Bijna drieënhalf jaar geleden voorspelde de Health Ranger Mike Adams het verminken, verwonden en vermoorden van honderden miljoenen mensen over de hele wereld. Hij noemde het een Vaccinholocaust die zou worden bereikt door een gecoördineerde censuur (onder leiding van het corrupte CDC) van “alle kritiek op vaccins op elk technologieplatform”, waaronder Google, Fakebook, Twitter en YouTube, schrijft S.D. Wells.

In feite zei de Health Ranger dat ALLE kanalen met video’s of inhoud die durfden te wijzen op door vaccins veroorzaakte verwondingen en sterfgevallen die direct beschikbaar zijn op VAERS, zouden worden gecensureerd, verboden, gedeplatformeerd en gezuiverd. Dit was ruim zes maanden voordat het nieuws bekend werd, met het valse narratief dat het “nieuwe virus” zich verspreidde omdat mensen geïnfecteerde vleermuizen aten op een dierenmarkt in China.

Een van de redenen waarom deze voorspelling rijp was voor de praktijk was dat de vaccinindustrie volledige immuniteit (pun intended) geniet tegen rechtszaken, dankzij zeer corrupte regeringen die in bed liggen met Big Pharma. Geen enkele patiënt die door een dodelijk vaccin gewond is geraakt of is gedood, kan de fabrikanten aanklagen wegens gebrekkige producten, oneerlijke klinische proeven of de bedoeling schade te veroorzaken. Als criminelen eenmaal weten dat ze kunnen wegkomen met moord, en massamoord in de vorm van genocide, waarom zouden ze dan niet doorgaan met een Vaccinholocaust en er miljarden dollars mee verdienen?

Health Ranger voorspelde Vaccinholocaust en de Vaccincultus die in het aas zou trappen, lijntje-loodje-en haakje

Omdat vaccins worden gepropageerd als de “heilige graal” van de westerse geneeskunde, was het sekte-achtige “geloof” een perfecte katapult om de plandemie van 2020 te lanceren. Vergeet niet dat een totaal geloof in vaccins überhaupt vereist is door het CDC en de Amerikaanse regering, anders wordt u beschouwd als een “anti-vaxxer” die “anti-wetenschap” is en een “binnenlandse terrorist” die ziekten wil verspreiden en medelanders wil doden.

  OPNIEUW: Voetballer Ousmane Coulibaly krijgt hartaanval tijdens wedstrijd, situatie KRITIEK

Techgiganten, MSM “persstituees” en de pratende hoofden van de regelgevende instanties (denk aan Fauci en Walensky hier) zijn allemaal schuldig aan het propageren van de Vaccinholocaust van 2020 en daarna. Dit zal, zoals de Health Ranger 3,5 jaar geleden voorspelde, tientallen jaren duren en een paar miljard mensen uitroeien die grotendeels lid zijn van de vaccincultus en die elke dodelijke prik krijgen waarvan de CDC zegt dat ze die moeten krijgen. Zoals de Health Ranger verklaarde: “De massale dood is nu op ons neergedaald, en het wordt allemaal uitgevoerd in naam van de ‘wetenschap’.”

Hier ziet u de Health Ranger die de Vaccinholocaust 3,5 jaar geleden voorspelde, nog voor het begon:

De Vaccinholocaust heeft al wereldwijd een tsunami van doden en een apocalyps van “onverklaarbare” ziektes en plotselinge sterfgevallen gebracht

Sommigen noemen het Pfizer-Gate. Anderen noemen het het Spike-Eiwit Syndroom. Hoe je het ook wendt of keert, de massale sterfgevallen als gevolg van de Covid-prik kunnen niet langer in de doofpot worden gestopt. Kijk maar eens goed naar de gegevens en statistieken. Er zijn al meer doden gevallen door de Covid-griepprikken dan alle doden door overdosis drugs, auto-ongelukken en wapengeweld samen in de afgelopen twee jaar.

