al tegen mij: “wat een onzin en maak je niet druk’. Druk? Anyway. Vanaf dat moment wist ik zeker. Nooit never zulk een naald voor mij. Nee, dank u. Het was 2010 als ik me niet vergis dat de ‘varkensgriep’ het grote gevaar zou zijn. Destijds werkte ik in het ziekenhuis en ons werd ‘aangeboden’ een vaccinatie te ontvangen. Gratis. Nee, dank u. De meeste van mij collegae echter stonden als schapen in de rij. Veel van hen ontwikkelde daarop ‘griep’ verschijnselen en zaten een weekje thuis.
  Veel van mijn ‘vrienden’ die nu braaf alle prikkies hebben gehad maken geen fitte indruk. Ik heb oprecht met hen te doen. Feel sorry for them. Grootste bron van huidige informatie wat dat betreft is nu voor mij: Dr.
  John Campbell.
  All the Best!

 5. De mens in zijn huidige hoedanigheid heeft over een periode van ongeveer 200.000 jaar evolutie stand kunnen houden tegen allerlei soorten virale en bacteriologische invloeden. Dus mogen we aannemen dat de natuurlijke weerstand over deze periode dusdanig is opgebouwd en geperfectioneerd, dat inspuiten van verraderlijke chemicaliën als een misdaad tegen de mensheid kan worden geclassificeerd. Ik ben geen viroloog of anderszins deskundig, maar een nuchter denkend mens.

 6. tja…. je laten inspuiten vanwege een opdringing van een ander…is een natuurlijke reactie om het NIET te doen.
  Mensen van de laatse 3 generaties terug zijn verleerd om de natuurlijke processen en spirituele prikkels te herkennen en te gebruiken.
  De huidige generatie(s) zitten achter de game/netflix/virtuality box/en andere woke apparaten hun zinloze leventjes te vegeteren.
  Doelloos/zinloos en apatisch het lot van de wef/who/te ondergaan…neem nog een boostertje…en klaag elke dag hoe rot je je voelt.
  Ik ben er na bijna 3 jaar klaar mee…ze rotten maar weg…. trieste zooi!

 7. Week 10 overledenen totale sterfte Nederland CBS. Vergelijk week 10 met voorgaande jaren.
  2023 week 10 – 3854
  2022 week 10 – 3387
  2021 week 10 – 3244
  2020 week 10 – 3107
  2019 week 10 – 3172

 8. Sorry geen medelijden mee zij luisteren toch niet naar ons vinden ons gek maar wij hebben wel gelijk gekregen. Maar daar wilt die groep niet aan staan gewoon weer in de rij voor de volgende boosters.

 9. Dit is googelen met cijfers.
  Totaal van het volk is
  92 % ingeënt
  8 % niet ingeënt
  Samen 100%
  Van de 100 doden zijn dus 92 mensen 3 of 4voudig ingeënt en
  8 mensen die niet ingeënt zijn.
  Een volkomen normale verhouding. Het bewijst alleen dat inentingen niet helpen en uit andere plotselinge
  onverklaarbare overlijdens dat de inentingen schadelijk zijn voor de gezondheid

  • van de acht die ‘niet ingeënt zijn, zijn er zeven die WEL ingeënt zijn, maar zich in ‘schemerzone’ bevonden…de eerste paar weken dat ze als ‘niet ingeënt’ beschouwd worden….
   je aanname is niet echt correct, alhoewel ik begrijp waar je naartoe wilt gaan…
   feit is echter dat negen op de tien WEL DEGELIJK ingeënt zijn…
   (zo’n 96% om correct te zijn…wezende gevaxxden met 1; 2 of 3 spuiten)
   dit zijn relatief recente cijfers van sciensano btw….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in