Hoeveel mensen kent u persoonlijk die op mysterieuze wijze zijn gestorven? Hoe zit het met vliegtuig- of auto-ongelukken? Bizarre zelfmoorden? Mensen die zelfmoord pleegden door zichzelf twee keer in de rug te schieten? Of zichzelf op te sluiten in een plunjezak, zonder vingerafdrukken achter te laten? En hoe zit het met gewelddadige freak accidents – zoals afzonderlijke mountainbiken en skie-botsingen in Aspen, Colorado? Of halterstaven die iemands keel verbrijzelen? schrijft Baxter Dmitry.

Het antwoord is natuurlijk geen, of heel, heel weinig. Maar als je Bill of Hillary Clinton die vraag stelt, is het antwoord: heel veel mensen – mogelijk wel 100… en dat aantal groeit nog steeds.

Onderzoekers van de Clinton Body Count stellen dat er pieken zijn in het aantal doden rond de belangrijkste schandalen in de politieke carrière van de Clintons. Bijvoorbeeld, het Whitewater schandaal in de vroege jaren ’90, het proces van afzetting eind jaren ’90, en Hillary’s gedoemde run voor het Witte Huis in 2016.

Maar de sterfgevallen gaan door tot op de dag van vandaag en ze hebben allemaal belangrijke details gemeen. De mensen die een mysterieuze dood stierven, werden spontaan en op openbare plaatsen neergeschoten, soms van achteren, soms door onbekende aanvallers en vaak vlak voordat ze belastend bewijsmateriaal over de activiteiten van de Clintons zouden vrijgeven. In de meeste gevallen waren er geen sporen van diefstal op de plaats delict. En terwijl sommige sterfgevallen als “zelfmoord” werden bestempeld ondanks bergen bewijs van het tegendeel, blijven andere zaken officieel onopgelost.

De dood van Bill Clintons voormalige assistent Mark Middleton is een klassieker in dit genre. Het werd deze week door de sheriff van Perryville als “zelfmoord” bestempeld, ondanks de verdachte omstandigheden waarin zijn lichaam werd gevonden.

Begin mei 2022 werd Middleton, 59, dood aangetroffen aan een boom met een verlengsnoer om zijn nek gebonden. Hij had ook een schotwond in zijn borst, maar er werd geen pistool in de buurt van zijn lichaam gevonden op de Heifer Ranch in Perryville, Arkansas. Het pistool waarmee het fatale schot werd afgevuurd, is nooit gevonden.

Middleton was de “fixer” van president Bill Clinton tijdens zijn presidentschap en werd dood aangetroffen kort nadat bekend werd dat hij de man was die Clinton aan Jeffrey Epstein had voorgesteld en die de beruchte pedofiel 17 keer in het Witte Huis van Clinton had toegelaten.

Net als Bill Clinton vloog hij ook vaak in Epsteins “Lolita Express” privéjet, volgens The Daily Mail, die stelt dat de controversiële uitspraak over Middletons dood “meer vragen oproept dan antwoorden, omdat de uitspraak luidt dat hij door zelfmoord is gestorven – ondanks het feit dat er geen spoor is van het wapen dat hem heeft gedood.”

En ze hebben geen ongelijk. Nu belangrijke figuren die banden hebben met de Clintons en Jeffrey Epstein dood blijven neervallen, is het Epstein-complot zo duidelijk geworden dat zelfs de mainstream media moeite hebben om het in de hand te houden.

  Geef nooit op! De Vrijheid van Denken. Alleen de waarheid kan ons vrij maken

Natuurlijk kan de dood van Jeffrey Epstein zelf, waarvan absoluut niemand in de wereld gelooft dat het zelfmoord was, aan deze lijst worden toegevoegd.

Steve Bing

Dan was er het geval van de miljardair Steve Bing, de goede vriend van Bill Clinton die deel uitmaakte van de Epstein Lolita Express bende. Hij werd dood aangetroffen nadat hij op 22 juni 2020 van de 27e verdieping van zijn luxe appartementencomplex in Century City in LA was gevallen.

Bill Clinton was snel met een tweet, waarin hij subtiel de suggestie wekte dat zijn vriend zelfmoord had gepleegd.

Het Epstein-tijdperk is nog niet voorbij en velen speculeren dat Bill Clinton zelf de volgende zal zijn die valt om Hillary’s nek te redden.

Want laten we eerlijk zijn, de echt gruwelijke zaken in de Clinton Body Count zijn de zaken waar Hillary’s vingerafdrukken allemaal op lijken voor te komen.

