De overwinning op president Trump van het militair/veiligheidscomplex heeft de Verenigde Staten en haar Europese, Canadese, Australische en Japanse imperium veroordeeld tot een onomkeerbaar verval. Het voornemen van Trump om “de betrekkingen met Rusland te normaliseren” werd door het machtige militair/veiligheidscomplex, waarvoor zowel president Eisenhower als president John F. Kennedy waarschuwden, gezien als een bedreiging voor zijn budget, macht en primaat. Zo begonnen de CIA en de FBI het lange en voortdurende tijdperk van valse beschuldigingen tegen een Amerikaanse president, zowel in functie als daarbuiten, door de veiligheidsdiensten van de Verenigde Staten.

Het gevolg is dat de wereld zich aan Amerika onttrekt, het door de dollar gedomineerde financiële systeem verlaat, en zich houdt aan een rechtsstaat in plaats van de egoïstische regels van Washington.

De gevolgen voor de westerse wereld zullen zijn: monetaire achteruitgang, inflatie en lagere levensstandaarden, energieschaarste, en sociaal verval door niet-geassimileerde massa’s immigranten die de westerse wereld niet het zelfvertrouwen heeft om ze af te weren.

Een verwoestende oorlog zou ook een gevolg kunnen zijn, met rampzalige gevolgen voor het Westen, waarvan de wapensystemen inferieur zijn aan die van Rusland en waarvan de legers gedemoraliseerd zijn door “diversiteitspromoties” en anti-blanke indoctrinatie.

De Russische president Poetin heeft het neoconservatieve streven naar Amerikaanse hegemonie omschreven als “krankzinnig”. Poetin heeft het Westen de maat genomen:

“Elke ideologie van superioriteit is van nature walgelijk, crimineel en dodelijk. De globalistische elites blijven hameren op hun exceptionalisme; ze zetten mensen tegen elkaar op, verdelen samenlevingen, lokken bloedige conflicten en staatsgrepen uit, zaaien haat, russofobie en agressief nationalisme, vernietigen traditionele familiewaarden die mensen menselijk maken.”

  Medvedev: De levering van langeafstandsraketten aan de psychoten van Kiev zal de Derde Wereldoorlog doen ontketen

Poetin beschrijft de “op regels gebaseerde orde” van Washington als “een systeem van roof, geweld en onderdrukking op het internationale toneel.”

“Voor ons, voor Rusland, zijn er geen onvriendelijke, vijandige naties, noch in het Westen, noch in het Oosten. Net als de overgrote meerderheid van de mensen op deze planeet willen wij een vreedzame, vrije en stabiele toekomst.”

“Wij geloven dat elke ideologie van superioriteit inherent verachtelijk, crimineel en dodelijk is. Toch spreken westerse globalistische elites nog steeds van hun exclusiviteit, zetten ze mensen tegen elkaar op en verdelen ze samenlevingen, lokken ze bloedige conflicten en staatsgrepen uit, zaaien ze haat, russofobie en agressief nationalisme, vernietigen ze het gezin en de traditionele waarden die mensen tot mens maken. En dit alles alleen maar om de mensheid haar wil, haar rechten, haar regels en in feite een systeem van roof, geweld en onderdrukking te blijven opleggen.”

Vandaag, zei hij, kan men zien hoe in een aantal landen monumenten voor Sovjetsoldaten meedogenloos en koelbloedig worden vernietigd, monumenten voor grote commandanten worden gesloopt, een “ware cultus van de nazi’s en hun collaborateurs” wordt gecreëerd en de herinnering aan echte helden wordt uitgewist en vervormd. Deze ontheiliging van de prestaties en opofferingen van de zegevierende generatie is “ook een misdaad, een schaamteloos revanchisme van degenen die cynisch en openlijk een nieuwe campagne tegen Rusland voorbereiden en daartoe neonazistisch tuig uit de hele wereld om zich heen verzamelen,” aldus Poetin.

Verwijzend naar de toestand in Oekraïne zei Poetin:

“Vandaag staat de beschaving opnieuw op een beslissend keerpunt, en is er een echte oorlog ontketend tegen ons moederland. Maar we hebben het internationale terrorisme afgeweerd, [en] we zullen de inwoners van Donbass beschermen en onze veiligheid waarborgen.”

  "Met zijn vredesplan heeft China een perfecte val gezet voor de VS en Europa," zegt Israëlische deskundige

“Hun doel – en hier is niets nieuws – is om de ineenstorting en vernietiging van ons land te bereiken, de resultaten van de Tweede Wereldoorlog weg te strepen, het systeem van wereldwijde veiligheid en internationaal recht definitief te breken, en alle soevereine centra van ontwikkeling te wurgen,” merkte Poetin op.

“Buitensporige ambitie, arrogantie en gebrek aan verantwoording leiden onvermijdelijk tot tragedies. Dit is de reden voor de catastrofe die het Oekraïense volk nu doormaakt. Het werd een gijzelaar van de staatsgreep en het criminele regime dat zijn westerse meesters op basis daarvan ontwikkelden, een ruilmiddel bij de uitvoering van hun wrede en egoïstische plannen,” benadrukte Poetin.

