Wat er de afgelopen week met Elon Musk is gebeurd, laat zien hoe volledig ontspoord en gevaarlijk het Amerikaanse beleid ten opzichte van Oekraïne is geworden. De veroordeling begon toen de Washington Post uittreksels publiceerde uit een nieuwe biografie over Musk, waarin onthuld werd dat hij een Oekraïens verzoek afwees om in september 2022 te helpen bij de lancering van een grote verrassingsaanval op de Krim-haven Sevastopol, schrijft Max Abrahms.

Er waren tal van legitieme redenen waarom Musk weigerde zijn Starlink-internetdiensten voor Oekraïne te activeren om de ongekende verrassingsaanval op Russische marineschepen uit te voeren: Musk leverde gratis terminals aan Oekraïne; hij had op dat moment geen militair contract; het nachtelijke verzoek kwam rechtstreeks van de Oekraïense-niet Amerikaanse regering; en Starlink was nooit geactiveerd boven de Krim vanwege de Amerikaanse sancties tegen Rusland. Het belangrijkste was dat Musk zich zorgen maakte dat het mogelijk maken van de aanval zou kunnen leiden tot een ernstige “conflictescalatie”. Hij maakte zich zorgen dat hij gevraagd werd om Starlink in te schakelen voor een “Pearl Harbor-achtige aanval” en had geen zin om “proactief deel te nemen aan een grote oorlogsdaad,” die mogelijk een Russische nucleaire reactie zou uitlokken.

Als reactie op deze nucleaire afkeer werd Musk “kwaadaardig” genoemd door een hooggeplaatste Oekraïense functionaris en “verrader” door Amerikaanse oorlogsfanaten. Rachel Maddow op het Rusland-samenzweringsnetwerk MSNBC zei dat Musk “tussenbeide kwam om te proberen te voorkomen dat Oekraïne de oorlog zou winnen”. Niet te overtreffen, beschreef Jake Tapper van CNN Elon als een “wispelturige miljardair” die “een militaire operatie van Oekraïne, een Amerikaanse bondgenoot, saboteerde”, een daad die om “repercussies” vraagt. David Frum, de hoofdverkoper van de oorlog in Irak die nu Democraat-lieveling is geworden, zei op zijn beurt dat Musk van zijn Amerikaanse overheidscontracten ontdaan moet worden omdat hij niet reflexmatig op het Oekraïense Starlink-verzoek ingaat, en de voormalige “progressieve” Senator Elizabeth Warren riep op tot een onmiddellijk onderzoek door het Congres “om ervoor te zorgen dat het buitenlands beleid door de regering wordt uitgevoerd en niet door één miljardair.”

Maar het verketteren van Musk was nog maar net begonnen. In de dagen die volgden, gebruikten zijn tegenstanders een Oekraïense operatie als bewijs dat Musk overreageerde. Dagen nadat het Starlink verhaal bekend werd, lanceerde Oekraïne met succes Britse Storm Shadow kruisraketten op het hoofdkwartier van de Russische marine in de Krim-havenstad Sevastopol. Het was de grootste aanval sinds Moskou bijna 19 maanden geleden zijn grootschalige invasie van Oekraïne lanceerde, en het beschadigde een Russische onderzeeër en oorlogsschip.

  NAVO-tanks, vliegtuigen en artillerie zullen Oekraïne-oorlog waarschijnlijk niet winnen

Toen de militaire actie niet gevolgd werd door de Derde Wereldoorlog, werd Musk weer in brand gestoken. Zoals de pro-oorlog media opmerkten: “Het was precies zo’n aanval, volgens Musk, die een nucleaire oorlog had moeten uitlokken.” Een stortvloed aan deskundigen op het gebied van internationale betrekkingen op Twitter bespotte Musk met tweets als “Een leidinggevende van een internetprovider verzekerde mij dat dit WO III en het gebruik van kernwapens zou hebben veroorzaakt” en “Hoe gaat het man, na de prachtige aanval op Sevastopol? Is WO3 al begonnen?”

