In een brief van 28 september aan ambtenaren van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), heeft een Intensive Care-arts haar bezorgdheid geuit over de bijwerkingen, waaronder sterfgevallen, die zij heeft gezien bij mensen die een COVID-vaccin hadden gekregen, bericht  Childrenshealthdefense.org.

Dr. Patricia Lee, een gediplomeerd arts in Californië, zei dat haar ervaring met patiënten die schade hadden geleden door het vaccin “niet overeenstemt met de beweringen van de federale gezondheidsautoriteiten over de veiligheid van COVID-19-vaccins”.

In de brief beschrijft Lee het observeren van “volledig gezonde individuen die ernstige, vaak fatale, verwondingen opliepen,” waaronder transverse myelitis, resulterend in quadriplegie, pneumocystis pneumonie, multi-systeem orgaanfalen, cerebrale veneuze sinus trombose, postpartum hemorrhagic shock en septische shock.

Lee, die al meer dan 20 jaar als arts werkzaam is, zei dat zij tot dit jaar zei dat ze “tot dit jaar nog nooit getuige was geweest van zoveel met vaccins verband houdende kwetsuren”.

Lee vertelde Dr. Peter Marks, directeur van het FDA’s Center for Biologics Evaluation and Research, en Dr. Tom Shimabukuro van het CDC’s COVID-19 Vaccine Task Force Vaccine Safety Team, dat hoewel “oorzakelijk verband moeilijk definitief te bewijzen is, het mijn klinisch oordeel is dat elk van deze verwondingen werd veroorzaakt door een COVID-19 vaccin, omdat er geen andere plausibele verklaring voor deze verwondingen was dan het feit dat de patiënten recentelijk waren gevaccineerd.”

Lee erkende dat haar rapport de ervaring van één enkele arts weergeeft. Maar, zo schreef ze, het lijkt “statistisch onwaarschijnlijk” dat één arts getuige zou zijn van zoveel verwondingen door COVID-19 vaccins als de beweringen van de federale gezondheidsautoriteiten over de veiligheid van de vaccins juist waren.

Ik kan niet langer stilzwijgend de ernstige schade accepteren die wordt veroorzaakt door de COVID-19 vaccins. Het is mijn oprechte hoop dat de reactie op deze brief niet op mij gericht zal zijn, maar eerder op het aanpakken van de ernstige veiligheidsproblemen met deze producten die u zonder twijfel hebt gemist of verkiest te negeren, concludeerde Lee.

Sinds de publicatie van de oorspronkelijke brief hebben de advocaten van Lee nog een brief naar het CDC en de FDA gestuurd, waarin zij stellen dat “het uitblijven van een antwoord van de agentschappen zeer verontrustend is” en eraan toevoegen dat zij “een antwoord willen, zodat zij een bespreking en briefing tussen Dr. Lee en de bevoegde vertegenwoordigers van het CDC en de FDA kunnen regelen.” De brief is hier te vinden.

  Dr. Coleman: Is Covid in een laboratorium gemaakt?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

57-jarige man bespot “anti-vaxxers” – DOOD zeven dagen na Johnson & Johnson injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe kanarie in de kolenmijn wordt ziek
Volgend artikelHet duurt niet lang meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Zo bijzonder dat er veel gezonde mensen ernstige schade oplopen of overlijden maar je kan (lees: mag) het niet herleiden naar de prik. Bij mij is 1 + 1 gewoon 2 en niet 3.

  2. Die Dr.Lee ligt eerdaags in een greppel denk ik.

    Is het mysterie van die allereerste verpleegkundige al opgelost? Zij kreeg de prik en binnen 15 minuten werd zij onwel. Geen idee meer hoe zij heette. Maar de volgende dag was “zij” op de foto en ze zag er heel anders uit.

    Zo lang iedereen dat normaal vind en iedereen aan dat soort twijfelachtige praktijken meedoet raakt het geloof in integriteit op.

    Wantrouwen groeit met de dag. Waar wantrouwen heerst heeft naastenliefde geen kans en geen plaats.

    De schade is dus niet alleen fysiek, economisch en emotioneel maar zeker ook spiritueel en filosofisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in