Deze week zijn er verschillende gelegenheden geweest om ons eraan te herinneren dat het Covid verhaal niet af is. Het mag dan wel zijn nummer 1 plaats in de top van de “nieuws”-lijsten verloren hebben, maar het is niet dood. Het is alleen aan het rusten.

Hoewel de grote rode cijfers bovenaan elke voorpagina nu slachtoffers zijn in plaats van “gevallen”, suddert de pandemie nog na, en kan ze elk moment weer aan de kook gebracht worden, schrijft Kit Knightly.

In China meldt men enorme pieken in het aantal “gevallen”, aantallen die niet meer gezien zijn sedert de hoogtijdagen van maart 2020. Miljoenen Chinese burgers zijn al weer in lockdowns, velen hebben nu toestemming van de politie nodig om van de ene provincie naar de andere te reizen.

Reusachtige multinationals leggen hun productie althans voor de nabije toekomst stil, zo waarschuwt de BBC:

“De lockdowns hebben de bezorgdheid gewekt dat cruciale bevoorradingsketens verstoord kunnen worden.”

Ja, nog meer verstoring van de bevoorradingsketen. Net als de oorlog.

Grappig hoe dat uitpakt.

Het is ook niet alleen China, volgens Bloomberg ziet Europa een “Covid heropleving” na een “overhaaste afschaffing” van de restricties, waarbij Duitsland, Zwitserland en Nederland allemaal pieken in het aantal gevallen melden.

De “Covid heropleving” in Duitsland komt enkele dagen voor het aflopen van de noodbevoegdheden van de regering, en net op het moment dat zij van plan zijn alle beperkingen te versoepelen.

Grappig hoe dat uitpakt.

De vermeende “heropleving” is het werk van niet één maar van twee “nieuwe” varianten.

  Israël's inentingen: rolmodel of vaccin-laboratorium voor menselijke experimenten?

Ten eerste is Deltacron terug. Men noemt het een “nieuwe variant”, maar de waarheid is dat het recombinante virus al begin januari voor het eerst “ontdekt” werd.

Toen vroegen de mainstream artikelen zich af of het wel bestond of dat het gewoon een laboratoriumfout was.

Zij hebben nu besloten dat het zeker bestaat.

De Huffington Post behandelt dit verhaal met de kop:

“Waarom iedereen het weer over de Deltacron-variant heeft.”

Waarom inderdaad. Het is een echte raadselachtige zaak.

Misschien beseft men dat “Deltacron” klinkt als een schurk uit Transformers, maar ze pushen ook een andere nieuwe variant: “Omicron BA.2”.

Nu, hoewel die naam zeker niet gek is, is hij ook niet erg pakkend – daarom hebben ze er ook een coole eng klinkende naam voor: “Stealth Omicron”.

Hij heet “Stealth Omicron”, omdat hij geen markers heeft die met PCR-tests kunnen worden opgepikt, wat betekent dat positief testen op deze virusstam er net zo uitziet als positief testen op de andere stammen.

Oh, en deze variant is eigenlijk ook niet nieuw, hij werd voor het eerst ontdekt in december, met zeer weinig ophef.

Maar dat was toen, en dit is nu, en nu zijn deskundigen “bezorgd“, blijkbaar.

De pers meldt al dat het de “meest besmettelijke ziekte op aarde” zou kunnen zijn.

Intussen heeft de CEO van Pfizer gezegd dat de nieuwe varianten betekenen dat de mensen een 4e spuit van hun vaccin nodig zullen hebben.

Grappig hoe dat uitpakt.

Dit alles herinnert er alleen maar aan dat het Covid-verhaal er nog steeds is, en dat ze het kunnen (en waarschijnlijk zullen) terugbrengen wanneer ze maar willen. Misschien wel op het moment dat Oekraïne en Rusland het eens worden over een vredesakkoord.

  Alleen imbecielen dragen maskers

Game of Thrones had de gewoonte om de seizoensfinale af te wisselen, in een oneven seizoen eindigde de show met een schokkende plotwending, en in even seizoenen was het een epische veldslag.

Misschien wordt dit onze nieuwe realiteit, slingerend van pandemie naar oorlog naar pandemie naar oorlog, en rond en rond.

Een eeuwigdurende cyclus van verschillende grote narratieven, die alleen verbonden zijn door hun gemeenschappelijke gevolgen: meer macht voor hen, minder vrijheid voor ons.

