Sinds het begin van de COVID-19 vaccins is er tussen 2021 en 2022 een ongekende stijging van het aantal sterfgevallen onder jongeren aan snel uitzaaiende en terminale kankers, volgens gegevens van het Britse Office for National Statistics. Hoewel we zouden verwachten dat de Britse regering en hun “gezondheidsdeskundigen”, die zich in 2020 zo’n zorgen maakten over onze gezondheid, een dringend onderzoek zouden hebben ingesteld naar de schokkende gegevens, is dit helaas niet het geval, ze zijn voorspelbaar stil gebleven, schrijft Patricia Harrity.

Een analyse van deze gegevens is echter uitgevoerd door voormalig BlackRock portefeuillemanager en data-analist Ed Dowd en samengebracht door Carlos Alegria, een van Dowd’s partners, in zijn Humanity Projects. Hun onderzoek naar oversterfte in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten met behulp van gegevens van de overheid en de verzekeringssector heeft aangetoond dat er “2 tot 3 keer zoveel kanker voorkomt als normaal”, aldus Dowd.

Mike Capuzzo directeur van de Defender, die Ed Dowd over dit onderwerp heeft geïnterviewd, schrijft:

Nieuw rapport: Jonge mensen sterven aan kanker in ‘explosief’ tempo, tonen Britse overheidsgegevens aan

Volgens een nieuw rapport van gegevensanalist Edward Dowd toont een analyse van overheidsgegevens uit het Verenigd Koninkrijk een ongekende toename van sterfgevallen door kanker onder 15- tot 44-jarigen na de uitrol van de COVID-19 vaccins. Het rapport heeft opnieuw opgeroepen tot verder onderzoek.

Tieners en jongeren van 20, 30 en 40 jaar in het Verenigd Koninkrijk sterven aan snel uitzaaiende en terminale kankers in een ongekend tempo sinds de massale COVID-19 vaccinatie begon, volgens een nieuwe analyse van Edward Dowd.

Het 45 pagina’s tellende rapport van Dowd, een voormalig hedgefondsmanager op Wall Street en auteur van “‘Cause Unknown’: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022”, heeft sommige oncologen gealarmeerd die het als een scherpe omkering van tientallen jaren aan sterftecijfers karakteriseerden.

Dowd baseerde zijn analyse op direct beschikbare overheidsstatistieken van het Britse Office for National Statistics.

In een interview met The Defender zei Dowd dat hij en zijn onderzoekspartners, waaronder een handvol wetenschappers van hoog niveau, data-analisten en financiële experts, alle International Classification of Diseases, 10th Revision (ICD-10) codes voor doodsoorzaken in het Verenigd Koninkrijk in de onderzoeksperiode van 2010-2022 onderzochten om trends in kwaadaardige gezwellen (C00 tot C99 codes) te onderzoeken.

ICD-10-codes zijn de internationale classificatie van diagnoses, symptomen en procedures voor de verwerking van schadeclaims, vastgesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Een malignant neoplasm is een kankergezwel.

Dowd zei dat zijn onderzoeksteam een opvallend patroon opmerkte: Terwijl bijna alle sterfgevallen onder ouderen in 2021 en 2022 in Wales en Engeland waren gecodeerd, was 8% van de sterfgevallen onder 15- tot 44-jarigen in 2021, en 30% van de sterfgevallen in die leeftijdsgroep in 2022, nog niet gecodeerd.

“Als je in een ziekenhuis overlijdt, laat je een spoor van leven en dood achter met aanwijzingen over wat tot het overlijden heeft geleid,” zei hij. “Wanneer een jong persoon sterft achter het stuur van een auto, lopend over straat of in zijn slaap, is er een onderzoek” dat tijd kost om de doodsoorzaak vast te stellen.

Dowd zei dat de ontbrekende codes “een indicatie zijn van het probleem” van te veel sterfgevallen onder jongeren.

