Een videomontage toont hoe gezondheidsambtenaren, farmaceutische bedrijven en media bij de lancering van de vaccins verklaarden dat de coronavirusinjecties 100% effectief waren tegen symptomatisch COVID-19, en vervolgens geleidelijk in de loop van slechts zes maanden hun schattingen verlaagden tot slechts 20%, bericht Wnd.com.

De adviseur van het Witte Huis voor het coronavirus, Dr. Anthony Fauci, is te zien in een interview met de media waarin hij de vaccins aanprijst als “zo goed als 100% doeltreffend” en in een getuigenis in het Congres verklaart dat “de doeltreffendheid in de echte wereld nog indrukwekkender is dan de resultaten van de klinische studie”.

De video, geplaatst door een Twittergebruiker, werd onder de aandacht gebracht door Grabien.com.

Moderna, zo luidt de kop, schepte op dat haar vaccin 100% effectief was bij tieners. En Pfizer zei dat zijn vaccin 100% effectief was in het voorkomen van COVID-infecties. Anderen zeiden dat hun vaccin 100% bescherming bood tegen ernstige ziekte, ziekenhuisopname en overlijden.

Maar naarmate de maanden verstreken, lieten de krantenkoppen steeds lagere percentages van effectiviteit zien.

In oktober toonde een studie van echte wereldgegevens aan dat Pfizer’s COVID vaccin na zes maanden slechts 20% effectief was tegen infectie.

Een headline van CNN in september 2020, voordat de vaccins werden gelanceerd: “Vaccinrampen uit het verleden laten zien waarom het ‘kolossaal dom’ zou zijn om nu met een coronavirusvaccin te komen.”

Backup:

  Geprikt, hersenletsel en gemeden door mijn man

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Controverse over onderzoek naar spike-eiwit: dodelijk voor kinderen in contact met gevaccineerden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAllemaal toevalligheden?
Volgend artikelDe kanarie in de kolenmijn wordt ziek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  1. 1/3 Deel van ’s werelds land en zee dient ‘beschermd’ te worden, aldus het politiek establishment en ene Mark Rutte wil daarin ‘met Nederland’ koploper zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in