markus-s / Pixabay

Klaus Schwab vertelt ons dat in de Grote Reset die het World Economic Forum voor ons voorbereidt “je niets zult bezitten en gelukkig zult zijn”. Wel, we bezitten al niets. Onze bankdeposito’s en aandelen en obligaties, in het geval dat de bewaarinstelling in de problemen komt, behoren toe aan de schuldeisers van de bewaarinstelling, niet aan ons. Alle activa worden samengevoegd en dienen als onderpand, of ze nu wel of niet als “gescheiden” worden bestempeld.

Je herinnert je misschien dat we tijdens de laatste financiële crisis te horen kregen dat er geen bail-outs meer zouden komen, dat er in de toekomst bail-ins zouden komen. Een bail-out is wanneer geldschepping door centrale banken de bevoorrechte financiële instellingen in moeilijkheden redt. Een bail-in is wanneer de activa van de spaarders worden gebruikt voor de reddingen, schrijft Paul Graig Roberts.

David Rogers Webb, een ervaren deelnemer aan de financiële markten, legt het uit in The Great Taking in 72 leesbare pagina’s plus een proloog van 25 pagina’s waarin wordt uitgelegd wie hij is en een antwoord van 20 pagina’s van de New York Fed op de vragen van de Legal Certainty Group van de Europese Commissie. The Great Taking is verkrijgbaar bij Lulu voor $10 en is gratis online te lezen.

Het verlies van eigendomsrechten op financiële activa is het geval in de hele Westerse wereld. Het herschrijven van financiële eigendomsrechten lijkt het werk te zijn van regelgevende instanties, niet van wetgevende instanties die zich er niet van bewust lijken te zijn.

Nee, het is geen samenzweringstheorie. Regelgevende instanties hebben wettelijke veranderingen doorgevoerd waarvan deelnemers aan de financiële markt zich niet bewust zijn. Het doel van Webb is om mensen hiervan bewust te maken en daarom heeft hij zijn boek gratis beschikbaar gesteld.

  Wie beslist wat er in je lichaam wordt gedouwd? Bill Gates

Als gevolg van deze veranderingen, die lijken te zijn gemaakt door financiële regelgevende instanties in plaats van door gekozen wetgevers, hebben individuen niet langer eigendomsrechten in “hun” effecten. “Eigenaren” hebben nu “rechten van eigendom”, wat betekent dat ze pro rata rechten hebben op de effecten die overblijven in de bewaarinstelling nadat de vorderingen van gedekte crediteuren zijn voldaan. In feite worden “uw” effecten en uw bankdeposito’s niet langer wettelijk erkend als uw persoonlijke eigendom als de bewaarinstelling – de bank of bijvoorbeeld Merrill Lynch – in financiële problemen komt. Uw “eigendom” is bezwaard als onderpand voor gedekte crediteuren die in feite de eigenaren zijn. Blijkbaar werd dit gedaan door regelgevende instanties als basis voor het derivatencomplex, dat vele malen groter is dan het BNP van de wereld, of misschien diende de blootstelling aan derivaten als excuus voor het opzetten van de Grote Reset waarin “je niets zult bezitten”. Individuele banken onder de grootste ter wereld hebben inderdaad een derivaten exposure ter grootte van het wereldwijde BNP.

Je kunt je afvragen waarom regelgevende instanties zoiets gevaarlijks en onverantwoords toestonden.

Om het op een andere manier te zeggen: “jouw” effecten dienen als onderpand voor de schuldeisers van depository institutions. Je recht op “jouw” eigendom eindigt op het moment dat de depository instelling in financiële problemen komt.

Communicaties tussen de New York Federal Reserve Bank en de Legal Certainty Group van de Europese Commissie en de rechtszaak als gevolg van het faillissement van Lehman Brothers hebben de rechtszekerheid gecreëerd dat zekergestelde schuldeisers bevoegd zijn om onmiddellijk activa van klanten in beslag te nemen in het geval van een faillissement van de bewaarder.

  10 Moderne methoden voor mind control

Er zijn nu nationale centrale bewaarplaatsen voor effecten (alle effecten zijn nu samengevoegd, geen enkel effect wordt op naam van de “eigenaar” bewaard of is gescheiden) en deze zijn gekoppeld aan de internationale bewaarplaats zodat effecten onmiddellijk wereldwijd kunnen worden geleverd om vorderingen van zekergestelde schuldeisers te voldoen. In wezen zijn de megabanken “bevoorrechte schuldeisers”.

