Als u alleen de mainstream media hebt gelezen, hebt u niet gehoord wat er dit weekend in Stockholm is gebeurd. Er was een grote conferentie in Zweden waar topartsen uit de hele wereld lezingen gaven over de gevaren en het falen van de mRNA-vaccins, schrijft Peter Imanuelsen.

Artsen als Dr. Aseem Malhotra, Dr. Robert Malone, Dr. Pierre Kory, Dr. Jessica Rose, Dr. Geert Vanden Bossche, Dr. Ryan Cole, Dr. Richard Urso en vele anderen hielden fantastische toespraken waarin de waarheid over de vaccins werd blootgelegd.

En de conferentiezaal zat helemaal vol met ongeveer 1000 aanwezigen. Het was een enorme conferentie.

Raad eens? Het werd volledig genegeerd door de mainstream media. Ik weet dat ze wisten dat het evenement plaatsvond. Ze negeerden het opzettelijk. Gelukkig waren er veel alternatieve media.

Ik had het voorrecht om daar te zijn en veel interessante dingen te leren over de mRNA-vaccins, en ik kreeg ook de kans om met veel van de artsen te spreken, waaronder de uitvinder van de mRNA-technologie zelf Robert W Malone MD, MS.

Zijn lezing ging over 5e generatie oorlogsvoering en hoe sociale media worden gebruikt als wapen om mensen te controleren. In plaats van gewone oorlogsvoering voeren staatsactoren nu psychologische oorlogsvoering tegen de geest, om te proberen het denken van mensen vorm te geven. En precies dat hebben we de afgelopen jaren zien gebeuren.

Ik maakte ook kennis met Pierre Kory, MD, MPA, die goed werk verricht om vaccingewonden te helpen.

Wat ik erg interessant vond op de conferentie was een lezing van professor Arne Burkhardt. Weet u nog hoe ze beloofden dat de mRNA-vaccins gewoon lokaal in de arm zouden blijven en dat mensen complottheoretici werden genoemd omdat ze iets anders suggereerden?

Wel, het blijkt dat ze de spike-eiwitten nu overal in het lichaam vinden, ook in voortplantingsorganen zoals de testikels en eierstokken.

  De Horrordombo's

De bruine stippen op de foto zijn spike-eiwitten in de prostaat.

Professor Arne Burkhardt ging zelfs zo ver dat hij vrouwen die kinderen willen, adviseerde een ongevaccineerde man te zoeken.

Wat mij ook opviel was een opmerking van Dr. Geert Vanden Bossche die zei dat de ongevaccineerden het best beschermd zijn tegen covid.

De boodschap van de artsen was heel duidelijk: de ongevaccineerden zijn degenen die het het beste zullen doen. Waar veel over werd gesproken was de bezorgdheid over de toekomst van de mensheid en hoe de mRNA-vaccins de vruchtbaarheid beïnvloeden.

De geboortecijfers zijn dit jaar dramatisch gedaald en de zogenaamde deskundigen in de media lijken niet te weten waarom of willen er zelfs niet over praten. Ondertussen zien we torenhoge oversterftecijfers.

Ik heb hier een tijdje geleden onderzoek naar gedaan, en ontdekte dat ongevaccineerde jonge moeders sterk oververtegenwoordigd zijn bij de bevalling in vergelijking met de gevaccineerden. U kunt er hier meer over lezen:

Er gebeurt iets vreemds met sterfgevallen van pasgeborenen en miskramen….

Dit jaar is heel vreemd geweest. We zien dit jaar een hoger sterftecijfer dan tijdens de pandemiejaren. Ondertussen zijn de geboortecijfers sterk gedaald. Zoals u weet uit mijn vorige artikelen, gebeurt dit niet in slechts één land, maar overal ter wereld, allemaal tegelijk. Er moet een of andere gemeenschappelijke factor zijn, want dit is niet normaal…

Jessica Rose hield een zeer informatieve lezing over de lipide nanodeeltjes die gebruikt worden bij de mRNA prikken. Deze deeltjes worden gebruikt om de mRNA-code in de lichaamscellen af te leveren, en er is een groot probleem. Het blijkt dat deze dingen overal in het lichaam terechtkomen en niet op de injectieplaats blijven.

En raad eens? De lipide nanodeeltjes die worden gebruikt in het Moderna-vaccin heten SM-102, en het blijkt dat ze gevaarlijker zijn voor de gezondheid dan benzine en diesel! Ze komen dus overal in het lichaam terecht, omdat ze gevaarlijk zijn. Waarom is dit niet allemaal in het nieuws?

  Grafeen COVID dodelijke injecties: Laat het bewijs voor zichzelf spreken

Wat is SM-102?