Maar zelfs met het voorbehoud van ontbrekende codes, zei hij, onthulden de resterende 92% van de gecodeerde sterfgevallen in 2021 en 70% van de gecodeerde sterfgevallen in 2022 “een sterk signaal van sterfgevallen door kanker bij jongeren. We laten een grote toename zien in sterfte als gevolg van kwaadaardige gezwellen die begon in 2021 en aanzienlijk versnelde in 2022.

  Propaganda, Corporatisme, en de Verborgen Wereldwijde Staatsgreep

“De toename van oversterfte in 2022 is zeer statistisch significant (extreme gebeurtenis),” schreef Dowd in zijn rapport. “De resultaten geven aan dat vanaf eind 2021 een nieuw fenomeen dat leidt tot meer sterfgevallen door maligne neoplasma’s aanwezig lijkt te zijn bij personen in de leeftijd van 15 tot 44 jaar in het Verenigd Koninkrijk.”

De resultaten van de studie in het percentage sterfgevallen door kanker boven de historische norm in 2022 voor de leeftijden 15-44 in het VK omvatten:

 • Een stijging van 28% in fatale borstkanker bij vrouwen.
 • Een toename van 80% van sterfgevallen door alvleesklierkanker bij vrouwen en een toename van 60% bij mannen.
 • Een stijging van 55% van het aantal sterfgevallen door darmkanker bij mannen en een stijging van 41% bij vrouwen.
 • Een toename van 120% dodelijke melanomen bij mannen en een toename van 35% bij vrouwen.
 • Een toename van 35% van het aantal sterfgevallen door hersenkanker bij mannen en een toename van 12% bij vrouwen.
 • Een toename van 60% in sterfte door kanker onder mannen bij kankers “zonder specificatie van de plaats” en een toename van 55% onder vrouwen.

“Toenemend klinisch bewijs” leidde tot studie

Dowd produceerde zijn rapport, samengesteld door Carlos Alegria, een van Dowd’s partners, in zijn Humanity Projects onderzoek naar oversterfte in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten met behulp van gegevens van de overheid en de verzekeringssector.

Hij zei dat hij zijn pro bono gegevensgedreven project startte om het overheidsbeleid te helpen sturen toen hij zag hoe het COVID-19 pandemiebeleid het vertrouwen van de samenleving in institutionele experts vernietigde.

Toen hij zag hoe nationale en staatsregulerende instanties en bedrijfsmedia in de greep kwamen van Big Pharma en andere mondiale belangen, realiseerde hij zich: “We hebben onafhankelijke agenten nodig om op te treden als poortwachters van het publieke belang.”

“Wij zijn van plan om zulke agenten te zijn en om onderzoek van hoge kwaliteit te leveren aan andere individuen en instellingen die soortgelijke resultaten nastreven,” schreef hij.

Het nieuwe rapport is zijn derde in het Britse Cause of Death Project, dat eerder “UK – Death and Disability Trends for Cardiovascular Diseases, Ages 15-44,” en “UK – Death Trends for the Cardiovascular System, Ages 15-44, Analysis of Individual Causes.”  onderzocht.

Het toenemende klinische bewijs dat een verband legt tussen toenemende kanker bij jonge mensen en de COVID-19 vaccins leidde Dowd tot zijn nieuwste studie, zei hij.

“We richten ons onderzoek op jongere individuen, in de leeftijd van 15-44 jaar, omdat dit momenteel een onderwerp van bijzonder belang is vanwege de toename van anekdotisch bewijs van veel onverklaarbare agressieve en ongebruikelijke kankers (zoals turbokanker … ) die voorkomen in de bevolking, vooral bij jongere individuen,” schreef hij in de studie.

“De focus van deze studie is niet om individuele claims en anekdotes te onderzoeken, maar om een statistische analyse op populatieniveau te maken en te verduidelijken of het anekdotische bewijs abnormaal is of niet.”