Je zou kunnen denken dat je geld en je aandelen en obligaties veilig zijn als je een van de “banken die te groot zijn om failliet te gaan” als depositaris gebruikt. Dan vergis je je. De Federal Reserve staat de grote banken toe dochterondernemingen op te richten die deposito’s aanhouden, en de Federal Reserve staat de grote banken toe hun derivaten naar diezelfde dochterondernemingen over te brengen. Op deze manier blijft de bank zelf drijven. Alleen de dochtermaatschappijen die jouw geld en waardepapieren aanhouden worden weggevaagd in het geval van een crash.

Met het risico te veel te beloven, want zelfs voor iemand met mijn opleiding en ervaring is het een uitdaging om de enorme omvang van wat er is ingevoerd te doorgronden. Ik hoop dat dit artikel, dat u zojuist hebt gelezen, deel 1 zal zijn van een driedelige serie, waarbij het tweede deel een overzicht zal zijn van de veranderingen in de regelgeving die onze financiële eigendomsrechten hebben gestolen, en het derde deel de implicaties van de renteverhoging door de Federal Reserve na 15 jaar bijna nul rente, waardoor de waarde van financiële activa in portefeuilles wordt vernietigd. We staan voor het vooruitzicht dat de ergste financiële crisis in de geschiedenis wordt “opgelost” met de introductie van digitaal geld dat de totale controle in handen legt van de politieke macht en haar meesters.

  Turbofase omvolking: Nederland kan burgers dwingen migranten in hun huis op te nemen!

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat zijn de gevolgen als de WHO erin slaagt haar IGR-amendementen aan ons op te leggen?
Volgend artikelVolledig gevaccineerde OJ Simpson overlijdt na plotselinge aanval van kanker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Get out off dept.
  Pay with the fake money ( £,$,€, cbdc)
  Save in God’s money: gold & silver, in your own possession (outside the banking system).
  Get skills to survive, grow your own food, get the tools to create / fix the things you need.
  Independence is our strength.
  Do not play their game.

 2. Als ze co2 belastbaar kunnen maken, wordt ALLES belastbaar.

  Echt ALLES. Mensen realiseren nog niet wat dit betekent. Van je ademhaling tot je kinderen tot alles wat je gebruikt… ALLES wordt belastbaar en dan wordt ALLES onbetaalbaar… en dan zul je niks bezitten.

  Mensen begrijpen echt de omvang niet. Elke keer ademhalen kost straks 50ct. Naar de wc gaan kost een euro. Alles wat je bezit kost ook allemaal geld. Elke keer dat je wasmachine draait. Ze zetten overal een teller op alsof je in een taxi stapt… zelfs stationair tikt de teller door. Alles, maar dan ook echt ALLES, wordt belastbaar als je co2 belast.

  Dit verhaal is al schokkend, maar het wordt nog vele vele vele malen schokkender. Co2 belasting maakt jou belastbaar… niks zal onbelast blijven en alles zal onbetaalbaar worden… waardoor we allemaal afhankelijk worden van de satanisten. Het is echt vele malen erger dan veel mensen denken.

  • Naar de wc gaan word belastbaar;en is dat dan afhankelijk van bv. de grootte van de drol die je draait, want de laatste van mij waren erg groot..

  • De wereldheerschappij van het zgn democratische Westen is voorbij. VOORBIJ DAMES EN HEREN. Kijk alleen maar naar de de-industrialisatie in Italië, Frankrijk en Duitsland die al volop aan de gang is. De rest van de Europese landen volgt dan vanzelf. Gevolg: werkloosheid, armoede, hypotheek onbetaalbaar en dan komt Schwabber als reddende engel: in 2030 bezit u niets meer en bent u toch gelukkig.
   Met een CBDC, 15 minuten steden, 100% controle op je doen en laten, je leven bestuurt door een idiote ambtenaar die bepaalt welke kakkerlakken je vreten mag, wanneer je de grens van de 15 minutenstad over mag. Wat een complete waanzin maatschappij, alleen maar om een stel machtsgeile psychopaten te bevredigen?

 3. Ook al roepen de spin-dokters nog zo hard “Wir haben es nicht gewusst.”…

  NIETS in het corrupte financiele systeem van de KM gebeurt ‘per ongeluk’!!