“De gevechten die beslissend zijn geweest voor het lot van ons vaderland zijn altijd nationaal, heilig en van nationaal belang geweest. Wij zijn trouw aan de voorschriften van onze voorvaderen en begrijpen diep en duidelijk wat het betekent om de hoogten van hun militaire, arbeids- en morele prestaties waardig te zijn.”

“Wij zijn trots op degenen die hebben deelgenomen aan de speciale militaire operatie, op allen die aan het front vechten, die de frontlinies onder vuur bevoorraden, die de gewonden redden. Er is geen groter doel dan uw werk in de strijd. De veiligheid van ons land, de toekomst van onze staat en ons volk hangen van u af. U vervult uw militaire plicht met eer, u vecht voor Rusland. Jullie families, kinderen en vrienden staan achter jullie. Zij wachten op u. Ik weet zeker dat jullie hun grenzeloze liefde voelen.”

Aan het einde van de toespraak sprak Poetin het vertrouwen uit dat het Russische volk ook deze keer zou zegevieren in zijn overlevingsstrijd:

  Het Westen heeft het publiek misleid over de oorlogsstrategie van Rusland, en de resultaten beginnen in Donbass zichtbaar te worden

“Tijdens de Grote Patriottische Oorlog hebben onze heldhaftige voorouders bewezen dat er niets sterker, krachtiger en betrouwbaarder is dan onze eenheid. Niets ter wereld is sterker dan onze liefde voor ons vaderland.”

Tegen de belangen van Amerikanen, Russen, Chinezen en de rest van de wereld in, hebben het militaire/veiligheidscomplex van de VS en hun neoconservatieve handlangers het Westen geïnstitutionaliseerd als de vijand van de rest van de wereld. De gevolgen voor Amerika en zijn imperium zullen rampzalig zijn.

Via Paul Craig Roberts & RT & Sputnikglobe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Kijk goed naar de lucht”: Medvedev dreigt het ICC in Den Haag met hypersonische kruisraket te vernietigen nadat het een arrestatiebevel tegen Poetin heeft uitgevaardigdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpnieuw massale Russische luchtaanvallen in heel Oekraine op 9 mei 2023 (Foto’s, video’s)
Volgend artikelEnkele maar interessante opmerkingen over de oorlog in Oekraine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Zo is het. Niets aan toe te voegen. De Amerikaanse deepstate met zijn vazallen in London en Brussel staat op instorten met achter de schermen oorlogsmisdadiger Obama die zijn derde termijn stuiptrekkend vervult (Pupet Biden is een demente ijsjes likkende aan kleine meisjes friemelende criminele viespeuk) na de massieve fraude bij de 2020 election. Ik hoop met heel mijn hart dat het Anglo Amerikaans misdaad imperium en de westerse globalistische corporate state cabal binnenkort een roemloos einde tegemoet gaat. De wereld kan er alleen maar beter op worden.

 2. Er lopen heel wat fysiek volwassen lichamen rond, maar qua emotionele of spirituele ontwikkeling (als die al bestaat) zijn het grotendeels net kleuters. De kinderachtige retoriek van wedstrijdje spelen alsof dit vanzelfsprekend zou zijn met kinderlijke interesses zoals winnen of verliezen is in wezen zo primitief als maar zijn kan. En dan te bedenken dat dit moet doorgaan als passend bij samenlevingen die zichzelf graag zo ontwikkeld of beschaafd vinden 🙂 …

  • Het wordt anders als het overleven of ten onder gaan betreft. Heb je de westerse kaart gezien waarop de meer dan 40 republiekjes te zien zijn waarin Rusland volgens “onze” leiders opgedeeld moet worden?

 3. Emotionele onvolwassenheid past wellicht niet bij volwassenen. Het punt is gewoon dat zogenaamde volwassenen graag de rol spelen zo voornaam, belangrijk of verantwoordelijk te zijn in alles wat ze doen of zeggen en dat strookt niet met wat je voor je neus ziet gebeuren in de dagelijkse praktijk. Vandaar het begrip: kleuter. Niet dat kleuters minderwaardige wezens zouden zijn maar volwassen kleuters zijn dat duidelijk dus wèl.

  Het is onmogelijk om voor 25 miljoen Nederlandstaligen altijd helemaal begrijpelijk Nederlands te schrijven :-).

 4. als je de leugen maar vaak genoeg vertelt , gelooft men hem vanzelf.

  feitelijk ,;

  als je de leugen maar vaak genoeg vertelt , geloof men hem “zelf” vanzelf

  de dood van subversie en inversie.

  • Maak een leugen zo groot en inderdaad herhalen en herhalen dan denken veel niet wakkere mensen dat deze de waarheid is, maar als ze straks beseffen dat ze hun leven gelogen is, tja i tolt you so, many times, but you won’t listen to it.

