Bezorgdheid Nederlandse broer en zus afgewezen na overlijden moeder kort na COVID-19 injectie

20

Op 14 juni 2021 publiceerde een Nederlandse nieuwssite een artikel over het overlijden van een 74-jarige vrouw uit de stad Breda, kort nadat zij een COVID-19 vaccin had gekregen, bericht sott.net.

Zij is een van de 381 mensen die momenteel in Nederland geregistreerd staan als “overleden na coronavaccinatie”. Op maandag 19 april was zij aan het tennissen en daarna fietste zij naar de vaccinatielocatie voor haar eerste COVID-prik. ’s Avonds stuurde ze een sms’je naar haar zoon Jasper en dochter Femke met de tekst: “Als ze je ’s nachts het vaccin geven, merk je er blijkbaar niets van”.

Die nacht overleed ze in haar slaap en haar zoon vond haar de volgende avond.

De eerste gedachte die zowel Jasper als Femke hadden, was dat haar dood waarschijnlijk met het vaccin te maken had. “Dat leek ons de meest logische verklaring”, zegt Jasper. De zoektocht naar medewerking en antwoorden van de medische autoriteiten blijkt echter erg moeilijk te zijn, waardoor de broers en zussen zich afgewezen en alleen voelen.

De avond van de dood van hun moeder belden ze een schouwarts, maar die was niet echt geïnteresseerd in mogelijke oorzaken. Femke vertelt: “Toen we zeiden dat we grondig wilden laten onderzoeken wat er gebeurd was, begon de keuringsarts meteen over de transportkosten en reageerde heel defensief.” De schouwarts was niet de enige zorgverlener die weinig interesse toonde in de oorzaak van het overlijden van hun moeder. Toen ze met de huisarts van hun moeder spraken, probeerde die hen ervan te overtuigen dat de dood van hun moeder hoogstwaarschijnlijk toeval was, en dat het weinig zin heeft om naar een verband met het vaccin te zoeken. Jasper merkt op: “Uiteindelijk heeft de huisarts wel een patholoog geregeld om het overlijden verder te onderzoeken. Maar is het niet vreemd dat je zoveel tegenwerking moet ondervinden?”

  Wappiez Datingsite voor Wakkere Mensen

Hun moeder, Annemiek, was hersteld van borstkanker maar kreeg nog steeds immunotherapie, de laatste sessie vond vijf dagen voor de vaccinatie plaats. De immunotherapie veroorzaakte diarree. Haar kinderen merken echter op: “Mensen die het verhaal lezen, zullen misschien denken: een oudere vrouw, een voormalig kankerpatiënt, zo iemands dood is te verwachten. Maar onze moeder was echt weer fit en vol leven. Ze had veel voor onze vader gezorgd voordat hij afgelopen januari overleed. Nu wilde ze echt weer iets van haar leven maken. En dat heeft ze gedaan.”

Ze benadrukken beiden dat ze geen ‘corona-ontkenners’ zijn en het nut van vaccinaties inzien. Maar die plotselinge dood heeft bij hen wel vragen opgeroepen, en vooral de moeite die ze hebben gehad om antwoorden te vinden. Jasper zegt: “Je moet alles zelf doen, weerstand overwinnen, en toch, als je een bevolking massaal vaccineert en er gebeurt zoiets, dan zou je als overheid en medische/wetenschappelijke gemeenschap toch tot op de bodem willen uitzoeken wat er aan de hand is? Zou zo’n reactie dan niet veel logischer zijn?”

De patholoog die het lichaam van Annemiek onderzocht, concludeerde al dat ze geen covid had, dat er niets mis was met haar organen, en dat ze nog vrij was van kanker. Alleen de resultaten van de hersenscan moeten nog binnenkomen, en als die binnenkomen en er blijkt iets afwijkends te zijn, dan zou dat verder onderzocht moeten worden, iets wat ze zelf zouden moeten uitzoeken, zoals Jasper zegt. Hij suggereert dat het mogelijk is dat zijn moeder licht uitgedroogd was door de diarree en dat de vaccinatie een immuunrespons heeft opgewekt die haar ‘het verkeerde zetje’ heeft gegeven.