 4. We staan voor het vooruitzicht dat de ergste financiële crisis in de geschiedenis wordt “opgelost” met de introductie van digitaal geld dat de totale controle in handen legt van de politieke macht en haar meesters.

  Het is zo simpel op te lossen. Maar dat willen we kennelijk niet. Haal je geld van de bank en ze zijn niks meer. Dan zijn de kaarten omgedraaid. Maar mensen kunnen of willen dat niet inzien. Waarom denk je dat oproepen tot een bankrun verboden is. Waarom worden mensen gebeld als ze meer dan € 100 opnemen. Dat doen ze niet bij iedereen, maar het begin is er, dat heb ik laatst gehoord van een kennis. Liegt hij dan lieg ik ook. Maar het is gebeurd bij zijn zus.

  • Dat geld waar jij het over hebt Gijp, dat maken ze ook waardeloos. Een andere samenleving opstarten met nieuwe afspraken en overeenkomten met een eigen economie opbouwen is het enige wat redding bied.

   Je vasthouden aan het oude systeem, en hopen dat het nog beter word is een zelfmoordgedachte. Net als “kiezen” voor je regering. Exact hetzelfde

  • Dat klopt allemaal Gijp! Maar iedereen wil ook in dat systeem blijven hangen, zetten hun spaargeld op een rekening, waarom?

   Je kunt je geld heel simpel omzetten in blokjes goud en zilver en je zet het in een boodschappen tas achter in de kast😉 Niks geen vermogen en vermogens belasting en wat niet weet wat niet deert

   “Ze” doen hun best maar, zodra de CO2 belast wordt en ademen geld kost dan kunnen ze wat mij betreft van elke burger een rechtszaak verwachten.

   En zo ver komt het allemaal niet, al die verhalen van komende beperkende maatregelen gaan nooit het licht zien, de wereld is failliet en aan alles zie je dat de boel op korte termijn gaat imploderen.
   1 gerichte aanval van een vijand op het elektrische hoogspanning netwerk stopt ter plekke elke natte droom van de wef adepten met hún digitale controles en CBDCs en meer van die onzin!

   Tobt niet, komt toch anders!

 5. Off topic

  Klaus mag wel opschieten met zijn dystopische plannen, want in Oekraïne begint het voorzichtig te kraken, denk dat het huilen nader staat bij Zelensky

  Tijdens de toespraak van vandaag op een bijeenkomst van de VN-Veiligheidsraad sprak de
  Russische vertegenwoordiger Vasily Nebenzya over de werkelijke stand van zaken in het Oekraïense conflictgebied. Volgens de diplomaat delen inwoners van Charkov, Odessa, Nikolaev en andere steden steeds vaker de locatie van militaire installaties van de strijdkrachten van Oekraïne met het Russische leger.

 6. Off tipic: reeds gevestigde 5g mast nr 2 gezien…..zonder kop!!

  Hier begint t ook. Sprak net een collega en t komt los. Hij, gefakst, weet zeker dat de gezondheidsprobleem van de spuiten komt.

  Haast maken zwabber, anders gaat de grote reset een heel andere betekenis krijgen.

  DOOD aan de corruptie
  DOOD aan de politiek
  DOOD aan het WEF
  DOOD aan het WHO en alle gerelateerde prive partijenn waaronder Bill, Sotos etc etc

  Rise of the people. We gaan jullie allemaal opruimen.

  Enne FUCK AI

  • Beste Ribbel. De waarde van goud en zilver is zuiver overeenkomst. Je kunt aan alleswaarde hangen, als je het er uniform maar over eens bent zilver is mooi voor bestek, en goud is een perfecte geleider.

   Meer eigenlijk niet. De rest zit in obs “systeem”. Een systeem waar ik van kots

  • Ribbel april 11, 2024 Bij 21:39

   Mijn schoonmoeder verruilde haar trouwring voor een brood in Wereldoorlog 2, succes met je goud en silver wanneer de tijd komt.

   • Met je gebrek aan goud en zilver bedoel je toch AJ? Trouwens, als je een trouwring aanneemt voor een brood en dan ben je schoft en mag je van mij opgeknoopt worden. Of achter een motor door de straten gesleept worden.

