Een “deskundige” wiens werk op het gebied van cyberveiligheid door de NY Times en de Washington Post is geciteerd, verkondigde op Twitter dat ongevaccineerde mensen levensreddende ziekenhuisbehandelingen moeten worden ontzegd omdat zij “niet geschikt zijn voor het leven op aarde”, bericht Summit.news.

Chris Vickery, die zichzelf omschrijft als een “jager op datalekken”, schept ook op over hoe zijn “bevindingen hebben bijgedragen aan onderzoeken uitgevoerd door de FTC, FBI, SEC, Secret Service, HHS, SSCI en meer.”

Tijdens een losgeslagen tirade op Twitter beweerde Vickery dat er een tijdslimiet van 1 december moet komen voor mensen die weigeren het COVID-19-vaccin te nemen.

“Stel nu een datum vast. Na die datum, geen ziekenhuisdiensten
voor de vrijwillig ongevaccineerden,” brulde hij.

“Dan, na de gekozen datum, kan iedereen die ervoor kiest om
het covid-19 vaccin te weigeren zelf de gevolgen van die beslissing
dragen”, voegde Vickery eraan toe.

Nadat hij had beweerd dat er geen “legitieme” reden was voor wie dan ook om vaccinatie te weigeren, eindigde Vickery zijn tirade met een krankzinnige oproep aan deze mensen om “zich af te scheiden van de wereld van de overlevenden.”

“De menselijke samenleving is geen zelfmoord pact. Als je te dom
bent om het vaccin te krijgen, dan ben je niet geschikt om verder
te leven op aarde.”

  Vanwege zijn waarschuwing om "onze kinderen te beschermen," werd Dr. Malone verbannen op alle sociale media

“Dat is jouw keuze, maar de consequenties van het weigeren van
het vaccin is dat je een vaarwel zwaait en je afscheid moet nemen
van de overlevende wereld.”

Sommigen grapten dat dit weer een voorbeeld was van de bekende trend van blauwe vinkjes op Twitter die agressief hun deugdzaamheid tonen terwijl ze in feite oproepen tot massale genocide.

Anderen hebben Vickery rechtstreeks bekritiseerd voor zijn harteloze onmenselijkheid.

“Had je je als kind ooit kunnen voorstellen wat een vreselijk persoon je als volwassene zou zijn?” vroeg iemand.

“Tot zover dat gezondheidszorg een mensenrecht zou zijn”, grapte een ander.

Vickery schepte later op over het aantal mensen dat hij op Twitter had geblokkeerd in de nasleep van zijn opmerkingen.

Hoe dapper van hem.

Zoals al eerder gemeld, weigeren talrijke ziekenhuizen in Amerika reeds levensreddende orgaantransplantaties aan ongevaccineerde patiënten.

In het Verenigd Koninkrijk kunnen patiënten die als “racistisch”, “seksistisch” of “homofoob” worden beschouwd, op grond van de NHS-voorschriften ook een behandeling worden geweigerd.

Zoals hieronder in de video gedocumenteerd, wordt soortgelijke retoriek gespuwd door Keith Olbermann en anderen die de intentie hebben om de “Nieuwe Normaal” cultleden op te zwepen tot een uitzinnig, hysterisch haatfestijn tegen degenen die ervoor kiezen om de prik niet te nemen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De verantwoordelijkheid van doktoren: waarschuw het publiek wereldwijd voor ernstige staatscriminaliteit en het in de doofpot stoppen daarvanVolg Frontnieuws op Telegram

  Onderzoek vindt tot nu toe 278% toename van het aantal sterfgevallen door hartaanvallen onder voetballers in 2021
Vorig artikelCovid totalitarisme: De vergoddelijking van dwaling
Volgend artikelDe mensen zijn zich niet bewust van de oorlog die tegen hen wordt gevoerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Dezelfde grappen hebben ze toen ook proberen uit te halen met het roken. Is toen ook niet gelukt. Menen die denken dat het nu wel moet gaan lukken moeten zelf uit de samenleving genomen worden want zij zijn een gevaar voor de mensheid.

 2. ik denk dat ze er genoeg meerkrijgen om dit door te duwen. Helaas is het ver zwemmen. Maar wioe weet, hopen mag…

  Hier ten lande….zodra er zoiets de kop opsteekt naam en adres op het interent gooien, met foto zou handig zijn….als we dan toch vogelvrij worden verklaard…

  • Hier ten lande….zodra er zoiets de kop opsteekt naam en adres op het interent gooien, met foto zou handig zijn….als we dan toch vogelvrij worden verklaard….
   Goed verwoord !!!!!!
   Zijn hersenen zijn al flink aan getast!!

