© Mat Napo op Unsplash

Varkens zouden wel eens kunnen gaan vliegen nu nepnieuwsgigant CNN, in een verrassende wending, toegeeft dat de “vaccins” tegen het coronavirus wel eens de oorzaak zouden kunnen zijn van de constante en voortdurende golven van covid-infecties die over de hele wereld gemeld worden, bericht Ethan Huff.

Na ontkennen, ontkennen en nog eens ontkennen dat de prikken iets anders doen dan “levens redden”, begint CNN de legitimiteit van de ongegronde bewering van de regering dat de griepprikken van Fauci “veilig en doeltreffend” zijn, in twijfel te trekken.

Volgens CNN proberen wetenschappers “dringend … een ander stukje van de immuniteitspuzzel op te lossen” betreffende de mRNA (messenger RNA) technologie en de kennelijke neiging ervan om de dingen eerder slechter dan beter te maken wat de volksgezondheid betreft.

CNN speculeert dat de “daling van onze bescherming” tegen het covidvirus het gevolg zou kunnen zijn van de mRNA-injecties van Moderna en Pfizer-BioNTech, “die de eersten ter wereld waren om dit platform te gebruiken.”

Tony Fauci heeft besloten ook zijn zegje te doen, maar natuurlijk op een veel bedrieglijker manier. Hij zegt dat “wij met mRNA een werkelijk fantastisch platform hebben gekregen,” maar dat wij moeten “proberen er beter mee te zijn” omdat deze versie ervan niet bepaald de gezondheidsresultaten oplevert die hij lang beloofd heeft.

“De Verenigde Staten zijn nu op een punt in de pandemie waar gezondheidsfunctionarissen worstelen met het feit dat, om immuniteit tegen Covid-19 in de gemeenschap te behouden, de natie ofwel regelmatig – of mogelijk jaarlijks – boosterprikken zal moeten toedienen, ofwel een geheel nieuw vaccin zal moeten uitrollen,” geeft CNN nu toe.

  "Deskundige", roept op tot het ontzeggen van levensreddende ziekenhuisbehandeling aan ongevaccineerde mensen

Oh, oh: dat klinkt zeker niet goed of veelbelovend. We zijn overgegaan van een vaccin dat een uitweg uit de plandemie zou bieden, naar een vaccin dat de plandemie mogelijk voor altijd aan de gang houdt, terwijl die anders nu al voorbij zou zijn.

“Wat u hier ziet zijn de eerste stappen in de richting van een officiële erkenning dat de mRNA-vaccins gefaald hebben en dat er vroeg of laat nieuwe vaccins komen,” schrijft Alex Berenson op zijn Substack.

Hoeveel injecties zullen de mensen nog nemen voordat ze beseffen dat de regering hen de hele tijd voorgelogen heeft?

Aangezien zo weinig mensen de zogenaamde “booster”-injecties nemen die nog steeds door het Biden-regime gepusht worden, zal dat programma waarschijnlijk in de komende maanden ter ziele gaan en verdwijnen, om dan vervangen te worden door iets anders.

Het Witte Huis zal waarschijnlijk beweren dat “de aarzeling om mRNA-vaccins te nemen tot een onhoudbaar niveau is gestegen,” schrijft Berenson. Dit zal gevolgd worden door de invoering van een “nieuwe” priktechnologie die meer dan waarschijnlijk al jaren in de coulissen staat te wachten om ingevoerd te worden als de tijd rijp is.

“Misschien zijn zij zelfs cynisch genoeg om diegenen onder ons die al die tijd gelijk hadden, de schuld te geven van die aarzeling,” schrijft Berenson.

“Het grote mRNA-experiment zal tot een einde komen, niet met een knal, maar met 200 miljoen verlopen doses in diepvriezers. De meest waarschijnlijke, maar geenszins zekere uitkomst is: nul lange termijn voordeel, nul tot veel lange termijn, en meer dan 100 miljard dollar voor Pfizer en de gang.”

  Waarom is links zo slecht geslaagd voor de Covid-toets?

Deze herhaalde pogingen van de machthebbers om voor God te spelen mislukken steeds weer, en zij zullen altijd mislukken. Helaas zijn miljoenen mensen nog niet wakker geworden van het bedrog, en zij zullen waarschijnlijk alles blijven aannemen wat de regering als volgende uitrolt als oplossing voor het probleem dat zij met haar vorige oplossing heeft gecreëerd.

Even ter herinnering: Wij waarschuwen al vanaf de eerste dag voor dit alles. Wij hebben onze lezers gezegd dat zij op hun hoede moeten zijn voor de prikken, vooral die waarbij mRNA gebruikt wordt, omdat deze technologie nog nooit eerder bij mensen gebruikt is – en wat misschien nog belangrijker is, zij is nog nooit met succes gebruikt bij welke toepassing dan ook, bij dieren of anderszins.

De hele zaak is een gevaarlijke zwendel, en de realiteit daarvan wordt nu zelfs toegegeven, zij het via een omweg, door mensen als CNN.

“De schade is monsterlijk over de hele wereld,” schreef een commentator op Berenson’s Substack. “De immuunsystemen zijn nu ernstig aangetast. Elke belangrijke wetenschapper die hiervoor waarschuwde is verbannen.”