SM-102 is een lipide die u online kunt bestellen voor laboratoriumgebruik. Het wordt een “ioniseerbare aminolipide” genoemd. Het eerste wat elke goede ‘chemicus’ doet wanneer hij een nieuwe ‘chemische stof’ bestelt, is het veiligheidsblad (Material) Safety Data Sheet ((M)SDS)…

En voor meer foto’s van de conferentie, waaronder enkele foto’s van achter de schermen, kunt u Jessica’s nieuwste Substack bekijken!

Dus hier hebben we bekende en toonaangevende artsen allemaal bij elkaar om belangrijke lezingen te geven en de mainstream media negeren het gewoon volledig? Hoe interessant. Dit is een nieuwswaardig verhaal, vooral voor de Zweedse media. Dit soort dingen gebeuren niet vaak in Zweden.

Zo zie je maar hoezeer de media gebonden zijn aan de agenda. Maar het zou niet echt een verrassing moeten zijn voor iedereen die de ontwikkelingen heeft gevolgd. Mocht u het gemist hebben: veel journalisten van onder meer CNN, Reuters en AP waren onlangs als speciale gasten uitgenodigd op het World Economic Forum. Ze mochten er politieke leiders en grote bedrijven als Pfizer ontmoeten en zich met hen mengen.

Over Reuters gesproken… Herinnert u zich nog de schokkende gegevens uit Australië die aantoonden dat hoe meer mRNA-doses mensen kregen, hoe groter het risico om met covid in het ziekenhuis te worden opgenomen?

BOMBSHELL – Pandemie van de gevaccineerden

UPDATE: 11/1-2023: Blijkt dat de mensen in de covid-cultus erg getriggerd zijn door dit artikel en de Australische gegevens die aantonen hoe nutteloos de mRNA-prikken zijn. Sommige mensen (waaronder artsen!) beweren dat ik het feit heb genegeerd dat 97,4% van de bevolking gevaccineerd is, en daarom zou het volgens hen niet meer dan normaal zijn dat de meerderheid van de hospi…

  De vaccins hebben gefaald - Het is tijd, ver over tijd, om de waarheid toe te geven

Nou, Reuters besloot een “factcheck” te schrijven en beweerde dat mijn artikel “context miste”. Ze hebben zelfs ambtenaren uit Australië zover gekregen om mijn werk te veroordelen.

Het grappige is dat hun factcheck überhaupt nergens op slaat. Ze hebben niet eens de moeite genomen om de wiskunde te doen die bewijst dat mijn oorspronkelijke artikel 100% correct is. Ze verzinnen gewoon dingen.

Raad eens? De baas van Thomson Reuters zit toevallig ook in de raad van bestuur van Pfizer. Oh, en Reuters had een exclusief partnerschap met het World Economic Forum. Reuters journalisten waren uitgenodigd als speciale gasten. Ook Pfizer was op het World Economic Forum. Het is bijna alsof het één grote club is en jij er niet bij hoort.

Wat ik probeer te zeggen is dat u er niet op kunt vertrouwen dat Reuters of de mainstream media accuraat rapporteren over de mRNA-vaccins. Er is hier letterlijk sprake van belangenverstrengeling. Reuters is de vaccinverkoper van Pfizer.

De conferentie in Zweden was echter een groot succes. Er kwamen zo veel mensen en het nieuws raakt bekend dankzij alternatieve media en mensen zoals u die dit artikel lezen en delen!

Het is duidelijk dat de mensen het zat zijn om voorgelogen te worden en de WAARHEID willen!

Dit is nog maar het begin. De waarheid zal steeds meer naar buiten komen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verbijstering in het wielrennen: 95 van de 154 wielrenners storten in tijdens de klassieker Parijs-NiceVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne krijgt upgrade Abrams gevechtstanks, maar zonder geclassificeerde bepantsering
Volgend artikelWanneer de Leopard-rompen worden afgevoerd met hun geschutskoepels eraf geblazen en verbrande lijken, zal de politieke prijs voor Berlijn ondraaglijk worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Mccullough and Malone look up to this Doctor.

  ´Dr. Andrew Wakefield lost his medical career for speaking the truth about v@cc!nes. In pursuit of possible links between childhood v@cc!nes, intestinal inflammation, and neurologic injuries… Dr. Wakefield lost his job in the Department of Medicine at London’s Royal Free Hospital, along with his country, his career, and his medical license. Go here to discover what he found that caused him to be wrongly punished. Andrew Wakefield now uses his time and efforts to share what he’s learned about the MMR v@cc!ne and the startling rise in autism. He takes every opportunity to speak out and publish what he believes everyone should know when considering v@ccinating their children. Long before wise voices like Dr. McCullough and Dr. Malone started waving the warning flags about the dangers of C0VlD v@cc!nes, there was Dr. Wakefield… And that’s why we’re thrilled to announce… Our trusted advisors at Revealed Films are bringing together the world’s leading medical experts to reveal the deadly dangers of v@cc!nes that have been there all along.