Musks tegenstanders vinden dit misschien allemaal heel grappig, maar het aanvallen van de Krim – om nog maar te zwijgen van het Russische vasteland in steeds frequentere drone-aanvallen op Moskou – is geen sinecure. Zelfs de meest verstokte westerse oorlogsfanaten, van de NAVO-gebonden Atlantische Raad tot de Estse minister van Defensie tot Biden’s eigen minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken, hebben allemaal eerder erkend dat het bedreigen van de Krim een mogelijke “rode lijn” is die tot een kernoorlog zou kunnen leiden.

Zoals de Russische militaire specialist Nicolo Fasola in april opmerkte: “Er is een zeker risico dat Poetin kernwapens zou gebruiken om een Oekraïens offensief op de Krim tegen te gaan. En daarom zijn de westerse bondgenoten van Oekraïne terughoudend.”

Maar die eerdere voorzichtigheid is vervaagd – ongetwijfeld als gevolg van het veelgeprezen tegenoffensief dat de Amerikaanse oorlogsplanners teleurstelde, wat leidde tot een schijnbaar eindeloze en stagnerende uitputtingsslag die doet denken aan de Eerste Wereldoorlog. Ondertussen staat de politieke erfenis van Biden op het spel nu de presidentsverkiezingen eraan komen.

  Nucleaire oorlog dreigt: Westen is kansloos, zegt IAEA-insider

Hoe langer de oorlog duurt, hoe meer de regering Biden en haar NAVO-bondgenoten voorzichtigheid in de wind slaan. Biden blijft instemmen met de levering van wapens die eerder werden uitgesloten als buitensporig escalerend, van Patriot luchtverdedigingssystemen tot Abrams tanks tot clustermunitie tot F-16’s. De laatste ommekeer betreft de verwachte overdracht van Tactische Raketsystemen van het leger die tot 310 kilometer ver kunnen vliegen, waardoor de Oekraïense strijdkrachten ver voorbij de verdedigingsposities van Rusland op de Krim en diep in Russisch soeverein gebied kunnen aanvallen.

De nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan sloot ATACMS uit “om ervoor te zorgen dat we niet in een situatie terechtkomen waarin we de Derde Wereldoorlog naderen”. Zelfs CNN, een enthousiaste voorstander van grotere Amerikaanse betrokkenheid bij de oorlog, heeft de “angst voor escalatie van het conflict” erkend.

Een paar maanden geleden zei senator James Risch van Idaho tegen het Aspen Security Forum: “Ik ben het zat om over escalatie te horen. Ik wil dat Poetin ’s morgens wakker wordt en zich zorgen maakt over wat hij gaat doen waardoor wij gaan escaleren.” Biden is het er nu blijkbaar mee eens.

De Democratische Partij en de president zijn nu dezelfde mening toegedaan als de oorlogsstokers: het is dom om je net als Musk zorgen te maken dat de oorlog in Oekraïne uitdraait op iets catastrofaal ergers. Het is on-Amerikaans om niet te proberen de rode lijn van Rusland te vinden om een Derde Wereldoorlog te beginnen. Het is verraderlijk om te geloven – zoals de president zelf nog maar een paar maanden geleden deed – dat we er alles aan moeten doen om escalatie te voorkomen.

  Zelensky's vrouw geeft uit aan luxe in het buitenland terwijl haar volk lijdt onder het conflict

De nieuwe mantra lijkt te zijn: we doen niet hard genoeg ons best in Oekraïne totdat we de nucleaire ontploffing in ons gezicht voelen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De ineenstorting van een mythe: De Oekraïners nemen hun toevlucht tot extra bepantsering uit het Sovjettijdperk om hun Leopard 2A6’s te redden!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBeste volledig gevaccineerden: De nieuw goedgekeurde COVID-prik is GEEN booster – het is letterlijk een nieuw (niet getest) vaccin
Volgend artikelWat de VS zullen leren, en niet leren, van hun oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Als reactie op deze nucleaire afkeer werd Musk “kwaadaardig” genoemd door een hooggeplaatste Oekraïense functionaris en “verrader” ……..
  één miljardair

  Wat een meninkjes toch allemaal, zo wordt het nooit wat met de great reset en de nieuwe wereldorde.

