De mediahoeren die zich dagelijks vermommen als nieuwslezers of deskundigen in de mainstream media zijn als elke normale cheerleader. Zij zullen bij het begin van de wedstrijd hartstochtelijk namens hun team schreeuwen, maar vallen stil zodra er een totale afranseling aan de gang is. Het is moeilijk om te roepen: “Two bits, Four bits, Six bits, a Dollar, all for Zelensky stand up and holler”, als er geen goed nieuws te zien is op de avondlijke nieuwsuitzendingen. De journalisten zijn gek op video’s waarop te zien is hoe een schip door een Oekraïense raket geraakt wordt en zinkt, of hoe een Oekraïense straaljager een rij stilstaande Russische tanks bestookt, of hoe Oekraïense artillerie de stellingen van verschanste Russische soldaten met de grond gelijk maakt, schrijft Larry Johnson.

Maar die video’s zijn niet beschikbaar. Het beste wat Oekraïne kan produceren zijn filmpjes uit natuurgetrouwe videospelletjes, die zelfs geharde strijders (sarcasme-alert) als Barry McCaffrey in verwarring brengen. Ik was dan ook geschokt toen ik vandaag deze kop en dit verhaal van CNN las. (Opmerking – Het verhaal van CNN bevestigt als waarheid de analyse die Andrei Martyanov en ik hebben gegeven):

Voormalig Amerikaans soldaat die nu in Oekraïne vecht, vertelt over dagen opgesloten in het “huis der horrors”

Kevin maakt deel uit van een groep buitenlandse elite-veteranen van de speciale strijdkrachten, voornamelijk Amerikaanse en Britse, die zich hebben aangemeld om de Oekraïense zaak te helpen.

Hij zegt dat de groep in maart vier dagen in een kuuroord – zij noemden het “het huis der horrors” – heeft doorgebracht, vaak op slechts 50 meter van de Russische troepen. Het was, zegt hij, de verst vooruitgeschoven Oekraïense positie in Irpin, een voorstad aan de rand van Kiev, toen Russische troepen probeerden door te stoten om de hoofdstad in te nemen…

Ondanks een carrière als voormalig top-terrorismebestrijder in Irak en Afghanistan, zegt Kevin dat hij hier in Oekraïne de hevigste gevechten van zijn leven heeft meegemaakt.

  Jodin weggetreiterd bij de New York Times: "Ze noemden me een nazi en een racist"

Voor de eerste keer in zijn leven verdedigde Kevin zich tegen een invasie van een beter uitgeruste vijand. Hij, en niet de vijand, was degene die zich zorgen moest maken over luchtaanvallen. Er was geen masterplan, geen luchtsteun – en er zou geen evacuatie zijn in geval van tegenslag.

“Het was net een film,” zegt hij. “Het was waanzin vanaf het begin. Het begon met indirect vuur dat naar binnenkwam – klein wapenvuur dat naar binnenkwam. En ik zat in een pick-up truck, die gewoon door de straat reed.”

“Er zijn tanks, en boven ons zijn helikopters. En je kunt de Russische jets voorbij horen vliegen. En buiten in de open velden droppen de Russen troepen uit helikopters. En dus heb je zoiets van: ‘Woah, wow!’ Het is heel wat.”

Kevin en zijn collega’s stonden aan de ontvangende kant van artillerievuur. Tijdens gevechten in Afghanistan, Irak, of Syrië riepen deze buitenlandse soldaten de luchtaanvallen en artilleriebeschietingen in. Zij hadden nooit geweten hoe het was aan de ontvangende kant…

Dag na dag kwamen Kevin en zijn makkers tot de conclusie dat ook zij er genoeg van hadden. Dan kwam de volgende dag, met nieuwe orders en nieuwe missies, en zij bleven. Uiteindelijk, zegt hij, belandden zij in het sauna- en gymnastiekcomplex, waar zij zich vier dagen lang verschansten, zelfs toen het gebouw onder Russische beschietingen langzaam uiteenviel.