  "Als een brandwondenslachtoffer": Huidziekten na vaccinatie zijn een marteling voor de getroffenen

Op basis van hun ervaring met zorgverleners die in dergelijke gevallen niet bereid zijn te helpen bij het vinden van een mogelijke oorzaak, vragen Jasper en Femke zich af of veel mensen dergelijke gebeurtenissen wel melden, “vooral als artsen je ontmoedigen”. Zij vragen zich af of de 381 gemelde sterfgevallen wel overeenkomen met de werkelijkheid.

Zij zijn van mening dat de dood van hun moeder voorkomen had kunnen worden. Bijvoorbeeld door te wachten met vaccineren als de diarree voorbij is. De oncoloog heeft geen advies gegeven over de beslissing om hun moeder te laten vaccineren, iets wat volgens de broers en zussen op zijn minst standaard zou moeten gebeuren.

De gebeurtenissen rond de dood van hun moeder doen twijfels rijzen over de coronavaccinatie. Jasper zegt: “Het is niet omdat we tegen vaccinatie zijn, maar omdat we willen weten wat er gebeurd is, en omdat we vinden dat er beter met dit soort signalen moet worden omgegaan.” Zijn zus merkt dat als ze dit verhaal vertellen, ze meteen in het ‘anti-coronakamp ‘ worden gezet en daar spanning van voelen. Ze benadrukken dat ze geen ontkenners zijn, en voegen eraan toe “maar we zijn ook geen volgzame schapen”.

De boodschap die ze aan de autoriteiten willen overbrengen is: “Neem ons verhaal serieus, scheep ons niet zomaar af. Ik vind dat je die verantwoordelijkheid als medische wereld en als overheid hebt’’, zegt Jasper.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verlamming, stuiptrekkingen, dood: zo gevaarlijk kan het COVID-19 ‘vaccin’ voor kinderen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

  Een baby van 10 maanden kan VIER Covid-prikken krijgen voor "de beste bescherming"
Vorig artikelDe moordenaar in de bloedbaan: het spike-eiwit
Volgend artikelDe gewone verkoudheid kan mensen beschermen tegen het COVID-19 virus, blijkt uit Yale studie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Rechtvaardigheid, gerechtigheid of fatsoen verwachten van een systeem waar geld en politieke dogma’s de leidraad zijn getuigt van een onbegrensde goedgelovigheid.
  Het is een beetje de politie vertrouwen om een intern onderzoek te doen naar het gebruik van
  GHB en varianten bij verhoren en dan ook de slachtoffers en daders eerlijk te behandelen.

  Gerechtigheid komt enkel voort uit eigen hand, en goedkeuring moet men enkel zoeken in de eigen moraal.

  Het verhaal van de moeder die door de injectie is overleden is een fopspeen, gebracht door de media die pro vaccinatie zijn en alles niet in hun denkbeelden tot vijand hebben gebombardeerd. De oorzaak plaatsen bij de inspuiting is tegen hun handelswijze…..de media die dit verhaal brengen hebben de term wappies eigenlijk gecreëerd…..lopen voorop met het tot gekken verklaren van hen die niet willen worden ingespoten…..en die brengen nu dit???
  Met die wetenschap lees ik dit verhaal en ik verwacht een opvolgend verhaal waarbij er toch een andere oorzaak is gevonden en de injecties nogmaals als veilig worden verkocht…

  De pers is een leugenmachine.

  • ik vrees dat het zo is.

   Heel spijtig wel voor die twee kinderen dat ze probeerden achter de waarheid te komen, maar veel verzet kregen. Het pro verhaal zal vast snel komen.

   (Opvallend dat er toch wel wat incidenten in NL naar buiten komen gesijpeld nu.)

 2. Goede morgen.
  Ik werk in de zorg en de volgzame collega,s de schapen hebben zich op een paar na allemaal laten vaccineren. Waarvan er nu een paar die wakker zijn geworden spijt van hebben.
  Ik zelf al zullen ze met de tijd mij sociaal/maatschappelijk gaan uitsluiten. Dan nog gaat die spuit met dat gif er niet in.
  Ze kunnen die gifspuit daar duwen waar de zon nooit schijnt.
  Het valt mij wel op dat alle gevaccineerde op mijn werk meerdere en langdurige klachten er aan hebben over gehouden.
  Zoals hoofdpijn, buikpijn en vooral zware spier pijn.
  Dit houd de meanstream media uit het nieuws.
  Ik kijk al meer dan twee jaar geen tv meer. Alleen extreem linkse hufters en oude mensen kijken hier nog naar en deze groep wordt met de dag kleiner.
  Ik houd het hier even bij.

