Hun totale stilzwijgen over de excessieve sterftecijfers in het VK zegt alles wat u moet weten. Er is geen andere interventie die zulke aantallen kan hebben veroorzaakt. Daarom zwijgen ze, schrijft Steve Kirsch.

Deze video van John Campbell werd 3 maanden geleden geplaatst en toont een verbluffende stijging van het aantal sterfgevallen van 4.700 naar 26.300. Dat is een toename van 5,6X. Dat is geen statistische ruis. Iets heeft dat veroorzaakt. Maar de Britse autoriteiten zwijgen hierover. Er is maar één ding dat dit mogelijk kan veroorzaken: het COVID-vaccin. Dit strookt ook met het stilzwijgen van de autoriteiten.

Samenvatting

Deze video, Excess deaths in young adults, 2022 data by John Campbell, werd 3 maanden geleden uitgezonden.

Hier zijn enkele hoogtepunten:

  1. 2:46 – 3:11 De sterfte van de leeftijden 20-44 is 7,8% versus 2,5% stijging voor de ouderen (75 tot 84)… John zegt “dit is gewoon een HEEL groot verschil” omdat jongeren niet horen te sterven en het ongebruikelijk is als de stijging van hun sterfte 3X hoger is dan de stijging voor de ouderen. Dan zegt hij: “de regering MOET hier een verklaring voor geven; het is gewoon ongelooflijk.” Dat klopt! Maar ze zwijgen. En dat is het probleem.
  2. 3:50 – 4:45 Er waren 31.000 extra sterfgevallen in 2022. De verdeling was heel erg vreemd. De meerderheid van deze sterfgevallen waren niet van COVID. De verdeling was 4.700 in de eerste helft en 26.300 in de tweede helft. Het aantal sterfgevallen was dus 5,7X hoger in de tweede helft. Dat is enorm en MOET door iets veroorzaakt worden. Wat is het? De autoriteiten zwijgen.
  3. 6:57 – 7:18 “Dit leidde tot meer extra doden in de tweede helft van 2022 dan in de tweede helft van enig jaar sinds 2010.”
  4. 7:15 – 8:05 John vergelijkt de 7.000 extra doden in de meest recente periode van 3 weken met een terroristische aanslag. Als 7.000 mensen in het VK zouden worden gedood door een terroristische aanslag, zou er dan geen verslaggeving zijn? Waarom is dit anders? “Geen piep” zegt hij.
  Hoe kunnen zoveel leugens en bewijzen van fraude en staatsmoord worden verdoezeld?... Collectieve krankzinnigheid

Sinds de uitzending van de video hebben de Britse autoriteiten of wie dan ook geen enkele verklaring gegeven. Zelfs Susan Oliver’s hond Cindy heeft geen commentaar durven geven.

Dat zegt u alles wat u moet weten, nietwaar?

Inleiding

Het VK is er op ingesteld om het COVID-vaccin te laten slagen, ongeacht hoeveel mensen er moeten worden gedood.

De Britse MHRA was vroeger de regelgevende instantie voor geneesmiddelen in het Verenigd Koninkrijk.

Tegenwoordig is hun rol verschoven naar die van facilitator van vaccins, precies het tegenovergestelde van hun vroegere rol als regelgevende instantie.

Wanneer ze grote aantallen meldingen zien in het Britse Yellow Card systeem (hun versie van VAERS), denken ze eigenlijk dat dit betekent dat het meldingssysteem werkt (in plaats van dat het geneesmiddel onveilig is).

Denkt u dat ik een grapje maak? Bekijk deze 17 minuten durende video van de Britse professor Norman Fenton (hij heeft hem net 2 uur geleden gepost, dus u kunt een van de eersten zijn die dit te zien krijgt):

Kijk vervolgens op de site van Ofcom. Zij zijn de overheidsorganisatie die de mediabedrijven in het Verenigd Koninkrijk reguleert en hen zware boetes oplegt als ze tegen het narratief ingaan. Kijk wat ze met Mark Steyn hebben gedaan. OfCom heeft er mede voor gezorgd dat Mark Steyn werd ontslagen. In hun memo zeiden ze dat Steyn fout zat, maar ze lieten niet het correcte nummer zien. Met andere woorden, ze kunnen verklaren dat je fout zit zonder je het CORRECTE getal te vertellen. Handig, nietwaar?

Daarom is Neil Oliver effectief het zwijgen opgelegd. Het is niet omdat Neil Oliver ineens denkt dat de vaccins veilig zijn.

  Aantal doden in heel Europa nu veel hoger dan tijdens de 'pandemische jaren' 2020 en 2021

Ofcom zal u natuurlijk niet bestraffen voor het verspreiden van verkeerde informatie als die strookt met het narratief van de regering. Bekijk dus deze video, die duidelijk onjuist en misleidend is. De video zegt dat als je het AstraZeneca-vaccin hebt gekregen, je de komende 14 dagen niet kunt sterven of om welke reden dan ook in het ziekenhuis kunt worden opgenomen. Het maakt je in feite onsterfelijk. Ze denken eraan Oekraïense soldaten met AZ te injecteren omdat ze de komende 14 dagen niet kunnen sterven. Geen Ofcom sancties op dat punt.

Ook staat John Campbell nu op 2 strikes op YouTube. Nog één strike en YouTube vernietigt alles wat hij ooit heeft gepost en verbiedt hem levenslang voor het verspreiden van verkeerde informatie.

Want zo werkt de wetenschap in het Verenigd Koninkrijk, waar geen grondwettelijk recht op vrije meningsuiting bestaat zoals in Amerika.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Prikken of niet prikken? Een brief aan mijn kleinkinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Madame von der Leyen” en corruptie
Volgend artikelVolgens Robert Kennedy Jr. zouden klimaatsceptici in de gevangenis moeten belanden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. yep keiharde wetenschap willen mensen niet horen ze zeggen dan heel snel fakenieuws triestig hoor de wereld van nu! corona was gewoon een plandemie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in