De recente dood van de Russische wetenschapper, Alexander ‘Sasha’ Kagansky, voegt zich bij de groeiende lijst van mensen die zich bezighouden met Coronavirus-onderzoek en die onder mysterieuze omstandigheden doodvallen.

Alexander Kagansky werkte aan een Covid-19 vaccin voordat hij naar verluidt werd neergestoken en uit het raam van zijn appartement op de 14e verdieping werd gegooid.

Hieronder volgen nog vijf gevallen van mensen die betrokken waren bij Covid-19 onderzoek of sinds de pandemie nauw verbonden zijn met de gebeurtenissen die ofwel gedood zijn dan wel onder mysterieuze omstandigheden dood gevonden zijn:

2. Canadese wetenschapper Frank Plummer

Frank Plummer – Canadese wetenschapper sleutel, tot Coronavirus-onderzoek, vermoord In Afrika

Begin februari werd de beroemde wetenschapper Frank Plummer, die een monster van het Saoedische SARS Coronavirus ontving en werkte aan het Coronavirus-vaccin in het Canadese laboratorium in Winnipeg, vermoord in Kenia, kort nadat in een artikel van GreatGameIndia werd onthuld dat Frank Plummer de sleutel was tot het Chinese geval van biologische spionage in het National Microbiology Laboratory van Winnipeg.

Vanuit dit Canadese laboratorium werd het Coronavirus meegesmokkeld door Chinese Biowarfare-agenten en bewapend in Wuhan.

3. Professor Bing Liu, Universiteit van Pittsburgh

In mei werd professor Bing Liu van de Universiteit van Pittsburgh, die op het punt stond een doorbraak in het wetenschappelijk begrip van het nieuwe Coronavirus te bereiken, doodgeschoten.

In mei werd professor Bing Liu van de Universiteit van Pittsburgh, die op het punt stond een doorbraak in het wetenschappelijk begrip van het nieuwe Coronavirus te bewerkstelligen, doodgeschoten.

Hij werd gevonden in zijn herenhuis met schotwonden in het hoofd, de nek, de romp en  ledematen.

“Bing stond op het punt om zeer belangrijke bevindingen te doen in de richting van het begrijpen van de cellulaire mechanismen die ten grondslag liggen aan de SARS-CoV-2 infectie en de cellulaire basis van de daaropvolgende complicaties”, zeiden zijn collega’s van het universiteitsdepartement voor Computationele en Systeembiologie in een verklaring.

  Aartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de "Great Reset"

4. Gita Ramjee, een HIV-wetenschapster

Gita Ramjee, een HIV-wetenschapster.

Gita Ramjee, een HIV-wetenschapster stierf aan het Coronavirus toen ze in maart in Londen was om een lezing te geven. Bij haar terugkeer in Zuid-Afrika voelde ze zich onwel en werd ze opgenomen in het ziekenhuis.

Haar specialisatie in HIV-preventie en behandelingsonderzoek bracht haar ertoe om de uitbreiding van fase I tot fase III HIV-preventie en behandelingsklinische proeven in het greater Durban area te leiden als de Principal Investigator van de Clinical Trials Unit.

5. WHO-functionaris met Coronavirus-monsters doodgeschoten

Een WHO-chauffeur met Coronavirus-monsters is in mei in Myanmar doodgeschoten.

Een WHO-chauffeur met Coronavirus-monsters is in mei in Myanmar doodgeschoten.

Het voertuig van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met monsters van het coronavirus werd aangevallen, waarbij de chauffeur werd gedood en een overheidsambtenaar ernstig gewond raakte.

Pyae Sone Win Maung reed een duidelijk gemarkeerd voertuig van de Verenigde Naties toen het werd geraakt door geweervuur in de staat Rakhine.

6. Vaccin-klokkenluider Brandy Vaughan

Vaccin-klokkenluider Brandy Vaughan, een voormalig verkoopmedewerker van het farmaceutische bedrijf Merck en de oprichtster van LearnTheRisk.org, een website gewijd aan het opleiden van mensen over de risico’s van vaccins, werd op 8 december dood aangetroffen in haar huis naast haar negenjarige zoon.

Op maandag kondigde de Sheriff van de Provincie Santa Barbara een onderzoek aan naar de omstandigheden rond haar dood.

Person Of Interest in Coronavirus-onderzoek

De voorzitter van de EcoHealth Alliance, Peter Daszak.

De voorzitter van de EcoHealth Alliance, Peter Daszak, is degene die de mythe heeft georkestreerd dat Covid-19 van natuurlijke oorsprong is.

E-mails die zijn verkregen door het Amerikaanse Right to Know laten zien dat een verklaring in The Lancet, geschreven door 27 vooraanstaande volksgezondheidswetenschappers, waarin “complottheorieën die suggereren dat COVID-19 geen natuurlijke oorsprong heeft” werd veroordeeld door medewerkers van EcoHealth Alliance.

  Astra Zeneca gedwongen ontwikkeling van Covid-19 vaccin te stoppen - proefpersoon getroffen door een onverklaarbare ziekte

EcoHealth Alliance is interessant genoeg dezelfde non-profit groep die miljoenen dollars van de Amerikaanse belastingbetaler heeft ontvangen voor het genetisch manipuleren van Coronavirussen met wetenschappers van het Wuhan Instituut voor Virologie.

Nederlandse Viroloog Ron Fouchier

De Nederlandse viroloog Ron Fouchier – Een andere sleutel tot het Covid-19 onderzoek

De Nederlandse viroloog Ron Fouchier is een controversiële figuur op het terrein van de virologie. Hij creëerde ’s werelds dodelijkste virusstam en zijn onderzoek leidde tot een wereldwijde controverse om dergelijke experimenten te ontfinancieren en stop te zetten.

Deskundigen hebben de bezorgdheid geuit dat dergelijke experimenten gezien niet alleen tot een wereldwijde pandemie zouden kunnen leiden, maar ook tot bioterrorisme. Ron Fouchier is echter ook een sleutel tot het Covid-19 onderzoek.

Hij isoleerde het SARS Coronavirus dat uit Saoedi-Arabië werd gesmokkeld en naar de Canadese wetenschapper Frank Plummer werd gestuurd, die een week na de publicatie van het rapport van GreatGameIndia dood was.

Bedreigde critica op de farmaceutische industrie dood aangetroffen

Vorig artikelDeens rapport: Derdewereldimmigranten integreren nooit
Volgend artikelForum voor Democratie: Is de Lockdown gerechtvaardigd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Documovie Dirty Wars van Jeremy Scahill licht toe. JSOC het geheime leger van Obama, verving the Glaudio Operatie, Heeft een dodenlijst van 3000 per dag. Talloze holistische artsen, wetenschappers werden vermoord of gesuicideerd. FB jail is er niets bij. Ex medewerker Lab Wuhan probeerde zijn excollegas te bellen nadat Covid explodeerde. Kreeg niemand meer te pakken. Vroeg zich af of ze allemaal dood waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in