Iedereen heeft gehoord over de oorlog tegen drugs en de strijd tegen opioïdenverslaving, maar waar is de oorlog tegen vaccins? mRNA “vuile vaccin” injecties zijn erger dan de slechte drugs en kogels, in feite zijn het massavernietigingswapens. Het is geen toeval dat miljoenen gezonde mensen over de hele wereld, die de Covid-griepprikken kregen, nu plotseling myocarditis, pericarditis, extreme allergische reacties krijgen en plotseling sterven door “onverklaarbare oorzaken”, waaronder atleten, militairen en piloten.

  Ik kreeg gisteren mijn tweede vaccin en ik voel me vandaag klote! Fauci geeft toe dat hij een bijwerking kreeg na vaccin #2

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIk had het niet beter kunnen zeggen
Volgend artikelLGBT en gender: Rusland steunt het klassieke gezin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Vanochtend werd ik weer wakker om 06:00, zoals elke dag.
  Dit maal voelde ik me slecht, heel slecht.
  Ik leef elke dag met een donkere wolk in mijn hoofd.
  Maar vanochtend was deze wolk pikzwart….

  Ik kan er niet meer tegen allemaal.
  Waar ben ik in beland?
  Wat is dit voor een wereld?
  Wat doe ik hier?

  Ik heb niets meer om voor te leven.
  Mijn toekomst, mijn dromen zijn me afgenomen.

  Ik had innig contact met de mooiste vrouw van deze wereld, we zouden samen een perfect leven kunnen leiden.
  Plannen had ik genoeg, had er echt zin in allemaal.
  Maar toen werd ik op een bizarre manier wakker.
  In eerste instantie vond zij het mooi hoe ik tegen deze wereld begon aan te kijken.
  Maar dat duurde niet lang.
  Uiteindelijk werd ik natuurlijk versleten voor iemand die de weg kwijt is en moest natuurlijk hulp zoeken.

  En nu een dikke 8 jaar later, zit ik hier.
  Alleen met alle waarheid in mijn kop.

  Wat een leven, wat een verschrikkelijk leven.
  Ik kan wel janken!

  • Waarschijnlijk gaf God je deze weg omdat Hij niet wil dat je zo wordt als iedereen. Draag het en zoek uit wat jouw doel is in deze wereld. En biedt NOOIT je excuses aan voor wie of wat je bent.

   • Beste Eddy,

    Ik ervaar eea precies zoals je schrijft.
    De hel waar ik doorheen ga (en vele anderen met mij) is de weg die komt van God.
    Ik voel ook dat mijn tijd nog moet komen.
    Maar ondertussen ben ik ook maar een mens, een mens met gevoelens, een mens met verlangen, een mens met….

    Maar ik draag wat ik moet dragen, want ik weet dat mijn tijd nog komt!
    En zal zeker nooit mijn excuses bieden voor wie ik ben:
    Ik ben wie ik ben en bevalt het je niet: pleur op, want dan ben je het niet waard om in mijn leven te zijn.

    Dit is hoe ik erin sta.

    Bedankt voor je reactie, zeer gewaardeerd!

   • Beste Wake Up,

    Ik wandel met regelmaat langs de Amstel.
    Maar dit neemt mijn frustraties niet weg!

    Ik wil mijn leven terug, ik wil leven in een normale wereld!

    Maar zoals ik ook gereageerd heb op de reactie van Eddy:
    Mijn tijd moet nog komen.
    En ik ga ervan uit dat er velen zijn die dit hetzelfde voelen.

    Zodra onze tijd is gekomen, dan rekenen we af met al het negatieve, eens en voor altijd.
    Tenminste, dat is mijn gedachte en mijn gevoel.
    Wellicht zit ik mis en blijven we in een reset na reset-wereld leven.
    Geen idee…

    Maar ik wil wel afrekenen met al het gajes, alle perverte smeerlappen, gewoon met alles en iedereen die deze freak-wereld beheersen!
    En ik sta dan vooraan in die strijd!

