In 2008 schreef Dr. Antony Fauci samen met twee collega’s een artikel waarin hij uitlegt dat de griep niet de belangrijkste doodsoorzaak was tijdens de grieppandemie van 1918. Deze video laat zien wat hij schreef, en dat de oorzaak van een toename van infecties onder mondkapjesdragers vandaag de dag overeenkomt met wat Fauci beweerde de echte moordenaar te zijn in 1918.

Foto: werknemers van autofabriek in Michigan droegen in 1918 mondkapjes in een poging zich te beschermen tegen de Spaanse griep © The Flint Journal (Public Domain)

Zijn de artsen getuige van de eerste tekenen van de volgende ronde van sterfgevallen als gevolg van infecties? Zo ja, zijn deze sterfgevallen dan niet te wijten aan Covid-19 / SARS-COV-2, maar aan mensen die handelen op basis van het advies van onder meer Dr. Fauci? Vergeet niet dat het dragen van mondkapjes in de meeste landen nog steeds een ‘richtlijn’ is en dat richtlijnen kunnen worden genegeerd. Vooral wanneer wat bedoeld is om je te beschermen, kan leiden tot infecties die je doden.

Zullen ze door mondkapjes veroorzaakte infecties en sterfgevallen bestempelen als SARS-COV-2 / Covid 19, of Covid 21 – wat ertoe zal leiden dat regeringen meer lockdowns zullen afdwingen en zullen proberen om vaccinaties verplicht te stellen?

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

  Duitse parlementsleden die voor aanscherping infectiebeschermingswet hebben gestemd staan op een dodenlijst
Vorig artikelBrits gezondheidszorgstelsel jaagt kinderen schrik aan door het tonen van de Kerstman die doodgaat aan Covid
Volgend artikelVS Hooggerechtshof verwerpt de rechtszaak van Texas tegen Pennsylvania, Georgia, Michigan en Wisconsin: gaat de VS zich in 2 staten delen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Kabinet negeert keihard bewijs dat mondkapjes zinloos zijn! – 09/12/2020

  ‘Het kabinet negeert keihard bewijs uit een grootschalig Deens onderzoek van 18 november jl, waaruit blijkt dat zelfs ‘medische’ mondkapjes de virusverspreiding niet stopt. Waarom koos het kabinet dan toch voor een mondkapjesplicht? Die vraag stelde programmamaker Flavio Pasquino aan immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters.

  Carla Peeters publiceerde sinds juni 2020 maar liefst 13 maal een wetenschappelijk artikel in HP de Tijd en verscheen ook in dagblad Trouw en het Brabants Dagblad maar het mocht niet baten. Immers, 1 december jl. ging de mondkapjesplicht van kracht in publieke binnenruimtes en dat baart Immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters grote zorgen. “Het is bewezen ineffectief tegen de verspreiding van het virus maar is niet zonder risico’s voor de volksgezondheid”, betoogt de oud medewerker van het RIVM in een diepgaand interview met Flavio Pasquino. Zo legt ze uit dat bacteriële infecties en schimmels zullen toenemen in de koude en vochtige maanden en die hopen zich op in de – veelal verkeerd gebruikte – mondkapjes door burgers. In de uitzending toont Pasquino oa. een reportage van RTL Nieuws uit juni jl. waarin goed wordt uitgelegd dat feitelijk enkel de medische mondkapjes nut zouden “kunnen” hebben, mits goed gebruikt. Echter, dit is onbetaalbaar, onvoldoende leverbaar en praktisch onmogelijk uit te voeren, zelfs door een arts.

  BEWEZEN INEFFECTIEF

  18 november jl. publiceerde Deense wetenschappers een gerandomiseerde en gecontroleerde studie onder 6000 personen met medische mondmaskers, waaruit bleek dat het virus niet of nauwelijks kon worden tegen gehouden. Let wel, dit onderzoek werd gedaan met “medische mondmaskers“ en de mondmaskerplicht geldt nu voor “niet-medische mondmaskers” die nog veel minder effectief zijn in het mogelijk tegenhouden van virussen etc.’

  Diverse links onder de video.

  https://www.youtube.com/watch?v=jJr6-qzE920

 2. ‘Chirurg Jim Meehan – de arts in de video bij dit Frontnieuws artikel – bestrijdt het idee dat stoffen of chirurgische maskers enige bescherming tegen het coronavirus zouden kunnen bieden. Ze worden om andere reden gebruikt in de operatiekamer, waarbij men strikte gebruiksregels hanteert. Verkeerd gebruik kan zelfs de kans op besmetting of overdracht van ziekten vergroten.’

  Door: Jim Meehan, MD

  ‘Ik ben een chirurg die meer dan 10.000 chirurgische ingrepen heeft uitgevoerd met een chirurgisch masker op.’

  Artikel:
  https://ademvrij.nu/als-maskers-niet-werken-waarom-dragen-chirurgen-ze-dan

  https://www.frontnieuws.com/hygienische-productie-van-mondkapjes-opdat-we-allemaal-gezond-en-corona-vrij-blijven/

 3. Doodmoe word ik van al die corona paniek gasten.
  Sta ik buiten bij de winkel even mijn neus te snuiten, het is ook nogal lekker fris weer.
  Meteen 5 koppies draaien mijn richting uit om te kijken wie dat was.
  Ik zeg nog, o jee er snuit iemand ze neus, paniek paniek, bel de dokter, snel, corona in de lucht.
  En snel draaien ze hun koppie weer terug. Het zit er goed in de angst.

 4. Waarom mondkapjes dragen? Er is een wet die gezichtsbedekking, boerka’s, bivakmutsen, zenz. Maar een mondkapje is toch ook gezichts bedekking, misschien iets voor een jurist om dit eens uit te zoeken!

 5. Hier in Fr. is het belang van de muilkorf situationeel.
  Bij het Postkantoor hangt nu een sticker met het dringende verzoek om voor hun veiligheidscamera’s de muilkorf heel kort even af te doen.
  Gelukkig werken mijn hersenen door zuurstofgebrek (oorzaak verplichte ongezonde smoelenlap situationeel niet en kan ik dat Frans niet begrijpen…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in