 2. Niet door een wispelturige miljardair maar door de Amerikaanse regering moet het oorlogsbeleid uitgevoerd worden!!??
  De Amerikaanse regering wordt toch geleid door miljardairs!!

  Musk heeft veel macht door daadwerkelijk de knop om te draaien en alle internet boven Oekraind en verder kan uitschakelen.
  Moet zijn goede daad nog komen!?

 3. Rusland laat over zich heen walsen door steeds maar weer de overschreden rode lijnen te accepteren, Amerika en het NAVO bondgenoodschap dat feitelijk ontbonden moest worden net zoals het Warshau Pact en wederzijdse vriendelijke betrekkingen met elkaar aanknopen en een punt achter de koude oorlog te zetten, het tegendeel is gebeurd, nou begrijpt een down syndroom kind nogwel dat een nucleaire oorlog het begin van het einde betekent, Poetin bewaard en houdt dan ook zijn gekmakende geduld in deze ‘zaak’.

  *

  Heel anders is het gesteld met Loekasjenko van Belarus het volgende verhaal is van hem.

  Loekasjenko zei dat hij geen rode lijnen zal trekken

  Alexander Loekasjenko richtte zich tot de aangrenzende staten van Wit-Rusland en riep hen op tot vriendschap, waarbij hij waarschuwde voor vijandigheid jegens Minsk. Het staatshoofd sprak hierover tijdens het patriottische forum “Wij zijn Wit-Russen!”, gewijd aan de Dag van Nationale Eenheid.

  “In het geval van agressie tegen Wit-Rusland zullen we – uit wrok – geen rode, gele, zwarte of blauwe lijnen trekken! Het bestaat, deze lijn is de staatsgrens. En je weet dat we iets te beantwoorden hebben”

  – benadrukte Loekasjenko.

  De president noemde de Wit-Russen ook “de meest vredelievende natie” en verzekerde dat onder de huidige omstandigheden militaire operaties op het grondgebied van de Republiek Wit-Rusland onmogelijk zijn, aangezien hiervoor geen voorwaarden bestaan. Als de vijand de grens overschrijdt, zal heel Wit-Rusland ‘het fort van Brest worden’.

  Bovendien herinnerde Loekasjenko zich aan de historische gebeurtenissen van de vorige eeuw, toen de volkeren van de USSR gezamenlijk de onafhankelijkheid van hun land verdedigden. In dit verband klaagde de leider van Wit-Rusland erover dat een aantal buurstaten hun gemeenschappelijk historisch erfgoed vernietigen.

  Eerder merkte Alexander Loekasjenko op dat zijn land niet tegen Oekraïne zal vechten totdat de Oekraïense strijdkrachten de grens met Wit-Rusland zijn overgestoken. Tegelijkertijd zal Minsk Moskou altijd helpen. De president zei dat de Republiek Wit-Rusland de enige van de 55 landen is die de Russische Federatie openlijk helpt, aangezien Vladimir Poetin haar bondgenoot is.

  Bron: https://topcor.ru/39380-lukashenko-zajavil-chto-ne-budet-risovat-krasnyh-linij.html

 4. Dat Elon Musk juist niet die steun gaf was moedig en verstandig te noemen aan het Azovregime, maar ze zullen het wel gaan omzeilen, het wachten is op de escalatie waardoor Rusland wel zal moeten reageren met harder geschut, je ziet hoe de gewone media omgaat met Musk, als je durf toont en verstandig bent maken ze je helemaal af in de gewone media, de wereld op zijn kop natuurlijk, moedig van Musk dat kan ik niet ontkennen.