Dowd zei dat hij hoopt dat “de verbanden die we in onze analyse blootleggen” “een basis zijn voor een realiteitscheck voor gezondheidswerkers om onderliggende trends in de gezondheid van individuen te begrijpen.”

De methode van Dowd bestond uit het analyseren van het aantal sterfgevallen dat tussen 2010 en 2022 in Engeland en Wales werd toegeschreven aan kanker in de gegevens van het Britse Office for National Statistics.

  Tegen het einde van de maand wil de WHO een Orwelliaans pandemieverdrag aannemen om wereldwijd algoritmische bewakings- en controlesystemen te implementeren

Hij vergeleek overtollige sterftecijfers, het verschil tussen waargenomen sterfgevallen en de basislijn voor verwachte sterfgevallen, voor en na de COVID-19 pandemie.

Hij stelde een basislijn vast van normale sterftecijfers door kanker van 2010-2020 die opmerkelijk consistent was met weinig afwijkingen, zei hij – totdat de sterftecijfers door kanker eind 2021 aanzienlijk stegen in het V.K. na de uitrol van het vaccin.

De belangrijkste bevindingen uit het rapport zijn

 • Borstkanker domineert bij vrouwen. De meest voorkomende oorzaak van dodelijke kanker bij vrouwen in de leeftijd van 15-44 jaar is borstkanker, goed voor ongeveer 25% van het totale sterftecijfer veroorzaakt door kwaadaardige tumoren bij vrouwen in 2022. De volgende gevaarlijkste kankersoorten voor vrouwen, gebaseerd op het sterftecijfer, zijn darmkanker en baarmoederhalskanker.
 • Terwijl het aantal sterfgevallen door kanker onder zowel jonge mannen als jonge vrouwen in 2022 dramatisch steeg, zagen jonge mannen een onevenredig grotere stijging in sterfgevallen door kanker, maar zonder een dominante vorm van kanker die vergelijkbaar is met borstkanker bij vrouwen. Hersenkanker, darmkanker en maagkanker zijn verantwoordelijk voor 30,9% van de stijging in dodelijke kanker bij mannen in 2022.
 • Kankers “zonder specificatie van plaats”, die wijzen op snelle uitzaaiing naar andere organen en gewoonlijk “turbokankers” worden genoemd, “explodeerden” in 2022, zei Dowd. “Deze kankers zagen een zeer grote stijging bij zowel vrouwen (in 2021 en 2022) als mannen (in 2022) en waren waarschijnlijk al uitgezaaid zodra ze werden geïdentificeerd. Aangezien de individuen verwijzen naar jongere individuen die geen vroegtijdige screening nodig hebben, waren deze kankers waarschijnlijk snel gegroeid.”
 • Bij mannen steeg het sterftecijfer door huidkanker met 118% in 2022. “Ook al vormen deze kankers geen groot deel van alle kankers,” zei Dowd.
 • Kankers van het spijsverteringskanaal “zagen explosieve veranderingen in 2021 en 2022 ten opzichte van de trend 2010-2019,” schreef Dowd. “Van bijzonder belang zijn kankers van de dikke darm (internationaal gecodeerd als C18), maag (C16) en slokdarm (C15). “Deze kankers die gerelateerd zijn aan het spijsverteringskanaal lijken aanzienlijk in belang te zijn gestegen en we zien ook dat ze mannen op een onevenredige manier lijken te treffen.”
 • Alvleesklierkanker “zag een zeer grote stijging bij zowel vrouwen (in 2022) als mannen (in zowel 2021 als 2022). Waarom deze kankers zo dramatisch stegen en waarom ze eerst bij mannen toenamen en daarna bij vrouwen, is een van de vragen die volgens ons onderzoek verdient.”

Dowd benadrukte dat zijn onderzoek “een eerste poging was om enkele patronen naar voren te brengen die worden waargenomen in trends” in kanker na 2020.

“We hopen dat artsen en gespecialiseerde onderzoekers verder onderzoek doen op basis van deze (en andere) inzichten die onze gegevensanalyse oplevert,” schreef hij.

