Spanje – Beschamend, op de afspraakkaart van een kinderarts staat: “Moeder is vaccin-ontkenner”

6

Schandalig is het document dat circuleert op social media gepost door een moeder. Zij moest met haar zoon naar een afspraak voor kinderneurochirurgie voor een geval van posturale plagiocephalie waaraan haar zoon lijdt en op de afspraakkaart met de arts staat in de sectie “Aandoeningen en Problemen”: “Moeder is vaccin-ontkenner”, lijkt u dat normaal?, schrijft eldiestro.es.

Wat heeft dat met die medische afspraak te maken? Waarom moet er zoiets op een afspraakkaart van een kinderarts? Hoe weten ze dat? Misschien als ze bellen en u weigert u te laten vaccineren, melden ze u aan bij de sociale zekerheid om dat aan te geven? Lijkt het u normaal dat een persoon in een officieel document wordt geclassificeerd als een “vaccin-ontkenner”?

Dit is nog nooit eerder gezien. Wat wij in Spanje zien en beleven is iets volkomen surrealistisch, schandalig, absurd en typisch voor een horror sciencefictionfilm. Het is duidelijk dat de staat ons allemaal heeft geregistreerd en dat op degenen die niet inschikken, niet bezuinigd zal worden als het gaat om het gebruik van demoniserende kwalificaties tegen ons. Vaccin-ontkenner? Schurken zijn het!

Hoe is het mogelijk dat er met deze regering, met alle gruweldaden die ze begaat, met alle leugens die ze ons vertelt, er nog mensen zijn die zichzelf vol vertrouwen in haar handen legt en zich laten inspuiten met een experimentele mNRA spike-eiwit stof die ze zo vurig aanbevelen?

“Wat denk je?!”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: “Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien”Volg Frontnieuws op Telegram

  Britse minister: volledig gevaccineerden hebben veel meer kans om Covid te krijgen
Vorig artikelGeheim document onthult: Moderna stuurde reeds in 2019 mRNA-coronavirusvaccins naar Amerikaanse gezondheidsautoriteit Fauci-NIAID
Volgend artikelWHO raadt aan geen experimenteel COVID-19 vaccin aan kinderen te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Even straks door de kaarten bak gaan van het ziekenhuis en hoppa eventjes kijken welke ouders geen recht meer hebben op hun kinderen. Ik denk dat ze dit straks gaan flikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in