  • Maar Nucleaire energie wel?
   ow 😉

   Ja er gaan heel wat verhalen rond over nucleaire zaken die niet kloppen, maar Nucleaire energie bestaat en kan dus ook de Nucleaire bom (= energie) bestaan.

   1 + 1 = 2
   1 x 1 = 1
   1 x 0 = 0

  • Kom op zeg. Bijna 2 uur slecht geproduceerde video die begint met slechte muziek (Tchaikovsky 1e pianoconcert vermoord door Emil Gilels).

   Als kernenergie niet echt is valt ons hele universum uit elkaar. Dan is e=mc² niet waar. Dan schijnt de zon niet echt. Dan is het periodiek systeem onzin. Dan bestaat helium niet en alles wat groter is. Of als je specifiek splitsing bedoelt alles zwaarder dan ijzer.

   Ik kan er in meegaan als je zegt dat het universum een holografische projectie is, daar zijn sterke aanwijzingen voor gezien het gequantificeerde karakter van alle materie en energie, maar dan nog houd het zich aan regels.

   Natuurwetten zijn niet veranderlijk. Een van de basis aannames van de wetenschap gefundeerd op het joods/christelijk wereldbeeld is dat zijn overal en altijd hetzelfde zijn. Daarom werkt het wetenschappelijk model. De natuurwetten zijn te ontdekken en testen door dit axioma.

   “Het is Gods eer een zaak te verbergen; maar de eer der koningen een zaak te doorgronden.”
   SPREUKEN 25:2 SV-RJ

   Achter complexiteit zit eenvoud. Achter eenvoud zit intelligentie.

   Een boek is opgebouwd uit 26 letters. Het alefbet uit 22 letters/ideeën. Ons levende lichaam uit 20 aminozuren. Het DNA codeert aminozuren tot eiwitten in 4-tallige codons, computercode in decimale/2-tallige bit. De nucleinezuten bestaan weer uit atomen koolstof, waterstof, zuurstof, stikstof, phosfor en nog een paar zeldzamer atomen. En atomen bestaan weer uit electronen, protonen en neutronen. En die weer uit fotonen, quarks en bosonen.

   In dat alles zit een logica. Laag op laag gestapelde informatie en wetten.
   “En God bedacht: er zij licht, en er was licht” (gen1:3)
   “Ik vorm het licht, ik schep de duisternis” (Jes45:2)
   Bedenken=idee, belofte=’amar’
   Scheppen=uitspreken, uitdrukken=’bara’
   Vormen=bouwen=’yatza’

   In alles zit een volgorde. Generaties. Lagen. Je kunt daar niet zomaar een laag tussenuithalen of het hele bouwwerk stort in.
   “Quantumfysica is compleet idioot, maar onbetwijfelbaar correct”

   • Quantum-energie bestaat en op die manier kan je zelfs je DNA ermee veranderen en groeien als mens.

    Dat is een heel interessant weten en voor wie meer hierover wilt weten, volg dan Roy Martina op Youtube.

 5. Stoltenberg of hoe hij heet heeft nadrukkelijk gezegd mocht NATO verliezen dan kunnen ze eigen borst nat maken , dan gaat volk met ze (NATO,EU en de rest )afrekenen e3n dat komt steeds dichterbij

  • Stevan,
   Ik en wij allen kunnen alleen maar afwachten, Rusland en vooral ook Wit-Rusland zullen heel oplettend moeten blijven want die Polen en hun Baltische vrienden willen er graag naar binnen gaan om zo via hen naar het geliefde Azovregime te gaan, we zien het wel.

 6. Wie gelooft een miljardair?
  Mensen die machtswellustig de wereldtop bereikten? Whahahaha.

  Noem mij slechts een enkele naam uit (willekeurige) honderd miljonairs die al zijn geld eerlijk heeft verdiend en nooit ten koste van een ander, of hen benadeeld heeft………

  Ja, uiterst zeldzaam en degene die ik ken zijn echte christenen, leven zelf gewoontjes, en geven hun geld uit aan en ten behoeve van vele onbedeelden.

