Tucker Carlson is ontslagen door Fox News, ondanks het feit dat hij hun populairste ster is en de hoogst gewaardeerde kabelnieuws presentator in de geschiedenis. Het ontslag kwam enkele dagen nadat Rupert Murdoch’s Fox News Corp een schikking had getroffen voor 787,5 miljoen dollar in de rechtszaak tegen Dominon Voting Systems over laster waarin Carlson een hoofdrol speelde, bericht Newspunch.

Interessante timing. Maar er zit veel meer achter dit verhaal.

Er staat een enorme bom op het punt te breken, die Tucker volledig in het gelijk stelt en hem over alles gelijk geeft. Deze bom is zo krachtig dat hij zogenaamde “complottheoretici” gelijk geeft over alles, en de Deep State en de mainstream media blootlegt als gecompromitteerd op de slechtst mogelijke manier.

Carlson lag al maanden in de clinch met de top van Fox News na zijn moedige beslissing om de leugens in de kern van het gevestigde narratief rond de J6-processen bloot te leggen.

En er zijn genoeg leugens.

De mainstream media waren allemaal hetzelfde liedje aan het zingen, en dekten de elite, maar Tucker ging zijn eigen weg en presenteerde bewijsmateriaal waaruit blijkt dat de demonstranten vervolgde slachtoffers zijn van corrupte wetshandhavingsinstanties die zijn gekaapt door de elite.

Fox News, eigendom van Rupert Murdoch die toevallig ook lid is van het World Economic Forum, beval Carlson de berichtgeving over J6 te staken en beëindigd te houden.

Maar Tucker hield vol, en omdat hij de populairste persoonlijkheid op het kanaal was, kwam hij er een tijdje mee weg. Toen begon Tucker zich te richten op het ontmaskeren van Ray Epps als een stroman van de FBI… waardoor Fox en de rest van de mainstream media zich plotseling zeer ongemakkelijk gingen voelen. Want het blijkt dat Ray Epps veel te verbergen heeft.

  Duurzameontwikkelingsdoelstellingen (SDG) embleem is het symbool van de Grote Reset

Het bewijs dat Epps Deep State is, is overweldigend. En als er overweldigend bewijs is dat Epps een medewerker van de Deep State is, dan hebben we overweldigend bewijs dat de Deep State in oorlog is met Amerikaanse patriotten.

Om te beginnen is er een video waarop Epps op 6 januari Trump-aanhangers aanspoort om samen te komen op het Capitool. Epps is te zien terwijl hij in het oor van een van hen fluistert, waarna zij op politieagenten afstormen, waaruit blijkt dat hij die aanval inspireerde.

De FBI heeft mensen vervolgd omdat ze een paar minuten door het Capitoolgebouw liepen, maar ze weigerden Epps te vervolgen.

Tucker Carlson was niet van plan dit te laten passeren.

Maar het wordt nog veel erger voor Epps. Naast de beelden waarop hij zich precies gedraagt als een Fed, zijn er sms-berichten waarin hij toegeeft dat hij J6 heeft “georkestreerd”.

En je weet dat Epps diep in de problemen zit… omdat de reguliere media hem op dit moment wanhopig beschermen.

60 Minutes maakte een special over Epps met de meest kwaadaardige gaslighting en schaamteloze propaganda in de Amerikaanse geschiedenis.

Uitgescholden door zijn vrouw, terwijl alle anderen naar de gevangenis gingen. Helemaal niet verdacht.

De mainstream media denkt echt dat we dom genoeg zijn om dit lulverhaal te slikken.

Wij zijn geïnteresseerd in echt nieuws, zoals de inhoud die Tucker Carlson produceerde in zijn laatste maanden, voordat de elite hem het zwijgen oplegde en hem zijn enorme publiek ontnam.

Wat dacht u hiervan voor echt nieuws?

Volgens Ray Epps’ eigen familie is de man een pedofiel en een monster dat voor de FBI werkt.

  Voedselrantsoenering begint in het Verenigd Koninkrijk als middel om de komende tekorten te "normaliseren" in afwachting van de ineenstorting

Tiffany Epps sluit zich aan bij topjournalist Dom Lucre om de waarheid over haar misbruikende vader aan het licht te brengen.

Dit is een perfect voorbeeld van hoe deze mensen aan de macht komen. De Deep State en de politieke klasse zitten vol met mannen en vrouwen van deze overtuiging. Zoals de stiefdochter van Epps uitlegde, kunnen zij door de elite worden gecontroleerd via chantage.

Ze hebben waarschijnlijk video’s van hem waarop hij God weet wat doet.