  • Dat zei de minister van nazie propaganda destijds ook al aan zijn officieren en generaals uiteindelijk pleegde hij met vrouw en kinderen zelfmoord in opdracht van de fuhrer Hitler De russen bevrijden uiteindelijk Europa van de ondergang Maar nu is er geen redding meer mogelijk en gaat west Europa ten onder aan Brusselse idioterie dat zij de machtigste staat zijn van de wereld met uitsluiting van het grootste land terwereld Rusland Ik ben het ook niet eens met Poetin!?Omdat hij bang is voor zijn eigen leven dat op het spel staat en dat hij denkt dat Brusselse bolwerk een bedreiging wordt voor zijn land ,,,,Het LANDEN,,,, gesteggel onderling van beschuldigingen heen en weer zal leiden tot het doel en dat is WO 3!!!!!!!!!

 5. 🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎

  Let op ; mailadres

  Zie artikel klaus schwab , foto
  De overheid wil burgers..

  15 of 16 mei ( men wil de exacte datum (nog) niet kwijt
  Maandag of dinsdag as

  Pandemie wet , stemming 1e kamer

  Laat weten wat je ervan vindt, deze week .

  • WAT DOEN WE DAN MET DEZE PAGINAFRONTNIEUWS DIE NIET GELEZEN WORDT DOOR DE TEGENSTANDERS! En wat doen we dan met deze site frontnieuws,,,,,, wordt die dan verboden door Brussel??????
   deze berichten zijn nepberichten net zoals vorige week werd voorspeld dat het weer deze week beter wordt!?????

 6. Heel sterke redevoering van President Putin. En geschiedkundig, helemaal verantwoord.

  Het was vooral Rusland, dat de nazi-Duitsland oorlogs-machine versloeg.

  Nu wordt het weer bedreigd, door een oorlogs-machine uit het “westen”.

 7. Ik sta achter de almachtige God en dus Jesus, ik moet nik hebben van de leugenaars Amerika regering, en Rusland regering, en Oekraïne regering, en trouwens geen enkel regering, ALLE politicus zijn beroeps leugenaars en niet te vertrouwen, ik hoop dat we niet vergeten zijn dat ook Vladimir Vladimirovitsj Poetin goede vrienden is met de WEF, er zijn zat foto’s met hem samen met Klaus Martin Schwab, en vergeet niet hij Poetin was een KGB, en heeft vrezelijke dingen gedaan tegen mensen, en net als de CIA, eenmaal CIA altijd CIA.

 8. Jo,lees door,dan merk je dat de kgb opgericht was door joden,om Rusland over te nemen,dezelfde die nu in us bezig zijn,net als de bolsjewisten,
  En als je net als Pres.putin in die tijd zovol gegoten bent met narratieven,duurt t een tijdje voordat je zicht krijgt,dan,zeggen ze,ben je er,kop boven maaiveld en precies dat is niet toegestaan en dan wordt men wappie of wat dan ook

 9. Beste Mensen

  Lekker leuk spelletje
  Onder de Negatieve entiteiten bescherm dekmantel Paraplu genaamd Shaytaan = Satan is onder de grootste Bacteriën geheten gespletenheid Alien – God , Duivel Zoete Zure helft Tong die bescherming genoten onderling onenigheid ontstaan waardoor er akkefietjes zijn uitgebroken
  Onder de Terroristen Barbaren Moordenaars Ziel loze wandelende Lijken
  Oorlogje Spelende Grotere Hersenloze Kleine Kinderen
  Die dus ettelijke jaren de onschuldigheid gedwongen onder de Duim hebben gehouden te weten het onschuldige zuivere kloppend Hart Afrika Azië
  Als de Emmer vol is ….
  Dan loopt het over
  Past er niks meer bij
  Dan verschijnen er mensen als Meneer Putin en de zijnen en anderzijds Bill Ellon Harari Monsanto Soros Schwab berlap en de hunnen zijnen zwijnen op het toneel
  Die Plunderen maar Raak de voorheen Meelifters op criminele vleugels
  De Tanden staan Symbool als de
  ge-misbruikte Soldaten die de gespleten Tong de Randen afbijt tot grotere en Grote happen uit de Tong nog zal afbijten
  De Kiezen achter tanden Bommen maken Grote Kuilen

  Weet dus dat Men niks anders is dan een super klein Zieltje
  Meer ook niet
  Langs de weg van echte Pure Liefde
  Geweldloosheid kan dat worden gerealiseerd
  Ahimsa Paramo Dharma
  Langs de weg van volledige overgave in Liefde tot het All Universum dus tot Alles kan men het Ultime leren te realiseren
  Die heerlijkheid Rust en Vrede
  Ohm Shanti Shanti Shanti
  Vrede zei met Allen In Rust
  Sunya Leegte Rest Nul Geeft Rust
  Dus helaas niet alleen maar met die akelige diertjes wezentjes genaamd Mensen maar tot Alles met liefde Omgaan Benaderen
  Koesteren Eerbiedigen Respecteren
  Anders krijgt men niks
  Het is of of
  Of Alles of Niks
  De keus maken is de Mensheid geschonken onder de benaming eigen Wil of Ego ik
  Los laten of vast klammen aan …

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in