    Vanochtend werd ik dus wakker met een pikzwarte wolk in mijn kop.
    Dat heb ik soms, vandaag echter schreef ik het van me af.

    Hoe kunnen wij ons verenigen?
    Hoe kunnen wij een vuist maken?
    Hoe kunnen wij dit eindigen?
    Hoe?

    Dat kunnen we niet, omdat we niet te verenigen zijn, omdat er altijd een smeerlap tussen zal zitten.
    Een smerige NSB-er.

    Hoe graag ik me ook zou willen verenigen met jullie allemaal, ik ga dat niet doen.
    Ik wacht en wacht en wacht, tot mijn tijd komt.

    MIJN TIJD ZAL KOMEN!

    • Sta voor wie u bent, als mens!
     Ik ervaar, net als u, iedere ochtend de gruwel van deze tijd; een machteloos verlangen naar ‘normale’ tijden, maar wel met een mensheid die in de Natuur past in plaats van de Natuur te misbruiken.
     Vaak vraag ik mij af of de mensen om ons heen nog bij hun verstand zijn, met hun lamme, inerte en vooral lakse levenswijze.
     Met God wéét ik dat u en ik uiteindelijk de demonen die momenteel lijken te winnen eronder zullen krijgen, en ik ben de eerste om toe te geven dat dat beslist een zware tijd zal zijn.
     Verder is het belangrijk om nergens aan toe te geven, zie uzelf als iemand die stand houd in deze onwetende massa; het feit dat iedereen op bevel linksaf slaat, wil niet zeggen dat u dat ook moet doen.
     Veel mensen begrijpen niets van zichzelf, en omarmen de technocratie als de oplossing voor zgn. ‘problemen’ waar ze uit zichzelf nooit op zouden zijn gekomen, maar die hen worden voorgespiegeld.
     En besef, iedere ochtend, dat u niet alleen bent…
     Het is beslist zinvol om te beseffen dat u aan de goede kant staat, omdat u van uzelf weet dat u een werkelijke mens bent.
     Trap niet in de angstporno, de technologische religie en de leugens.
     Niet wij!

     • Dank voor deze reactie, ik had her nodig om dit vandaag te lezen. Ik wou dat we met zn allen ergens in real life samen konden komen voor steun.

       • @pennings en @Naam, na bevestiging van goedkeuring van degene(n) waarmee contact wordt gezocht, is het naar mijn weten een optie dit aan te vragen via het contactformulier van FN.

     • gisteren vroeg mij nog iemand HOE GAAT HET? Ik zei het kon beter!!!!!!!!!! omdat ik een neusverloudheid heb opgelopen oorzaak???? onbekend!!
      Waarschijnlijk,,,,,,, DE TIJD VAN HET JAAR!????

     • JA DAT BEDOEL IK NOU NET!!! Ik zie veel senario’s op deze site maar een ding is zeker niemand ontkomt eraan Ook niet met een spuitje zus of zo wat de gezondheidsdiensten ons voor houden was dit niet zo dan was niemand meer gestorven en hadden nog tig meer miljard mensen hier rondgelopen

    • @Awake, wanneer je de Schepper/God erkent, zoek Hem dan. Leg de dingen bij Hem neer en vraag Hem om leiding in Naam van de Zoon. Lees in Zijn Woord. 1 Petrus 5:7 / Spreuken 3:6 Geef niet op. Dat namelijk is precies hetgeen satan wil bewerkstelligen. Yah bless!