“Wij noemen het het huis der horrors, want het was daarbinnen letterlijk een nachtmerrie,” zegt hij. “Dit waren vier echt ellendige dagen van echt weinig slaap, echt zware artillerie, echt zware infanterie-aanwezigheid van de Russen. Hoeveel mensen wij ook van hun kant verwijderden, ze bleven maar komen.”

Ondanks het feit dat CNN deze overvolle vuilnisbak van waarheid op de argeloze lezer lost, probeert het nog steeds lippenstift op het varken aan te brengen en houdt het vol dat “Kevin” blij is dat hij naar Oekraïne gekomen is en blijft. Wat mij tot een vraag brengt – om wat te doen?

  Diepe vertrouwenscrisis in de traditionele media

Kevin en zijn team zaten niet op Oekraïense tanks die de Russen aanvielen en hen op het slagveld versloegen. Nope. Hij en zijn makkers van de speciale strijdkrachten zaten neergehurkt en maakten mee hoe ze lucht- en artilleriebombardementen moesten  ontvangen. Karma is een bitch.

Kevin beschreef het dilemma van de gemiddelde Oekraïense soldaat – geen luchtsteun, geen artilleriesteun, geen redding. Maar hé, die Oekraïense troepen zijn wel dapper. Ik heb een nieuwsflits voor Kevin – er waren dappere nazi-soldaten die in de Tweede Wereldoorlog tegen de Sovjettroepen vochten, en zij verloren (goddank!).

Dus het lezen van deze pathetische sentimentele diabetes-veroorzakende melasse over een of andere Kevin, die, daar ben ik zeker van, goed is in het doden van burgers – dat is wat VSU doet – kan een simpel feit niet verhullen dat, wanneer CNN stelt dat:

Kevin zegt dat hij het gevoel heeft dat hij in de afgelopen drie maanden vijf jaar ouder is geworden. Hij weet niet hoe hij aan zijn vrienden thuis moet uitleggen wat hij hier meemaakt. Hij weet niet of hij dat wel wil. Maar hij weet dat Oekraïne “de plaats is waar ik moet zijn,” en hij is van plan om in de nabije toekomst in het land te blijven.”

“Wij hebben dit in de geschiedenis steeds weer zien gebeuren. Mensen vragen mij steeds: ‘O, dit is niet uw strijd.’ Of: “Wat doen jullie daar?” Ja, maar het was vele malen in de geschiedenis niet onze strijd. En toen was het ineens dat wel. Het is uw probleem niet, totdat het uw probleem is.”

Dat het niet “zijn strijd” is, en dat het dat ook nooit geweest is, weet deze “gevechtsveteraan” niet, want hij weet niets van vechten om zijn gezin, vrouw, kinderen, ouders, bezittingen te verdedigen, want daar heeft hij geen benul van. De meeste Amerikanen hebben dat niet. En als hij nog leeft, moet hij maar eens goed nadenken wat hij zal voelen als hij niet eenvoudig en ogenblikkelijk sterft zodra Kalibr of Iskander bij hem in de buurt landen, om nog maar te zwijgen van andere middelen om de dood te brengen door een vijand die al bezig was met het verslaan van ’s werelds beste militairen lang voordat zelfs de over-over-overgrootouders van deze Kevin-dude geboren waren. Deze vet gemarkeerde zin is dus een compleet verzonnen BS van deze “dierenwelzijn” specialist, die perfect past in het profiel van “journalisten” van CNN, of elke andere BSer van de westerse main-stream media, die er op uit zijn om het Oekraïense neonazisme wit te wassen, vooral tegen de achtergrond van een dreigende en onvermijdelijke ontmoeting met een gruwelijke realiteit van de misdaden van het Kievse regime en een definitieve vernietiging van zijn militaire machine.