  Ach onze Elon, hij schreef iets in zijn boekje?

  Conclusie:
  Dream on…….

  • Wat is dit nou weer voor opmerking.
   Het vooroordeel druipt er van af.
   Ik ben geen chtristen.

   Van de week nog iets van 300 euro geschonken aan muziek apparatuur aan de stichting https://muziekids.nl/ Bekijk het eens de site.
   Inmiddels is alles al opgehaald.
   Mijn huis staat er vol mee, een totaal uit de hand gelopen hobby.

   Dat klopt dar weer niet helemaal met jouw vooroordeel en ervaringen.

   • Je hoeft niet per se Christen te zijn om geld aan een goed doel te schenken.
    Ook heidenen doneren uit een vorm van humanisme en medemenselijkheid.

    • ik word altijd schijtziek van sommige mensen die zich christen noemen en dan gaan beweren dat alleen christenen mensen zijn die wat voor een ander over hebben en goede en eerlijke mensen zijn

     Ik kan mij nog een uitspraak herinneren van ene jantje uit NL als reactie bij een afbeelding van een bedelende zwerver.
     Ik zal het nooit meer vergeten.
     “Als het een christen was had ik ‘m wat gegeven, anders niet.”

     Dat is de ware aard van die schijnheiligen, vals tot op het bot.
     Zo krijg je vanzelf wel een pleuris hekel aan die gasten.
     En nog snappen ze het niet.

     • Uhm… Bert…

      Even logica herkauwen…

      Schijn=onecht. Dus als je echt iets bent kun niet doen alsof je het bent. Toch? Als je een christen bent hoef je niet te doen alsof.

      Alleen als je geen heilige bent kun je schijnheilig zijn. “To be or not to be. That is the question.” Shakespeare
      “There is no try, only do” Yoda.
      “Niet lullen maar poetsen” volkswijsheid

      Dus aan wie heb jij nou een hekel eigenlijk? Aan nep christenen die doen alsof maar het wel graag laten weten of aan mensen die hun hart laten spreken zonder een woord maar met hun arm. Be-arm-hartige.

      Is het misschien omdat jij je schuldig voelt en dat jij je ook een goed mens wilt voelen zonder dat je het bent? Dan ben jij dus de schijnheilige.

      Maar let dan even op. Jezus zelf vertelt er wat over met zijn verhaal over de barmhartige Marokkaan (Samaritaan was een soort van…). Er lag een man op straat. De priester liep er met een wijde boog omheen. De miljonair keek de andere kant op. Maar de gewone man die normaal met de nek aangekeken werd pakte hem op, bracht hem onder en gaf hem geld. Hij had geen vrome praat maar liet zijn hart spreken. Jezus vroeg: wie van de drie is nu jouw naaste?

      Jezus vatte de wet zo samen: “heb God lief en je naaste als jezelf”
      Als je goed leest wie je naaste is, dan is het jouw opdracht om te zorgen voor degenen die voor jou zorgen. En de Samaritaan is een voorbeeld dat je jouw kring kunt uitbreiden door geen vooroordeel te hebben. Zo kan je hulp uit onverwachte hoek komen als degenen op wie je rekent (de overheid) je laten liggen.