  Mvg. Johan.

 3. Goedemorgen Johan, bedankt voor de info. Als je nog meer detail kan geven over de klachten, en hoe lang ze al aanhouden, en bij hoevelen, en zo, dan krijgen we een goed beeld van wat de nare bijwerkingen zijn. Wat je schrijft klinkt als bijwerkingen die nog makkelijk weg-verklaard kunnen worden door de heersers, dus hoe meer detail je kan leveren, hoe beter. (en laat je svp ook niet inspuiten waar de zon niet schijnt, 😉 want dat gif trekt rond hoor.)

 4. Johan, bedankt voor de info, direct vanuit de zorg.
  Velen gaan er spijt van krijgen maar helaas voor hun is dat te laat.
  Hoe naief kan men nu nog zijn om zo,n gifspuit te nemen en je leven te verwoesten.
  De jeugd is nu aan de beurt om zich dood te laten spuiten,vanaf jaargang 1999 zullen er velen zich vrijwillig laten euthaniseren….wat een wereld.
  Vanuit Italie en Belgie klinken nu ook verontrustte burgers en worden er rechtzaken aangespannen tegen de moordenaars.
  Nederland blijft weer eens achter….schaapjesvolk.

 5. Ze zijn de boel alvast weer het opjutten.
  En jullie dachten dat de 26ste alle maatregelingen waren afgeschaft.
  Ja, tijdelijk. Ratten zijn het.

  Het kabinet laat weten dat er serieus rekening wordt gehouden met een “vierde golf” in het najaar. Van corona, dus. Armand Girbes, hoogleraar intensivecaregeneeskunde en klinisch farmacoloog aan de Vrije Universiteit Amsterdam, wil daarom weten: als jullie daar nu al rekening mee houden, schalen jullie dan ook de ic’s op? En hoe zit het met een mogelijke nieuwe, derde dosis van het vaccin? Met andere woorden, wordt er al gepland, of laat het kabinet dit ook weer op zich af komen waardoor alles straks weer op slot “moet”?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/kabinet-nieuwe-golf-in-najaar-reeel-scenario-armand-girbes-wil-daarom-weten-liggen-er-ic-plannen-klaar/

  • De demagogie wordt nu zo vet ingesmeerd op het hongerige publiek, dat zelfs het stomste stuk rundvee het op zijn twee vingers zou moeten kunnen uitrekenen hoe laat het is met die corona golven, en dat de huidige “normaliteit” maar tijdelijk was. Want “ze komen weer terug van vakantie uit Portugal” (iaw de corona begint weer). En vandaag las ik dat de “wetenschap” het er nu over “eens” is dat het “virus” niet “uit een lab komt” maar “natuurlijk” is. Dat is dan weer een mooi excuus voor de despoten om met nog zwaarder geschut op pad te gaan. Onze Lieve Bill himself heeft ook al voorspeld als geen ander dat kan dat de komende herfst een nog ergere pandemie gaat brengen. Oh wel tien keer zo erg! Inspuiten mensen!!

   Dus straks komt de zwaargeladen spuitbus je straat in; het doet me denken aan hoe de Icecream bus in de VS met zijn vreselijke jingle door de straten trok om iedereen uit zijn huis te lokken om ijsjes te kopen. Nu komt de gifspuitbus met een vrolijk deuntje aangereden – Komt u maar een spuitje halen! En alle gekken komen er op afgestormd. Heeft u nog een extra spuitje voor me, de eerste deed het niet zo goed want ik heb nog geen bloedklonten meegemaakt, hij werkt vast net!

   Het hersenspoelen voor de zoveelste corona golf is dus al begonnen, en de inspuit-woede wakkert weer hard aan. Het script lag al lang klaar, domoren. Laat je dus niet kisten. Letterlijk niet.

 6. Als er echt een doorbraak komt, dat wij “wappies” onomstotelijk kunnen aantonen (ook mede door het winnen van de lopende processen van o.a. de duitse advocaat Feullmich) dat de Jonge en Rutte helemaal fout zaten, dan hoop ik 1 ding: zo snel mogelijk oppakken en zwaar berechten ! Ben d’r helemaal klaar mee met die kut Coronoooo, onze levens zijn inmiddels prive emotioneel verwoest! Wij waren meer dan 45 jaar gehuwd binnenkort weer een jubileum, maar door die Coronoooo is de hele relatie naar de kloten. We accepteren elkaar binnenshuis maar da’s ook alles ook.

