De Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO, maakt zich zorgen over het feit dat landen nu beginnen met het versoepelen van hun Corona-beperkingen – onder andere door het openstellen van hun grenzen.

Foto: Hoofdkwartier van de Wereldgezondheidsorganisatie, Genève, noord- en westzijde. © Yann Forget / Wikimedia Commons (CC-BY-SA)

“Het echte gevaar van het openen van gesloten grenzen van landen schuilt in het feit dat men niet tegelijkertijd een weloverwogen en langetermijnplanning en -strategie heeft voor hoe zich dit zich eventueel ontwikkeld”, zegt dokter Mike Ryan, die volgens Sveriges Radio de WHO leidt tegen de Coronapandemie.

Hij waarschuwt dat versoepelingen om de “economie” te bevorderen ernstige gevolgen kunnen hebben en ervoor kunnen zorgen dat meer mensen besmet raken.

De directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom, wijst op een snelle toename van de verspreiding van de infectie in landen in Afrika en Latijns-Amerika, terwijl in landen die de beperkingen versoepelen, een toename van het aantal gevallen te zien is.

In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld is er grote druk uit de zakenwereld om het land open te stellen, ook al blijft het aantal sterfgevallen per dag toenemen.

WHO gaat akkoord met het heropenen van de Chinese dierenmarkten

  Professor economie voorspelt een ontglobalisering - "Een decennium van wanhoop ligt in het verschiet"
Vorig artikelLinkse vrouw wisselt van kant: “Ik was een nuttige idioot in dienst van het globalisme”
Volgend artikelEuropees Parlement wil een einde maken aan “desinformatie en haatpropaganda over het Coronavirus”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in