   • Ik heb als je vrouw de kerk links laten liggen en mijn zussen ook maar we brachten kleren en geld enz in die tijd tijd naar Polen toe en in die tijd maakte onze ouders zich zorgen dat we naar de hel gingen maar omdat we het niet bij 1 keer naar polen afreisde hielden en maar bleven die armen daar te helpen kreeg mijn zus te horen dat ze dachten dat we toch naar de hemel gingen door een goed mens te zijn. Kan je nagaan wat de kerk doet met de mens, ja door hun geest te vullen met grote onzin. Hun dachten dus echt dat als je netjes naar de kerk gaat en veel bid dat je naar de hemel gaat? Kom op zeg dat brengt je niet verder als mens al die tijd dat je naar d ekerk gaat kan je aan je naaste schenken en goede dingen doen.
    Denk daar maar eens over na als Cristen. Een goed hart telt meer als vele gebedjes. Tuurlijk mag je bidden voor me, maar ik heb liever dat je mijn hof omspit, ja dat is pas helpen en nu denk je gekkie ben je zot of zo doe dat maar zelf. Maar ik weet dat mijn schoonzoon straks klaar staat omdat te doen voor mij en kijk dat is klaar staan voor elkaar en hij krijgt straks van mij een paar pompoenen en niet omdat ik weet dat hij mijn hof omspit maar omdat onze dochter en mijn kleinkinderen en mijn schoonzoon dat lekker vinden en ik er meer als genoeg ervan heb en zo helpen wij elkaar voort. Hier komt geen geld aan te pas maar liefde voor elkaar. Moet je daar Cristen voor zijn? Nee dus. Maar gewoon mens zijn is hiervoor voldoende.

 7. Het toneelstuk wordt weer opgebouwd voor de nieuwe dramatische act. Die we waarschijnlijk eind van de week de 23 – 09 – 2023 mogen aanschouwen.

  De illusie dat de Starlink systeem in de ruimte plaats vindt, want al die zendmasten staan gewoon op de grond en in de Zwarte zee waar de Russen het overwicht hebben kunnen ze niet zonder toestemming van de Russen deze zendmasten plaatsen in de zee. Daar de Russen ook aan elektronische oorlogsvoering doen, om alle westerse GPS signalen te onderdrukken. Is het dan ook enkel een illusie dat het mogelijk was. Enkel theoretisch was het mogelijk.

  • Ik hoorde dat rond 30 september kan men her en der stroom uitval verwachten. Als dat wat langer duurt heb je geen water meer uit de kraan en dat zou ik de kliko gaan vullen met water en per 1 liter 1 druppel gloor erin doen is dan verstandig.

 8. Netwerk radarsatellieten vormt enorm controle grid van iedere vierkante meter op aarde

  ‘Zendmasten’ in de ruimte ontwikkeld waarmee iedere smartphone op aarde kan worden gevolgd (en afgeluisterd) – ‘Helft van de wereld is al 5G’ – ‘Complete industrieën (zoals datacenters) verhuizen de komende jaren naar de ruimte’

  —————————————————————————————————————————————–

  Het wereldomspannende digitale netwerk dat noodzakelijk is om de hele wereldbevolking 24/7/365 te kunnen volgen, controleren en aansturen – de diepste wens van totalitaire regimes en organisaties zoals het WEF, de EU en de VN/WHO – is volop in opbouw. Eén onderneming heeft de grootste constellatie radarsatellieten ooit ontwikkeld, die onafhankelijk van het weer dag en nacht met een resolutie van 50 cm. kunnen zien wat er op iedere willekeurige plek op aarde gebeurt. Een ander bedrijf bouwt ‘zendmasten’ in de ruimte, die zonder aanpassingen aan software of hardware contact kunnen maken met iedere smartphone op aarde. De meesten hebben het nog altijd niet in de gaten, maar het zal niet lang meer duren voordat we geen enkele vorm van privacy meer hebben.

  Op dit moment cirkelen er zo’n 3500 satellieten in de ruimte, maar dat worden er in razendsnel tempo meer. 75% van dat aantal is in de afgelopen 3 jaar gelanceerd, met name door SpaceX. De snelle toename is mogelijk omdat de satellieten steeds kleiner zijn geworden – van de omvang van een bus tot circa een schoenendoos -, en de kosten daarom fors zijn gedaald. Daardoor kunnen er in de komende jaren vele tien- tot honderdduizenden satellieten worden gelanceerd.

  Radarsatellieten en ‘zendmasten’

  De genoemde radarsatellieten zijn in staat om iedere 3 uur dezelfde vierkante meter op aarde te bekijken. Zo wordt een enorme database opgebouwd over wat er een uur, een dag, een week, een maand of een jaar geleden op aarde gebeurd is. Die data kan vervolgens worden gebruikt voor het maken van nauwkeurige prognoses op tal van gebieden, met name defensie, klimaat en de verzekeringsmarkt (schadeclaims kunnen dan vanuit de ruimte worden gecontroleerd).