  • Om dit te lezen, dat stoort me erg. Dat de kernen van de samenleving naar de verdommenis gaan, de echtparen en de families, dat is precies wat de klootzakken willen. Dat mensen 1 op 1 tegen elkaar in opstand komen in de verdeel en heers campagne. Ik vind het erg voor je, maar zo te lezen kun je in elk geval nog onder 1 dak zitten met elkaar. Ik wens je veel sterkte.

  • Bedankt voor het delen Jema. Dit kanaal was ik een soort van ‘kwijt’; destijds er meer van gezien, o.a. de Nederlandse bankier die een boekje open deed.

  • Beetje langdradig betoog… maar die opmerking over het virus is om 1:02, niet om 00:30. Maar ging niet over het covid virus, wel over HIV, measles, en andere virussen. Wel interessant, maar ik zie niet meteen wat het met covid te maken had?

 7. ‘Op mijn werk was een cliënt al 8 jaar lang vrij van aanvallen van epilepsie. Daarvoor had hij 3 keer per jaar een insult. Na de eerste vaccinatie ontwikkelde hij weer een insult en werd gediagnostiseerd met corona. Uiteindelijk is hij overleden aan een hersenbloeding, een uur nadat hij terugkwam uit het ziekenhuis. Er staat op de papieren: overleden aan corona. Dit klopt echter niet!

  ‘Kathinka’ ouderen psychiatrie

  Niet meer, werkzaam in de ouderenzorg
  In de eerste lockdown:
  Wat vond ik het lastig dat ik niet meer vanzelfsprekend en vanuit mijn hart kon werken. Schoonmaken met chloorwater 2x per etmaal. Familie op afstand houden. Steeds nieuwe regels lezen en zorgen dat je up to date bleef. Samen steeds alle moed verzamelen om het beste te maken van de situatie.
  Mijn werk vrat energie, bakken met energie.
  Regels opvolgen die m.i. onzinnig en schadelijk zijn. Ik was zo blij met het beetje ruimte in de zomer.
  Dit najaar ben ik finaal ontspoord.
  De stress, de angst cultuur, zinloosheid, de extra diensten, eenzaamheid…. leeg, afgebrand.
  Een suïcide poging was het resultaat.
  Ik sta nog steeds onder behandeling van de ggz. Niet is staat om te werken zoals we nu geacht worden te werken.
  En vraag me af…
  wie is er zieker…de wereld of ik?’

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/korte-verhalen-over-corona-regels-en-vaccinatie/

  ‘Ik werk als doktersassistente op de polikliniek chirurgie in een ziekenhuis. Tijdens de eerste lockdown in maart vorig jaar zijn alle poliklinische afspraken omgezet naar een telefonisch consult. Ook de controles van de brandwonden, gecompliceerde breuken en vaatwonden. Alle arts assistenten werden ingezet op de Intensive care en ook de chirurgen zelf bij toerbeurt. Wat wel doorging op de polikliniek waren de behandelingen van aambeien en de kleine verrichtingen (bijv ingegroeide teennagels, verwijderen van talgkliercystes en vetbultjes) dat helemaal niet levensbedreigend is als het uitgesteld wordt. Op het aambeien behandel spreekuur komen max 12 patiënten per middag. Achter elkaar. Vorig jaar maart wisten we niet met wat voor virus we te maken hadden en bij deze behandelingen staan we dicht op de patiënt. Wat ik wel weet is dat er heel veel geld verdient wordt met deze ingrepen.
  Nog steeds mogen er maar een beperkt aantal patiënten per spreekuur bij de chirurg komen, de rest moet telefonisch. Ook de uitslag na jaarlijkse mammografie wordt telefonisch gegeven waar voorheen altijd een lichamelijk onderzoek bij hoorde. Dat is lichamelijk onderzoek is nu 1 x per 2 jaar.
  De aambeien spreekuren en de kleine verrichtingen zijn echter altijd doorgegaan.’

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/afschalen-van-de-polikliniek-zorg/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in