“Great Reset” zal de wereld na Corona meer politiek correct maken

7

Naast de aanpak van de economie krijgen het Internationaal Monetair Fonds en de centrale banken van de wereld na de Corona een nieuwe taak: het afdwingen van politieke correctheid en culturele marxistische idealen in de landen van de wereld.

Na de overwinning van Joe Biden in de Amerikaanse presidentsverkiezingen is de globale elite van plan om een zogeheten “Great Reset” uit te voeren om snel verschillende globalistische linkse idealen aan de wereldeconomie op te leggen, waarbij met name verschillende subsidies voor immigranten en minderheden een prioriteit is.

“Veel van Great Reset zal gaan over duurzaamheid en milieu en een beter gebruik van technologie, maar het gaat ook over het bestrijden van sociaal onrecht”, zegt World Economic Forum’s voorzitter Klaus Schwab in een verklaring.

“Met een onevenredig groot aantal slachtoffers onder gekleurde mensen, vrouwen, de armen en LGBTQ mensen, heeft covid-19 licht geworpen op systematisch racisme en sociaal onrecht”, schrijft het World Economic Forum op de website van Great Reset.

Volgens de organisatie, die een soort praatclub voor de internationale elite vertegenwoordigt, is het nu belangrijk dat een Great Reset wordt uitgevoerd in de economie, zodat alle vrouwen, immigranten en LGBTQ mensen die getroffen zijn door Covid-19 financieel gecompenseerd kunnen worden voor racisme en sociaal onrecht.

“De Great Reset die de globalisten voor ogen hebben zal de centrale banken de macht geven om dure en draconische milieumaatregelen en sociale rechtvaardigheidsprojecten af te dwingen die traditioneel buiten hun mandaat vallen”, schrijft analist Stefan Gleason in een analyse.

Het World Economic Forum zelf beschrijft de plannen voor een Great Reset als een “vierde industriële revolutie” die “de geopolitieke kaart van de wereld zal hertekenen” zodat het “gelijkheid, integratie en sociaal herstel op de werkvloer” bevordert zodat de wereldeconomie “beter kan worden opgebouwd”.

Hoofd van de WHO beweert dat de Covid-lockdowns ook na het vaccin worden voortgezet

  Er is zoveel kwaad om ons heen...
Vorig artikelZweedse politie waarschuwt: loop niet alleen op het IJzerplein in Gotenburg
Volgend artikelZweden verleent asiel aan Afghaan – omdat hij in zijn thuisland een moord heeft gepleegd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik liep gisteren het politiebureau binnen en daar zaten twee aardige dames die me vertelden dat het 1 december is en dat ik dus een mondkapje moest dragen. Ik vertelde ze dat ik om die reden kwam en dat ik graag een proces-verbaal wilde. De dames moesten best giechelen en vertelden me dat ze van de administratie zijn en geen proces-verbaal kunnen maken. Ik vroeg of er misschien iemand in het pand is die dat wel kan.

  Resumerend zit het dus als volgt. Ze gaan geen boete uitdelen van €95,- want dat houd geen stand bij de rechter. We worden dus als volk tegen elkaar uitgespeeld en ze laten de ondernemers het vuile werk opknappen op straffe van €4350,-
  Lees verder……………
  https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/12/proces-verbaal-poging-mondkapje/

  • Ik ben niet een politie bureau binnen gelopen.
   Ik plaats alleen een link met een verhaal van iemand.
   Volgens mij denk je dat IK het zelf gedaan heb.
   Maar zo als je weet, ik heb niet zoveel met fantasie figuurtjes en zegeningen.
   Maar ik wens jou het allerbeste.

 2. Ik ben 3 dagen van Facebook gegooid om dat ik een eigen mening had over de politiek artikel 1 van het wetboek is geschondenvrijheid van menigs uittingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in