Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden gevangenen van nazi-dodenkampen routinematig naar de vuurpelotons gestuurd voor vernietiging als ze over de schreef gingen. En een arts uit Florida zou graag zien dat hetzelfde opnieuw gebeurt, maar nu met ziekenhuispersoneel dat weigert zich te laten “vaccineren” voor het coronavirus, schrijft Ethan Huff.

Dr. Daniel B. Case zou volgens een klacht andere werknemers van het Sarasota Memorial Hospital in Florida hebben geïntimideerd en getreiterd vanwege hun vaccinatiestatus. Ten minste één van hen had een rechtstreekse woordenwisseling met Case, die medisch fascisme voorstelde als oplossing voor de keuzevrijheid.

Op 10 september 2021 diende een medewerker van het Sarasota Memorial Hospital een klacht in bij ziekenhuishoofd Lorrie Liang over een negatieve ontmoeting met Case, die deze persoon ondervroeg of hij of zij zich had laten inenten tegen de Chinese griep.

“Ik antwoordde ‘nee'”, zei de werknemer in de klacht.

“Toen vroeg [Case]: ‘Gaat u zich laten vaccineren? Biden heeft het gisteravond verplicht gesteld.’ Ik zei ‘Nee. Dat doe ik niet.’ Hij vroeg ‘Waarom niet? Je kunt je laten vaccineren.’ Ik antwoordde ‘Omdat dat mijn keuzevrijheid is.'”

Case reageerde vervolgens naar verluidt op de collega door te verklaren dat deze persoon en alle andere ongevaccineerde mensen “de reden zijn waarom mensen sterven en waarom covid zich verspreidt.”

“Dus vroeg ik hem ‘Echt Dr. Case?? Zegt u dit echt?’ Toen zei hij ‘Als jullie ontslagen worden dan houden we een feestje en zal het Darwinisme zijn werk doen.’ Toen zei ik: “Dat klinkt nogal fascistisch van je om zoiets te zeggen! Bent u een fascist? Toen zei hij ‘zie je, daarom moeten ze jullie voor vuurpelotons plaatsen.'”

  "Neem contact op met uw arts... Geen tijd om te wachten": Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklonters

Sarasota Memorial Hospital stelde lijsten samen van ongevaccineerde personeelsleden om ze naar “heropvoeding” te sturen.

In wezen gaf Case toe – aangenomen dat de beweringen waar zijn – dat hij in feite een fascist is, zoals fascisten de boosdoeners waren die ook in WO II “ongewenste personen” naar de vuurpelotons stuurden.

Onder leiding van Dr. Jonathan Hoffberger, de stafchef van de instelling, is het Sarasota Memorial Hospital blijkbaar ground-zero voor medisch fascisme in het Tampa Bay gebied van Florida.

Een aantal verpleegkundigen van het ziekenhuis zegt dat hogerhand lijsten heeft opgesteld met de namen van alle ongevaccineerde personeelsleden, die zullen worden onderworpen aan een “heropvoedingssessie”. Dit klinkt als de concentratiekampen die in Nazi-Duitsland werden opgericht om gevangenen te herprogrammeren.

Niet alleen dat, maar Sarasota Memorial Hospital heeft ook alle ongevaccineerde werknemers bevolen het equivalent van gele ster armbanden te dragen. Hen werd verteld dat ze zich moesten “afzonderen tijdens de maaltijden” om te voorkomen dat ze de gevaccineerden zouden besmetten met covid-ziektekiemen.

Sarasota Memorial Hospital creëerde zelfs een kleurgecodeerd stickersysteem om op werknemersbadges aan te geven wie gevaccineerd was en wie niet. Ons is verteld dat dit stickersysteem nooit echt is toegepast.

Hoffberger zelf, een hartchirurg, had naar verluidt een persoonlijke wrok tegen de ongevaccineerden, tegen wie hij vaak schreeuwde. In sommige gevallen weigerde hij een openhartoperatie uit te voeren bij een patiënt omdat deze geen mRNA-injecties had genomen.

Op social media hekelde Hoffberger de ongevaccineerden omdat zij ervoor kozen hun “eigen onderzoek” te doen, dat hij bespotte als inferieur aan zijn eigen zelfbedachte superioriteit.

