Nadat een nieuw virus zich over de wereld begon te verspreiden, reageerden we met een ongekend wereldwijd experiment. In het grootste deel van de westerse wereld kregen mensen een van de twee opties: zich laten vaccineren, of een tweederangs burger worden. De vaccins bestonden uit een van de twee opties: zich laten injecteren met een genetisch gemodificeerd adenovirus uit chimpansees dat het spike-eiwit tot expressie brengt, of zich laten injecteren met mRNA ingekapseld in lipide, schrijft Radagast.

In het Verenigd Koninkrijk is men hoofdzakelijk overgegaan op een eigen vaccin, waarbij gebruik wordt gemaakt van een genetisch gemodificeerd adenovirus van chimpansees. Je injecteert het vaccin in iemands spier, het virus dringt de cellen binnen, laat zijn DNA los in de celkern en de cellen worden zo voor de gek gehouden dat zij het giftige spike-eiwit produceren, samen met een aantal adenovirusgenen.

Dit kan als een vrij nieuw experiment worden beschouwd. Afgezien van de COVID-19 vaccins zijn de enige andere virale vectorvaccins die wereldwijd worden gebruikt twee Ebola-vaccins die voornamelijk worden gebruikt voor ringvaccinatie in kleine plattelandsdorpen in Afrika, in landen waar de gemiddelde levensverwachting in de vroege jaren zestig ligt. Als dit soort vaccins schadelijke bijwerkingen op lange termijn hebben, kunnen we dat op geen enkele manier weten.

Dus hoe gaat het met het experiment? Wel, daarvoor kunnen we terecht in Schotland. Schotland is in vele opzichten een goede plaats om te bestuderen wat er in de rest van de westerse wereld gaat gebeuren. De vaccinatiegraad is zeer hoog, de massale vaccinatie is dit jaar zeer vroeg begonnen, de noordelijke ligging van het land betekent dat het koude weer vroeger intreedt en het land is vrij transparant en betrouwbaar in het vrijgeven van zijn gegevens.

Helaas zijn de gegevens zeer zorgwekkend.

Het zou duidelijk moeten zijn dat er iets mis is. De sterfte lag vorige week 30% boven normaal. Zelfs als alle COVID-sterfgevallen buiten beschouwing worden gelaten, ziet de sterfte er deze week slechter uit dan een jaar geleden. Maar het belangrijkste om op te merken is dat het sterfteoverschot in feite geheel bestaat uit mensen die thuis sterven (onverwacht dus):

Niets hier wijst erop dat het beter wordt.

Al dat gevaccineer hielp niets: hoge Corona-besmettingsgraad in vaccinatiewereldkampioen Israël - Vierde lockdown staat voor de deur

In Scandinavië zien we geen overmatige sterfte, ondanks wijdverbreide vaccinatie. Dat geeft ons een aanwijzing in welke richting we moeten kijken. We weten dat de vaccins leiden tot de ontwikkeling van auto-immuunziekten, specifiek trombocytopenie. Immuun trombocytopenie wordt in verband gebracht met een tekort aan vitamine D. [1,2] De meeste studies suggereren dat een tekort aan vitamine D veel meer voorkomt in Schotland dan in de Scandinavische landen. Het relatieve gebrek aan sterfgevallen door COVID-19 in Scandinavië houdt waarschijnlijk ook verband met een geringer tekort aan vitamine D.

Wat er lijkt te gebeuren is dat de vaccins leiden tot wijdverspreide auto-immuunproblemen, als gevolg van de productie van auto-antilichamen. Van vitamine D is bekend dat het een belangrijke rol speelt bij de modulatie van het immuunsysteem. Bij hogere vitamine D-niveaus wordt de adaptieve immuunrespons onderdrukt en wordt de aangeboren immuunrespons versterkt. Een tekort aan vitamine D verhoogt het risico op de ontwikkeling van auto-antilichamen bij verschillende aandoeningen aanzienlijk.

Helaas weten we niet precies hoeveel gevallen van trombocytopenie we met deze vaccins veroorzaken. Als iemand een paar dagen na ontvangst van het vaccin met een beroerte in het ziekenhuis belandt, dan zullen we hem herkennen als slachtoffer van door vaccinatie veroorzaakte immuun trombocytopenie. Niemand kan ons echter vertellen hoe groot de ijsberg is: hoeveel gevallen van milde immuuntrombocytopenie missen we, voor elk geval dat we wel herkennen vanwege de ernstige complicaties? De anekdotische meldingen van hevige menstruatiebloedingen suggereren volgens mij dat we veel gevallen van immuuntrombocytopenie over het hoofd zien.

