De moslimorganisatie IS neemt de verantwoordelijkheid voor de terroristische aanval in Wenen

1
"Abu Dagnah Al-Albany" in de film van IS

De islamitische staat, IS, heeft de terroristische aanslag van maandag in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen op zich genomen, meldt Reuters.

Via zijn eigen persbureau Amaq heeft IS een foto en een video vrijgegeven van een persoon die achter de daad zou zitten en die “Abu Dagnah Al-Albany” heet.

In de video zweert de moslim in het Arabisch trouw aan de terroristische moslimorganisatie en haar leider Abu Ibrahim al-Hashemi al-Quraishi.

Het feit dat de man “Al-Albany” in zijn nom de guerre heeft, geeft aan dat hij Albanees is. Eerder vandaag kondigden de Oostenrijkse autoriteiten aan dat de moslimterrorist die gisteren in Wenen door de politie werd doodgeschoten, een 20-jarige was met Albanese wortels, genaamd Kujtim Fejzulai.

Fejzulai is geboren en getogen in Wenen en was reeds bekend bij de Oostenrijkse veiligheidsdiensten. De 20-jarige was een van de 90 moslims in het land die naar de terroristische sekte IS wilden reizen.

Hij werd in april 2019 veroordeeld tot 22 maanden gevangenisstraf, nadat hij had geprobeerd naar Syrië te reizen om zich bij de terroristische moslimgroepering aan te sluiten. Hij werd echter in december van hetzelfde jaar vervroegd vrijgelaten, vanwege de wetten voor jongeren in Oostenrijk.

Schapen levend afgeslacht: Turk voert beestachtig moordritueel uit in het midden van een woonwijk

  PCR-bedrog: na Cola is nu ook ijsthee en appelmoes positief getest voor Corona
Vorig artikel“De Europese manier van leven wordt aangevallen”, waarschuwt de Hongaarse minister na de moslimaanslag in Wenen
Volgend artikelSterke start voor Trump in de verkiezingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. IS = Creatie CIA
    Dacht dat je dat wel wist..
    Gewonde IS’ers worden opgelapt in IsraHell

    Dus.. wie zou er werkelijk achter die aanslag kunnen zitten??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in