Finland stopt met het gebruik van vaccinpaspoorten en voert in plaats daarvan gelijke beperkingen voor iedereen in. De reden is dat het vaccin niet goed werkt op Omicron.

Finland schaft in januari de vaccinpassen af ​​vanwege de verspreiding van Ommicron. In plaats daarvan worden nieuwe algemene beperkingen ingevoerd, bericht Friatider.se.

De nieuwe beperkingen houden onder meer in dat cafés na 17.00 uur geen alcohol meer mogen schenken, en een aantal soortgelijke maatregelen.

“De bescherming tegen infectie met Ommicron is duidelijk zwakker. Dan kan het vaccinpaspoort een vals gevoel van veiligheid geven,” zegt Joakim Dillner, hoogleraar epidemiologie van besmettelijke ziekten, tegen TT.

De vaccinpassen worden op 17 januari stopgezet omdat de vaccins niet werken. Voorheen mochten restaurants, theaters en bioscopen alleen bezoekers met vaccinpaspoort toelaten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Finland zal verplichte vaccinatie in EU-parlement afwijzenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse ziekenhuizen smeken ontslagen ongevaccineerde verpleegkundigen om terug te komen en weer aan het werk te gaan te midden van personeelstekorten
Volgend artikelWaarom verplettert Japan COVID?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De QR app is gijzelsoftware, de enkelband voor de mensheid. In Nederland gaat dit breed worden ingezet. De massa-psychose is te groot om dit te stoppen.

 2. Maar ja, dat zeiden we een tijd terug ook al… wat voor nut hebben die stomme qr codes als bescherming van mij tgen jou, als jij zit te hoesten in het restaurant? Of als jij met de bultenpest binnenkomt, of met de tuberculosis, of met de “nieuwe variant”. Ze komen er nu pas achter dat die “vaccins” niet werken? Wanneer komen ze er achter dat het helemaal geen vaccins zijn. Wanneer komen ze er eerlijk vooruit dat het een klein onderdeel van een heel groot duivels plan is? Zo stom zijn ze niet dat ze dit niet weten. Of zouden ze echt zo stom zijn? Ik denk het niet… denk jij van wel?

  • Ze (mensen die anti ex-vaxxers en anti-vaxxers zijn) blijven maar zeggen “ben jij een wetenschapper”? en “ben jij de specialist die kennis van zaken heeft”?
   Maar intussen zijn die zogenoemde “specialisten” wel de mensen die keuzes maken en er achteraf weer op terug komen of aanpassingen doen en wijzigingen doorvoeren vanwege “een afnemend beschermend vaccin”. als het niet langdurig getest is, kun je toch al op voorhand weten dat het kort termijn is en vooral; mensen informeren(!!!!) dat er een 6 maandelijks terug kerend injectie programma komt…. zijn toch specialisten? Die wisten deze “basiskennis” van de “vaccins” toch al??

   Rare wereld hoor dit.. het wordt steeds gekker…. mensen worden wanhopig ook.

   • Hoi Lee1990,

    Je vergeet de pro vaxxers te noemen. Die zeggen hetzelfde. Ben jij een specialist (of expert of whatever) dan?

    Ik ben helemaal klaar met dat soort mensen en ik hak dus stevig terug. Ik, nee maar wel wetenschappelijk getraind en jij? Als ze zeggen ja, ik ook dan zeg terug, oh, dan moe je toch weten dat de wetenschap nooit zeker is en je altijd naar beide kanten van het verhaal moet luisteren en kijken wie de beste argumenten heeft? Ken je dr Mike Yeadon, Dr Malone of Luc Montagne bijvoorbeeld?

    Meestal blijven de oogjes blanco. Oh, ken je ze niet? Voormalig hoofd research en raad van bestuurslid van Pfitzer, mede uitvinder van het ”vaccin” en nobel prijswinnaar naar het AIDS virus. Zijn het allemaal niet eens met dit alles. Die worden allen gecensureerd. Hoe is dat wetenschappelijk? Kan je me dat vertellen? Of geloof je liever in het feit dat het universum rondom de aarde draaide want dat was +-1600 jaar wetenschap?

    Meestal lach ik dan hard. Met niet wetenschappelijk getrainden heb ik een iets aangepaste versie maar komt basically op hetzelfde neer.

    Hebben ze geen weerwoord op. Allicht dat je er wat aan hebt.

    Groeten,
    Hugo

  • Jij snapt hoe de vork in het vlees steekt!
   Ik wou dat iedereen zo was.
   Hopelijk komen ze er nog enigzins op tijd achter En blijft de schade beperkt en heeft het goddelijke mensenwezen nog een toekomst tussen de sterren, zo vrij en trots als een god, in plaats van het slavenafval dat de satanisten illuminati in gedachten hebben.

 3. Waarom pas op..?? Om tijd te houden voor een andere aap uit de mouw?
  Wetenschap te bate van..? Heeft grotendeels als onderzoek naar waarheid afgedaan.
  Wanhopig van het zoeken naar een zinvolle verklaring? Dit is mede het doel.

  • Precies dat. Psychologische spelletjes zijn dit. 17 januari schaffen ze het af! Waarom niet meteen? Is half januari soms een speciale datum voor de bloeddrinkers?

 4. Ja, want alcohol zorgt voor de verspreiding van Omicron. Kei logisch man! Lekker mensen kwellen, straffen, ongelukkig maken, vernederen, onderdrukken. Dat is waar het om gaat.

 5. – De nieuwe beperkingen houden onder meer in dat cafés na 17.00 uur geen alcohol meer mogen schenken, en een aantal soortgelijke maatregelen.

  Wat heeft deze zin met het coronabeleid te maken?
  Ik kan maar één reden bedenken waarvoor dit in het leven wordt geroepen ( de aantootgevend schreeuwers uit de zandbak?) en als iedereen er aan gewent is wordt het algeheel afgeschaft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in