Gareth Williams

Gareth Williams, een transatlantische MI6-spion – wiens lijk naakt werd gevonden, in een plunjezak van 100 bij 50 cm met een hangslot die in zijn Londense badkuip lag – had volgens de Britse Sun illegaal geheime gegevens over de Clintons gehackt en beloofde Hillary’s presidentiële ambities te doen mislukken. De nieuwssite schreef: “Zijn dood is nog steeds een van de meest mysterieuze onopgeloste zaken van Groot-Brittannië”.

Scotland Yard had de dood aangekondigd als een zelfmoord en zei dat hij zichzelf had opgesloten in de plunjezak.

Maar zijn DNA werd niet gevonden op het slot. Er waren geen handpalmafdrukken op de rand van zijn badkuip.

Volgens berichten werden berichten die Williams achterliet op de voicemails van zijn vrienden en familie in de dagen na zijn dood gewist.

“En een rivaliserende agent kan ook hebben ingebroken in de flat om bewijsmateriaal te vernietigen of te verwijderen,” meldde de Sun. Er waren geen tekenen van inbraak in het appartement.

“In 2012 zeiden advocaten van zijn familie dat hij vermoord kon zijn door iemand die gespecialiseerd was in de ‘duistere kunsten van de geheime diensten'”, meldde de Sun.

“De politie sloot niet uit dat zijn inlichtingenwerk een rol speelde bij zijn dood. Ze dachten dat hij misschien in de plunjezak was gestopt door moordenaars die later weer inbraken om hun sporen uit te wissen. Onderzoekers vermoeden ook dat de flat was ‘gestoomd’, wat zou verklaren waarom er geen DNA-bewijs is gevonden.”

Er zijn geen verdachten in de zaak gearresteerd.

Seth Rich

Er zijn ook geen verdachten gearresteerd in de zaak van Seth Rich, die op 10 juli 2016 werd vermoord in de buurt van zijn welgestelde buurt in Washington, D.C.. Hij werd om 04:18 uur in de rug geschoten met een pistool terwijl hij naar huis liep, en er werd niets van hem meegenomen. Rich was aan het bellen met zijn vriendin, Kelsey Murka, toen hij een huizenblok van zijn woning werd aangeklampt. Hij werd vervoerd naar een plaatselijk ziekenhuis en werd om 5:57 uur dood verklaard.

  Perverse pedo-"kunst" en de LGBTQ agenda

Rich’s vader Joel zei kort na zijn dood: “Als het een overval was, is het mislukt, want hij heeft zijn horloge nog, hij heeft zijn geld nog, hij heeft zijn creditcards nog, hij had zijn telefoon nog, dus het was een verspilde moeite, behalve dat we een leven hebben verloren.”

Rich werkte voor het Democratisch Nationaal Comité als gegevensanalist. Een theorie dat hij verantwoordelijk was voor het versturen van meer dan 44.000 DNC e-mails naar WikiLeaks werd gevoed door een Nederlands televisie-interview met Julian Assange, de redacteur van WikiLeaks, die later een geldelijke beloning uitloofde voor het helpen oplossen van Rich’s moord.

Op 22 juli, slechts 12 dagen na Rich’s dood en dagen voor de Conventie van de Democratische Partij in Philadelphia, gaf WikiLeaks 20.000 e-mails vrij van DNC-functionarissen.

In een door WikiLeaks vrijgegeven e-mail zei Clinton-campagnevoorzitter John Podesta dat hij de persoon die de e-mails heeft gelekt “tot voorbeeld wil stellen”.

“Ik ben er zeker voor om een voorbeeld te stellen aan een vermoedelijke lekkende persoon, of we daar nu een echte basis voor hebben of niet,” schreef Podesta op 22 februari 2015, volgens WikiLeaks.

Het lijkt erop dat Hillary niet veel overtuigingskracht nodig had om mee te gaan met Podesta’s plan om een verdachte leaker als voorbeeld te stellen.

Vince Foster

Hoe kon een zelfmoordslachtoffer worden gevonden met twee wonden – een .38-kaliber pistoolschot in de mond dat door zijn hoofd naar buiten kwam en een andere wond aan de rechterkant van zijn nek die een van de paramedici beschreef als een klein kaliber kogelgat? En waarom zouden de onderzoekers van de regering veel moeite doen om dit in de doofpot te stoppen?

Vince Foster was plaatsvervangend adviseur van het Witte Huis en Hillary’s vriend en compagnon die banden had met de Travelgate- en Whitewater-schandalen van de Clintons. In 1993 werd Foster dood aangetroffen in een park met een fatale schotwond in zijn mond. Zijn zaak werd afgedaan als zelfmoord, maar was het onderwerp van veel speculatie en drie officiële onderzoeken.