   • Ik voel me ernstig bedreigd en niet beschermd, vandaar mijn wens te weten wie mijn vijanden zijn en waar hun huis woont….ik denk dat ik dat recht heb.

    Mocht ik met die informatie zaken doen die strafbaar zijn is dat mijn verantwoordelijkheid, maar ik neem ten minste dan verantwoordelijkheid.

    De anonieme beveiligde positie van politici maakt dat ze als onmensen kunnen bepalen, en verantwoording afleggen via de stembus is een achterrhaald sprookje. Verantwoording nemen is niet van baan veranderen maar bloeden voor je opzettelijke fouten/ misdrijven tegen je medeburgers.

    In het kader van gelijkheid zou openheid over waar de desbetreffende schoft woont gemeengoed moeten zijn. Wel vreten van onze centen maar niet aanspreekbaar zijn.

    Yes, namen en adressen en een plaatje. OPENHEID !

    VERANTWOORDELIJKHEID !

 3. Lijkt mij, dat, wanneer je op de IC dreigt te komen DOOR VACCINATIESCHADE je ook het recht moet ontzegd worden. Je hebt er immers zelf voor gekozen!!

  • Wat is vaccinatieschade ?

   Mijn ervaring is: VACCINATIESCHADE ONTSTAAT NADAT JE GEVACCINEERD BENT.

   Ieder vaccin veroorzaakt vaccinatieschade!
   {Aluminium,formaline,kwik,etc.}

 4. Wat een haat zeg heeft deze man. Hoe ziek ben je dan als je zoveel haat hebt naar mensne die zich niet laten prikken om wat voor reden dan ook. Denk dat hij rijp is om opgenomen te worden. Maar het is denk ik ook tijd om als mens een paralelle sameleving te maken er staan al een paar ziekenhuizen leeg in NL tijd om daar ons energie in te zetten om die weer draaiende te maken met artsen die nog wel over een hart beschikken. Hier in Frankrijk ben ik ook niet meer welkom tenzij ik een vaccin neem of een PCR test. Voor mij geen van beide en ook mogen we niet op bezoek komen naar onze naasten. Zo werken de sadisten dus tegenwoordig en dat moeten we normaal vinden die nieuwe normaal.

  • Ik denk dat de haat komt van de enorme angst waar deze mensen in zitten. Deze mensen zien een verschrikkelijke pandemie met ontelbare doden en ziekenhuisopnames. Ik heb heel dichtbij een persoon die enkel kranten leest en tv kijkt. Wat hij daar leest en ziet is zijn waarheid, dus iedereen die niet meedoet is een gevaar voor de samenleving. Zo zien deze mensen het echt! Ze zijn totaal gehersenspoeld en zijn helemaal overtuigd van hun gelijk. Ze leven in een droomwereld/ nachtmerrie en daar krijg je ze niet zomaar meer uit.

 5. Eh, ik wil niet eens geholpen worden in het ziekenhuis; daar krijg je remdesivir als ongevaccineerde. Dan kun je beter vragen aan iemand om je door het hoofd te schieten, dat is sneller en humaner.

  Wel ironisch dat hij zegt dat je zonder shot niet geschikt bent voor het leven op aarde. Hm, laten we dat eens bekijken. Iemand met een immuunsysteem lijkt me juist uiterst geschikt voor het leven op aarde, in tegenstelling tot iemand wiens immuunsysteem 6 maanden na de shot helemaal weg is.

  Maar doe wat je niet laten kunt. De slimste medici zijn inmiddels ontslagen dus ik heb geen vertrouwen in het overgebleven personeel.

 6. Chris Vickery
  @VickerySec Wie is deze idioot, op TWITTER kan / mag je niet reageren , alleen de voor hem uitgekozenen, bepaal zelf wat ik doe, ben @@@ geen 70 en 18dagen geworden om GIF in mij te spuiten, word niet ziek, zal zeker geen aanspraak doen op ZH, neem dagelijks mijn vieze mientjes in C, B, D, ZINK , etc al járen neem ik dat in , meerdere zelfs , nooit ziek , maar volgt men , de plannen, suc6 , maar ik BEDANK.

 7. In Rwanda vorige eeuw deed een radio DJ het zelfde ,haatzaaien,resultaat 500000 mensen werden in stukken gehakt .Het was live op TV te volgen!Dit onmenselijke soort is overal te vinden waarschijnlijk ook hier in Holland..wees op uw hoede!