Milde immuun trombocytopenie is niet iets om te negeren. Occulte cerebrale microbloedingen konden worden gezien op een MRI-scan bij 43% van de mensen met gediagnosticeerde trombocytopenie, vergeleken met 0% van de controlepersonen. Met andere woorden, als we mensen missen die lijden aan milde trombocytopenie na het ontvangen van de vaccins, dan betekent dit dat we mensen stille microbloedingen laten oplopen die niet onmiddellijk een effect laten zien. Als je op je dertigste lijdt aan immuun trombocytopenie, wordt je resterende levensverwachting met twintig jaar verminderd.

Daarom moet het vaccinatieprogramma zo snel mogelijk worden stopgezet en moet de oorzaak van het sterfteoverschot worden onderzocht. Het is nu overduidelijk dat er geen plausibel voordeel te behalen valt uit het vaccineren van jonge mensen met deze vaccins. De vaccins elimineren de overdracht niet, het vaccineren van jongeren versnelt slechts de ontwikkeling van antilichaam-resistente varianten van dit virus.

Ik weet dat veel mensen zullen aanvoeren dat de vaccins gewoon doen waarvoor ze bedoeld zijn, dat dit deel uitmaakt van een snode samenzwering, maar ik geloof niet dat dit waar is. Het is tenslotte niet de elite die dit de bevolking opdringt. De managersklasse was de eerste die zich aanmeldde voor deze vaccins. Ik citeer Unz:

Europees Hof voor de Rechten van de Mens geeft groen licht voor dwang vaccinaties

Volgens de kranten vanochtend heeft Goldman Sachs nu van al zijn werknemers geëist dat ze zich laten vaccineren voordat ze op kantoor mogen werken, een eis die vermoedelijk ook voor al hun hogere kaderleden zal gelden. Ik verwacht dat dit soort beleid snel gevolgd zal worden door bijna elk ander groot Wall Street bedrijf.

Dus blijkbaar gaat het duivelse complot van onze heersende elites om zichzelf uit te roeien nu in een goed tempo vooruit. Mensen zullen niet kunnen blijven klagen over Wall Street als bijna alle Wall Streeters zichzelf dood hebben gevaccineerd.

Het is natuurlijk theoretisch mogelijk dat hooggeplaatste bestuurders nepvaccins gevuld met zoutoplossing krijgen, maar iemand zou die moeten toedienen en de hooggeplaatste bestuurders zouden waarschijnlijk willen dat hun eigen familieleden niet worden ingespoten met iets dat hen ook zal doden. En dan heb je al gauw het soort cijfers dat garandeert dat iemand alarm slaat.

Integendeel, we lijken het tegenovergestelde te zien: de leidinggevende klasse haastte zich om deze vaccins te krijgen. Israël zorgde ervoor dat het als eerste in de rij stond om deze vaccins te krijgen, Afrika krijgt niets en het kon niemand iets schelen of je je wel of niet liet vaccineren, totdat duidelijk werd dat de vaccins minder effectief waren dan men had gehoopt, en op dat moment stonden de gevaccineerden te popelen om de “rechtse populistische samenzweringstheoretici” tot tweederangs burgers te maken.

Laat de grote samenzweringstheorie even buiten beschouwing. Ik verzoek u in plaats daarvan eens na te denken over het veel eenvoudiger scenario, namelijk dat mensen die in paniek en doodsbang waren voor een nieuw virus, haast maakten met een product met ernstige bijwerkingen, in een poging zichzelf tegen dit virus te beschermen. Onder welke omstandigheden denkt u dat we het meest geneigd zijn om een medisch product dat ernstige schade veroorzaakt op grote schaal in te zetten? Wanneer angst en paniek ons oordeel vertroebelen.

Helaas, zoals u ongetwijfeld in uw eigen directe omgeving hebt gemerkt, ontwikkelen mensen die dit vaccin hebben gekregen een psychologisch schild, dat hen verhindert enig bewijs te herkennen dat er iets mis is met deze vaccins. Bewijs dat deze vaccins onveilig zijn, moet over veel hogere hindernissen heen springen nadat mensen deze vaccins zelf hebben genomen.

Dus wanneer de hele leidinggevende klasse is gevaccineerd en het bewijs binnenkomt dat mensen massaal sterven, wil niemand echt erkennen wat het bewijs aantoont. U kunt dit mechanisme in actie zien wanneer een radiopresentator in Nederland iemand aan de lijn heeft die zegt in een ziekenhuis te werken en melding maakt van een epidemie van mensen die lijden aan door vaccinatie veroorzaakte cardiovasculaire problemen:

Negeer voor een moment de vraag of we dit verslag kunnen vertrouwen of niet. Normaal gesproken, als je een bekwame journalist bent, zou dit je journalistieke instincten triggeren: Dit is interessant, ik moet uitzoeken of deze man legitiem is. Je begint meer vragen te stellen, in de hoop dat de man je wat bewijs zal geven dat zijn locatie onthult, zodat je zijn verslagen zou kunnen verifiëren. De presentator probeert de man zijn mond te snoeren en blijft maar herhalen dat “niets van wat u zegt bewezen is”. Dat is de algemene reactie die je ziet van gevaccineerde mensen: Ze willen het gewoon echt niet weten.

