Pixabay

De heersende klasse van de Verenigde Staten heeft beweerd dat een nucleaire oorlog niet erger is dan “klimaatverandering”. Volgens de topdiplomaat van de VS zijn warmere temperaturen de nummer één “existentiële bedreiging” voor de wereld.”

Vreemd genoeg biedt klimaatverandering ook de beste gelegenheid voor de heersende klasse om de massa’s met zoveel mogelijk tirannie tot slaaf te maken en te controleren om die dreiging tegen te houden, schrijft Mac Slavo.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken reageerde op critici die zeggen dat Washington een nucleaire oorlog riskeert door Oekraïne te bewapenen. In een uitzending van 60 Minutes Australia op zondag werd Blinken gevraagd of een nucleaire oorlog of klimaatverandering “de grootste bedreiging voor de mensheid” vormde.

“Nou, ik denk dat je geen hiërarchie kunt maken,” antwoordde Blinken. “Er zijn een aantal dingen die op de voorgrond staan… waaronder potentiële conflicten, maar het lijdt geen twijfel dat het klimaat voor ons allemaal een existentiële uitdaging vormt. Voor ons is dit dus de existentiële uitdaging van onze tijd,” vervolgde hij, eraan toevoegend dat dit “niet betekent dat er ondertussen geen ernstige uitdagingen zijn voor de internationale orde, zoals de agressie van Rusland tegen Oekraïne.”

Als u de heersende klasse mag geloven, zal juli de geschiedenis ingaan als de heetste maand. Omdat ze het verhaal van de “klimaatverandering” onder controle hebben, hebben de Verenigde Naties opgeroepen tot “versnelde actie” om de koolstofuitstoot te verminderen, inclusief een wereldwijd verbod op het gebruik van steenkool tegen 2040. Eerder deze zomer eiste de speciale Amerikaanse presidentiële gezant voor het klimaat John Kerry een revisie van het wereldwijde landbouwsysteem om de koolstofuitstoot van de landbouw te verminderen in een poging om “een halve graad opwarming tegen het midden van de eeuw” af te wenden.

  Dr. Coleman: De olie raakt op - Uw persoonlijke overlevingsplan

Wat er ook maar voor werkt om het publiek ervan te overtuigen dat ze in hun slavenstaat moeten blijven terwijl de ketenen steeds strakker worden.

De Amerikaanse machthebbers blijven Oekraïne ook wapens en militaire pakketten leveren, wat Rusland woedend maakt. Op een gegeven moment kunnen de spanningen te hoog oplopen en zal één van de partijen breken, waardoor de wereld in een nieuwe wereldoorlog terechtkomt. Deze keer is de kans op op zijn minst een beperkte nucleaire aanval vrij groot.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Nucleaire oorlog komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMuiterij tegen de Wereldorde
Volgend artikelNoem me verrast, niet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Het zijn de Yanken die oorlog willen. Ik las net dat Rusland, ondanks het opzeggen van de graandeal 3 schepen hebben doorgelaten naar de havens van Oekraïne. De Russen lijken niet uit te zijn op escalatie. Maar de NATO wel

 2. Met een kernoorlog op deze schaal waarbij twee kerngrootmachten elkaar naar het leven staan…….. BLIJFT ER GEEN KLIMAAT MEER OVER🤭😩❗️
  Zowel Amerika als Rusland en alles wat er tussenin ligt zal worden getroffen.
  Het heeft als neven aspect dat de slogan van het WEF meteen in vervulling zal gaan.
  Alleen “ gelukkig “ zijn zal “ in een “ andere werkelijkheid “ plaatsvinden.

 3. Het is kenmerkend voor de totaal geschifte opvattingen van de Amerikaanse elites,
  zoals Blinken, Kerry, Biden, Graham, enz.

  De wereld vernietigen, of de mensheid decimeren,
  noemen ze “een “existentiële” uitdaging” …………..
  in hun quasi-intellektuele woord-babbel-salade –
  geen enkel besef van de werkelijkheid meer.

 4. Gevolgen opwarming van de aarde in WEF jaderland :
  Jaarlijks 75% herfst 15% lente 7%zomer en 3% winter versnippert en willekeurig verdeeld waardoor dagen met drie jaargetijden gewoon zijn.
  Logisch toch.

 5. Veel reguurders vergeten te denken aan HAARP dat in staat is en regelmatig doet, om de klimaat extremen te bewerkstelligen om zó de gekochte media een 10 – 0 voorsprong te geven op het klimaatalarmisme.

  • Tuurlijk. Daarom is het hier 19° in begin augustus. De heetste tijd van het jaar.

   Zit ik daar met mijn trui aan in de ‘global boiling’ veroorzaakt door haarp…

   Wat klopt hier niet?

 6. HAARP. En de geoengineering. En de klimaatsveranderingen door de HAARP bombardementen op die ionosfeer. Allemaal zo toepasselijk om een “nucleaire” aanval in te verschuilen zodat niemand weet wat er boven je hoofd afspeelt. Kan iemand het verschil herkennen tussen een “kern” explosie een een explosie die plaatsvindt in de ionosfeer? Er is al eerder gerotzooid met kern explosies in de bovenlagen van ons firmament door China om te zien hoe ze door het dak (yes, de koepel) heen kunnen met hun ruimtescheepjes. De oorlog is toch een prachtig middel om dit op nog grotere schaal weer te doen?