  • Ik herhaal.
   Hoe ouder ik wordt hoe zwaarder de steen van bewust zijn op mijn schouders drukt.
   @Awake
   Ga vooral van het pad van de spoken der begeerte af .
   De ga met ons mee WIJ weten de weg figuren.
   Je energie kun je beter besteden .
   Let op ze zullen langs je pad staan en boos en afkeurend naar je staren .
   Geef niet toe en volg je eigen weg .
   Ik moet ook vaak terug keren om niet opnieuw graven van het verleden te openen .
   De schuld die je opgezadeld krijg is hun wapen om je te laten verstarren en te staren naar door hun aan jouw ogelegt onvermogen .
   Vergeet de boeken de prevelaars de valse verschijningen fuck them all.
   Spoken ten over om ons heen het spook van de vastklamper is hardnekkig .
   Geen verheven praat , gewoon rauw en door emotie verworven zicht in je zelf .
   Houd vol Awake!!
   Groeten .

  • Beste Awake, sterkte. Ik herken jouw verhaal helemaal, alleen ken ik een wat kortere periode van verstoring. In welke “film” zijn we toch terechtgekomen ? Ik ben nog wanhopig aan het puzzelen en het proberen te begrijpen, hoewel wat de Health Ranger hier brengt toont dat het allemaal mogelijk angstaanjagend simpel te verklaren is. Mijn grootste angst heb ik in zekere mate afgelegd en ben tot een soort aanvaarding gekomen. Bedankt Eddy om jouw inzicht te delen. Ik zoek zeker ook spiritueel en wil binnen mijn mogelijkheden zo goed mogelijk inzetten om waarheid en licht te brengen en wil dat de golf van huidige lichtdragers op tijd komt om het duister te verjagen. Ik wil dit voor mijn kleinkinderen en in uitbreiding alle kinderen. Wat betreft de “film” moet ik nog door David Icke’s zijn visioenen door – voorlopig is mijn grijze computer te klein.

   • Mijn simpele antwoord is dat we in de Eindtijd leven waarover in de Bijbel gesproken wordt. O.a. in Daniel en in Openbaring, maar ook in andere secties van de Bijbel. Zelf lees ik de Statenvertaling, maar er is ook de Herziene Statenvertaling en zelfs de Basisbijbel.

  • Beste reageerders op mijn reactie:

   Ik wil jullie allen bedanken voor jullie reacties!
   Normaal gesproken ben ik een mens die gaat bij het gezegde ‘niet klagen, maar dragen’.
   Echter afgelopen maandag stond ik op met een dusdanige gifzwarte wolk in mijn kop die ik van mij af moest schrijven.
   En ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want door jullie reacties heb ik weer mijn energie kunnen vinden.

   Ik heb geschreven: ‘mijn tijd zal nog komen’.
   Ik wil dit echter herdefiëneren:
   Dit moet nl. zijn: onze tijd zal nog komen!

   Hoe dit vorm krijgt, daar heb ik geen idee van, maar ik weet (denk te weten) dat wij hier allen zijn met een reden, met een taak.
   En deze taak is niet de taak die we ons tot nu hebben opgelegd: het waarschuwen, de waarheid blootleggen, etc. aan onze slapende medemens.
   Nee, onze echte taak ligt nog in het verschiet, in de toekomst.
   Dit zal echter een zware taak zijn, waarin menig nu moedig mens alsnog zal bezwijken.
   Maar wij moeten standhouden!

   Liefdevolle groet aan jullie allemaal!

   • @Awake,
    Goed om je te lezen en te vernemen dat je jezelf hebt kunnen herpakken. Voor wat betreft het motto: Niet klagen, maar dragen zit er wel een kern van waarheid in, maar ben ik ook de mening toegedaan dat het goed is om rust te nemen; emoties te mogen voelen en de tijd te mogen nemen om deze te verwerken / een plek te geven. Beschouwing en reflectie. Vanuit holistische invalshoek is het negeren van emoties de basis voor allerhande mentale en/of fysieke klachten op korte of langere termijn. Voor wat betreft je zienswijze aangaande ´En deze taak is niet de taak die we ons tot nu hebben opgelegd: het waarschuwen, de waarheid blootleggen, etc. aan onze slapende medemens´, ben ik het voor een deel met je eens, maar ik blijf waakzaam op het treffen van diegenen die e.e.a. nog niet door hebben, maar wel openstaan voor het geluid welke ik uitdraag wanneer ik voel dat de ander daarvoor openstaat. Dat gebeurt zo nu en dan. Dan steek ik ook niet onder stoelen of banken dat ik een aantal jaren geleden het bestaan van mijn Schepper heb erkend en heb ik zelfs mogen meemaken dat er mensen zijn die ook het Woord van God willen gaan onderzoeken. In deze combinatie ligt mijn inziens dan ook het meest belangrijke deel van mijn huidige aanwezigheid in deze (eind)tijd. 😉 Houd je taai, maar blijf wie je bent: een mens met gevoelens. Een mens zonder emotie is wat mij betreft geen mens.