  Documentaire onthult de alarmerende waarheid - tv brengt ons in hypnotische toestand en onderdrukt kritisch denken

***

Het enige verhaal van Fox News vandaag over de Oekraïne is het proces in Kiev van een onbeduidende Russische soldaat. Wanneer de vervolging van een lage ondergeschikte uw grote nieuws is, dan is dat een duidelijk teken dat u het heelal afspeurt naar iets goeds om te melden, dat de boodschap van de Boze Russen zal voeden.

Oekraïne oorlogsmisdaden proces: Russische soldaat veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor doden burger (Fox News)

En wat van MSNBC? Niets. Om 20:35 uur oostelijke daglichttijd somt MSNBC Daily 11 verhalen op – NIETS gaat over de oorlog in Oekraïne. Er is geen lofzang op de jongste Oekraïense overwinning.

Het ziet er naar uit dat Oekraïne in het geheugengat van Amerika zal verdwijnen, omdat de Amerikanen zich meer zorgen maken over het vinden van zuigelingenvoeding en het afweren van de snel stijgende inflatie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het westen is in Oekraïne in zijn eigen val gelopenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHenry Kissinger op het WEF: Oekraïne moet grondgebied aan Rusland afstaan (en meer onderling gelazer)
Volgend artikelDr. Coleman: Monkeypox – Of moet het gespeld worden als Moneypox?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. De VS heeft haar nieuwe Vietnam, maar nu in Oekraïne, en nu met Oekraïners die voor moeten vechten en kruipen en sterven voor “de mensen van het grote geld”. Voor de miljardairs en hun helpers.

  De msm ziet dat het niet lukt om nog veel “goed nieuws” over de oorlog te schrijven.

 2. The 25 Illuminati goals:

  1. All men are more easily inclined towards evil than good.
  2. Preach Liberalism.
  3. Use the idea of freedom to bring about class wars.
  4. Any and all means should be used to reach the Illuminati Goals as they are justified.
  5. The right to lie in force.
  6. The power of our resources must remain invisible until the very moment it has gained the strength that no cunning or force can undermine it.
  7. Avocation of mob psychology to control the masses.
  8. Use alcohol, drugs, corruption and all forms of vice to systematically corrupt the youth of the nation.
  9. Seize property by any means.
  10. Use of slogans such as equity, liberty, fraternity delivered into the mouths of the masses in psychological warfare.
  11. War should be directed so that the nations on both sides are placed further in debt and peace conferences conducted so that neither combatant obtains territory rights.
  12. Members must use their wealth to have candidates chosen and placed in public office who will be obedient to their demands and will be used as pawns in the game by those behind the scenes. Their advisors will have been reared and trained from childhood to rule the affairs of the world.
  13. Control the press.
  14. Agents will come forward after fermenting traumatic situations and appear to be the saviors of the masses.
  15. Create industrial depression and financial panic, unemployment, hunger, shortage of food and use this to control the masses or mob and then use the mob to wipe out all those who stand in the way.
  16. Infiltrate into the secret Freemasons to use them for Illuminati purposes.
  17. Expound the value of systematic deception, use high sounding slogans and phrases and advocate lavish promises to the masses even though they cannot be kept.
  18. Detail plans for resolutions, discuss the art of street fighting which is necessary to bring the population into speedy subjection.
  19. Use agents as advisors behind the scenes after wars and use secret diplomacy to gain control.
  20. Establish huge monopolies that lean toward world government control.
  21. Use high taxes and unfair competition to bring about economic ruin by control of raw materials. Organize agitation among the workers and subsidize their competitors.
  22. Build up armaments with Police forces and Soldiers sufficient to protect our needs.
  23. Members and leaders of the one world government would be appointed by the directors.
  24. Infiltrate into all classes and levels of society and government for the purpose of fooling, bemusing and corrupting the youthful members of society by teaching them theories and principles that we know to be false.
  25. National and International laws should be used to destroy civilization and enslave and control the people.

 3. Moe worden?
  Ze beginnen in de gaten te krijgen dat ze op het verliezende paard gewed hebben.
  En dat het nog geen erg fris paard is ook niet…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in