  Overleeft u de "Tripledemie"? "Deskundigen" waarschuwen voor naderend onheil

“STOP MET ‘JE EIGEN ONDERZOEK’!” schreeuwde Hoffberger in een bericht, samen met een foto met het onderschrift:

“Mythe: ‘Ik heb COVID-19 gehad, dus ik hoef niet gevaccineerd te worden omdat ik antistoffen heb.'”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHistorisch jaar… Oekraïne-oorlog legt VS-imperialisme bloot als belangrijkste mondiale bedreiging
Volgend artikelDe mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton: Het ongekende verhaal van Amerika’s meest beruchte seriemoordenaars
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Er staat echt dat dit recent is. Dit had ik een jaar geleden nog wel verwacht maar nu met alle informatie die beschikbaar is komt dit totaal onrealistisch over. Dus met deze arts is totaal geen gesprek mogelijk. Achterlijke vent…

  • Hij zal wel weten dat hij “genaaid” is met zijn shot en spuwt nu zijn gal uit op de mensen die zich niet hebben laten vangen om mee te doen aan een “experiment”, inderdaad is hiermee geen gesprek meer mogelijk, zoiets (ongedierte) heeft dan gestudeerd en dan nog de eed van Hippocrates afgelegd🤔🤔🤫

  • Er staat een datum bij, 10 September 2021, dus 1,5 jaar geleden. Desalniettemin vind ik dit artikel toch wel verhelderend om weer even te realiseren hoe droevig het was voor ongevaccineerden nog maar zo kort geleden.

   • Dit kan elk moment weer opleven. De volgende ‘pandemie’ staat gepland voor 2025 en is al geoefend, net als Event 201. Nog even geduld. Alle wetten worden aangepast en de volgende keer hebben staten niks in te brengen, maar heeft de WHO absolute alleenheerschappij.

 2. ‘ Hen werd verteld dat ze zich moesten “afzonderen tijdens de maaltijden” om te voorkomen dat ze de gevaccineerden zouden besmetten met covid-ziektekiemen’.

  ‘Als jouw ‘vaccinatie’ JOU niet beschermt, hoe moet MIJN ‘vaccinatie’ JOU dan beschermen???

 3. Er is een schreeuwend te kort aan personeel in de zorg. Gaten worden gedicht met ZZP-ers die tenminste nog fatsoenlijk worden betaald (tot 300% in vergelijking met ‘vast’ personeel). Er zijn voorbeelden waar vast personeel reiskosten krijgen tot 2 X 20 km p.d. Terwijl de ZZP-er tot 100 km krijgt excl. de belasting voordelen. Mijn punt is dat een ziekenhuis instelling dat zijn eigen personeel op de huid zit zichzelf in de voet schiet. Begrijp me niet verkeerd. Ik heb niets tegen ZZP-ers in de zorg. Integendeel. Wat ik wil zeggen is dat instellingen moeten beginnen hun eigen personeel te koesteren. Hoe? Met een goede beloning. Zonder flauwekul. Maar puur in salaris! Ongeacht vaccinatiestatus. Mensen denk na. Maak je eigen keuzes. Dikke vinger naar alle autoriteit en superioriteit. The system is rotten.

 4. Mijns inziens een van de laatste stuiptrekkingen van een door en door verrotte wereld. De tijd werkt in ons voordeel. Een zwager, kerkganger, vertelde verheugd dat de dominee bij zijn preek een foto van K. Schwab had opgehangen met de vraag wie deze man kende. Het bleef stil. Na de preek waren de gelovigen een stuk wijzer. Het kwaad wordt gaandeweg steeds zichtbaarder.

 5. He De Santis !
  Some action please,
  Make a case about fascist doctors and their stupid believes.
  And make the distinction between believing (without facts) and knowing (with facts)

 6. Zou deze arts nu inzien dat hij zelf mogelijk dom en fout was, maar nu het niet meer om te keren is en hij. Met deze rotzooi in zijn lijf zit agressief reageert tegen anderen, die dit bedrog doorzagen.

 7. Die ziet alleen de 💰💰💰teken in zijn ogen. Gevaccineerden verliezen na een tijdje de werkelijkheid zin! Een ander verandering in hun gedrag is hun lethargische houding!