Grappig hoe dat uitpakt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDENVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTerwijl u werd afgeleid door de oorlog in Oekraïne, werden er documenten gepubliceerd die bevestigen dat Moderna het Covid-19 Virus heeft gecreëerd
Volgend artikelVeranderd DNA – Dr. Peter McCullough bespreekt de gevaarlijke langetermijneffecten van COVID-19 “vaccins”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Er is al een digital ID in de maak. Brussel is daarmee bezig. De tijdlijn hiervan kan je vinden op internet. Komt ook op je telefoon maar hierin komen nog veel meer gegevens. Wat uiteindelijk leidt tot een social creditscore systeem. Dit alles is stiekem in de maak tijdens deze zogenaamde oorlog. Één grote afleiding van wat werkelijk gebeurt. Zoals dit en het massaal sterven van mensen die het vaccin genomen hebben.

  • Er wordt óók gedemonstreerd tegen de QR code, maar ook tegen de gevolgen hiervan, zoals verplichte medische handelingen (de prik, maar daar eindigt het natuurlijk niet), de EU ID e.d.. Morgen kunt u er bij zijn in Amsterdam. 12h verzamelen, 13h begin het.

   W.b. het stukje is mijn enige vraag: waar komen die cijfers vandaan? Mag ik de documenten en de testen aub inzien? Want de journalisten vragen er weer niet naar, na zo’n heerlijk geld-in-het-vuistje.

 1. Grappig dat ongevaccineerden nergens last van hebben behalve een verkoudheid of een onschuldig griepje. Wat overigens de ontgifting is van het lichaam van chemische stoffen, straling en conserveringsmiddelen in voedsel. Eigenlijk is dit dus geen ziekte maar een genezingsproces.

 2. Wat ook niet slaapt, en met de Trein des Doods meeraast, is de Agenda 2030 en de uitrol van de zonblokker – de verduistering van de Aarde middels het blokkeren van de zon. Zgn om de ‘global warming’ te verhelpen. Het plan is om met een jaar of tien een nieuwe zon-werende laag om de Aarde te spannen. Groeten van Bill Gates of Hell.

  Als je je daar niet een beetje in gaat verdiepen, kom je nog voor een grote verrassing te staan… Waarom denk je dat er zoveel push is om ‘vegan’ te worden, en sprinkhanen te eten, en waarom denk je dat een bedrijf zoals Future Meats 308M in financiering krijgen? Op een verduisterde Aarde is het moeilijk te leven, ook voor de koeien etc. Niet alleen voor de schapen. Een paar dierencelletjes zijn genoeg om kunstvlees te maken, kennelijk, dus wie weet, straks ook kannibalisme. (jouw kunstballetje gehakt van mensdiercellen gemaakt).

  https://www.labiotech.eu/trends-news/future-cultured-meat-investment/

  Je houdt je constant lekker bezig met de Oekries en af en toe nog een beetje met de gifspuit, maar het Grote Plan staat om de hoek! Straks krijg je het gemak van je QR pasje en je digitale waarde en alle gemakken van het pasje en je jaarlijkse spuitje om je lekker te beschermen tegen al het Onzichtbare Kwaad, en dan Klaboem!!!! daar komt de grote verduistering….

  Waar ga je nu op vakantie met je QR pasje? To places where the sun don’t shine…. Yes, indeed.

  En Satan lacht.

  • @Immortal, het valt mij op dat de aarde nauwelijks meer wordt besproeid met chemtrails. Voor meer info het boek ‘Hemel onder Vuur’ van Fred Teunissen.

   • Chemtrails zijn een broodje aap, het is een normaal verschijnsel als je in hogedruk gebied kerosine verbrand bij minus 50 graden… (ik ben piloot!) Er is geen gifvliegtuig tussen de andere vliegtuigen, totale bullshit

 3. Omicron – lees het als ‘0 micron’. Dit is een filter, met een maas van 0. Niets kan nog ontsnappen. Snap je waarom ze die naam hebben gegeven aan de nep-variant? Deze keer is het menens, niemand kan not ontglippen aan het programma.

  Stealth Omicron is wat er nu achter je rug om gebeurt. Omdat je niet kijkt.

 4. Agenda 2030 staat om de hoek met de globale zonnewering en verduistering op Aarde. Iedereen moet ingespoten zijn om dit te kunnen overleven. Allen de overeindstaande GMO’s kunnen nog meedoen dan.