Verband tussen COVID-injecties en toename in kanker ‘het bekijken waard’

Dr. Chris Flowers, een academisch arts, radioloog en borstkankerspecialist in Engeland die uit zijn pensioen kwam om de vrijwillige wetenschappelijke leider te zijn van het War Room/DailyClout Pfizer Documenten Analyse Project, vertelde The Defender dat de gegevens uit het Verenigd Koninkrijk “zeer, zeer, verontrustend” waren.

Flowers zei dat het onderzoek van Dowd soortgelijke gegevens bevestigde over een sterke toename van het aantal sterfgevallen door kanker, zoals gemeld door onderzoekers, artsen en kankerspecialisten in de VS, het VK en in de hele Westerse geïndustrialiseerde wereld sinds de wereldwijde uitrol van het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer en Moderna. Naar schatting hebben meer dan 5,55 miljard mensen, oftewel 72,3% van de wereldbevolking, de injecties gekregen.

  Wetenschappers UCL: Vaccin veroorzaakt ernstige neurologische aandoening

Flowers zei dat hij en zijn collega’s, waaronder pathologen, radiologen, oncologen, internisten, artsen voor kritieke zorg en onderzoekers in de VS en het VK, nog nooit zoiets ernstigs hebben gezien als de dodelijke borstkanker en andere vormen van kanker bij jongeren die in 2022 explodeerden.

Het rapport van Dowd bevestigt wat Flowers en zijn collega’s al meer dan een jaar opmerken: “We zien 2 tot 3 keer het normale aantal gevallen van kanker.”

“We zien jongere mensen, we hebben het over vrouwen van 20 en 30 jaar oud, meestal nadat ze zijn begonnen met menstrueren en een of andere vorm van groeibevorderaar normaal aan de gang is, die zich presenteren met gevorderde tumoren die moeilijk te behandelen zijn, maar ook kunnen ze meer dan één tumor hebben,” zei Flowers. “Iets wat zeldzaam was, komt nu relatief vaak voor.”

Misschien wel het meest verontrustend, zei Flowers, is de toename van wat sommige oncologen nu “turbokanker” noemen, een nieuwe term.

“Turbokanker is een populaire naam die is bedacht om verschillende dingen te beschrijven,” zei Flowers. “Het is kanker bij jonge mensen die zomaar de kop opsteekt, de ene dag gaat het helemaal goed, de volgende dag krijg je te horen dat je terminale kanker hebt en binnen een week dood bent. Daar zijn veel berichten over, zelfs in de mainstream media.”

“Tumoren groeien niet alleen sneller, maar er komen ook meer soorten kanker voor bij dezelfde persoon. Vroeger was het heel erg zeldzaam. Af en toe zag ik een zeer agressieve ontstekingskanker bij jonge mensen. Maar nu heeft iedereen er verhalen over.”

Dr. Pierre Kory, een longarts en arts voor kritieke zorg die voorzitter en medisch directeur is van de Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) en in zijn praktijk honderden patiënten met vaccinaties behandelt, zei dat hij “overspoeld wordt met rapporten en hulpvragen” van collega’s en patiënten over de toename van kanker.

David Wiseman, Ph.D., een apotheker met een doctoraat in experimentele pathologie en een pionier, oorspronkelijk voor Johnson & Johnson, van producten om inwendige verwondingen na operaties te voorkomen, zei dat hij afwisselend verbaasd en verontwaardigd was dat overheden en de reguliere media geen gevolg geven aan het onderzoek dat hij en Kevin McKernan, een voormalig directeur van onderzoek en ontwikkeling bij het MIT Human Genome Project, uitvoerden en waaruit bleek dat de mRNA-injecties besmet waren met DNA-fragmenten.

Deze fragmenten, aldus Wiseman, dragen bij aan de potentiële schade die de vaccins kunnen toebrengen aan het menselijk genoom en openen nieuwe deuren naar een oneindige variëteit aan problemen, waaronder kanker.