Vaccinverkoper van het jaar: WHO-chef zegt dat COVID-boosters "door landen worden gebruikt om kinderen te doden" - Fake factcheckers gaan door het lint

Vermenigvuldig dit gesprek een miljoen keer en je begint een idee te krijgen van wat er op dit moment gebeurt bij gezondheidsinstanties en in ziekenhuizen over de hele westerse wereld. “Het lijkt erop dat het vaccin mensen doodt.” Wordt beantwoord met: “Dat is niet bewezen.” In plaats van: “We moeten dit tot op de bodem uitzoeken.” Als de gegevens te verontrustend worden, stoppen we met het rapporteren van de gegevens.

We hebben deze vaccinatiecampagnes meerdere malen gepauzeerd, omdat we verontrustende trends zagen: mensen met bloedstollingsproblemen, veel plotselinge sterfgevallen onder verpleeghuisbewoners, plotselinge beroertes, enz. Maar na elke onderbreking word men geconfronteerd met het besef dat je deze vaccins al aan miljoenen mensen hebt gegeven en dus valt je geest voor de fout van reeds gemaakte kosten.

Zolang mensen blijven geloven dat dit allemaal een soort reusachtig complot is om een stel mensen te doden, blijft ons vermogen om deze vaccinatiecampagnes een halt toe te roepen verwaarloosbaar. Pas wanneer serieuze journalisten verslag gaan doen van de overmatige sterfte, zal er iets aan gedaan worden. Beschouw dit bericht als een verzoek aan serieuze journalisten, met het soort geloofsbrieven dat de managersklasse ertoe brengt aandacht te besteden aan wat je te zeggen hebt (niemand zal het iets kunnen schelen als ik het zeg, mensen zoals ik zonder universitaire diploma’s zijn in feite onmenselijk voor hen), om hier aandacht aan te besteden.

Te veel mensen sterven. We moeten beginnen met antwoorden te krijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Definitief, onweerlegbaar bewijs dat de Covid-19 Pandemie nooit heeft bestaanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVan 100% naar 20%: Video toont radicaal veranderend narratief over de effectiviteit van vaccins
Volgend artikelDokter tegen gezondheidsautoriteiten FDA en CDC: “In 20 jaar medische praktijk heb ik nog nooit zoveel letsels door vaccins gezien”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  • Vreemd dat er in de scandinavische landen geen oversterfte zou zijn en in Schotland en NL bv wel. De enige reden die ik kan bedenken is dat er in scan. Landen over het algemeen veel levertraan wordt gebruikt. Levertraan bevat vit. D.

 1. Wat ik persoonlijk denk is dat de Sars-Cov2 spike proteïnes in sommige gevallen of misschien in vele gevallen van de “bezetene” cellen* worden los gelaten in plaats dat ze daar bevestigd blijven, en dat het immuunsysteem dus deze “bezetene” cellen* niet zien of opmerken als een indringer.

  Dit betekent dus dat er bezetene cellen* zijn in het lichaam die 6 tot 8 maanden nog volop Sars-CoV2 spike protein zullen produceren.

  De productie van een “protein” verbruikt wel aminozuren, dus een x aantal aminozuren word weggekaapt en weg gegeven voor de productie van dit Sars-Cov2 protein.

  Dit betekent dat er twee nadelen zijn een mindere weerstand door het wegkapen van aminozuren die eigenlijk voor andere zaken benodigd zijn in ons lichaam, (Opbouw van DNA of t-mRNA Bijv.) , en een 6 tot 8 maanden durende verspreiding van een toxide het Sars-Cov2 spike protein.

  *bezetene cel= overname van de Ribosomen in de menselijke cel om tot productie te komen van het Sars-Cov2 spike protein, of een overname via de nucleus van de menselijke cel om te de productie van het Sars-Cov2 spike protein.

  Dit betekent dus dat deze winter een hele harde winter gaat worden voor de gene die zich hebben laten vaccineren en waarbij deze injecties een verkeerde werking hebben.

  Ik wil er geen pol opzetten, echter ik denk dat ik voor 60% hier mijn gelijk in ga krijgen, en dit is geen speculatie of te ver van het boekje van de wetenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in