  Hier nogmaals de tijdlijn van het digitale COVID certificaat uitrol:
  Tijdlijn
  • 27 januari
  Het overleg dat de Commissie sinds november 2020 met de lidstaten binnen het e-gezondheidsnetwerk voert, mondt uit in afspraken over een digitaal vaccinatiecertificaat.
  • 17 maart
  De Commissie komt met een wetsvoorstel voor een gemeenschappelijk kader voor een EU-certificaat.
  • 14 april
  De Raad verleent toestemming om met het Europees Parlement over het voorstel te onderhandelen.
  • 22 april
  De vertegenwoordigers van de lidstaten in het e-gezondheidsnetwerk worden het eens over de technische specificaties van het systeem, wat nodig is om dit in de hele EU te kunnen invoeren.
  • 7 mei
  De Commissie start een proef met het EU-systeem, de zogenaamde EU-gateway, waarmee de EU-certificaten kunnen worden gecontroleerd.
  • 20 mei
  Het Europees Parlement en de Raad bereiken overeenstemming over het digitaal EU-COVID-certificaat.
  • 1 juni
  De EU-gateway, de onderlinge koppeling van nationale systemen, gaat live.
  • 1-30 juni
  Aanloopfase: de lidstaten mogen het digitaal EU-COVID-certificaat invoeren als ze er klaar voor zijn om certificaten af te geven en te controleren en dit ook juridisch geregeld hebben.
  • Midden juni
  De aanbeveling van de Raad over reizen binnen de EU wordt herzien.
  • 1 juli
  Het digitaal EU-COVID-certificaat wordt in de hele EU ingevoerd.
  • 1 juli – 12 september
  Overgangsfase: is een lidstaat er nog niet klaar voor, dan mag deze nog andere formaten gebruiken die door de overige lidstaten in principe moeten worden aanvaard.

  En nog wat goeie links, incl FN link:

  Global Gateway
  https://www.dw.com/en/eu-unveils-global-gateway-300-billion-global-infrastructure-plan/a-59986009

  Key docs re covid certificates
  https://ec.europa.eu/info/publications/key-documents-related-digital-covid-19-certificate_en

  https://www.frontnieuws.com/great-reset-in-actie-communistische-digitale-identiteit-regeling-van-het-world-economic-forum/
  Alle WEF shit en de pic en timeline.

 5. * In 1999 zong trouwe dienaar van de Deep State David Bowie (1947 – 2016) reeds over omicron: https://www.youtube.com/watch?v=0-npgG0cF8o
  * Tussen 1995 en 2001 verscheen in de VS het maandblad ‘George’ over politiek en cultuur. Vanaf de start tot zijn dood in juni 1999 was John F. Kennedy jr. (1960) de uitgever. In het februarinummer van 1997 staat een interview met Bill – Rockefeller – Gates III (1955) en hij voorspelt, dat in het voorjaar van 2020 de wereld zal worden getroffen door een virus dat het heeft voorzien op de luchtwegen. Toch ‘fijn’ dat de WHO in 2005 de definitie van een pandemie aanmerkelijk heeft versoepeld.

 6. Als de vaccins zo goed zouden werken als men beweert, zouden er slechts sporadisch enkele gevaccineerden in het hospitaal mogen belanden en zou de overgrote meerderheid van de gehospitaliseerden moeten bestaan uit ongevaccineerden. Het tegendeel is echter waar. De zogenaamde complotdenkers hebben weer eens gelijk.

 7. Weer totale onzin die de deugschapen niet gaan doorzien.

  Dit is HET MIDDEL om de duimschroeven verder aan te trekken!!!!!!!
  Er is een nieuw soort snot en “ze” weten dat maar “het is niet te testen”?????
  Dus:

  In noodgevallen kan je niet meer wegkomen met die gevaarlijke neptest (btw die weiger ikzelf ook pertinent)

  En…..met dit nieuwe niet te meten gevaar waar straks wel weer cijfertjes over gepubliceerd kunnen worden (?????) is de noodzaak tot 4 prikken voor iedereen verplicht (boosterinjectie 4 werkt tegen een niet te testen snotje (???)

  En dat kunnen die verdomde ratten dan afdwingen doordat ome billie ALLE MACHT OP AARDE in handen heeft met z’n wereldhorrororganisatie.

  Ze hebben de mens in de val…

  Geniet van je laatste lente!!!!

  • Dag Jema,
   Eigenlijk een schreeuw naar degenen die alleen staatspropaganda vreten…..
   Ik snap de (deug)mens al 2 jaar helemaal niet meer. Niet wakker te slaan.
   Groet,
   Ab

 8. Dag Jema,
  Eigenlijk een schreeuw naar degenen die alleen staatspropaganda vreten…..
  Ik snap de (deug)mens al 2 jaar helemaal niet meer. Niet wakker te slaan.
  Groet,
  Ab

 9. Ja Ab, onbegrijpelijk dat mensen zich zo maar laten injecteren,
  terwijl op Internet alle informatie te vinden is over het gif in de vaccinspuiten.
  Dat in tegenstelling tot 25 jaar geleden toen Internet voor velen onbekend was en je maar moet geloven wat ‘de wetenschappers’ te berde brachten.
  Groet, Jema

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in