Pedofielen beheersen de wereld en de plaag van de kindersekshandel is “verankerd in de hoge maatschappij” en wordt verdoezeld door de mainstream media, volgens Wikipedia medeoprichter Larry Sanger, die zegt dat de wereld wakker moet worden voor de “verschrikkelijke realiteit” voordat er verandering kan plaatsvinden.

Helaas weigert de overgrote meerderheid van de mensen te luisteren naar de waarschuwingen van degenen die dapper genoeg zijn om ons te waarschuwen voor wat er werkelijk gebeurt in de wereld.

Volgens de volwassen ster Jenna Jameson wordt Hollywood gecontroleerd door pedofielen, van wie velen Jeffrey Epstein doen “lijken op een amateur” en zich bezighouden met rituele kinderoffers en martelingen.

Een beroemdheid kan zich niet uitspreken tegen het systeem zonder monddood gemaakt en gestraft te worden.

  Spanje gehoorzaamt Bill Gates en Klaus Schwab en presenteert zijn Plan 2050

We hebben het al zo vaak zien gebeuren. Recentelijk hebben Nicole Kidman en Lindsay Lohan zich ook uitgesproken over pedofilie in Hollywood, om vervolgens terug te krabbelen, hun sporen uit te wissen en te doen alsof ze nooit hebben gezegd wat ze hebben gezegd. Lohan en Kidman begrijpen de aard van de gevolgen voor degenen die bijten in de hand die hen voedt.

Goede vrienden van Chris Cornell, Chester BenningtonCoolio en Anne Heche zijn naar voren gekomen met opmerkelijk vergelijkbare verhalen, waaruit blijkt dat de sterren werkten aan de ontmaskering van de pedofiele ring in het hart van de muziekindustrie – en dat kostte hun het leven.

Dit zijn donkere tijden en er is moed voor nodig om met open ogen te leven.

Daarom is het zo belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de waarheid over Tucker Carlson en Ray Epps te horen krijgen voordat de reguliere media hun werk doen en het water vertroebelen.

Ongetwijfeld zijn de factcheckers van plan om de woorden van Tiffany Epps van het internet te verwijderen en tot nepnieuws te verklaren. Zo blijven ze de meerderheid in het ongewisse houden over de aard van de globalistische elite die de media en de entertainmentindustrie controleert.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Tucker Carlson: “Het is tijd dat we praten over het pedofilieprobleem binnen de elite”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden bereidt zich voor om Oekraïne op te geven
Volgend artikelLaatste toespraak Tucker Carlson laat kijkers sprakeloos achter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Ben benieuwd of dit nog een staartje krijgt. Zal Nederland wel passeren zonder een zucht en een scheet. Zoals gewoonlijk is het hier wel mogelijk om corruptie en kindermisbruik onder de pet te houden. Het gaat nog te goed in dit landje, het wachten is op lege schappen in de supermarkt.

 2. Hij stond op het punt om, voordat hij ontslagen werd.
  Voor Informatie verspreiding heb je meer kanalen dan Fox.
  Mi één van de af-, misleidingen die de wereld in worden geslingerd.
  Weinig nieuwswaarde.

 3. Tucker Carlson, Fox News tv, bracht altijd veel kritische onderworpen naar buiten.
  Hij praat altijd super-sel, maar het is altijd belangrijk.
  Toch een held van de vrije journalistiek. Niet voor niets, de meest bekeken ‘anchor man’.

 4. Naar mijn mening is er al heel veel bewijs geleverd.
  Alleen de massa durft niet te zien en horen.
  Daarom moeten wij de waarheid blijven steunen.
  Help mekaar de waarheid te vertellen.
  Geef deze mensen het podium dat ze verdienen en doe het massaal.

 5. Eenmaal DE “ ede” afgelegd en het is handje voor het oog en vingertje voor de mond.

  Wegkijken en zwijgen.

  Of een rode strop om de nek aan een deurkruk , wat voor ingeweiden betekend deze ingezworene onder “ede” staande praate de mond voorbij….

  Aardig wat film sterren komen om dmv “wurgsex”
  Tegenwoordig noemt met het
  Ge-Hillaryd of ge-zelfmoord.

  Wie niet onder ede staat kan alleen dmv overheden administratief en financieel
  ge-gangstalkt worden.
  Al hebben ze vele trucks on het toch te proberen.

  Dreig je met geweld is t afgelopen voor je, wurgklem en “tja” we voelden ons bedreigd ( rip mitch hendrikus)
  Festival denhaag.

  Toch is er hoop aan de horizon.

