Een Schotse man kreeg 2 weken na vaccinatie met het AstraZeneca COVID-19 vaccin bloedstolsels. Alex Mitchell, 56 jaar oud, kreeg zijn eerste dosis op 20 maart. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen nadat hij op 4 april thuis in elkaar was gezakt. Hij kreeg bloedstolsels die zo ernstig waren dat de artsen geen andere keuze hadden dan zijn linkerbeen boven de knie te amputeren, bericht Thecovidworld.com.

Video via Thecovidworld.com.

Het was 12 dagen na het vaccin toen Alex voor het eerst last kreeg van zere kuiten; “maar ik dacht er niet veel bij na,” zegt hij. De pijn bleef de volgende dagen aanhouden en op 4 april stortte Alex thuis in. “Het ene moment was ik aan het strijken en het volgende moment zakten mijn benen onder me vandaan.” Alex werd naar het ziekenhuis gebracht waar een CT-scan bevestigde dat er meerdere bloedstolsels in zijn onderbuik en in beide benen zaten. Chirurgen verwijderden de stolsels, die gelukkig niet in zijn lever en nieren terecht waren gekomen.

“Ik heb me laten vaccineren omdat ik wil dat alles zo snel mogelijk weer normaal wordt. En de enige manier om dat te doen is door gevaccineerd te worden. Ik wil mensen niet ontmoedigen om de Covid-prik te nemen. Voor zover zij weten, is wat mij is overkomen zeldzaam. Het zal misschien maar een of twee mensen overkomen, dus laat het je niet afschrikken.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Spaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurkenVolg Frontnieuws op Telegram

  Weet u nog? Ik wel
Vorig artikelDe intensivering van medische terreur en totalitaire “Covid” maatregelen
Volgend artikelVrouw heeft vreemde bijwerking van Pfizer-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Alex Mitchell is de zoveelste LMV (lulmetvingers).
  Corona is een intelligentietest mafkees.
  Wie zakt wordt gevaxxed en je bent duidelijk GEZAKT voor de test.
  Het heeft voorlopig alleen nog maar je gezonde been gekost maar niemand weet hoe het verder gaat.
  Trouwens, wie gaat al die onzin van jou betalen dan??

  • Ach die dombo gaat zo snel mogelijk weer een prik halen….en tja who cares als die dan na een tijdje het loodje legt…eigen schuld dikke bult. En grote kans die niet eens een prik hoeft…als zijn been is aangetast zullen zijn hersenen dat ook al wel zijn en is het een kwestie van afwachten eer we die ook weer van de lijst kunnen strepen.?

 2. Idioterie ten top of media geilheid.
  Het abnormale wordt”normaal”?
  Gaan er van uit dat men medelijden heeft en alsnog meedoet?

 3. De ultieme ‘deuger’. Kijk eens wat hij voor onze ‘veiligheid’ over heeft gehad.

  Play stupid games..win stupid prizes

  Nu moet zéker iedereen aan de spuit van hem.
  Zodra er meer 1- benigen zijn is hij weer normaal.

  Afijn, een arm voor de volgende ‘booster’ dan maar?

 4. Doet me beetje denken aan een ander verhaal uit het UK waar een zogenaamde niet-vaxer was opgenomen in her ziekenhuis en was ‘bekeerd’. Bleek later een acteur te zijn, betaald om die rol te spelen.
  Mocht deze debiel echt zijn dan mag hij dankbaar zijn dat hij ‘slechts’ 1 been heeft verloren. Kosten voor zijn onderhoud en medische behandelingen uiteraard voor de niet geprikten zeker?

 5. Het kan aan mij liggen, maar die gast op de linkerfoto ziet er zeker 20 jaar ouder uit? En waarom ziet zijn linkerbeen er op de rechterfoto drie keer zo dik uit als zijn rechterbeen?
  Ik vind het een rare combo aan vreemd aandoende foto’s. Wel een mooi shirt op die rechterfoto.

  • Kan het artikel niet meer terugvinden, maar een jongetje dat zogezegd aan corona was overleden, werd in drie verschillende landen onder drie verschillende leeftijden en namen gebruikt , om de jeugd te overtuigen zich te laten inspuiten. Dit is ook een fake artikel, zag ook het verschil tussen de 2 foto’s. Geen media = geen corona

 6. En maar denken dat alles normaal wordt ga je nu vertellen dat komt nooit Hoe dom kunnen mensen weten om niet eerst zelf onderzoek te doen Ik verbaas me steeds meer Hoeveel mensen waarvan ik het niet verwacht heb

 7. Wat een wreedheid hebben de rijke regeringen op aarde tegenover de burgers…
  Terwijl de burgers de belasting betalen aan de regeringen op aarde.
  Regeringen behoren de burgers te beschermen.
  We zullen de rijke regeringen op aarde eeuwig nooit meer te vertrouwen…..
  Farmacie is de grootste crimineel op aarde!
  Rijke koningschappen, prinsen en prinsessen moeten voorgoed afgelopen zijn.
  Tussen arm en rijk vernietigt elkaar…..
  De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar nooit voor ieders hebzucht!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in