  • @ Levi Patty februari 26, 2023 at 13:58,
   Die karakter veranderingen heb ik ook al geconsenteerd bij vele, zij alle reageren anders en zijn veel meer agressiever en hatelijker naar de andere toe, vooral als ze weten dat jij niet geprikt bent. Maar als het zo bekijkt dat we over gevaccineerde en ongevaccineerde praten, praten we eigenlijk over de blinde gehoorzame volgers van de regeringen en de zelf nadenkende. Door deze polarisatie in de samenleving te creëren, om zo aangestuurd door de regering om elkaar de tent uit te vechten. Doordat het grootste deel van de bevolking uit de blinde gehoorzame volgers bestaat (de nuttige bruikbare idioten). Om deze groep wijs te maken, dat de zelf nadenkende het grootste gevaar zijn voor hen. Dan zullen er altijd van die fanatieke er tussen zitten die de zelf nadenkende als slachtvee wil afschieten daar zo overtuigt van zijn, dat hij/zij daarmee de rest van de blinde gehoorzame volgers en de regering daar mee een dienst bewijzen. Zulke mensen zij niet meer tot reden vatbaar, dit zijn eigenlijk de grootste en wreedste moordenaars uit de geschiedenis. Die andere zonder enige emotie hun eigen medemensen kunnen afslachten, omdat andere hem/haar wijs heeft gemaakt dat die andere een gevaar vormt voor de gemeenschap. Op de zelfde manier als in de heksen vervolgingen. Het zelfde principe, met de zelfde uitwerking. Zo wordt de blinde gehoorzame volgers ook warm gemaakt om ten strijde te trekken tegen de Russen. Zo kun je als regering elke denkbeeldige vijand uit de weg laten ruimen, door het volk met valse informatie helemaal gek en angstig maken.

   Zo ook is het zweetlucht is van geur verandert bij de geïnjecteerde, het ruikt muffer. Alsof zij naar oude mensen reuken die geen deo gebruiken. Ergens is dat heel logisch want die injecties laten de mensen versnelt lichamelijk ouder worden, zodat al die geïnjecteerde mensen al ouderdomskwaaltjes krijgen op jonge leeftijd. Zo kan een 30 jarige die 3 tot 4 injecties heeft gehad al lichamelijk zijn organen al zover hebben laten degraderen, dat ze vergelijkbaar zijn van een 90 jarige. De degradatie snelheid hangt af van de persoon in kwestie van hoe zijn/haar goede gezondheid, conditie, levensstijl en het aantal injecties (en uit welke bache) en PCR testen heeft gehad.

    • Liederlijk volk zoals bijvoorbeeld Marc van Ranst, die voor zijn propagandamethodes en het verspreiden van dodelijke leugens ook nog eens 3 eredoctoraten krijgt van, NOTA BENE!, nederlandse universiteiten. Terwijl dit soort schorem aan de hoogste boom opgeknoopt behoort te worden!

     Hang them high, or plant them DEEP!

   • Is dat echt zo?
    “Zo ook is het zweetlucht is van geur verandert bij de geïnjecteerde, het ruikt muffer. Alsof zij naar oude mensen reuken die geen deo gebruiken. Ergens is dat heel logisch want die injecties laten de mensen versnelt lichamelijk ouder worden, zodat al die geïnjecteerde mensen al ouderdomskwaaltjes krijgen op jonge leeftijd. Zo kan een 30 jarige die 3 tot 4 injecties heeft gehad al lichamelijk zijn organen al zover hebben laten degraderen, dat ze vergelijkbaar zijn van een 90 jarige. De degradatie snelheid hangt af van de persoon in kwestie van hoe zijn/haar goede gezondheid, conditie, levensstijl en het aantal injecties (en uit welke bache) en PCR testen heeft gehad.”

 8. Citaat uit brontekst:

  Hen werd verteld dat ze zich moesten “afzonderen tijdens de maaltijden” om te voorkomen dat ze de gevaccineerden zouden besmetten met covid-ziektekiemen.

  Wat voor nut heeft de spuit als je als gevaccineerde kan besmet worden terwijl je als ongevaccineerde zonder spuit gezond blijft…

  Als ze #iets# IQ hebben moeten ze dit toch begrijpen.

 9. Het gaat niet om logica. .
  Het gaat om NWO ideologie, track en tracé
  Depopulatie. Controle over de mens.
  Daar heb je ‘mensen’ voor nodig, aanhangers die deze ideologie verspreiden.
  Voor geld en privileges blijken deze in ruime mate aanwezig .
  Dit zijn geen gevallen op zich; zie de organisatie van de covid uitrol in Nederland: mijn schatting is ruim eenderde is erbij betrokken.
  Natuurlijk in geheime genootschappen, anders was dit naar buiten gekomen.
  Als je de top vervangt in een piramide; haal je de ideologie er niet mee weg.
  Omdat het tot in de bodem zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in