Onderzoeken door de U.S. Park Police, het Ministerie van Justitie, de FBI, het Congres, Onafhankelijk Raadsman Robert B. Fiske en Onafhankelijk Raadsman Kenneth Starr concludeerden dat de dood van Foster een zelfmoord was. De onderzoeken waren echter zeer duister, en een van de belangrijkste onderzoekers van Starr trok de officiële lijn in twijfel door te beweren dat het resultaat van het onderzoek van tevoren vaststond, dat er slechts een paar samenzweerders nodig waren om het resultaat te bewerkstelligen, dat de plaats delict was veranderd, en dat grote krantenredacteuren verhalen verduisterden die bewijs bevatten dat de Clintons verantwoordelijk waren-

  Klaus Schwab: "Bereid u voor op een bozere wereld"

De Washington Post meldde dat federale onderzoekers het kantoor van Foster na zijn dood niet mochten betreden, maar dat “medewerkers van het Witte Huis het kantoor van Foster kort na zijn dood binnengingen, wat aanleiding gaf tot speculaties dat er dossiers uit zijn kantoor waren verwijderd.”

In 2016 werden bewijzen gevonden in dozen die diep in de Nationale Archieven waren opgeborgen, waardoor de theorieën over vals spel en doofpotaffaires nog aan kracht wonnen.

Het nieuwste stukje van de puzzel werd blootgelegd door twee burgeronderzoekers, van wie één getuige vanaf het begin bij de zaak betrokken was. Wat slechts vermoedens waren over ontbrekende foto’s van de plaats delict staan nu als feiten vermeld in openbare documenten.

De smoking-gun informatie komt uit twee documenten: een ontslagbrief van twee pagina’s en een memo van 31 pagina’s, beide geschreven door de hoofdaanklager van Starr, Miguel Rodriguez.

Rodriguez verwijst in zijn brief naar foto’s waarop een wond in de nek van Foster te zien is – een wond die niet bestond volgens de verslagen in het officiële regeringsrapport van Starr.

Conclusie

De gevallen die we hier hebben uitgelicht, zijn nog maar het topje van de ijsberg. Er zijn nog honderden andere gevallen van mensen die vuiligheid over de Clintons hadden en die een plotselinge, gewelddadige en vaak bizarre dood stierven. We kunnen ze gewoon niet allemaal beschrijven, anders zouden we hier dagenlang bezig zijn.

Sommige van deze honderden gevallen zouden best toevallig kunnen zijn. Maar als je uitzoomt en het grotere plaatje bekijkt, klopt het wiskundig gezien gewoon niet.

We hebben te maken met Amerika’s meest productieve seriemoordenaars en zij opereren in het volle zicht, om de liberalen en de Democratische Partij tot onderdanigheid te dwingen.

Clinton-verdedigers zeggen allemaal hetzelfde. Ze wijzen erop dat de Clintons al tientallen jaren in de politiek zitten en veel mensen kennen. Dus natuurlijk zullen sommige van deze mensen voor hun tijd gestorven zijn in onwaarschijnlijke omstandigheden.

Maar waar het op neerkomt is dit: hoeveel andere carrièrepolitici hebben zoveel mysterieuze sterfgevallen gehad? Je hoort niet van een Bush- body count – zelfs niet van een Obama body count. Biden mag dan onherstelbaar corrupt zijn en de patriarch van een familie van tragische, beschadigde zielen, maar je hoort niets over een Biden-body count.

Maar het aantal Clinton lijken wordt wel geteld. En de aantallen blijven stijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead PoolVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaanzinnige dokters: Arts in Florida heeft naar verluidt opgeroepen om ongevaccineerden dood te schieten in een nazi-stijl vuurpelotons
Volgend artikelWesterse wereld in noodtoestand – Emigreren of standhouden? Politieke ballingschap of verzet?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Er is zelfs een spreekwoord voor :’ “to Arkancide” :
  to homocide = vermoorden; naar Arkansas : de staat waar de Clintons vandaan komen.

 2. Martin armstrong brengt op 1 maart een boekwerk uit over de clinton’s. Voor 10 dollar te downloaden.
  Over al hun manipulerende praktijken .
  Ik vrees voor Martin’s leven nu.
  Hopelijk blijft hij in leven.

  • Ik denk dat je bij deze valse bitch ook bill browder moogt toevoegen dt gedrocht stal 200 biljoen dollar belastinggeld via het imf van de russische bevolking eind jaren 90’. Daarom is putin opgestaan omdat jelstin hem had verteld dat hij vermoede dat browder de staatskas aan het leegstelen was. En die browder met die valse bitch van clinton dt is het slijk der aarde. Dat zijn twee grote drijfveren achter de oligards en mongool klaas schwaab en herr rutler is zo lomp om alles te doen wat zij zeggen, dus is er geen ander alternatief straks dan keihard opkomen voor ons bestaan. Want we worden geregeerd door pedofielen ziek geesten die jaren gevoed zijn door epstein die voor de mossad werkte. Vanaf de zomer komt er steeds meer vuiligheid boven en moeten er steeds meer mensen gaan lopen voor hun leven. Als cliff high dat nu al voorziet weet ik dat het komen gaat. 🤞🤞🤞🤞🤞

 3. In de Andere Krant een zeer groot artikel over gelezen, het is echt ongelooflijk wat er allemaal gebeurde onder die Clintons, horror en nog steeds onbestraft, de vrinden van Harvey Ebstein,Prins Andrew, ik vergeet er nog wel wat, de honden lusten er geen brood van, wat een tuig!