 2. Ik wens allen sterkte met de gevoelens die over u neerdalen. Door het giga kapitaal dat de Cabal bezit zullen ze de strijd in eerste instantie winnen. Dan pas breekt het verzet los, weliswaar te laat, maar het gebeurt. Massaal zal men wakker worden als wordt ingezien wat wij hier al 2-3 jaar verkondigen. Nogmaals eigenlijk te laat. Als je ziet hoe diep de EU al in het verderf zit en de USA nog verder dan is er maar één conclusie te trekken. Alles gaat op tilt. Laat je geestelijk niet breken en denk aan leuke dingen uit je verleden of wat je vandaag kan gaan doen. Pak een terras, biosje, of restootje, geniet alsof het je laatste dag is. Over een paar dagen is het Kerst, een tijd die bekend staat om de geestelijke depressies. Blijf kalm en overdenk allen en maak plannen hoe je het nieuwe jaar gaat aanpakken. Organiseer met zijn allen een bijeenkomst in Scheveningen, Noordwijk of Zandvoort. Maak een kleine strandwandeling, waai uit en pak met zijn allen een resto waar iedereen elkaar kan ontmoeten en praat erover, over Frontnieuws, alle commentaren, je visie en vooral wat de mogelijkheden zijn qua verzet.

 3. P.S. op Telegram bestaan al dergelijke groepen die met elkaar optrekken, van meditatie tot demonstratiegroepen, muziek, trommelen, noem maar op. Zelfs bussen worden gehuurd of men wandelt iedere week over het strand.

 4. Ik ben zo wie zo al ziek, 76 jaar, en depressief, en dan te te moeten leven in deze klotewereld, met moordenaars op de hoogste stoel,
  Mijn hele familie ,Kids en kleinkids geprikt,. Ik niet, dus, wat heb ik nou nog, heb er geen zin meer in, klein inkomen, zit in de kou, koelkast leeg, toekomst is er niet, de angst voor verliezen van mijn familie, hoeveel verdriet kan ik nog aan, ?

  • @Ina, vroeger en wanneer de R in de maand zat, kreeg een ieder een lepel Levertraan. Tegenwoordig is dat ook in capsulevorm te krijgen. Hetgeen ik heb geleerd van een natuurarts is om Levertraan in te nemen bij gevoelens van depressie. Klinkt misschien raar, maar is toch waar. Het beste is om ook een goede Multivitamine te nemen waarin een heel scala van Vitaminen, Mineralen en Spoorelementen. Bij gebrek aan voldoende van dit komen de fysieke maar ook mentale klachten. Het zal u in de tijd sterker maken om uw verdriet te dragen. Zorg in beginsel eerst voor uzelf !!!

   • @Ina, misschien kunt u ook aan uw kinderen aangeven dat uw koelkast leeg is en vragen of ze u daarmee even kunnen helpen. Zo niet dan zijn er opties om boodschappen aan huis te laten bezorgen.

 5. Aan allen met negatieve gedachten wees toeschouwer en geen deelnemer. Wie dit beschouwd als niet menselijk en dus niet ven hem of haar zal echt mens worden vol MEDEDOGEN(dus geen mede LIJDEN). Een mooie blik op het gebeuren biedt Pierre Capel op youtube en recent op tegenwind.be in een doc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in