Ook in het Verenigd Koninkrijk slaan vaccin-zeloten, die zich duidelijk niets gelegen laten liggen aan ethische bezwaren, de trom om kinderen vanaf 12 jaar te laten vaccineren. Hierover is een brede discussie ontstaan, waarbij steeds meer artsen hun stem laten horen. Als voorbeeld van een (kinder)arts die tegen kindervaccinatie is, hebben wij Dr Ros Jones gekozen, met wie Mark Dolan van Talk Radio gisteren een interview heeft gehad. De onderstaande sequentie komt uit dat interview, bericht sciencefiles.org.

Dr. Ros Jones stelt daarin niet alleen dat het immuunsysteem van kinderen veel beter is toegerust om SARS-CoV-2 aan te pakken dan welk vaccin dan ook ooit zou kunnen, en wijst er niet alleen op dat kinderen geen risico lopen om aan COVID-19 te sterven en dat het risico om het op te lopen minimaal is. Zij wijst er ook op dat de vaccins die een noodtoestemming hebben voor het vaccineren van kinderen de mRNA-vaccins zijn van Pfizer / Biontech en Moderna, een nieuwe technologie waarvoor er absoluut GEEN gegevens over de effecten op lange termijn bestaan.

Volwassenen, aldus Jones, kunnen het risico dat COVID-19 in deze situatie voor hen inhoudt afwegen tegen het risico van mogelijke gevolgen op lange termijn, en zelf beslissen dat zij bereid zijn een risico te nemen en zich te laten vaccineren. Kinderen kunnen dat niet. Daarom, aldus Jones, is het vaccineren van kinderen niet alleen in strijd met de Eed van Hippocrates, maar ook met het internationaal recht, omdat artsen alleen risicovolle behandelingen mogen uitvoeren als een patiënt de gevolgen van de behandeling kan inschatten en toestemming voor de behandeling heeft gegeven in het licht van een afweging van de daaraan verbonden risico’s en voordelen.

  Reiner Fuellmich update: We beginnen te winnen in de rechtbanken!

Kinderen zullen aan het COVID-19 vaccin sterven, zegt Ros Jones, kinderen die zonder vaccinatie niet zouden zijn gestorven. Vaccinatie, zo zegt zij, stelt kinderen bloot aan een risico dat zij zonder vaccinatie niet zouden lopen.

Wie wil er onder deze omstandigheden een beslissing nemen om kinderen te vaccineren?

Eens te meer rijst de vraag hoe het heeft kunnen gebeuren dat westerse samenlevingen in een collectieve staat van waanzin zijn beland waarin alle rede moet wijken en elke vorm van hysterie wordt doorleefd – ten overstaan van een virus dat al lang al het potentieel heeft verloren voor een pandemie.


Men kan zich niet aan de indruk onttrekken dat de hysterie die naadloos is overgegaan van de “mijn-God-ik-ga-sterven” naar de “als-ik-gevaccineerd-ben-dan-ben-ik-onsterfelijk”-hysterie het resultaat is van controle, controle die uitgaat van belanghebbende partijen die hopen zoveel mogelijk profijt te trekken uit de hysterie. Dat er controle wordt uitgeoefend blijkt ook uit een sequentie uit bovengenoemd interview, waarin Dr Ros Jones verslag doet van schoolmateriaal waarin op de ene bladzijde de voordelen van inenting tegen polio, tetanus of pokken aan de kinderen worden getoond, terwijl op de volgende bladzijde wordt gepleit voor inenting tegen COVID-19.

Dit is kindermishandeling en goedkope propaganda in één, omdat de propaganda gebruikt wordt om kinderen, die nog niet in staat zijn hun eigen oordeel te vellen, eerst bang te maken met beelden van polio en pokken, om hen vervolgens “klaarblijkelijk ” met de zegening van het COVID-19 vaccin te redden.

Wie dit doet heeft geen morele bevoegdheid meer in zijn lijf en verdient eigenlijk alleen nog maar vreselijke minachting.

  Australië biedt nu tot 600.000 dollar schadevergoeding aan voor Aussies die ernstig gewond zijn geraakt door Covid-19 vaccins

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaalVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDNA als data opslag: nieuwe Microsoft-technologie maakt deel uit van COVID-19 vaccins
Volgend artikelAgenda 2030: Het 17-punten programma voor totale wereldheerschappij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het valt mij op dat als ik in een willekeurig onbevangen gesprek ben met mensen en zodoende normaal bij elkaar staan en die dan uiteindelijk vragen ‘ je bent toch ook al gevaccineerd?’ Mijn antwoord is dan , nee hoezo ? De reactie is dan als eigenlijk altijd als volgt . Het hoofd draait weg , ze nemen afstand en gaan met grote angstige ogen van achter de onmiddellijk opgezette mondluier verschrikt kijken en je ontwijken. Ze gaan als het ware om je heen dansen. De dans van de angst . Dat snap ik niet goed , ze zijn toch gevaccineerd ? Waarom dan toch die ( onbewuste ) angst voor iemand die niet gevaccineerd is ? Volgens mij hoor ik dan bang te zijn en zij niet . De media heeft de indoctrinatiewind er goed onder. Maar goed , liever een vrije geest dan een angstige geest moet je maar denken.

    • Mensen hebben gewoon hun verstand verloren. Hoe dat heeft kunnen gebeuren weet ik niet, ik denk dat de main stream media daar een grote rol in heeft gespeeld, misschien ook wel de opvoeding, school indoctrinatie etc. Ik ken bijna niemand die niet door die waanzin is getroffen, in mijn hele familie en kennisenkring totaal 4 (!) personen die immuun zijn voor de waanzin. Dat is maar ’n paar procent. Het is niet te bevatten en niet te begrijpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in