  Introducing…
  v@cc!nes Revealed 2023.
  This exclusive documentary series is about to be unveiled for FREE. You get one new episode every day for 9 days, with a full 24 hours to see each episode. Join them in sharing this important worldwide free event! You’ll discover the most cutting-edge news and just-released evidence — from over twenty of the world’s top authorities and experts. Watch this exclusive release in its entirety… Just enter your email for free access here. Get on this now while you have the chance to get this uncensored, raw, and critical information.

  To your health, Jonathan Otto´

  https://vrevealed.com/og/dr-andrew-wakefield/

  • Jim Smith van Reuters was boardmember bij Pfizer sinds 2014. In juni 2022 is hij teruggetreden en is opgevolgd door Steve Haskel. Reuters heeft banden met Pfizer, WEF en TNI (Trusted News Initiative), een club zelfbenoemde ‘fact-checkers’ die hun eigen corrupte facten checken.

 2. Zowat alles is gezegd… Hopelijk staan de Galgen klaar… Huiveringwekkend toch de Woorden..de Beelden… Dramatisch ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗

 3. Het wordt tijd dat de leugenaars uit Hilversum verdreven worden en achter slot en grendel verdwijnen en dat het echte nieuws wordt vertoond.

  • Die moeten idd verantwoordelijk gesteld worden voor hun daden! Ze hebben alles voorgelogen uit puur winstbejag en eigenbelang! Dat deze mensen zichzelf nog in de spiegel kunnen aankijken! Er kleeft bloed aan hun handen en niet zo’n beetje! Nooit vergeten, mensen! Julian Assange heeft het zelf gezegd: de MSM is de grootste oorzaak van alle oorlogen die er geweest zijn en nu nog plaatsvinden(Oekraine dus)! Hetzelfde geldt voor de vaccindoden!

  • Brigges, ze zitten overal. Echte journalisten van vroeger zijn bezig de boel te ontdekken en op eigen gelegenheid de bevolking wakker te schudden. Maar ja de politiek hult zich in stilzwijgen of zegt bewust “we moeten vooruit kijken”. De kritische bevolking accepteert dat echter niet en wil dat de politiek rekenschap aflegt. De vorige Duitse minister van gezondheid Spahn heeft recent een boek geschreven Wir werden einander viel verzeihen müssen. Tja het kan verkeren.

 4. Beste Mensen

  De Spanning
  De Rek is eruit
  Veelen zien het
  Ookal veels te laat maar de ogen gaan open
  Helaas het Gevolg
  Veele onschuldige Doden
  En er volgen nog meer
  Hierboven op is een Oorlog in scene gezet om de Misdaden zo daarmede te verdoezelen
  Te veel inteligente mensen zijn en vormen een gevaar voor de Criminele machthebber
  Dus verzinnen die listen op listen
  Om voor elkaar te krijgen
  Slacht Partijen
  Want Mensen moeten worden vermoord
  Mensen die niet zelf willen nadenken zijn het makkelijkste Prooi
  Ene kant hebben die groot gelijk
  Andere kant
  De Aanpak is Slecht Barbaars
  Als nou werd gedoceerd op scholen i.v.m. hoe voortplanting der mensheid hoort plaats te vinden en tussen welke leeftijd
  Maar nee ….
  We breien maar lekker door
  Ookal heeft men veele steken laten vallen
  Herstelwerkzaamheden op dat gebied ?
  Nooit van gehoort ….
  Ziektebeelden promoten als aangeboren leef gedrag
  Zoals van Verzamelnaam : Homofielen
  Bestaat uit Lesbie , Flikker
  Zieke Vrouwen en Zieke Mannen
  Medicijn is er ook
  De Universele Wetten hanteren
  De Rama Radje
  Ziekten die zijn er om verholpen te worden
  Daarom zoeke men naar een Positieve oplossing
  Geen Negative oplossing
  Dat is het meest voor in de hand liggende gemakkelijke keus
  Snel genomen en uitgevoerd
  Laat die zieken mensen die dus geholpen dienen te worden kleine kinderen adopteren of Arbeids Functies bij het Parlement en het Kabinet bekleden
  En de Wereld gaat Super snel naar de Filistijnen
  Dat is wat Nu aan de gang is

  Dank U

 5. De hele corrupte gecorrumpeerde van overheidswege betaalde mainstreammedia moeten zo snel mogelijk opgeheven worden ,en het terroristische NPO D’66 geboefte,inclusief de vooringenomen rechters,officieren van justitie,advocaten,de zeer corrupte partijdige landsadvocaat, de van overheidswege betaalde denktanks zoals het RIVM moeten zich komen verantwoorden wegens hoogverraad doormiddel van het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van de Nederlandse samenleving met behulp van het criminele corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan !!