    • Dit is nou jammer.
     Beste Gijp, die schoonmoeder had Brood nodig, (om te overleven).
     Het brood kost 100, de trouwring was waard 100, tot zover beide tevreden.
     De bakker moest “MEEL” kopen om weer brood te bakken, maar de bakker heeft geen geld, maar wel een trouwring (waarde 100) en kon weer meel kopen.
     Om de andere dag weer brood te kunnen maken, en de mensen weer te eten geven, c.q. te laten overleven.!
     Zo is de cirkel weer rond….!!!!
     De waarde van de trouwring is niets meer waard dan eten, of anders gezegd in leven blijven.
     Die schoonmoeder maakte misschien met haar echtgenoot deze beslissing om te overleven, en dankte, waarschijnlijk de bakker dat hij wilde mee werken aan deze in de oorlog moeilijke tijden te overleven.!
     Ik vind die bakker geen “SCHOFT”
     En hoeft van mij niet te worden opgeknoopt.!
     Of achter jouw motor te hangen.
     Ik denk dat hij na de oorlog een Oorkonde van de Nederlandse Leeuw heeft gekregen, van Wilhelmina.
     Ik hoop dat U inziet, dat GELD niet de waarde is om te LEVEN, c.q. Overleven

     • Het gehele Nederlandse decoratiestelsel is een grote farce, want ‘verzetsheld’ Bernhard van Lippe ontving van schoonmoeder Wilhelmina de Ranitz de militaire willemsorde tweede klasse en zijn verdiensten waren op z’n zachtst gezegd uiterst pover.
      Ik blijf nog even bij Bernhard want in 1984 ontving hij het verzetsherdenkingskruis dankzij zijn ‘verzetsvrinden’.
      Ik blijf nog bij de familie Van Lippe- van Amsberg want in de opmaat van het staatsbezoek van het Spaans koninklijk paar komende week aan ons land heeft de prinses van oranje de hoge onderscheiding ridder grootkruis in de orde van Isabella de Katholieke ontvangen als blijk van koninklijke waardering onder het mom van ons kent ons.
      Dochter van dictator Franco van Spanje (1892 – 1975), Carmen Polo Franco huwde in 1950 ridder van de orde van het heilig graf van Jeruzalem (1099) Cristobal M. Bordiú.
      Dit koppel vertegenwoordigde dictator Franco bij het huwelijk van de Belgische koning Boudewijn met Fabiola de Mora y Aragon in 1960 en mijnheer Bordiú liep rond in zijn ridder van de orde van het heilig graf van Jeruzalem-pakje.

     • Ik hoop dat U inziet, dat GELD niet de waarde is om te LEVEN, c.q. Overleven

      Ik zie wel in dat ik niet op deze flauwekul ga reageren.

   • Na de oorlog gewoon weer ophalen!!!! De boer blijft zitten, vertel m dat bij de ruil!!! Tot later, dan betaal ik met geld en kom mijn ring weer halen!

   • Een jonge man in de Weimar republiek die liftboy was in een beroemd hotel in Berlijn was altijd zeer spaarzaam geweest en had van zijn spaargeld een Goldthaler gekocht.

    Op een dag kreeg hij te horen dat het hotel failliet zou gaan door geldgebrek vanwege de enorme inflatie. Met zijn Goldthaler kocht hij vervolgens het hotel en behield een baan, nu als eigenaar.

    Waar verhaal. Beter wat kasgeld en goud en zilveren muntjes thuis hebben voor als de SHTF. Kan handig zijn om een brood te kopen, of de bakkerij, of een hotel in Berlijn…

 7. het gaat ze niet lukken misschien even maar dan is het hek van de dam.
  er zal een verschrikkelijke opstand komen alleen hoop ik dat de mensen samen zullen werken.

 8. Er zullen op zeer grote schaal getrainde burgermilities komen die de confrontatie met de elite duivels aangaan. De globale agenda zal ophouden te bestaan, waarna er wereldwijd massale arrestaties en tribunalen zullen volgen. Dat is mijn voorspelling.

 9. Off topic. Er verschijnen ineens allerlei berichten over bezuinigingen binnen of verwijdering van de NPO. Zou dit bedoeld kunnen zijn om ON! alsnog uit het bestel te kunnen verwijderen?

  • Volgens mij gewoon omdat het bestel onhoudbaar is. Het is daar ook keer op keer schandaal op schandaal op die Gooische Matras. Staan elkaar verrot te schelden, neuken zich in de rondte en kunnen ook nog niet met hun poten van kinderen afblijven. Daarnaast geloofd niemand ze meer. Net als de Pravda in de Sovejetunie, dat vod werd ook uitgelachen en weggehoond door de bevolking.