  Inmiddels is het ook mogelijk om door middel van ‘zendmasten’ in de ruimte met iedere smartphone op aarde te communiceren (en het toestel dus ook te volgen en af te luisteren), zonder dat de software of hardware hoeft te worden veranderd. Daarmee wordt op den duur iedere smartphone feitelijk in een satelliet-telefoon veranderd. Zo’n 1,8 miljard consumenten krijgen daar binnen afzienbare tijd toegang toe. Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedere wereldbewoner op het netwerk wordt aangesloten. >>>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/netwerk-radarsatellieten-vormt-enorm-controle-grid-van-iedere-vierkante-meter-op-aarde/
  https://www.mckinsey.com/capabilities/mckinsey-digital/our-insights/space-building-a-digital-infrastructure-above-the-sky
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/groep-wetenschappers-ruimte-en-atmosfeer-in-gevaar-door-duizenden-nieuwe-starlink-satellieten/
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/fase-2-van-lockdown-totale-beschaving-en-technocratische-a-i-machtsovername-nabij/

  • @ Adriaan W. september 18, 2023 at 16:35,
   De ruimte is een relatief begrip. De firmament is 70 mijl boven de aardoppervlakte. Daar zitten geen luchthaken aan om satellieten aan op te hangen. Alles wordt vanaf de grond gedaan en gespiegeld in het plasma scherm. Met raster chemtrails maken ze in de atmosfeer een geleide laag om zo hun signaal over een grotere afstand te kunnen geleiden. Daar het radar frequentie in het giga hertz gebied ligt is de reikwijdte geen 70 mijl en halverwege de atmosfeer hangen er geen versterkers aan luchthaken om dit signaal te versterken. Dus er zijn geen satellieten die in de ruimte zweven, het is enkel een illusie waar wij gewone bevolking in moeten geloven. Niet voor niets gebruiken ze nog steeds AWACS radar vliegtuigen om het oorlogsgebied in kaart te kunnen brengen. Deze kan maximaal 9 Km hoogte behalen. Er is alleen radar/GPS signalen mogelijk boven zee, als er meerdere vliegtuigen daar vliegen met elk zijn eigen GPS signaal. Dus hoe meer er vliegtuigen in de lucht boven zee, hoe gedetailleerder beeld jij verkrijgt. Anders moeten de vliegtuigen op eigen zicht vliegen, als er geen andere vliegen daar zouden vliegen.

   Zo is het 5G signaal vanaf 12 GHz. wat amper 250 meter reikwijdte heeft zonder obstakels, wel erg moeilijk als die 70 mijl boven de aarde zouden moeten zweven. Dan zouden ze gewoon nutteloos zijn. 4G zendmasten vanaf 6GHz. hebben amper 4 Km reikwijdte. Dus om het 5G signaal vanaf 12GHz. tot 300GHz. kan alleen vanaf de grond verzonden worden met zendmasten. Maar zendmasten worden in de regel satellietzenders genoemd en daar ligt de verwarring. Want ze hebben ons op scholen wijs gemaakt dat er satellieten alleen in de ruimte aanwezig zijn. Maar eigenlijk alles wat we ooit op scholen hebben geleerd is 1 grote leugen en propaganda verhalen, maar ja als je niet anders weet of het als eerste het aanleert. Blijf je er gewoon in geloven dat het de enige waarheid is.

   • Jawel hoor. Luchthaken kun je zo bestellen bij Siemens. Net als de General Electric gravity dampers hef je daarmee zo de zwaartekracht op. Je moet alleen wel zorgen dat je plasma manifold goed uitgericht en gecalibreerd is anders verlies je je structural integrity…

    Ik weet het, moderne techniek is soms net tovenarij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in