 6. “Professor Arne Burkhardt ging zelfs zo ver dat hij vrouwen die kinderen willen, adviseerde een ongevaccineerde man te zoeken.” Waarna de ongevaccineerde man een hele grote kans loopt om tijdens de geslachtsgemeenschap “gevaccineerd” te worden door de gevaccineerde vrouw. Goed plan! NOT.

  • Niemand is gevaccineerd. Ze zijn geïnjecteerd!!!!!
   En de domme volksopruiming is eigenlijk wel mooi (zolang ze mij met rust laten)
   Iedereen die de INJECTIES niet genomen heeft, zal ook wel zo slim zijn zich in deze gevaarlijke tijd noiet voort te planten!!!
   En waar je korr in je partner teleutgesteld kon zijn omdat deze vreemdging moet je nu vrezen dat deze zich experimenteel heeft laten injecteren.

   • waaeheid vele hersenenlozen hebben hun laten vangen ,dom maar ja he ,de meeste lopen de schapen achterna , kudde dier zijn de meeste

 7. @Daniëlle: Kijk ook even naar een video van Maria Zeee met Dr.David Nixon die real-life onder de microscoop met colloidal gold de nano tech volledig laat oplossen en verdwijnen. (de directe link posten mag kennelijk niet) Het spreekt voor zich dat het gebruik van dit soort dingen volledig voor eigen risico is. Maar dat was het in laten spuiten van dat biologische wapen ook dus dat maakt niet zoveel uit denk ik.

  • Colloïdaal zilverwater kan iedereen maken en voorkomt ontsteking van de binnenkant van de bloedvaten. Colloïdaal goudwater zuivert het zenuwstelsel inclusief de hersenen, waardoor psychische storingen die veroorzaakt zijn door de injecties worden opgelost.colloïdaal zilver- en goudwater versterken elkaar.

    • @Danielle.
     Ik weet niet of je met hetzelfde toestelletje waarmee je colloïdaal zilverwater kunt maken ook colloïdaal goudwater kunt maken maar bijvoorbeeld bij Amazon (Duitsland) verkopen ze naast colloïdaal zilverwater, ook colloïdaal goudwater en op de website staan daar blijkbaar toch heel wat positieve reacties van gebruikers op.
     Zelfs al werkt het niet 100% om de schade volledig ongedaan te maken, 50% effectiviteit is wellicht ook al voldoende om de schade te stoppen of sterk te minimaliseren.

 8. Nee dat er een conferentie in Zweden was wist ik niet. Toch is dit voor mij geen groot probleem omdat ik de meeste sprekers al ken van interviews op Thehighwire.com. Een website met nu tegen de 7mln kijkers.
  SM102 ken ik ook al ruim 2,5 jaar. Ik heb de data sheet van dit product dan ook in mijn bezit en het mag gewoon niet gebruikt worden voor menselijke en dierlijke zaken.
  Australie is totaal van het pad. Er is nu een schrijven waarin staat dat de artsen en verpleegsters die het vaccin toedienden niet vrijgesteld zijn van onschendbaarheid. Kortom in de meeste gevallen zijn die prikken gezet zonder Informed Consent en men verwacht nu een waanzinnig aantal rechtzaken tegen artsen en verpleegsters. Uiteraard zullen die weer trachtyen dit te verhalen op de overheid. Bron Jaxen report

  • Australië is voorloper met van het pad zijn. In de geheime contracten die Pfizer e.a. met de diverse landen zijn overeengekomen staat o.a. dat het bedrijf niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de prikschade. Ook de overheden zijn niet aansprakelijk. Dus ja, nu worden de prikkers aansprakelijk gesteld omdat ze de Informed Consent niet op de juiste wijze hebben meegedeeld. Enkelen zullen vanaf het begin op de hoogte van de “bijwerkingen” zijn geweest, maar de meesten niet. Verhalen op de overheid kan niet, die zijn door de contracten ook vrijgesteld. Ze hebben zich allemaal goed ingedekt.
   Heel vervelend voor hen die nu de klos zijn omdat ze vanuit oprechtheid gehandeld hebben om de mensen te beschermen. Mogelijk als ze geweten zouden hebben wat de gevolgen voor de mensen zouden zijn dat ze geweigerd hadden om te prikken. Nu zijn ze zelf de klos. Voor mij is zelfs de vraag of veel mensen nu WEL weten waaraan ze hebben meegewerkt.