 10. De EU, maar ook bijv. Macron etc., willen een Europees leger opzetten.
  Om tegen Rusland te vechten, of in Gaza, of in Oekraïne ?
  Vergeet dat, ze zullen de legers gebruiken om de opstanden in Europa de kop in te drukken.
  Tegen hun eigen volk, het Europese VOLK.

  • De in 2006 begonnen Europese politiemacht op militaire basis Eurogendfor met als deelnemers o.a. Frankrijk, Roemenië, Nederland & Spanje moet uitgroeien tot een EU-leger en de voorloper hiervan is door de zes EEG-leden (België, Nederland, Luxemburg, West-Duitsland, Italië & Frankrijk) in 1952 aanvaarde Europese Defensiegemeenschap (EDG) is in 1954 door het Franse parlement afgewezen.

 11. Alle regeringen moeten ervoor zorgen dat de mensenrechten worden nageleefd.
  De wetten en de democratie moeten de mensenrechten beschermen.

  We zijn nog steeds soeverein, burger en niet dood. We zijn levende wezens……

  Generaal Winkelman, alsook toenmalig staatshoofd koningin Wilhelmina, per koerier van alles op de hoogte gesteld. In het geniep begon toenmalig staatshoofd koningin Wilhelmina, per boot al haar kostbaarheden, en al een groot deel van de Nederlandse goudvoorraad naar Engeland over te brengen.
  Het overtuigende bewijs dat zij het wisten is het ooggetuigenverslag van Flor van loffeld. Met een boekje vol interesante details. Dit boekje “De eerste duitse adelaar viel te Vucht”,  is slechts in zeer beperkte mate uitgebracht, en thans absoluut niet meer te verkrijgen,. Want stel je voor zeg dat veel mensen hier kennis van hebben! Via een bevriende Belgische relatie, heb ik copy er van gekregen, en voor een ieder ingescand, en er een soort E boek van gemaakt. Met een klik op de link kun je het helemaal gratis downloaden; 
  https://drive.google.com/file/d/0B4sTUbfNPYhEVzlpTHBweGZFVDg/view?usp=sharing

  Met haar zeer LAFFE VLUCHT hebben het toenmalig Nederlandse staatshoofd, en haar regering artikel 21 van de toenmalige Grondwet overtreden, waarin staat geschreven: De zetel der regering werd met medeneming van een heel groot deel van de goud voorraad, want ze nam bij haar vlucht bijna het gehele restant ook nog mee naar Londen ( Engeland ), werd in ieder geval buiten “het RIJK” verplaatst. De “STAAT DER NEDERLANDEN” heeft met de vlucht van Wilhelmina naar Engeland daar mede opgehouden te bestaan op 18 mei 1940. Op 18 mei 1940 bracht Adolf Hitler decreet no. 1 uit over de regeringsbevoegdheden in Nederland. Seyss-Inquart kon op die manier als Rijksstadhouder, de plaats van Wilhelmina in
  “Festung Holland’ overnemen. Op 25 mei 1940 laat Rijkscommissaris Seyss-Inquart voor het bezette Nederlandsche gebied, aan het Nederlandsche volk een oproep uitgaan, dat hij met intrede van den dag, het hoogste regeringsgezag in het civiele ressort in Nederland ( “Festung Holland’ ) heeft overgenomen.
  Bij verordening van 29 mei 1940 heeft Rijkscommissaris Seyss-Inquart alle bevoegdheden in Nederland, die door de Grondwet, en de wetten aan de koning, en de regering zijn /waren toegekend helemaal LEGAAL overgenomen. Op 5 mei 1945 capituleerde Duitsland, in Nederland, voor het Canadese leger.
  Omdat koningin Wilhelmina (door met haar regering op 13 mei 1940 te vluchten naar Engeland) vrijwillig afstand heeft gedaan van de troon. Betekent dat er na de tweede wereldoorlog een overeenkomst had moeten worden getekend tussen de BURGER Wilhelmina, of haar gemachtigde Bernhard von Lippe-Biesterfeld, met de Duitse generaal Johannes Blaskowitz, waarin de troon weer aan BURGER Wilhelmina werd teruggegeven. Een dergelijke overeenkomst is nooit getekend. Want Duitsland kon niet capituleren, omdat de geallieerden het staatshoofd president Karl Dönitz (1891-1980) en zijn regering in Flensburg niet erkenden. De westerse geallieerden hadden tijdens hun conferentie in Casablanca, in januari 1943, op voorstel van de Amerikaanse president Roosevelt, besloten uitsluitend onvoorwaardelijke capitulaties van Duitsland, Italië en Japan te accepteren.