  Het oog van voorzienigheid omschreven in de bijbel is het derde oog of pijnappelklier voor de goeden en geeft inzicht op komende gebeurtenissen.
  en is kunstmatig nagemaakt
  door il-luminatie
  Wat gewoon dim of zwak licht betekend.
  Die bekende driehoek met oog in het midden.
  Is operatie lookingglas
  Bekende Nederlandse bands zingen er NU over en hoe ze een verloren oorlog voeren.

  Operatie looking-glas heeft wistle-blowers uit militaire kringen die stellen dat dmv het in de toekomst kunnen kijken ze hun machten behouden , Maaaaar ,
  Dat ze op een punt zijn aangekomen waarin ze kunnen doen wat ze willen om de tijdlijn te beïnvloeden….

  ALLE mogelijkheden
  het zelfde eindigen en op het zelfde punt in de tijdlijn aankomen.
  Einde oorlog en val van de deepstate.
  En Met het einde van hun bloedige regime , dat verklaart ook dat (((Zij))) niet meer geven om waarheid of dat niemand ze nog geloofd en waarom ze bereid zijn de hele wereld op te offeren met al het Leven erop.
  Ze hebben reeds verloren.

  Zielen re-incarneren.
  Ben je deze kwijt zoek vergeving bij “De Scheper”.

  Er zijn vele “goden” en sommige goden jagen op angst
  Pray/prey on fear.
  Dus pas op tot wie je bid.

  Saillant etomologie. Eng/lat.
  Babylonisch.
  (En erg kinderachtig)
  Engelse woord voor bidden is pray en leid naar het woord prey en voert terug naar prooi.

  Bv De bid/pray sprinkhaan
  vangt doormiddel van bidden prooi/prey.
  Prey>-<pray.

  Ik weet het satanisten
  zijn gek en zielig.
  Kinderen die hun eigen regels schrijven waar wij ons aan moeten houden terwijl ze deze ons niet met ons delen.

  Kinderen die monopoly spelen en niet tegen hun verlies kunnen en steeds nieuwe regels voor ons schrijven.
  Kinderachtig maar in hun ogen Waar, en ik weet hoe ze werken dankzei de eeuwige eenzeidige contracten die ze claimen te mogen uitvoeren omdat ze dat nou eenmaal op een papiertje aan mij hebben geschreven of me hebben verteld.

  De toeslagen affaire is een goed voorbeeld.
  Met fraude kinderen stelen van hun ouders.
  Ze een jaar in de administrative molen houden.
  Claimen dat het niet goed is voor kinderen terug te gaan en hiermee oude zaken
  ante dateren met nieuwe wetten.

  Dus oude Fraude
  vandaag legaliseren met nieuwe wetten/regels.
  Ante-dateren.

  Stelling liberalisme is .: wij zeggen wat we gaan doen met jou , als jij je niet verdedigd zijn wij ontheven van Causatie en verrandwoordelijkheid ,we hebben het immers gemeld. en onze “regels” die we voor jou schreven stellen dat wij mogen liegen en bedriegen en Jij niet. Want dat is fraude.

  T word tijd dat men opstaat en NERGENS meer aan MEEWERKT.

  Het koste al te veel bloed en
  Blood of the Saint,s
  Voor onwillige en wegkijkende mede-mensen.

  Tis TIJD.

 6. Ik denk dt tucker zwijgt totdat zijn centjes op zijn bankrekening staan, begrijp goed dt hij 40 miljoen dollar nog moet ontvangen van foxsnews voor de komende twee jaar dat hij is afgekocht. En als hij zijn centen veilig heeft zal hij wel uit de school klappen. Grote kans foxnews de betaling een maand achter houd om Tucker zo het zwijgen op te leggen en de brave jongen uit te hangen. Totdat alles is overgewaaid. Hopelijk verdwijnt die niet ut de media zoals james o keefe die van project veritas verdween. Misschien kunnen ze iets samen ondernemen.aan kijkers zalt niet ontbreken.

  • Ik denk dat de kans aanwezig is dat Tucker met zijn eigen nieuwskanaal gaat komen, maar ongetwijfeld heeft hij één of andere zwijgclausule getekend dat hij niet uit de school mag klappen.

 7. Die Ray Epps die dus werkelijk James Epps heet is een gore leugenaar en waarschijnlijk een pedofiel. Hij roept de massa werkelijk op om het Capitool binnen te gaan. Meer dan duizend Trump supporters zitten nu al jarenlang onder de meest erbarmelijke omstandigheden in de gevangenis en ze laten hem met rust? Die aflevering van 60 minute was niks meer dan extreme gaslighting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in