  • Meer dan waarschijnlijk. Ik kan er alleen al in mijn straat en wijk een aantal aanwijzen die ik als dit soort onmenselijke soort durf te bestempelen. Ze zijn zogenaamd ‘empathisch’ en ‘vriendelijk’, maar ondertussen hebben ze het zwaar achter de ellebogen. Het is het type dat slechts de reguliere media wenst te volgen en andere geluiden buiten beschouwing laten. Met zulke ‘mensen’ ga ik niet eens meer in gesprek en vertrouwen doe ik ze zeker niet.

   • Ja, hier ook een paar buren die vonden dat ik me moest inspuiten met dat gmo-goedje.Die staan straks vooraan om de boel op te hitsen als de vaxxers gaan omvallen en wij daar de schuld van krijgen!Maar ik heb me daar op voorbereid,alleen weten zij dat niet!

 8. De verboden vraag – oktober 17, 2021 – Nederland

  ‘Vandaag zou ik mijn arbeidsvoorwaarden gesprek hebben bij een huisartsen praktijk als POH-S. Twee weken geleden had ik mijn sollicitatie gesprek als POH – S wat een prettig gesprek was en waar we elkaars verhaal konden horen, wensen en verlangens konden worden uitgesproken. We hadden al wel wat verschillende ideeën over het Corona beleid maar dat geeft toch niet want we kunnen er toch over praten?

  In mijn vak staat leefstijl centraal maar ook hoe ga ik als patiënt om met ziekte en gezondheid. Wat vindt de patiënt belangrijk en waar kan ik als zorgverlener bij aansluiten of steunen vanuit professioneel oogpunt. Daarbij heb ik als verpleegkundige geleerd dat je somatisch, psychisch en maatschappelijk niet los van elkaar kan zien.
  In het gesprek kwam het onderwerp vaccinatie naar voren waarbij mij de vraag gesteld werd of ik gevaccineerd was. In mijn reactie geef ik terug dat zij dat helemaal niet mogen vragen maar dat ik daar wel antwoord op wilde geven omdat ik in een praktijk wil werken waar respectvol met elkaar wordt omgegaan maar ook daar waar je je principes kan benoemen. Ik heb verteld dat ik niet gevaccineerd ben en ook hoe ik het zie. Vaccineren doe je voor jezelf en niet voor een ander. Het was een goed gesprek en er werd meteen verteld dat ik was aangenomen.
  Ik heb nog even bedenktijd gevraagd en heb later besloten de baan te accepteren. In het arbeidsvoorwaarde gesprek waarin het in principe nog over mijn uren zou gaan, wordt mij meteen aan het begin van het gesprek verzocht om nog eens na te denken over mijn principe of ik toch gevaccineerd wil worden. Mijn antwoord is nee en daar hoef ik niet over na te denken want dat is mijn principe en overtuiging. Met dat gegeven wordt mij verteld dat ze dan niet met mij verder willen. We hebben duidelijk een andere overtuiging en die gaan niet samen.

  Dit is nu hoe de werkelijkheid is. In het begin heb ik nog getwijfeld of ik het moest doen omdat mij aanpassen aan anderen mij met de pap lepel is ingegoten. Ik voel mij nu opgelucht omdat ik eerlijk ben gebleven aan mijzelf ook al resulteert dat erin dat ik per 1 januari 2022 werkeloos ben.’

  Carina, POH (praktijkondersteuner huisarts)

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/de-verboden-vraag/

 9. Carina kan spoedig weer aan de bak. Even wachten tot al die duffe gevaxte numbnuts omgevallen zijn of thuis ziek in bed liggen en dan zal er een ongelooflijk tekort aan artsen en welke beroepsgroep dan ook zijn.

  • Nochtans zijn er huisartsen die zich die verplichting niet hebben laten opleggen. Dezen hebben zich verenigd ondertussen. Het hadden de huisartsen en artsen moeten zijn die als eerste hun ruggen recht hadden moeten houden. Met de opleiding welke ze hebben gehad, had het voor hen peanuts moeten zijn om zelfstandig onderzoek te doen naar de feiten. De artsen die aangaande dat in gebreke zijn gebleken, hebben aangetoond niet autonoom te zijn en slechts puppets van de pharmaceutische maffia genoegen nemend met het voorschrijven van medicatie en nog meer medicatie en gecontracteerde chemicaliën in plaats zich in te zetten om de bevolking te ondersteunen gezonder te worden. Zie hier de definitie van een arts/huisarts en waar de uitzondering de regel bevestigt.

   https://zorgmedewerkersverenigd.nl/de-verboden-vraag/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in