Wiseman vertelde The Defender dat de eigen gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) aantonen dat er bezorgdheid is over kanker als gevolg van de COVID-19 vaccins.

Wiseman: “We zien een toename van kanker bij VAERS,” de officiële site van de Amerikaanse Food and Drug Administration en de CDC voor het melden van verwondingen door vaccins. “De CDC heeft een PRR analyse gedaan, een signaalanalyse, die een signaal vond voor kanker in de vaccins, wat geen bewijs is, maar het betekent dat het de moeite waard is om naar te kijken.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo’s: Russische troepen bidden tot Aartsengel Michaël voordat ze de Oekraïners verpletteren en Khromove innemen – Slachting van het Kievse front
Volgend artikelHet Westen dreef Oekraine tot oorlog en Kiev betaalt nu de slagersrekening
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Niks aan de hand schapen…gewoon door blijven prikken zegt Hugo bloemschoen snuifje de Jonge, deur tot deur en arm voor arm je doet het ten slotte voor een ander!!!!

 2. Ik denk niet dat alle jongeren in het VK zich lieten vaxxineren, 70% bij de ganse bevolking , laat ons dan aannemen 50% bij de jongeren en zelfs dat lijkt me veel vermits bepaalde etnische groepen(donkere huidskleuren) erg weigerachtig stonden tov de experimentele vaxxinatie zwendel .Het zou dus interessant zijn vast te stellen in hoeverre deze kankers enkel voorkomen bij gevaxxten of toch ook bij niet gevaxxten. Behoudens vergissing vind ik hierover in het artikel niks terug. Ik stel mij trouwens de vraag of de uitrol van 5G, en het continu blootgesteld worden aan draadloze straling altijd en overal, wel gezond is voor n mens, gevaxxt of niet gevaxxt….

 3. Dit is ‘m dan: de moeder aller onthullingen over de massale sterfte

  Liz Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party, heeft ‘schokkende informatie’ naar buiten gebracht. Ze spreekt op haar kanalen van de ‘moeder aller onthullingen’.

  Gunn heeft data onder ogen gekregen waaruit blijkt dat er tienduizenden mensen zijn overleden door de prikken. Ze voegde daar aan toe dat de data afkomstig zijn van slechts één Nieuw-Zeelandse site die dergelijke informatie opslaat. “We weten niet hoeveel databases er in het land zijn.”

  Als je alles bij elkaar optelt, kom je uit op een onvoorstelbaar aantal dode en zieke Nieuw-Zeelanders.

  Ze heeft donderdag alle informatie naar buiten gebracht in een video van ruim een uur. Bekijk ‘m hieronder >>>

  https://www.ninefornews.nl/dit-is-m-dan-de-moeder-aller-onthullingen-over-de-massale-sterfte/

 4. Waar zijn nu de dagelijkse persconferenties m.b.t. onze gezondheid?
  Met Covid was het dagelijkse kost, zelfs tot in den treure toe kregen wij verhalen hoe erg en dodelijk het wel niet was.
  Ik zie die ‘ mensen’ nog steeds in gedachten voor mij om met hun serieuze gezichten hun praatje te houden.
  En nu?….. weinig geluid, info of onderzoeken.
  Het kwaad lijkt mij al geschied.

  De wereld gaat zoetjesaan over op puinruimen, met verdriet, woede en vragen waar geen antwoorden op te verwachten zijn.

  Toch maar lijsten maken van die figuren die destijds zo hard pushten om die prik te nemen.
  En zeker van diegenen die de verantwoordelijkheid onder het kleed willen vegen en de kritische vragen als extreem willen bestempelen.

  • in Belgie zijn het vooral onze, ongetwijfeld corrupte, vaxxinatie ‘expert’ Marc Van Ranst en onze nooit verkozen minister van volksgezondheid F Vandenbroucke, die naar het schavot moeten worden geleid ….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in