BMPT Terminator © MvD Rusland

Deze video van het werk van de BMPT Terminator en een Russische tank tegen Oekraïense pantservoertuigen in een dicht bos is alles wat u moet weten over de irrelevantie van de ervaringen van het Amerikaanse leger in Irak, laat staan Afghanistan, voor de moderne continentale oorlogsvoering, schrijft Andrei.

Het laat ook zien dat Rusland en de VS verschillende doctrines en aanschaf-universums hebben als het om oorlog gaat. Het terrein alleen al spreekt boekdelen over deze oorlog en hoe de Russen het aanpakken. Geen PR “shock and awe” uit de fantasieën van het Pentagon, gewoon gestaag, moeizaam gevechtswerk. Dat is de echte oorlog.

In gerelateerd nieuws werd Duitsland natuurlijk in de steek gelaten en nu verklaart Vicki “Fuck the EU” Nuland officieel (in het Russisch) dat de Abrams-tanks niet naar Oekraïne zullen komen in het voorjaar, wanneer ze verwachten dat Oekraïne een “tegenoffensief” zal beginnen. De hele zaak is zo belachelijk, inclusief dit “tegenoffensief” in het voorjaar, dat ik alleen maar op mijn hoofd kan krabben. Dus ja, Duitsland moet sterven, wat het ook zal doen, terwijl de VS zullen proberen (ze denken dat ze dat kunnen) om de “voordelen” van zo’n situatie te plukken. Maar laten we dan ook niet vergeten dat Morgenthau na 1945 voor Duitsland een plan had opgesteld om de Duitsers “de bietenvelden te laten verzorgen”. De Duitsers als natie zijn hier eindelijk rijp voor en dit zou, zo ongeveer, al die mythes over de Duitse industriële en technische bekwaamheid, die sinds lang voornamelijk een mythe is, moeten begraven.

30 tekenen dat u misschien een Imperium Simp bent

Mijn prachtige uitgeverij Clarity Press zorgde zelfs voor een boek hierover:

Maar Duitsers moeten niet wanhopen, de VS doen dit trucje ook goed bij zichzelf, om nog maar te zwijgen van het piepkleine probleem van de uitstervende Amerikaanse dollar. Dit is de gecombineerde (terminale) ziekte van het Westen en geen enkele hoeveelheid tanks en andere wapens zal de uitkomst veranderen die nu vrij duidelijk is. Nu klagen ze:

Een nieuwe documentaire, “Nuclear Now,” van Oliver Stone, onderzoekt het schadelijke effect dat milieuactivisten wereldwijd hadden op de ontwikkeling van kernenergie in de afgelopen decennia. Stone suggereert dat de acties van de milieubeweging om kernenergie te doen ontsporen verkeerd waren en bijdroegen tot de versnelling van de klimaatcrisis. Stone stelde: “We hadden de oplossing [kernenergie] … en de milieubeweging heeft die eerlijk gezegd gewoon laten ontsporen. Ik denk dat de milieubeweging veel goeds heeft gedaan, veel goeds … Ik wil haar niet afkraken, maar in deze grote zaak was ze verkeerd. Het was verkeerd.” Hij voegde eraan toe: “En wat ze deden was zo destructief, want nu zouden we wereldwijd 10.000 kernreactoren hebben gebouwd en zouden we een voorbeeld hebben gesteld zoals Frankrijk dat deed, maar niemand … volgde Frankrijk, of Zweden wat dat betreft.” Oliver Stone is de laatste publieke figuur die milieuactivisten bekritiseert voor het tegenhouden van de ontwikkeling van kernenergie, die volgens hem schone en veilige energie had kunnen leveren ter vervanging van de fossiele brandstoffen die de wereld blijven vervuilen.