 4. Beste Mensen

  Alstublieft
  Maakt Uzelf niet Druk
  Wij zijn niet het Lichaam maar de Geest

  Paplepel Pollepel opgelegde theorie worden heden ten dage toegepast
  De Negatieve Geesten theorie
  De Gespleten Tong
  De Aliens
  Onderdrukkend opleggend de baas spelen is hun taak
  God Paplepel , Duivel Pollepel
  Of
  God Pollepel , Duivel Paplepel
  Die zogenaamde schein Heilige Boeken worden goed gehanteerd
  Thora , Bijbel , Koran

  Een elk Wezen Mens heeft het recht op zelf na te denken
  Van pas geboren babys tot het Graf

  Hier word door de voorgenoemden een stokje voor gestoken
  Daarom zo vroeg mogelijk beginnen met de Hersenspoel praktijken
  Scholen opgezet om dit te bewerkstelligen
  Naar maatstaven
  Daarvoor zijn er Regeringen Parlementen in het leven geroepen om dat te kunnen staven
  Met hun beschermers
  Gehersenspoelde Zombies
  Bekend als : Soldaten , Politie
  Te land ter Zee als in de Lucht
  Die allen zijn dus verworden tot Terrorisme handhavers
  In vroegere tijden golden de regels anders
  De Regels verdraaien ten Aller tijde van Positief naar Negatief
  Nu is het de GodsDuivelse Tijdperk
  Dan gebeurt alles naar de maatstaven van Hun
  Deze tijdperk is al zo ongeveer 4350 tot 4400 Jaren geleden begonnen
  Met de geboorte van meneer Thoras Babel
  Komt de naam Babylonië een beetje bekend voor ?
  Door de schijnheilige Geest gesticht
  Vervolgens tot Nu toe word door hun geregeerd door verdraaïngen van Heiligheden naar Scheinheiligheden
  Dit gaat nog heel lang zo door
  Meer dan 420000 +++ jaren
  De Kali Yuga met regeerder
  GodDuivel
  Of
  DuivelGod
  Die bepalen wat goed en wat slecht is
  U heeft alleen maar te handelen leven naar maatstaven van Hun
  Iets anders mag niet kan niet

  Ookal is dat wel mogelijk en kan het daadwerkelijk wel

  Er leven Meerdere belichamingen Ziel houdende Wezens op Moeder Aarde
  Liefde delen
  De keuze is aan U Wezens Mensen
  Wat te doen als er bestaat
  Liefde & Haat
  Omarm eentje en handel ernaar

  Dank U

 5. Aan de bovenstaande opmerkingen en vermoedens is het duidelijk dat er geen persvrijheid meer bestaat die er vroeger nog wel was en dat krantenjongens kranten in 1920 aanboden in de straten van Usa staten dat en dat zij niet vervollgd werden of zelfs vermoord werden omdat die kranten nog waarlijk en vrij nieuws vekondigden Echter toen de politieke leiders dat in de gaten hadden toen werd de persvrijheid aan banden gelegd….ja zelfs verboden op slinkse wijze
  Dit alles is door west Europa snel ovegenomen Zodat je nu alleen nog maar nep en verdoezeld nieuws leest dat de waarheid hoe het werkelijk gaat verdoezelt wordt In Nedelland hebben we een leider die niet meer weet wat hij gisteren gezegd geregeld of gedaan heeft Echter het schapevolk gelooft nog steeds dat er vrije persberichten nog steeds bestaat!!!!!!!!!!!

 6. L.S.
  Was bevriend met een van de ex secret service mensen van het Witte Huis, die onder de Clintons heeft gewerkt. Hij vertelde me indertijd (5 jaar terug), dat 75% van zijn ex. collega’s op vreemde wijze om het leven is gekomen. Niet verbazingwekkend als je weet dat zij 24/7 in de buurt van de Clintons waren en daardoor erg veel wisten. Zou niet verbaasd zijn als dat percentage verder is opgelopen. Wil jullie er ook nog op wijzen dat de special forces die de raid op Osama bin Laden hebben uitgevoerd praktisch allemaal, niet lang daarna in een helicoptercrash zijn om gekomen. Was ook onder Obama care.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in