 9. The United Nations are currently rolling out Agenda 2030, with the notorious “sustainability goals”. This worldwide project aims to completely transform every aspect of human existence: food, sexuality, family, work, finance, health, education, everything! This will supposedly put an end to poverty, hunger, inequality, sickness, and other bad things. A former executive director who worked at the UN for two decades, tells a different story. He explains that the UN is controlled by criminals who use it to enrich themselves, and enslave humanity. https://stopworldcontrol.com/unevent/?inf_contact_key=12dfc910ce88f47a063cdcf8b52d8199d18a532c4142cb79caf2b269de1401fa

 10. Het volgende verhaal heb ik zo veel mogelijk aan de media, sociaal of asociaal gestuurd. Meestal krijg je geen antwoord, ook niet van de “oppositie”. Met andere woorden de oppositie is fake en bestaat grotendeels uit vrijmetselaars.
  Dit is het verhaal:

  MAÇONNIEK.
  Heb je wel eens van het woord “maçonniek” gehoord? Wij leven nu in het maçonnieke tijdperk ofwel het tijdperk van de vrijmetselarij. Het woord Maçonniek betekent “de vrijmetselarij betreffende”. Een beetje rare definitie die op zich niets betekent. Als je vrijmetselaars observeert zie je dat zij het liegen tot een hoge kunst hebben verheven. Op medisch gebied is Louis Pasteur, een vrijmetselaar, begonnen met virussen te verzinnen die ‘besmettelijk’ zouden zijn. Deze Louis Pasteur was beroemd omdat hij had uitgevonden dat de verhitting van melk tot 70*Celsius de melk minder snel deed verzuren. Het is ook Pasteuriseren genoemd tot de dag van vandaag. Als Pasteur het daarbij gelaten had was er niets aan de hand geweest. Maar hij was ontevreden en jaloers op Robert Koch die met de microscoop de ’tuberkel’ heeft ontdekt, de veroorzaker van tuberculose, een ziekte die miljoenen mensen doodde in die tijd, vooral de massa’s mensen die ondervoed waren. Er was nog geen antibiotica, (wel colloïdaal zilverwater) dus veel meer dan mensen in een sanatorium verplegen en goed voedsel geven konden ze er niet aan doen. Louis Pasteur wilde ook iets ontdekken, dat werd dan het “virus” wat een Griekse naam is voor “smetstof” maar niet voor een “virus”, een organisme wat Pasteur er van maakte. Een virus kan je niet zien met de microscoop en ook later niet met de elektronenmicroscoop en is dus puur door Louis Pasteur verzonnen om beroemd te worden en te dienen als verdienmodel. Dit is nooit veranderd tot deze dag van vandaag. De hele wereld gelooft in een door Louis Pasteur verzonnen “virusbesmetting”. Al in die tijd van Pasteur werd zijn “germ theorie” bestreden door Antoine Bechamp die besefte dat bacteriën en schimmels tot het leven behoren en pas tot infectie leiden als de immuniteit is verlaagd. Pasteur “won” het debat met de ramp van “covid” tot gevolg.

  https://darinolien.com/pasteur-bechamp-germ-theory/

 11. In welk land zijn de geboorte cijfers het hardst gedaald , en waarom nemen sommige groeperingen , levend , in diezelfde landen niet onderhevig aan hetzelfde fenomeen ???

 12. Eigenlijk zou Robert Malone ook omkomen bij een onverklaarbaar roei ongeluk vorig jaar , maar dat zou te veel opvallen omdat ze hetzelfde geintje al met succes flikten bij Kary Mullis !

 13. “5D” NEW EARTH emerges! Food Shortages? Economy? Weather? https://youtu.be/Ly4goXwZK34 The United Nations are currently rolling out Agenda 2030, with the notorious “sustainability goals”. This worldwide project aims to completely transform every aspect of human existence: food, sexuality, family, work, finance, health, education, everything! This will supposedly put an end to poverty, hunger, inequality, sickness, and other bad things. A former executive director who worked at the UN for two decades, tells a different story. He explains that the UN is controlled by criminals who use it to enrich themselves, and enslave humanity. WATCH “SECRETS OF THE UNITED NATIONS” https://stopworldcontrol.com/unevent/?inf_contact_key=12dfc910ce88f47a063cdcf8b52d8199d18a532c4142cb79caf2b269de1401fa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in