  Als velen de blauwe brieven vallende onder zeerecht en u bent dood verklaard maar niet bent is het terug sturen een correcte uitvoering als blijkens in 1992 meneer Lubbers de BV Nederland in Washington aanmaakte, dood verklaren is wat bleek een legale reden te zijn om zaken te doen met de halve wereld en als zodanig wordt uitgerold zonder dat iemand dit wist en onderdeel van een 50 jarig plan die Rutte nu afmaakt. is belasting, inbeslagname middeleeuwse praktijken, gelegaliseerde diefstal.

  Je kan geen zaken doen met een dooie……Burger met Wilsverklaring (Contract) Spreekt men zelf onderling af. Blauwe envelop is zeerecht en hebben ze ons dood verklaard terwijl we dat niet zijn. Je kan geen zake doen met een dood iemand en/of een computer die zich identificeert met een inspecteur die niet bestaat en beide personen nooit met elkaar in contact zijn geweest en de contractant nooit in levende lijve gezien dus eenzijdig opgelegd. Dan is het misleiding door uw eigen mensen zonder scrupules.

  Artikel 326 Sr. Bedrog en oplichting: Hij die, met het oogmerk om zich of een ander wederrechtelijk te bevoordelen, hetzij door het aannemen van een valse naam of van een valse hoedanigheid, hetzij door listige kunstgrepen. hetzij door een samenweefsel van verdichtsels, iemand beweegt tot de afgifte van enig goed, tot het aangaan van een “SCHULD”, wordt als schuldig aan oplichting, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren en of geldboete van de vijfde categorie.

  Artikel 1 BW Allen die zich in Nederland bevinden, zijn vrij en bevoegd tot het genot van de burgerlijke rechten. Persoonlijke dienstbaarheden, van welke aard of onder welke benaming ook, worden niet geduld.

  Artikel 3:33 BW Een rechtshandeling vereist een op en rechtsgevolg gerichte wil die zich door een verklaring heeft geopenbaard.

  Artikel 3:44 BW (definities zie wetsartikel) 1. Een rechtshandeling is vernietigbaar, wanneer zij door bedreiging, door bedrog of door misbruik van omstandigheden is tot stand gekomen. (Samen met Artikel 3:49 BW en 3:50 BW)

  UVRM Universele Verklaring vd Rechten vd Mens
  Iedereen word vrij en met gelijke rechten geboren.
  De mensenrechten gelden voor wie je maar bent, waar je ook bent.
  Je hebt recht op leven, vrijheid en veiligheid.
  Slavernij is verboden
  Je hebt het recht op erkenning als persoon voor de wet.
  Je mag je vrij verplaatsen in je eigen land. Je mag ieder land (ook je eigen) verlaten.
  Je hebt recht op bezit, dat mag niemand zomaar van je afnemen.
  Je mag uitkomen voor je mening en je mag overal informatie vandaan halen.
  Je mag je verenigen, niemand mag je dwingen ergens lid van te zijn/worden.

  De controlestaat wordt uitgerold via de Smartphone, QR code, Digitale Identiteit en CBDC munt. Al vele jaren waarschuwt UPF als een roepende in de woestijn voor alles wat komen gaat. De Corona (Covid) periode was daarin een ‘oefening’…….. om te zien hoever men nu al kon gaan met de “MISLEIDING” en sturing van mensen al is dat lastig te bevatten.

  EINDELIJK GAAT DE BEVOLKING ONTWAKEN UIT DE MASSA HYPNOSE!

  UN agenda 21-2030 GOALS is about possessions and control?
  – One World Government dwingt je tot slavernij en hier hoor je Waarom de slavernij door Nederland pas in 1863 werd afgeschaft. https://youtu.be/u1qw9AYGYJQ?si=NhdYcVI7xblj9WpN maar niet waarom ie in 2019 weer werd opgetuigd… hoezo dat… Slavernij is verboden.

