Spanje – Beschamend, op de afspraakkaart van een kinderarts staat: “Moeder is vaccin-ontkenner”

6
3431

Schandalig is het document dat circuleert op social media gepost door een moeder. Zij moest met haar zoon naar een afspraak voor kinderneurochirurgie voor een geval van posturale plagiocephalie waaraan haar zoon lijdt en op de afspraakkaart met de arts staat in de sectie “Aandoeningen en Problemen”: “Moeder is vaccin-ontkenner”, lijkt u dat normaal?, schrijft eldiestro.es.

Wat heeft dat met die medische afspraak te maken? Waarom moet er zoiets op een afspraakkaart van een kinderarts? Hoe weten ze dat? Misschien als ze bellen en u weigert u te laten vaccineren, melden ze u aan bij de sociale zekerheid om dat aan te geven? Lijkt het u normaal dat een persoon in een officieel document wordt geclassificeerd als een “vaccin-ontkenner”?

Dit is nog nooit eerder gezien. Wat wij in Spanje zien en beleven is iets volkomen surrealistisch, schandalig, absurd en typisch voor een horror sciencefictionfilm. Het is duidelijk dat de staat ons allemaal heeft geregistreerd en dat op degenen die niet inschikken, niet bezuinigd zal worden als het gaat om het gebruik van demoniserende kwalificaties tegen ons. Vaccin-ontkenner? Schurken zijn het!

Hoe is het mogelijk dat er met deze regering, met alle gruweldaden die ze begaat, met alle leugens die ze ons vertelt, er nog mensen zijn die zichzelf vol vertrouwen in haar handen legt en zich laten inspuiten met een experimentele mNRA spike-eiwit stof die ze zo vurig aanbevelen?

“Wat denk je?!”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: “Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien”Volg Frontnieuws op Telegram

15-jarig meisje dood na vaccinatie - Procureur-generaal: Aangezien deze bijwerking bekend was, kan ook hier niemand wettelijk verantwoordelijk worden gesteld

6 REACTIES

  1. Jammer dat Spanje nu ook een onheilsoord is geworden. Het was zo’n fijn land geworden na het Franco tijdperk.

  2. Even straks door de kaarten bak gaan van het ziekenhuis en hoppa eventjes kijken welke ouders geen recht meer hebben op hun kinderen. Ik denk dat ze dit straks gaan flikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here