Houden ze ons voor dom? Grote interesse in deelname aan experiment om het vaccin van AstraZeneca en Pfizer te combineren!?

2
4772

De titel van dit artikel had kunnen zijn “Ze nemen ons voor de zoveelste keer in de maling”, want wat de krant “ABC” vandaag meldt, is weinig minder dan ongelooflijk en het is duidelijk dat het erom gaat mensen aan te moedigen deel te nemen aan een experiment dat wordt gepromoot door het Carlos III-instituut.

De kop luidt: “Vrijwilligers gezocht voor deelname aan proef waarbij het vaccin van AstraZeneca wordt gecombineerd met dat van Pfizer”. Zij schrijven ook dat de deelnemers mensen onder de 60 moeten zijn die het Oxford-serum vóór 5 maart hebben gekregen, bericht Eldiestro.es.

Maar het beste deel komt in het midden van het artikel, want daar staat: “Als gevolg van de vele verzoeken die zijn ontvangen van mensen die vragen om deel te nemen aan de studie, die zich momenteel in de wervingsfase bevindt, kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in deelname hun aanvraag sturen naar de vijf ziekenhuizen die deelnemen aan de studie: La Paz en Clínico San Carlos in Madrid; Vall d’Hebron en Clínic in Barcelona, en Cruces in Vizcaya”.

Gelooft u werkelijk dat het Carlos III-instituut talrijke aanvragen heeft ontvangen van mensen die bereid zijn hun gezondheid op het spel te zetten door aan een dergelijk experiment deel te nemen? Want als het waar is, zouden we ontdekken dat er veel meer dwazen zijn dan we dachten en dat geloven we niet.

Wij hebben het gevoel dat deze verklaring mensen probeert uit te lokken om zich aan te melden, want als “zoveel mensen zich aanmelden, kan er toch niets gebeuren”. Ze denken dat we dom zijn en doen niet eens moeite om het te verbergen.

Volgens Frans geneesmiddelenbeoordelingsbureau zijn alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk en moeten ze uit de handel worden genomen

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606

2 REACTIES

  1. “Wij hebben het gevoel dat deze verklaring mensen probeert uit te lokken om zich aan te melden,..”

    EENS.

    Want als het waar is, zouden we ontdekken dat er veel meer dwazen zijn dan we dachten en dat geloven we niet.

    ONEENS.
    Anders was dat wel gebleken uit de verkiezingsuitslagen, voor zover die niet vervalst zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here