  Artikel 273f Sr. Mensenhandel: Als schuldig aan mensenhandel wordt met gevangenisstraf van ten hoogste twaalf jaren of geldboete van de vijfde categorie gestraft: a. degene die een ander door dwang, geweld of een andere feitelijkheid of door dreiging met geweld probeert om de instemming van een persoon te verkrijgen.

  Niets van het bovenstaande mag misbruikt worden om de mensen-rechten teniet te doen.

 12. Ze kiezen een zij-route……

  In recent years, the health and wellness industry has witnessed a seismic shift as mega-corporations increasingly dominate the vitamins and supplements landscape. This rise of ‘big pharma’ in the realm traditionally reserved for more holistic and natural solutions presents a dichotomy of motivations – profit-driven expansions versus patient-first ideologies.
  https://vigilantnews.com/post/mega-corporations-are-coming-for-your-healthcare-supplements/

 13. WAT DOEN DE MENSEN DIE AL IN DE 5e DIMENSIE ZIJN?

  5th DIMENSIONAL SOLAR SPINE AND TWELVE SOLAR CHAKRAS.

  Humans will have 12 helix DNA by combining 2 helix DNA.

  The incredibly powerful vibe of the Super New Moon and The White Sun.

  There is a mission at hand. We were called to assist in a grand ascension.

  Mother Earth is awake, just as most of you reading this are. She is ascending so that she can activate your light body, just as we are. Our role is to ground as much of our multidimensional soul as we can so return to authenticity is becoming the real you without ego is self love.

  1. Ze kunnen geen televisie meer kijken.
  2. Voor hen heeft de competitie geen zin meer. In plaats van mee te doen delen ze liever hun plezier.
  3. Ze weten dat de vijfde dimensie geen plaats is maar een frequentie, een trillingsstaat.
  4. Ze zijn niet meer bang voor het onbekende. Ze weten dat de extra fysische wereld deel uitmaakt van de natuur en dat paranormaliteit als natuurlijk en niet angstaanjagend en verontrustend moet worden beschouwd.
  5. Ze weten dat de duivel niet bestaat. Wat er bestaat is een groot egregoor dat gevoed wordt door trots, egoïsme, hebzucht, angst en illusie.
  6. Ze willen alleen zijn maar tegelijkertijd willen ze als ze bij anderen zijn volledig en intens bij hen zijn.
  7. Ze voelen dat ze een doel in het leven hebben en willen dat vinden.
  8. Ze beseffen dat winnen in het leven niet betekent rijk sterven, laat staan anderen te verslaan om te laten zien dat ze beter en strijdlustiger zijn. Ze weten dat winnen in het leven je grenzen en angsten overschrijden en het einde van je leven bereiken met een hart dat klopt van dankbaarheid, wetende dat als je niet kunt voldoen aan alles wat je bereikt hebt, je het tenminste hebt geprobeerd .
  9. Ze beseffen nu al dat nostalgie geen slecht gevoel van verlies is, maar het gevoel dat ze ooit alle mensen van wie ze hielden en die hun leven hebben meegemaakt zullen vinden.
  10. Ze willen de ziel van de wereld helpen en ze zijn er klaar voor, want dat is een van de doelen die ze hebben weten te bereiken in deze huidige aardse passage.

  Ze weten dat ze hier niet alleen als spirituele toeristen zijn geweest. Welkom in deze nieuwe wereld, aan jou die dit net heeft gelezen.
  Geschreven door: Helen Bazin Welkom in: https://t.me/DeNieuweWereld

  This journey is a transformation and a lifestyle change.
  The main purpose is to raise your vibration is primarily a spiritual connection, and when realized that is understood anything can happen, and the best way for anything to happen is to raise our own vibration.

  Most experienced 5/6th emotional dimensional consciousness transformation until they have a kundalini rising when they meet. The experience is blissful and out of this world leading them to want more of it. Unfortunately you can’t hold that state of consciousness for long.

  You get a glimpse of heaven but return back to 3rd dimension.
  In the 5/6th there’s unity consciousness, you are just spirits and you can do anything. Most of humanity can’t achieve 5/6th dimensional consciousness unless they go through ascension as they wil notice more the 31 body changes that can occur………..
  https://www.nickersoninstitute.com/blog/no-you-are-not-going-crazy-its-part-of-ascension-and-the-shift

  Elkhart Tolle has many book regarding the shift that humanity will experience. Relationships in 3rd dimension are all about control. Most couples have codependent relationships because they can’t do vulnerability.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in