Oliver Stone is een geweldige regisseur, maar hij moet echt zijn gegevens over de oorzaken van de klimaatverandering NIET onder Amerikaanse academici controleren. Hij kent Vladimir Poetin persoonlijk en hij kan hem bellen en Poetin zal Stone in contact brengen met echte klimatologen, vooral specialisten in Arctica en die de Arktika-satellietconstellatie beheren die, laat ik het zo zeggen, velen in het Westen verraste met de gegevens die hun percepties een beetje tegenspreken. Voor het overige is de premisse van Stone geldig en ja, milieuactivisten hebben de mensheid in veel opzichten gesaboteerd. Herinner u mijn al jaren herhaalde verklaring – de natie die de Grune partij als een serieuze en invloedrijke politieke kracht houdt, heeft psychologische, zo niet psychiatrische, problemen. Duitsland is daar een bewijs van. Zij betalen de prijs, en de prijs is zojuist vele malen hoger geworden.

Het einde van Bakhmut

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nieuw bewijs van marteling van Russische krijgsgevangenen door Oekraïners opgedokenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTerwijl het Auschwitz museum zich als stijlloze ondankbaren openbaart, verdubbelt de Biden regering de confrontatie met Rusland
Volgend artikelVernietiging VS M-777 houwitsers door Lancet kamikaze-drones (Video’s)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Artikel met veel informatie en achtergronden.
  En het boek van C. McKinney – ‘How the US creates sh*thole countries’ moet heel leerzaam zijn.
  Thnx.

 2. Ik ben en blijf een groot voorstander van fossiele brandstoffen. Ze zijn hernieuwbaar, goedkoop, overvloedig aanwezig , betrouwbaar en dragen bij aan de broodnodige CO2 die alle fauna ter wereld ten goede komen.

  • Helemaal eens. Vooral aardgas is schoon en efficiënt en er is heel veel van, misschien zelfs oneindig veel als de ‘abiotic origin of oil and gas’ theorie klopt. Voor elke gascentrale heb je enkele honderden windmolens nodig die stilstaan als het niet waait en die bovendien na 20 jaar versleten zijn. Vliegen zal een zeldzaamheid worden want zonder kerosine krijg je niet veel vliegtuigen meer van de grond af. Een kernreactor levert niet veel gevaarlijk afval op maar met 10 000 van dingen kon het wel eens een heel vervelend probleem gaan worden, vooral voor de generaties na ons. Aan de fossiele brandstof industrie is nog flink wat werk te doen om het schoon en vooral eerlijk te krijgen. Daar kunnen we die honderden (duizenden?) miljarden euro’s/dollars beter aan uitgeven dan aan die rampzalige energietransitie.

  • Climate change wordt veroorzaakt door activiteiten op de zon, en er zullen altijd changes komen, wat die gekke homokikkers in het kabinet ook mogen balken.

 3. Oliver Stone is aan Hollywood gebonden. Hollywood is de maffia……. onderdeel van de deep state, en opgezet als Brainwash-machine.
  Dat abjecte milieu activisme van de afgelopen 50 jaar……dankzij die zwamkokerij zitten we nu met een verzameling machtsgeile idioten opgescheept ( met een volkomen misplaatst en opgeblazen ego ), die bereid zijn de hele mensheid op te offeren voor hun op niets berustende grote gelijk.

  Ik heb een paar prachtige en ongevaccineerde meiden rondlopen. Intelligent, welbespraakt, …….die heel goed zien wat er gebeurt……..en met open mond van verbazing naar de absolute stupiditeit van het hele zootje opgeblazen onbenul staan te kijken.

  Die Stone mag een goede regisseur zijn…..doe me een lol.

  Geef dat niet te veel krediet. Hij heeft geen enkele zinvolle bijdrage geleverd aan wat voor discussie dan ook, en ik veronderstel dat Poetin wel iets beters te doen heeft dan her-opvoeding aan blaaskaken.

  • Hoi inhetmeer,
   Oliver Stone heeft Putin zeer uitgebreid geinterviewt. Ruim 3.5 uur en kan je (oa) op youtube vinden. Zijn documantaire Ukriane on fire is ook de moeite waard.

   Groeten,
   Hugo

 4. Met milieuactivisten kun je niet mee discussiëren, die hebben zo’n verwrongen denkbeeld waar alle natuurwetten en logica aan ontbreekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in