“Geert Vanden Bossche was er een, Yeadon, Montagnier, McCullough, en anderen. Pfizer wist ervan. Pfizer wist dat dit een “lekke injectie” was.”

Iemand anders reageerde op deze persoon door uit te leggen hoe zij zo veel “vroeger gezonde vriendinnen” van in de 40 heeft, die nu klagen over voortdurende hoofdpijn en darmproblemen.

“Geen van hen brengt het in verband met 3 golven spike-eiwit via vaccins en het ondervinden van een zwaar geval van covid,” voegde deze persoon eraan toe. “Ik ben er om het hen te vragen, hoewel zij mijn vraag onsmakelijk vinden.”

  Mainstream media gecreëerde "Covid Cultus" zo gehersenspoeld dat ze willen dat mensen sterven die weigeren een mondkapje te dragen of te vaccineren

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDENVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe machten die ons regeren, hebben ingezien dat Washington onvoorbereid en ongeschikt is voor een grote oorlog
Volgend artikelFranse rechtbank beveelt uitzetten 4G-antenne wegens sterfte van koeien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Citaat: ” Het Witte Huis zal waarschijnlijk beweren dat “de aarzeling om mRNA-vaccins te nemen tot een onhoudbaar niveau is gestegen,” ”
  En:
  ” “Misschien zijn zij zelfs cynisch genoeg om diegenen onder ons die al die tijd gelijk hadden, de schuld te geven van die aarzeling,” ”

  Kortom we zijn alsnog de sjaak.

  Ik heb vrijwel dagelijks met Amerikanen te maken en we praten niet over politiek, religie (oorlog), het weer. Dat laatste doe ik meestal wel want dat breekt het ijs. Algemeen zijn ze niet aller slimst maaaaar ik ga er vanuit dat ze wel aanvoelen als ze door hun regering verneukt worden. Ze hebben niet voor niks allemaal vuurwapens in huis.

  • (Algemeen zijn ze niet aller slimst)
   Mr Prikkebeen, mijn ervaring als bijna levenslange inwoner van de VS is dat de gemiddelde Amerikaan niet stommer is dan de gemiddelde Nederlander. Ze zijn mss wel wat schappelijker en minder ‘cunning’ dan de NLr, en bovendien veel zelfredzamer. Verder, je moet ze 1 ding geven: als ze zien dat er iets fout is, dan nemen ze wel actie. De verwende NLr daarentegen niet. Dus je hoeft er niet “vanuit te gaan” – je kan het met zekerheid aannemen. Daarbij, hele hordes NL lopen nog steeds achter de NLse regering aan. Inderdaad, algemeen zijn ze niet het slimst en ik ga er vanuit dat ze het niet aanvoelen als ze door hun regering verneukt worden. Vandaar dat ze ook geen vuurwapens in huis hebben.

   • Helemaal met u eens. Ik heb in Massachusetts gewoond. Ze zijn niet de slimsten, maar ondernemen wel actie.
    Hier in Nederland voornamelijk sheeple.

  • Amerikanen denken van zichzelf dat ze ´intelligent´ zijn. Echt lachwekkend. Ze zijn over het algemeen ongeinformeerd, niet bepaald goed opgeleid, en dom als het achtereind van een varken. Maar wel overtuigd van hun superioriteit op een megalomane manier.

   • Als Amerikanen iets weten dan weten ze een hele hoop van één ding, en daarbuiten eigenlijk heel weinig. Europeanen hebben veel meer algemene kennis.
    En Amerikanen zijn niet de meest snuggere mensen op de planeet.

 2. CNN (opgericht door caballid Ted Turner) heeft net als o.a. CBS zich schuldig gemaakt aan het verspreiden van nepnieuws door in april 2020 beelden te vertonen van een ziekenhuis in het Italiaanse Bergamo waar de mensen bij bosjes aan covid19 zouden sterven en deze beelden hebben de mediahoeren gesitueerd in New York om zoveel mogelijk angst bij de bevolking aan te jagen. Dit alles om de kijkers te masseren tot het nemen van ‘vaccins’. Excuses zijn door dit schorem uiteraard nooit aangeboden.
  Bill Clinton (1946) heeft tijdens zijn presidentschap (1993 – 2001) toestemming gegeven om d.m.v. fusies te komen tot zes wereldwijde mediaconglomeraten. Ook deze ontwikkeling was een uiteraard een onderdeel om toe te werken naar de plandemie van 2020. Clinton heeft ooit een Fulbright-beurs gekregen en dit is niet meer of minder dan een uitnodiging van de cabal/ Deep State om opgeleid te worden tot hun ultieme dienaar. Bilderberg Billy heeft de Bilderberg-conferentie voor de eerste maal in 1991 bezocht en één jaar later werd hij verkozen tot president. Verder is Clinton lid van de Council on Foreign Relations en Trilateral Commission.
  De Europese equivalent van de Fulbright-beurs is de Rhodes-beurs. De Brit Cecil Rhodes (1853 – 1902) had grote belangen in de Zuid-Afrikaanse diamantindustrie (De Beers) en zijn tijdens zijn actieve leven was hij reeds met diverse handlangers, waaronder uiteraard de Rothschilds bezig met de plannen om te komen tot een One World Government.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in