  Verdiep je hier in voor wat basis kennis:
  https://climateviewer.com/2019/09/19/military-chemtrails-artificial-clouds-directed-energy-weapons-in-space/

 7. Beste Adriaan,
  Hoe groter de leugens, hoe minder ongeloof.
  Voor de meeste mensen is het allemaal te complex om de impact van alle gebeurtenissen te beseffen.
  Ze zijn te druk bezig met hun eigen leventje om in de gaten te hebben dat ook hun eigen leventje aan de afgrond staat.

  Het is voor mensen die goed in de gaten hebben hoe de hazen lopen met de ‘ storm ‘ op komst, om bijna wanhopig van te worden dat de massa veel te lang de tijd nodig heeft om e.e.a. te beseffen.

   • Beste Adriaan,

    Wij kregen destijds al de waarschuwing. ( notabene uit Amerika zelf )

    In een toespraak tot het blanke opperhoofd van Washington; president Woodrow Wilson op 4 juli 1912
    sprak opperhoofd Big Eagle van de Eagle-clan indianen het volgende;

    Als walvissen en dolfijnen dood aanspoelen aan de kusten,
    zwermen sprinkhanen de oogsten verslinden,
    legers mieren verdwaasd rondtrekken,
    trekvogels niet meer weten hoe ze moeten terugkeren naar hun plek van vertrek,
    bijen en vlinders uitsterven door vergiftiging van bloemen en bomen,
    als vele soorten planten en dieren zich terugtrekken uit het leven,
    weet dan blanke broeder, dat de laatste dagen van de aarde zijn aangebroken.
    Besef dat de boodschap die uw rode broeders u brengen om de aarde en alle levende wezens lief te hebben de enige mogelijkheid is tot overleving.
    De aarde is onze moeder en als u haar blijft verkrachten en leegroven,
    zal ze binnen honderd jaar haar kracht tonen.
    Dan zullen de aarde en de zee gaan beven,
    de rivieren als ratelslangen woest met hun staart slaan,
    zal de droogte uw oogst doen mislukken
    en zullen oorlogen over heel de wereld razen.
    Water zal uw land binnenstromen
    en hete, roodgloeiende modderstromen uit vuurspuwende bergen zullen over uw huizen komen.
    Als u deze verschijnselen ziet, weet dan blanke broeder, dat een terugweg niet meer mogelijk is.

    • Tigron augustus 2, 2023 at 15:11

     Big Eagle had gelijk iedere realist ziet dat de wereld expres kapot gemaakt wordt beste Tigron.

     Twee dingen zijn oneindig, het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker.

     – Albert Einstein

  • Tigron augustus 2, 2023 at 13:44
   Om wanhopig van te worden, inderdaad…Maar zo gaat het al eeuwen, we hebben tegenwoordig geen andere keuze meer dan om met de trage baggerstroom mee te drijven. Het beste er maar van maken in kleine cirkel, en oogjes open houden. Of waar zou je nog heen kunnen… klein eilandje ergens? Kokosnoten boompje, cocktailtjes op het zand, mooie zonsondergang, vers regenbuitje, gegrild zelfgevangen visje, hutje met banananenbladeren, en niet te vergeten je mobieltje! (grappie!)

   • Beste Immortal,

    Klopt wat je schrijft.
    Ik denk dat de meeste mensen gewoon hun leven in vrede en voorspoed willen leven en als alternatief wellicht ook op een eilandje willen zitten in de zon met ’n visje aan ’n stok boven een vuurtje enz.
    Helaas zijn er geen 8 miljard eilandjes voorhanden.
    Dus dan maar alternatieven bedenken.
    Maar uit zelfbehoud kan ik daar beter mijn mond over dicht houden.

 8. https://nos.nl/artikel/2484967-britten-gaan-binnenlandse-productie-van-olie-en-gas-opschroeven
  Geen probleem, de oplossing ligt voor de hand. Beste mensen, om de planeet van de opwarming te redden én tegelijkertijd de economie draaiende te houden zal u wel eerst even een nucleaire winter annex échte lockdown moet overleven. Wie zich niet vrijwillig aan de lockdown houdt gaat dan vanzelf dood aan de radioactieve fallout.
  Alle problemen tegelijkertijd opgelost! Overbevolking weg, rijkdom van de elite verzekerd, planeet gered. Een nieuw begin.

 9. Nóg een scheutje cynisme, alstublieft?
  ‘Kernoorlog niet erger dan klimaatverandering’. Alsof we nog wat te kiezen hebben; we krijgen BEIDE tegelijk voor de kiezen. Dat is pas de perfecte ENDLÖSUNG, die niemand heeft bedacht of gewild, als totale nivellering en de ultieme ontmaskering van de ‘menselijke maakbaarheid’, de ontkenning en de leugen.
  Lust er nog iemand peultjes?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in